صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۳ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۶۵۶۴۶
تاریخ انتشار: ۴۷ : ۰۹ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۳
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
دکتر مجتبی صدیقی گفت: سه دانشگاه مذکور دانشگاه هایی هستند که نسبت به دانشگاه های دیگر با عجله بیشتری دانشجویان بورسیه را پذیرفتند و الزاما این مطلب بدین معنی نیست که پذیرفته شدگان در این دانشگاه ها فاقد شرایط لازم برای بورسیه شدن باشند.

وی ادامه داد: دانشگاه علامه با توجه به عجله زیادی که برای پذیرش داشته در خیلی از موارد نامه نهایی وزارتخانه را نیز دریافت نکرده و ثبت نام را انجام داده است این درحالی است که برای ثبت نام باید نامه نهایی از سوی سازمان امور دانشجویان به دانشگاه ارایه شود.

رئیس سازمان امور دانشجویان افزود: دانشگاه گیلان نیز ظرفیت پذیرش این دانشجویان را رعایت نکرده است. چند نفری را خود دانشگاه پذیرفته بود.

محمد علی سبحان اللهی – رئیس دانشگاه خوارزمی به عنوان یکی از دانشگاه هایی که تعداد بیشتری دانشجوی بورسیه را در دوره قبل جذب کرده است  از بررسی پرونده دانشجویان بورسیه بدون آزمون که در دولت گذشته به این دانشگاه معرفی شده‌اند خبر داد.

وی ادامه داد: بعد از مصاحبه رئیس سازمان امور دانشجویان در خصوص دانشجویان بورسیه، بررسی پرونده این دانشجویان در دست بررسی قرار گرفت اگر این دانشجویان به صورت قانونی معرفی شده باشند ما نیز حرفی نداریم اما اگر غیر قانونی پذیرش شده باشند با آنها برخورد خواهد شد .

دکتر حسین سلیمی نیز در گفتگویی عنوان کرده است، فهرست و آماری که سازمان امور دانشجویان وزارت علوم از دانشجویان بورسیه به دانشگاه اعلام کرده است 270 نفر است و در بررسی‌هایی که انجام گرفته،  اعلام شده بسیاری از این افراد حداقل معدل لازم برای بورسیه را نداشتند البته لازم به ذکر است که بسیاری از این افراد نیز جزو دانشجویان با صلاحیت و خوب هستند.

دکتر احمد رضی سرپرست دانشگاه گیلان نیز در این خصوص  گفت: گروهی از سوی رئیس دانشگاه برای رسیدگی به این موضوع تعیین شده اند این گروه وظیفه دارند بررسی های لازم را انجام دهند و مشخص کنند پذیرفته شدگان آیا به صورت قانونی پذیرش شده اند یا خیر.

وی ادامه داد: درحال حاضر این گروه کار خود را به اتمام نرسانده اند بعد از اینکه کار خود را به پایان رساند نتیجه نهایی اعلام می شود.

 در دولت گذشته در میان 3000 دانشجویی که بدون آزمون بورسیه شده اند، که از این تعداد بیش از 1270 نفر شرایط و صلاحیت لازم را نداشته و خارج از روال بر صندلی دوره دکترا نشسته و در آینده نزدیک نیز بر کرسی های عنوان هیئت علمی کشور تکیه خواهند زد.

منبع: مهر