صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۶۱۰۹۷
تاریخ انتشار: ۰۲ : ۱۷ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۳
در حالی که زندگی مدرن همه زوایای زندگی ساکنان جهان را فتح کرده است، هنوز هست جاهایی از جهان که در شرایط فیزیکی مدرن زندگی می شود اما ذهن ها به روی مدرنیته گشوده اند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
در حالی که زندگی مدرن همه زوایای زندگی ساکنان جهان را فتح کرده است، هنوز هست جاهایی از جهان که در شرایط فیزیکی مدرن زندگی می شود اما ذهن ها به روی مدرنیته گشوده اند. بنا بر این گزارش، دویچه وله، تصاویری منتشر کرده است که مردمش در غار و خانه های چوبی و گلی روزگار می گذرانند، اما ماهواره دارند و از انرزی خورشیدی استفاده می کنند. به عبارتی، مدرنیته و تکنولوژی مدرن، به جای در و دروازه، از سقف وارد بامیان شده است!

غارنشینی اما با ماهواره؛ زندگی دشوار و متفاوت در بامیان افغانستان!

به گزارش روزگارنو، در حالی که زندگی مدرن همه زوایای زندگی ساکنان جهان را فتح کرده است، هنوز هست جاهایی از جهان که در شرایط فیزیکی مدرن زندگی می شود اما ذهن ها به روی مدرنیته گشوده اند.

بنا بر این گزارش، دویچه وله، تصاویری منتشر کرده است از بامیان افغانستان که مردمش در غار و خانه های چوبی و گلی روزگار می گذرانند، اما ماهواره دارند و از انرزی خورشیدی استفاده می کنند. به عبارتی، مدرنیته و تکنولوژی مدرن، به جای در و دروازه، از سقف وارد بامیان شده است!

دویچه وله می نویسد: شاید عجیب باشد که در قرن ۲۱ میلادی هنوز مردمی باشند که در غارها زندگی ‌کنند. زندگی برای مردم غارنشین بامیان افغانستان ساده نیست اما برای توریست‌ها، این مسئله بهانه خوبی برای رفتن به این منطقه است....بامیان شهری در ناحیه مرکزی افغانستان است. این شهر در مرکز هزاره نشین افغانستان واقع است و به قلب هزارستان معروف است. با وجود واقع شدن در این منطقه مهم اما بسیاری از مردم این منطقه از مناسب نبودن محل زندگی‌شان گلایه دارند. ...آمار دقیقی از غارها و حفره‌هایی که در منطقه بامیان وجود دارند، در دست نیست. برخی معتقدند بیش از ۱۰ هزار غار (مغاره) در این محل وجود دارد. همچنین به گفته مقامات شهر بامیان نزدیک به ۲۵۰ خانواده در این غارها زندگی می‌کنند....روایت تاریخی متفاوتی از قدمت این غارها وجود دارد. برخی معتقدند، این غارها قدمتی بین ۱۵ تا ۲۵ قرن را دارند. این غارها در گذشته ها محل عبادت و ریاضت راهبان بودایی بود. هنوز هم در برخی از این غارها که با مهارت در دل کوه‌ها حفر شده، بقایای دوره بوداییان بر سقف‌های گنبدی به چشم می‌خورد.

با هم این تصاویر را می بینیم: