صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۱ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۶۰۵۴۸
تعداد نظرات: ۱۹۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۱۳ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۳
در گفتگوی «انتخاب» با یک جامعه شناس بررسی شد:
دکتر امان الله قرایی مقدم جامعه شناس و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار سرویس اجتماعی «انتخاب» ضمن هشدار نسبت به رواج «ازدواج سیاه» می گوید: رواج روابط بین دختران و پسران با عنوان «ازدواج سفید» به دلیل عدم پایبندی به اصول دینی و مذهبی است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
دکتر امان الله قرایی مقدم جامعه شناس و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار سرویس اجتماعی «انتخاب» ضمن هشدار نسبت به رواج «ازدواج سیاه» می گوید: رواج روابط غیررسمی و عقدی بین دختران و پسران با عنوان «ازدواج سفید» به دلیل عدم پایبندی به اصول دینی و مذهبی است.

وی گفت: «ازدواج سفید»، ازدواج هایی است که دختران و پسران بدون انکه عقد کنند زیر یک سقف می روند، البته من اسم آن را «ازدواج سیاه» می گذارم، چراکه زندگی دختر سیاه و تباه می شود.

قرایی مقدم با بیان اینکه چنین روابطی از قبل از انقلاب وجود داشته و اکنون رشد آن افزایش پیدا کرده است، افزود: هدف از تشکیل خانواده ارضای غریزه جنسی نیست، بلکه دوام و بقای جامعه و موفقیت فرزندان و آینده کشور است، مسئله ی ارضای غریزه جنسی شاید کمترین اهمیت را در تشکیل خانواده داشته باشد، این مسئله ی مهمی است که امروز به آن توجه نمی شود.

وی سپس به دلایل رواج این نوع رابطه بین دختران و پسران پرداخت و اضافه کرد: تجردگرایی دختران، کمرنگ شدن اعتقادات و باورهای دینی و مذهبی مردم، الگوبرداری از ماهواره و رسانه های بیگانه بویژه سریال های ساخت ترکیه و امریکای جنوبی از جمله عوامل رشد «ازدواج سفید» هستند.

این استاد دانشگاه ادامه داد: از سوی دیگر، بی اعتنایی به نظام خانواده، عدم مسئولیت پذیری دختران و پسران برای زندگی اجتماعی و جامعه پذیر کردن آنها، نبود امکانات برای ازدواج از جمله مسکن و بیکاری می تواند در شکل گیری چنین روابطی تاثیر گذار باشد.

قرایی مقدم تصریح کرد: در واقع جوانی که شغل ندارد به سمت زندگی بدون تعهد با یک دختر می رود.

این جامعه شناس به «انتخاب» گفت: این نوع روابط  مسلماً تدوام ندارد و تنها تا زمانی ادامه پیدا می کند که دختر بر و رویی دارد، در حقیقت این زنان تبدیل به روسپی می شوند.

وی با بیان اینکه، این نوع روابط در اصطلاح «خانوده سفید» نیز خوانده می شود، گفت:  البته این ها خانواده تشکیل می دهند، بلکه یک خانوار را شکل می دهد، چراکه خانواده به معنای وصلت دختر و پسر و تشکیل یک زندگی است اما خانوار زمانی استفاده می شود که افرادی زیر یک سقف زندگی می کنند، مانند سربازان یک سربازخانه.

قرایی مقدم گفت: این نوع ازدواج بیشتر به زبان دختر تمام می شود، چراکه این دختر به نوعی روسپی گری می کند، پسر ممکن است با مشکلات روحی مواجه شود اما دختر زندگی اش را از دست می دهد.

وی با بیان اینکه این نوع روابط بیشتر در شهرهای بزرگ وجود دارد، افزود: در صورت تسهیل ازدواج و شکل گیری خانواده و افزایش میزان پابندی به اصول دینی چنین ازدواج های سیاهی در سطح جامعه کاهش پیدا می کند.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۹۲
در انتظار بررسی: ۹۲
غیر قابل انتشار: ۸۲
فقیر
|
۲۲:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
اگر فقر از یک در وارد شود ایمان نیز از در دیگر خارج میشود و مردم به رفتار مسئولین بدقت نگاه میکنند و ان را الگوی خود قرار میدهند و .....
عاطفه
|
۲۰:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
بنظر من این چیزا همش به قسمته!!!!!
ناشناس
|
۱۸:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
هر دم از این باغ بری میرسد !
فوتوشاپه !
ناشناس
|
۱۷:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
شما نمی خواهد نگران ازدواج سیاه باشی دلیل آمار وحشتناک طلاق را در ازذواج های سفید تحقیق کنید.......
علی
|
۱۶:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
آقای جامعه شناس محترم خوب شد ماهواره هست تا تمام معضلات جامعه رو ربط بدید بهش .آخه یکم منطقی باشید و به شعور مردم احترام بگزارید بیکاری زیاد نبود شغل عدم توازن حقوق دریافتی با هزینه های کمر شکن مسکن و زندگی به ماهواره ربط داره آیا ؟ شما خودت اگر دختری داشته باشید یک پسر سالم و ماهواره ندیده بیکار یا شاغل با درآمد های غیر رانتی اگر بیاد خواستگاریشون موافقت میکنی که ازدواج کنند ؟ شما که تمام معضلات جامعه رو در ماهواره میبینی که حد اکثر 6-7 ساله انقدر همه گیر شده یک سوال از خودتون پرسیدین که تو این 30 سال که تمام ابزار رسانه ملی و آموزش و پرورش و وزارت ارشاد و کتاب و مطبوعات در دست شما و عقاید شما بوده چه کاری انجام دادین که ماهواره با مدت کمی که اومده همه چیز رو تحت تاثیر قرار داده ؟ آیا کسی که امکانات ازدواج داشته باشه دیوانست که خودشو تو دردسر کار غیر قانونی و رسوایی در خانواده و آشنایان و هزار معضل دیگه بندازه تا ازدواج بقول شما سیاه بکنه ؟ کاش یکم بجای فرافکنی و انداختن تمام تقصیرات و مشکلات بشریت گردن ماهواره و استکبار بخودمون بیایم ببینیم با حقوق یک مهندس که استخدام شده و حد اکثر 1 میلیون تومانه چطوری میشه هم اجاره خونه داد هم هزینه زندگی ؟
ایرانی
|
۱۵:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
اون وقت که آقایان دهانشان را باز می کردن می گفتند پسرها برای رفع غریرشان بروند صیغه کنن و دختر خانم ها هم احتیاج ب رضایت پدر ندارن باید فکر این روزها را می کردن قیج وزشتی همه کار ها را ریخته اید حالا می خواهید خرفها و کارهای گند خودتان را ماست مالی کنید و به کردن مردم بیندازید هر چه کاشته اید همان را برداشت می کنید جوانان آینه شما هستن خودتان را بنگرید
سید
|
۱۴:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
درد مشخص است !!! چه باید کرد ؟؟؟!! چرا اینطوری شده است ؟؟ کی جواب میدهدد و چه کسی برای درمان بایید اقدام کند ؟؟؟!! فاجعه آغاز شده است . بی دینی . لامذهبی . فساد اخلاقی . بی قیدی . باری بهرجهت . و همه چیز فقط و خلاصه یکجوری ارضاء شدن !! زندگی جنگلی و پارکی !!!بی عقیدگی و نا باوری !!بهر درب هم که میزنی بسته و گشودنی نیست !!بیکاری . تبلیغات زرق و برقی تلویزیون ! خمودگی و ترس از اینده . همه را پکر کرده است !1 وفعلا یک چیز مهم شده و وقت مناسب پیدا میکند و هیاهیوئی میشود آنهم موقع رای و انتخابات است و وزیر و وکیل شدن و رئیس جمهور بکرسی نشانیدن با هزاران وعده های توخالی !!و درب یهمان پاشنه چرخیدن و شعار اینکه من خوبم قبلی ها بد بودند !! تا ناتوانی خود بپوشانند . و این سیر رو به تکامل تاکی و تا حد نابودی کل جوان این مملکت ادامه خواهد داشت !!اینطوریکه دارد پیش میرود !خام این شده اند که اندکی در حوزه اند و در دانشگاه و شبها هم کمیل میخوانند و جمعه ها هم ندبه ودیگران هم پارکی دارند و قلیانی و شاید اتومبیلی برای ویراژ !!فقط همین !!!با شعار بگذار سرشان گرم باشد !!!!
ناشناس
|
۱۴:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
اهاااای... دلواپسی نیست!؟
ناشناس
|
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
جالبه نظرا رو که میخونم نوشتیم ازدواج کنم که بعدش بیفتم تو دردسر طلاق!چه نگاهی داریم واقعا
خودم یه جوون 26ساله م که نمیخوام دس از پا خطا کنم ولی خیلی نگران آینده م .الان جوری شده اگه بخوای درست رفتار کنی باید تنها بمونی انگار.
تو بد وضعیتی گرفتاریم علت اصلیشم اقتصاده و بعد راحت طلبی و بی مسولیتی
یه علتش دخترا راحت به خواسته پسرا تن میدن و پسر برای چی باید تو این وضعیت بخواد بیشتر تلاش کنه!!
پیروز
|
۱۲:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
آقای دکتر میدانند که با مراجعه به مراجع قضایی - چه فجایعی در جریان است در مدارس دخترانه فاجعه نگران کننده تر است
تمام اینها ناشی از افراط در تربیت به ظاهر صحیح مسئولین فرهنگی کشور است
بس کنید نسل جوان کشور نابود شد اعتیاد و فحشا و فساد اقتصادی و اجتماعی جوانان را فراری به کشورهای دیگر و یا افسرده کرده است
جلوگیری از شرایط روز کشور شهامت میخواهد و از خود گذشتگی فراوان
دوستان دلواپس اجازه دهند دولت تدبیر فعالیت کند و در غیر اینصورت وضعیت فاجعه بار خواهد شد
رضا
|
۱۲:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
بيكاري و گراني روز افزون و روز به روز در اين مملكت اگر اصلاح شود،خانواده تشكيل خواهد شد و گرنه هيچ جواني چنين مسوليتي را نمي پذيرد.

به اميد ايراني بدون تورم وبيكاري
ناشناس
|
۱۱:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
دلواپسم دلواپسم دلواپسم دلواپسم. شعر امروز
ناشناس
|
۱۱:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
همه داریم مستقیم با سرعت زیاد بهطرف جهنم میریم
کاوه
|
۱۱:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
دوست عزیزی جواب عرایض من را داده که ای کاش میشد در جای درستش یعنی زیر فرمایشات خودش جواب من را می دید. مشکل اینجاست که وقتی حرف یکدیگر را نفهمیم، بحث منطقی تبدیل به چیزهای دیگری می شود. من نگفتم که خواندن صیغه عقد، باعث طلاق می شود. من عرض کردم خواندنش باعث دوام ازدواج نمی شود. این دو جمله از اساس با هم متفاوتند- کما اینکه طلاق، مرتبط و مربوط به ازدواج هایی است که ثبت شده و صیغه آن نیز خوانده شده است.
دو- بنده گفتم که سن و سالی دارم و خودم ازدواج و استحکام خانواده را می پسندم و پیشه کرده ام .
سه- من در مطلبم گفتم که ازدواج های سفید و سیاه ، معلول است یعنی علت دارد. اگر مسلمان هستید، حتما به اصل علت و معلول که از براهین اثبات ذات احدیت است، اعتقاد دارید و از آن مطلع هستید. این یک عارضه است اما علت های خودش را دارد
چهار- بنده عرض کردم اگر نظام و حاکمیت ما واقعا به بنیان خانواده اعتقاد داشته باشد، پس باید متناسب با این اعتقاد، زمینه های لازم برای سهولت ازدواج و تقویت بنیان خانواده را فراهم کند که اصلا اصلا اصلا چنین زمینه ای فراهم نشده است
شما به گونه ای جواب من را می دهید که انگار من مدافع روابط آزاد دو جنس مخالف زیر یک سقف هستم که این فرض از پایه اشتباه است.
عرض من این است که ما با دیدن این عارضه نباید تعجب کنبم چون این عارضه محصول عملکرد خودمان است و هیچ هیچ هیچ ارتباطی با آمریکای جهانخوار ندارد علی الخصوص که من هم در این مورد با شما هم عقیده هستم که ازدواج, ذاتی و نیاز طبیعی انسان است. خوب اگر اینطور است، چرا جوانان ما به ندای درونی و غریضه و ذات خود پاسخ نمی دهند و زوج نمی شوند؟ ایا غیر از این است که جوان ایرانی امروز استطاعت تامین هزینه زندگی مشترک و بچه دار شدن را ندارد؟ این که به جوانان بگویید" سخت نگیرید، در منزل پدری در گوشه سالن جا پهن کنید و ....."دستتان را به سوی پدر و مادر بگیرید و با گدایی از آنها روزگار بگذرانید" یک شعار تو خالی است. ایا امروز کسی را می شناسید که برای فرزندش از پوشک استفاده نکند و یا از شیر خشک و سریال استفاده نکند؟ و به سبک قدیم، بچه اش را با کهنه قنداق پیچ کند؟ ایا میدانید پوشک بچه بسته ای بیثست هزار تومان است؟ غربیها هم خیلی بیجا کرده اند که می خواهند آب ریخته به جوی از زمان رنسانس را به جوی بازگردانند!!!! آنچه که در عرب اتفاق افتاده و امروز هم همه نگران آن در ایران هستیم، دلایلی دارد که خود ما باعث آن شده ایم. توجه کنید، این یک جمله شرطی است. اگر...... آنگاه ...... اگر جامعه را سالم کردیم ، اگر معضل اشتغال را حل کردیم، اگر تورم را مهار کردیم، اگر مشکل مسکن را حل کردیم و اگر هزاران کار دیگر را انجام دادیم آنگاه جامعه بر می گردد تا به نیاز ذاتی اش به شکل درستی پاسخ دهد. چه کسی مقصر است؟ علت این عارضه چیست؟. یعنی ما همه کارهایی را که باید می کردیم، کردیم اما جوان ایرانی و جوان سایر جوامع بشری فاسد است و شهوتران است و عیاش است و تن به ازدواج نمی دهد ؟!!!!!
اشکال روش شما در این است که نمی خواهید مسئولیت بپذیرید . عارضه های اجتماعی با زور و گردن کلفتی و دستور حل نمی شود. کارمان شده این که همیشه تقصیر را گردن این و آن بیندازیم. پس ما چه نقشی داشته ایم؟ ضمنا عارضه های اجتماعی ما منحصر به ازدواج نکردن نیست. آمار دزدی ها و قتل ها و فساد اداری و انواع بزه های اجتماعی را نیک بنگرید، اعتیاد و تن فروشی را ببینید. یعنی شما فکر می کنید که یک کسی یا ذاتا دزد است و یا بی دلیل، تصمیم به دزدی می گیرد؟ نه جان برادر، البته شاید در سطح جامعه یک دزد بالفطره هم وجود داشته باشد اما دزدی ناشی از فقر است. پس سیستمی که فقر را حاکم می کند، بلافاصله زمینه بروز دزدی را هم فراهم می آورد. همه اینها دلیل دارند و بدون دلیل در جامعه عینیت پیدا نمی کنند. دلایلش روشن است. دلایلش عملکرد ناصواب خودمان است. حالا شما نظرتان این است که با من در خصوص مزایای ازدواج صحبت کنید؟ خوب من که عرض کردم. بنده کم تقصیر، مزدوج هستم. ازدواج شرعی کرده ام و دارای فرزند حلالزاده هستم. به فرزندم نیز نصیحت می کنم که ازدواج، آنهم از نوع شرعی و صحیحش، راه درست و منطبق بر ذات و نهاد بشری است. اولا آن روزی که بفهمم که با کسی ازدواج سیاه /سفید کرده، دیگر او را به خانه راه نمی دهم اما دوما اگر هرگز ازدواج نکند و تنگ دل پدرش خانه نشین شود، تعجب نمی کنم. جوان هزار رویا و آرزو و امید دارد. دلش می خواهد با همسرش یک خانه مستقل داشته باشد حتی اگر یک خانه 30 متری در پایین شهر باشد. جوان می خواهد ماهی یکبار در آشپزخانه را ببندد و با همسرش در یک رستوران عادی غذایی بخورد و به گردش برود. ایا شما می دانید یک پرس غذای ارزان قیمت به قول امروزی ها فست فود اقلا 15 هزار تومان است؟. جوان امروز، حوایجی دارد. لباس می خواهد.هر از گاهی گردش و تفریح می خواهد بدش نمی اید یک ماشین کوچک کم مصرف ارزان قیمت هم داشته باشد تا بتواند سه روز از ایام عید به جایی سفر کند. آخر شما این نسخه را چگونه می پیچید؟ ایا فرزن شما کار دارد و کار می کند و در آمدی دارد؟ ایا می تواند از پس اجاره خانه و سایر هزینه های اساسی یک خانه بر بیاید؟ شما فقط می خواهید ایراد بگیرید و یک واقعیت را نادیده بگیرید اما حاضر نیستید که راهکار عملی ارائه کنید و مسئولیت اقداماتی را که باید صورت می گرفته اما نگرفته است را بپذیرید. والسلام
صادقی
|
۱۰:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
اکر با من بود ، بجای یارانه به همه جوانان جهت ازدواج یک خانه کوچک و بیمه بیکاری حداقل معیشت تا زمان سرکار رفتن پرداخت می نمودم !
البته با حساب و کتاب !
ناشناس
|
۰۹:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
وقتی قوانین مربوط به زن مربوط به عصر حاضر جامعه نیست و هنوز ملاک اقتصادی با قیمت شتر است انتظار دارید چه پیش بیاید ؟
ناشناس
|
۰۷:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
جالب بود " جوانی که شغل ندارد ....
ناشناس
|
۰۰:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
این جناب جامعه شناس از کدوم دانشگاه مدرک گرفته این اقا نه از جامعه شناسی ونه جامعه ای که در ان زندگی میکند هیچ اطلاعی ندارد اینها را از جعبه کدوم عطاری برای مصاحبه پیدا میکنید
ناشناس
|
۲۲:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
وقتی قانون عقد مثل کاپیتولاسیون برا مردا میشه مردا زن نمیگیرن و وقتی ازدواج سفید برا زنا بد میشه زنا ازدواج نمیکنن و فقط اوضاع خرابتر میشه ترو خدا قوانین رو اصلاح کنید تا طلاق راحت شه تا مردا ازدواج کنن
ناشناس
|
۲۰:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
ببین دوست من، اولا من با این موضوع مشکل دارم که این روابط رو از اساس اشتباه بدونیم چون به نظرم حیطه ی شخصی فردی افراد هست و تنها می تونیم بگیم این اتفاق برای کلیت جامعه می تونه ضرر داشته باشه البته اگه بتونیم ثابت کنیم که بدتر از شرایط قبل هست. دوما به نظر من این روند طبیعی جامعه ای هست که وارد دنیای بیرون می شه هی نمیشه بگیم فقط ماهواره. سبک زندگی هست، اقتصاد کلان و خرد هست، اعتماد اجتماعی هست، سبک روابط اجتماعی هست، تحمل فرهنگی هست، وجود فرهنگ آرمش بخش و مبنا برای جامعه هست که مردم حاضر به رعایت آن باشن نه این که اجباری باشه از طرف حاکمیت، بعدش هم اگه دوس دارین تقصیر مسئولین هم هست. یک موضوع به این گستردگی رو که نمیشه به یکی دو عامل غیر اساسی تقلیل داد.
جامعه شناس
|
۲۰:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
اولآ تعریف روسپیگری از نظر سازمان های بین المللی رابطه جنسی در مقابل پول است که مصداق این نوع ازدواج نیست. بنابراین این آقای استاد اشتباه می کند که این نوع رابطه را روسپیگری می داند. دومآ اگر په این نوع ازدواج با فرهنگ ما سازگاری ندارد اما اگر صیغه خوانده باشند که اغلب می خوانند خلاف شرع هم نیست.اما در هر حال این نوع رابطه مشکلات فرهنگی و حقوقی دارد اما بهتر است که با واقع بینی با آن برخورد کرد.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۵:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
آقای جامعه شناس که فتوا هم میدید، صیغه برای دختر حتما باید با رضایت پدر باشه، حالا هر کسی هزار بار بدون اینکه پدر بدبخت دختر بدونه صیغه بخونه باز هم شرعی نمیشه.
ناشناس
|
۱۹:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
آقای محترم این مسایل تقصیر کسی نیست محصول برخورد یک سری قوانین و عرفهایی است که ثابت فرض شده اند و شرایط متغیر روز جامعه. قوانینی که ازدواج را در زمره قراردادها می داند ولی حق فسخ را به یک مرد می دهد. حق سرپرستی بچه هایی را که یک زن با جانش به آنها حیات می بخشد را از آن طرف مقابل می شمارد. دیگر چه انتظاری دارید که دختر ها مهریه ها را کم و ازدواح را تسهیل کنند. الان مهریه به صورت تنها حربه ای در آمده که دختر ها بتوانند از حق انسانی طلاق و سر پرستی فرزندانشان آنهم بصورت محدود استفاده کنند. شما که استادید چرا این موارد را بصورت تحقیق برای دانشجویانتان مطرح نمی کنید . ببنید چند زن بدبخت به دنبال گرفتن مهریه یا بخشیدن آن برای آزادی از آزار و اذیت و یا دیدن فرزندانشان در دادگاهها گرفتار آمده اند؟ این سیاه بختی نیست این ازدواج خوبی است به نظر شما؟
میثثثثثثثثثثثثثثثثم
|
۱۹:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
آقایان دلواپس کجاییییییییییییییییید؟
ناشناس
|
۱۹:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
البته بر عکسش هم هست با عقد کردن خیلی ها مردها رو بدبخت کردند
ناشناس
|
۱۸:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
هفت سال تمام با هدف کارآفرینی ئر منطقه محروم ورزنه زندگی و عمر خودم را گذاشتم تا شاید تعدادی نان بخورند و خودم هم به نوعی به علاقه ای که به هدفم داشتم برسم.اما متاسفانه مدیران ومسئولین بی کفایت منابع طبیعی اصفهان و صنایع و معادن اصفهان که فقط بدلیل پیشانی پینه بسته؛وترددبا دمپایی پلاستیکی در راهروهای اداره به ریاست و مذیریت رسیده اند به دلایل واهی و اخذ رانت به عناوین مختلف بلایی به سر من کارآفرین آورده اند که ترجیح داده ام همه تلاش هفت ساله را بگذارم و مردم آن منطقه را به بد بختی خودشان واگذارم.نگران نباشید امروز دختر و پسر قشر ضعیف از درد بیکاری و فقربه ازدواج سیاه و یا سفید پناه می برد و فردا دختران و پسران همین مدیران و مسئولین بی کفایت .آتش که بر افروخته شود همه در میان آن آتشیم.اگر باور ندارید روزی به مراجعین و کارآفرینان و مکتشفان معدن در منابع طبیعی شهرستان اصفهان و صنایع و معادن مراجعه کنید تا از نزدیک شاهد دشمنان واقعی ایرانی و دوستان نادان این جامعه باشید.
علی اقا
|
۱۸:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
من ازاین مواردزیاد دیدم همهاز پولدارهابودن
ادریس
|
۱۸:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
من دلواپسم همین :D
سورنا
|
۱۸:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
شاید هم ازدواج ســـپـــیـــد
امیر
|
۱۸:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
جناب جامعه شناس محترم و دیگر کارشناسان که فقط در تئوری استادید و عملا روش مناسبی برای اجرا ندارید... بهتر است همین نظرات بسیار عمیق و مطالب کارشناسانه مردم عامی را ببینید و کمی تامل کنید و مطالبتان را تصحیح نمایید که باید جوابگوی نوشته هایتان باشید! اشکال کار در فرهنگ، اقتصاد و اجتماع است. زنجیره ای که محکم نیست و در همه حلقه هایش سستی وجود دارد! فرهنگمان پایین است چون فقط حرف می زنیم و کار نمیکنیم!، اقتصادمان ضعیف است چون کار نمیکنیم و تحت تحریمیم!، اجتماع بسیار ضعیفی داریم چون همیشه عامی مانده ایم و با روشهای پوپولیستی زندگی میکنیم... تا پول نباشد، کار نباشد، جامعه ضعیف خواهد بود، فرهنگش پایین خواهد بود و ازدواج و تشکیل خانواده را درآن به مصیبتی عظیم دچار خواهد کرد... بیشتر فکر کنیم و کمتر حرف بزنیم و عمل کنیم به آنچه باید!
ali
|
۱۷:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
من دلواپس نیستم
پیش پیش فاتحمو خوندم تموم شد
علی
|
۱۷:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
تا حالا ما جامعه شناسا برا جوونا نسخه های دولتی و حکومتی نمی پیچیدیم که گویی همه اش به نگرش و رفتار و انتخاب اونا برمی گرده. ما می گوییم اول دولت و حکومت، بعد نصیحت به جوونا. مسئول این آسیب ها در وهله اول دولت است و بس! همکارم باید به جوونا بگه اگه امکان ازدواج نیست، اونا چه پاسخی به نیازهای جنسی خود بدهند؟ جامعه شناسی به واقعیت های بیرونی نگاه می کند و قضاوت می کند . اهل نصیحت نیست! مورد خطاب و عتاب باید دولت باشد و نه جوونا!
ناشناس
|
۱۷:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
آقای دکتر !!!! آخه چرا مسائل رو این طوری تحلیل می کنی؟ با روسپی گفتن به دختر مردم ، فکر می کنی مشکلی حل می شه؟ راه حل چیز دیگری است: اگه اقتصاد یک جامعه در شرایط خوبی قرار بگیره، در زمینه تکنولوژی های روز دنیا در اون سرمایه گذاری بشه ، اگه شرایط طوری باشه که بچه مردم که فارغ التحصیل از دانشگاهه دلش خوش باشه که می تونه تو زمینه رشته خودش کار مناسب پیدا کنه ، اگه جوون مردم بتونه خونه رهن کنه یا بخره ، مگه خدای نکرده جوون مردم دیوونه است که بره بر خلاف اخلاق و دین زندگی کنه؟ مطمئن باشین که اکثر جوونا ته دلشون دوست دارن تا یک کانون گرم خانوادگی داشته باشن. نه اینکه یواشکی و غیرقانونی زندگی کنن.
ناشناس
|
۱۷:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
انقدر مردم رو عقده ای کردید که آخرش این شد
هالو
|
۱۷:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
اوه نگاه کن چقد آدم بیکار اینجاست حق داره این بنده خدا گفته بیکاری جوونا عامل این معزل اجتماعیه
پاسخ ها
جوون دهه شصت
| |
۲۲:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
خودت مگه كار و زندگي نداري؟ اينجا چه مي كني؟
ناشناس
|
۱۷:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
1- مهریه سنگین
2- بیکاری
3- تورم
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
دمت گرم ناشناس جان..
تو این وضعیت اقتصادی بد هر روز یه مد جدید و یه سنت جدید هم اضافه میشه به رسم و رسومات...
چشم و هم چشمی داره بیداد میکنه..
فریاد
|
۱۷:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
یه سری به این مترو ها بزنین تا عزت اسلامی رو بهتر درک کنین آقای دکتر... اینطوری به مردم احترام و غزت نفس میگذارید که خروجی درست هم میخواین؟
فردوس توسی
|
۱۷:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
از اینکه زیر بار مهریه سنگین بریم که بهتره
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۱:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
در مورد خواهر خودتم نظرت اینه
توفیق
|
۱۷:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
خانواده امروز دیگر خانواده با مختصات زمانی و مکانی گذشته نیست خانواده از طریق رسانه ها ازصد ها مکان و زمان دیگرتاثیر می گیرد ودر دوره های کوتاه تغییراتی را به خود می بیند خانواده را به هر قیمت بهتر است حفظ کنیم چرا که ما در مقابل فرندانمان مسوول هستیم. امروزه برای خانواده قوانینی بهتر است تصویب شود که تعهد اساسی در آن در جهت حقوق اساسی کودکانی باشد که به راحتی و خود خواهانه توسط افراد در خانواده ها پایمال می شود. حتی اگر این قوانین تحت عنوان ازدواج موقت باشد (سیاه)وهر ازدواجی که موجب عدم ثبات وتزلزل بنیان خانواده شودو امنیت و آسایش کودکان را متزلزل گرداند واگر قوانینی حمایتی در قبال حقوق کودکان نداشته باشد. نتیجه ای معکوس به بار خواهد آورد.زرگترین خیانت گسستن و متلاشی کردن خانواده است. بی تردید با گسستن خانواده آسایش و امنیت فرزندان از میان رفته وجامعه ازداشتن افرادی متعادل، مفید و بهنجارمحروم خواهد شد. آمارها بیان کننده این حقیقت تلخ هستند که بیشتر مجرمین و انسان های ناموفق در اجتماع، نتیجه خانواده های متلاشی شده هستند.
دکتر شریعتی در قبال مسوولیت ما نسبت به فرزندان توصیه های زیبایی در کتاب پدر مادر ما متهمیم، دارند . توصیه ای که باید اینگونه اصلاح شود که : مسوولین کشوری، جامعه شناسان، علماء، روانشناسان، حقوقدانان، روشنفکران ، پدران و مادران ،ما متهمیم.......!
ناشناس
|
۱۷:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
ادم سوار خبر از پیاده نداره ادم سیر خبر از گرسنه
همدل
|
۱۶:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
جوانی که شغل ندارد به سمت زندگی بدون تعهد با یک دختر می رود ...
یاسر
|
۱۶:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
به عنوان یک استاد دانشگاه از این محافظه کاریهای حاکم بر عزیزانی که اینروزها بعنوان مرشد جوانان را ارشاد مینمایند واقعا تاسف میخورم .آدمهای سیر چگونه گرسنگان را ارشاد میفرمایند.انگار یادشان رفته که خود روزگاری جوان بوده اند و........هرگز کلامی در این زمینه که عامل وعلت آنچه جوانان را از آن نهی میکنند چیست ظاهرا در عصر ما هرکس دستش را بر کلاه خود نهاده تا با د آنرا نبرد اینستکه بی اخلاقیها جامعه را گرفته است.
ناشناس
|
۱۶:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
ریشه فساد فقر است و ریشه فقر بیکاری است و ریشه بیکاری هم عدم تعامل با دنیاست .
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۳:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
احسنت.کاد الفقر ان یکون کفرا نزدیک است فقر به کفر تبدیل شود
سیامک
|
۱۶:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
دکتر این همه سال درس خوندی هیچی...تحلیل کردی مثلا؟؟؟!!!! ماهواره !!!! خسته نباشی واقعا
ناشناس
|
۱۶:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
هیچ دختر و پسری برای دوام و بقای جامعه و آینده کشور به دنبال ازدواج نمی رود
ازدواج یک نیاز روحی و جسمی است که فطری و خدادادی ست و باید پاسخ داده شود
اما در نهایت ازدواج باعث بقای جامعه و پرورش فرزندان سالم و موفق و ارتقا دانایی و شکوفایی کشور هم میشود
البته این شکل ازدواج (بی تعهد) اصلا صحیح نیست و ضربه بزرگی به آینده هر دو طرف بخصوص دختر می زند
اما گرانی و مشکلات ازدواج و تجمل پرستی و چشم و هم چشمی مردم و بی توجهی مسئولین و قانونهای مضحک و ظالمانه است که جوانان را به سوی زندگی بی تعهد سوق می دهد
اگر قانون های ظالمانه حذف شود به نفع هم دختر و هم پسر است مسئله مهریه و تعهداتی که ایجاد می کند ازدواج را در حد یک معامله سنگین و کمرشکن درآورده است (
به حضرت زهرا س و حضرت علی ع تاسی می کنیم اما به دروغ و حیله ، حضرت علی ع به اندازه ای که دارائیش بود هدیه داد و خرج مراسم ازدواج کرد اما تعهد نکرد که در آینده و معادل کار و زحمات اول تا آخر عمرش و بیشتر از عمرش سکه و طلایی را که ندارد خواهد پرداخت
مهریه باید یک نوع هدیه محسوب شود نه بدهکاری ، و قانون در آن ورود نکند که اسلحه ای شود در دست زن برای آزار دادن مرد
هر جوانی هر چه دارد همان موقع عقد بپردازد
از طرف دیگر مردها هم نسبت به زن این نگاه قیم مابانه و زورگویانه و مرد سالار و اختیارداری را نداشته باشند
ازدواج را هم ثبت کنند و زندگی کنند بخدا بسیاری از قوانین ازدواج مضحک و ظالمانه است و باعث به هم خوردن زندگی جوانان می شود
ما که ادعا داریم ازدواج در دین ما یک موهبت آسمانی است چرا به ازدواج به شکل یک بده بستان و تجارت کالا نگاه می کنیم و تهمتش را به دیگران می زنیم
در گذشته که زنان شاغل نبودند و ترس طلاق و بی سرپرستی و ......... وجود داشت و زنها نمی توانستند بدون حمایت مالی یک مرد زندگی کنند شاید مهریه مشکل گشا بود آنهم مهریه های متعارف که همه بیاد داریم مثلا دو دانگ یا سه دانگ یا حتی شش دانگ خانه یا زمین که بعد از چند سال که خانه دار می شدند مهریه را هم بنام همسر می زدند
اما الان که اکثر دختران ما شاغل هستند و ترسی از بهم خوردن زندگی ندارند و از طرفی دستشان هم بند است و قانون هم از آنها حمایت می کند اونوقت چطور می خواهید برسر مسایل جزئی حوصله کنند و برای بقای زندگیشان تلاش کنند
من بازنشسته هستم و 57 سالم است و دو پسر و یک دختر دارم و بدون کوچکترین طرفداری از مرد یا زن آنچه تشخیصم بود نوشتم
کاوه
|
۱۶:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
آقای دکتر عزیز. اگر دارید یک بحث علمی می کنید، دیگر به حواشی نپردازید و از جای دیگری پشتوانه قرض نکنید. زندگی دختر سیاه می شود؟ چرا؟ اگر ازدواج رسمی کند و قبل از پایان سال اول به خانه پدری و پس از آن از یک خانه دیگر سر درآورد چطور می شود؟ آنوقت زندگی اش سفید می شود؟ در 6 میلیارد جمعیت غیر مسلمان از کل 7 میلیارد، ازدواج منسوخ شده و اتفاقی هم در دنیا نیفتاده است که منتج ازعدم ازواج و زندگی زیر یک سقف باشد. اینها ، همه دلیل دارد، هم دلیلی اقتصادی و هم دلیل اجتماعی. شما نگاه کنید که در همین ماجرای انصراف از گرفتن یارانه بر پا بود، درآمد کل خانوار پرسیده شده بود. حال آنکه در همین سه سال پیش، درآمد سرپرست خانوار پرسیده شده بود. مفهومش این است که دوران یک نفر کار کردن و 10 نفر خوردن به سر رسیده . .اقعا هم همینطور است. حالا یکی نیست بپرسد اصلا فرض کنیم اقازاده بنده در جایی ابدارچی است و 600،000 تومان حقوق می گیرد. آیا این شازده تا حالا یک سیر دنبه دستش گرفته تا به معیشت خانوار کمک کند؟ پس اولا ازدواج سفید یا سیاه اولا معلول دلایل اقتصادی است. در ثانی در مملکتی که اعصاب همه به هم فشرده است و همه از صبح علی الطلوع دنبال یک لقمه نان می گردند و شب مثل جنازه به خانه میرسند، آنجا هم با زوج یا زوجه خود مجادله می کنند و .... و نهایتا از هم جدا می شوند. چه کاری است؟ اگر قرار است قبل از یک سال از همسرت جدا شوی، اصلا چرا باید زن بگیری؟ و پس از طلاق، بچه بخت برگشته ای به دنیا بیاوری؟ تیتر یکی از روزنامه های امروز " در ایران 40 میلیون نفر بیکارند و یا کار مشخصی ندارند!!!!" یعنی یک روز راه پله جارو می زنند، فردایش سر چهار راه روزنامه می فروشند و رروز بعدش آب حوض خالی می کنند!!!
بنا بر این ، این هم دلیل اجتماعی اش.
ایا خواندن یک صیغه عقد و ثبت رسمی یک نکاح، باعث دوام آن می شود؟ وال... که خیر، حالا شما هی اصرار بورز که می شود. خوب نشده دیگر؟ زوری و دستوری که نمی شود!!! لطفا توجه کنید من 53 سال دارم. زن دارم، بچه دارم و از زندگی خانوادگی ام نیز بسیار خرسندم . اما آنچه می خواهم بگویم این است که ما اصلا زمینه ای برای تسهیل ازدواج رسمی فراهم نکرده ایم که به عکس، آن را غیر ممکن و یا نزدیک به غیر ممکن کرده ایم. خوب اگر خود، باعث آن شده ایم، پس چرا از دیدنش مبهوتیم و شگفت زده شده ایم؟ شما هزاری به جوانان از بالای منبر بگ ازدواج کنند، نگو، خودت را سبک نکن چون گوش نخواهند کرد!!! و کاملا هم درست است گوش نکنند. بنا بر این بدون واقع بینی وارد چنین بحث هایی شدن، هیچ افاقه ای نخواهد کرد.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۷:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
بنام خدا.
آقای کاوه 53 ساله سلام.
یه نگاه بفرمایید که اون 6 میلیارد دنیا الان دنبال این هستن که بتونن آب ریخته شده عصر رنسانس رو به جوب برگردونند ولی نمی توانند. وقتی خدا را حذف میکنید و انسان مدار یا اومانیستی میشین باید هم خواندن صیغه عقد رو مسخره کنید. آیا علت طلاقها صیغه عقد خواندن است؟!! یا اینکه طلاق ها بر مبنای رفاه اجتماعی است؟؟ اگر اینگونه هست چرا در جوامع غربی که مرفه تر از ما هستند مشکلات طلاق زیاد است و جوانان آن کشورها کمتر از ما ازدواج میکنند.
شما 53 سال دارین حال باید 30 سال قبل رو به یاد بیارین که وضع اقتصادی مردم در آن زمان خیلی پایین بود اما چرا در همان موقع آمار ازدواج بیشتر بود؟؟ ازدواج کجا منسوخ شده؟؟!! نخیر آقا منسوخ نشده شاید شکلش عوض شده ولی منسوخ خیر. زیرا تمام عالم جفت آفریده شده وَالَّذِي خَلَقَ الْأَزْوَاجَ كُلَّهَا وَجَعَلَ لَكُم مِّنَ الْفُلْكِ وَالْأَنْعَامِ مَا تَرْكَبُونَ
الان دختر بعد ازدواج برنگرده راهکار شما چیه؟ راهکارتون اینه که ازدواج سفید کنن!! لااقل ازدواج خودمون شرف طرف رو به بازی نمیگیره، یه ازدواج میشه نهایتا دو طرف نمیخوان جدا میشن. ولی ازدواج سفید اگه امروز من با این خانم دعوا بگیریم راه خروج رو بهشون نشون میدم. اون صیغه عقدی که میفرمایید باعث این میشه که مودت و رحمت بین زن و شوهر ایجاد بشه که با یک دعوا راه خروج رو بهم نشون ندهند و همسر خودشو مواظب باشه و غیرتی داشته باشه!
وَمِنْ آیَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَکُمْ مِنْ أَنْفُسِکُمْ أَزْوَاجًا لِتَسْکُنُوا إِلَیْهَا وَجَعَلَ بَیْنَکُمْ مَوَدَّةً وَرَحْمَةً إِنَّ فِی ذَلِکَ لآیَاتٍ لِقَوْمٍ یَتَفَکَّرُونَ
در این ازدواج که رحمت و مودت هست نشانه هایی است برای کسانی که تفکر میکنند.
نه شماهایی که خیلی نابخردانه و ظاهر اندیش و با یک نسخه غربی مسخره، ازدواج رو شستین و گذاشتین کنار. نه داداش این خبرها که میگی نیست. میدانید چرا ازدواجها به طلاق کشیده میشه همین آیه آخر جواب میده " من انفسکم"!‌ از جنس خودتون همسر بگیرین، و اشتباهی که اکثرا مرتکب میشن یعنی از جنس خودشون نمیگیرن بعد میبینند در زمینه فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی بهم نمیان طلاق میگیرن. امروز همه برای ازدواج دنبال خوشگلی خیابونی و پولداری و طرف اسم و رسم داشته باشه یا اینکه خوشگل باحال باشه میرن بعد از یکسال چون آرمانشون مسخره است براشون تکراری میشه دلشون میزنه و باهم مشکل بر میخورن. چون بچه هامون رو برای ازدواج تربیت نکردیم. آقای کاوه بچه شما و ما نباید بعد از 28 یا 30 سال تازه بفکر پول درآوردن باشه. قدیم ها که یادتون هست اکثر بچه ها بعد از تعطیلی مدرسه پدرها میبردن سر کار تا هم پول در آوردن رو یاد بگیره و هم آداب اجتماعی رو و هم روش زندگی رو. ولی الان تا 30 سالگی همه چیزش آماده هست نباید هم رفته باشه یک سیر دنبه خریده باشه که بفهمه زندگی یعنی چی. یا دختری که در سن 25 سالگی هنوز بلد نیست غذا بپزه و بفهمه که زن بودن همش به لاک و روژلب نیست و باید درست به همسرش برخورد داشته باشه ولی دختران الان دنبال دک وپز هستن و میرن تو زندگی و خواسته های بحق همسرشون رو درک نمیکنن بعد میگن تفاهم نداریم.
کلن انسان امروز شده به قول سعدی " خور خواب و خشم و شهوت" از این دایره چیزی فراتر نرفته. همش سرمون تو کامپیوتر و بازی و عشق و حال و تفریح بوده سن ازدواج که میاد بالا تازه فکر میکنیم که باید ازدواج چی جور باشه بااینکه زمان آموزش انسان محدود هست و وقتی شکل گرفت دیگه در 35 سالگی بر نمیتابه که دیگران راهنمایی یا آموزشش بدن.
کلام آخر مشکلات ما از صیغه عقد نیست . مشکلات مالی هم اگه تربیت رشد و انسانی باشه قابل حل شدنه همانطور که پدران و مادران ما هیچ چیزی اوایل ازدواج نداشتن و خداوند از فضل خودش آن ها را به درجه ای از تمکین رساند "و انكحوا الايامى منكم و الصالحين من عبادكم و امائكم ان يكونوا فقراء يغنهم اللّه من فضله و اللّه واسع عليم" خداوند بوسیله نکاح شما فقرا رو غنی میکند! یعنی شما حرف خدای به این بزرگی رو قبول نداری ولی حرف چندتا غربی رو میپذیری. این تربیت دنیای امروزه که شما اصلا ذکر نکردین. این همه صیغه عقد خونده میشه و موفق هست پس چرا نسخه شما برای اونها تطبیق نمیشه. خواستم بگم فرهنگ غربی شما باعث دور شدن از خداست . یا علی
میلاد ایرانی
| |
۱۸:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
کاملا درست و منطقی
ناشناس
| |
۱۱:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
ناشناس محترم! مگه غربیها خانواده ندارند که همه مشکلات و معضلات رو گردن غرب و ماهواره و تهاجم فرهنگی می اندازید
مگه اونها بچه دار نمیشن؟
مگه برای سلامت و تحصیل بچه هاشون زحمت نمی کشند؟
پس این جمعیت تحصیلکرده و موفق غربی و اروپایی و .... با این همه موفقیت در زمینه های صنعت و تکنولوژی و رفاه عمومی از کجا اومده؟
مگه اونها ازدواج نمی کنن و خانواده تشکیل نمیدن
این جمعیت رو ماشین که تولید نکرده ، در خانواده بزرگ شدند
ریشه همه مشکلات ما اینه که نمی خوایم ایرادات خودمونو ببینیم عادت کردیم فرافکنی کنیم
قانونهای ازدواج قرون وسطایی به درد زندگی امروز نمی خورن
قانون به مسئله مهریه ورود نکند اختیارات مرد هم محدود شود منطقی و عاقلانه ، اولی به نفع مرد دومی به نفع زن
اونوقت ببینید بسیاری از مشکلات برطرف میشود یا خیر؟
اونوقت ببینید سن ازدواج پایین تر می آید یا خیر ؟
اونوقت ببینید آمار طلاق برعکس تصور بعضی ها پایین تر می آید یا خیر؟
لا اقل ببینید از اینکه هست بدتر خواهد شد یا خیر؟
اقلا ببینید دختر و پسرمان در کانونی به نام خانواده که در آن گرفتار می شوند راحت تر زندگی خواهند کرد یا خیر؟
احمد
|
۱۵:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
متاسفم از اين اقاي دكتر و نيز سايت وزين انتخاب كه با ساده و سطحي كردن مسئله و تكرار شعار گونه مطالب مهم به سبك كارشناسان صدا وسيما به اين مباحث ورود مي كنند.و مثلا به ناتواني و عقب ماندگي قوانين مربوط به ازدواج و طلاق و اجحاف و تبعيض تحميل شده در حق و حقوق زنان در أمر حضانت از فرزند و نداشتن حق طلاق و . . . اشاره اي نمي شود. برعكس تصور و توهم اقاي دكتر اين پديده كاملا نشأت گرفته از شرايط و قوانين و واقعيات ناهنجار داخلي است و با فرافكني و بد بيراه گفتن به غرب و فرنگ و سريالهاي خارجي نه مي توان به شناخت صحيحي از مسئله رسيد و نه ميتوان راهكاري براي ان پيدا كرد.واقعا بعضي ها تا كي مي خواهند با فحش دادن به غرب و تهاجم فرهنگي و مقصر دانستن ماهواره و . . . تصورشان اين باشد كه مسئله را فهميده اند و مي توانند براي درمانش نسخه بپيچند؟
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۸:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
تا زمانی که جیبشان جا دارد
ناشناس
|
۱۵:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
ایشان هم دلواپس از جنس دلواپسان پایداری هستند...
ابرام
|
۱۵:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
شوروي 70سال الگوزندگي به روش به اصطلاح سوسياليستي رابه بيش ازنصف مردم اروپا تحميل كرد نتيجه چه شد؟امااكنون 35سال ازحكومت داري الگوخاص خودمان مي گذرد. بگذاريد به 70سال برسد .مطمئن باشيد حتي طبيعت هم براي ما باقي نمي ماند.
محمد حسین
|
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
به خاطر اینه که مسئولین جای رسیدگی به وظایف اصلیشون که ایجاد عمران و ابادی اقتصاد با ثبات و پیشرفته سلامت کار رفاه و ... هست فکر کردن مسئول حفاظت از دین خدا روی زمین و یا حفظ دین مردمن! اینجوریه که دین که مظهر پاکی هست را با سیاست های غلط خودشون قاطی کردن و چیزی شد که میبینید!
خود خدا تو قران میگه: إنا نحن نزلنا الذکر و إنا له لحافظون
یقینا ما قرآن را نازل کرده ایم و یقینا خود آن را حفاظت می کنیم
مردم ایران هم در دوره های مختلف حکومتی در ایران همیشه پایبند به دین و اخلاق بودند و هستند.ظهر عاشورا مگه اینایی که میان عزاداری برای منفعت سیاسی یا اقتصادی میان؟ببینید با زندگی مردم چیکار کردید که این شده اوضاع!
پاسخ ها
میلاد ایرانی
| |
۱۹:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
اشتباه میکنی هموطن،مردم دیگه اون اعتقادات رو هم از دست دادن.نشنیدی از همون دری که فقر اومد،دین میره؟ ظهر عاشورا هم اونایی که میان برا تنوع میان.یه جور دور همیه دیگه
ناشناس
|
۱۵:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
جوانی که می خواهد با فکر شما ازدواج کند حد اقلش اجاره یک خانه است فکر نمی کنم در روی کارتن کنار پارک لاله می توان تا صبح سحر کرد
ایا یک جوان در تهران اگر کار هم داشته باشد حقوقش می تواند اجار یک ماه را دهد و آن وقت انتظار داشته باشید تا بچه هم به دنیا بیاورند البته من هم هیات علمی دانشگاهم نه استاد. باید راه نشان دهیم اینگونه باید ها و نباید ها نمی توان حرف زد یک جوان 35 ساله چگونه جلوی شهوات خود را بگیرد باید راه گذاشت و همه می دانند که این مسئله چقدر سخت است
راهی که ما تعریف کردیم اصلا درست نیست با وام 2میلیون تومان می توان ازدواج کرد باید راه اساسی جلوی جوان گذاشت نه اینکه بگوییم این را نکن و....
پاسخ ها
دانشجو
| |
۰۰:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
نکند اگر افرادی رابطه نامشروع داشته باشند، مسکن رایگان می گیرند؟؟؟ یارانه اضافی می گیرند؟؟؟

لطفا چرت و پرت نگویید. همه اش به خاطر تنوع طلبی و عدم پذیرش مسئولیت در نزد جوان هاست.
روشنک تقوی
| |
۱۹:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
مجلس میتواندباتصویب قانون ازدواج اجباری ازسن 22سال برای بسران و18سال برای دختران به این موضوع رسمیت وبه جوانان انگیزه بدهدمثل هندومثل قدیما...توخارج برای تصویب لوایح وقوانینی که نفع عمومی رادربرداردتظاهرات میکنند...
ناشناس
|
۱۵:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
مسکن و شغل افرادو درست کنید تا گندش درنیومده
ایرانی
|
۱۵:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
بیکاری، عدم ثبات شرایط اقتصادی و سیاسی و ر یک کلام اینکه نمی دونیم فردا برای ما چه اتفاقی می افتد اصلی ترین دلیل رواج این نوع از زندگی است. همیشه برای توجیه کردن عملکرد خودمون و کم کاری های خودمون شخص سوم رو میاریم وسط. همیشه یه دشمن داریم که همه کارخرابی ها سر اونه. الانم میگیم سریال ترکیه ایی یا آمریکای جنوبی و یا ماهواره. در کل شما مسئولید و نقص عملکردتون رو به گردن شرایط محیطی نندازید
علی
|
۱۵:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
برباعث و بانی اش لعنت
مخصوصا اونایی که تو بیکاری و گرونی سهیم هستند
ناشناس
|
۱۵:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
جوامع انسانی مجموعه ای نیستند که هر روز یکی بخواد بر اساس برداشت های عقیدتی خودش برای مردم هنجار بسازد. آقایان ... باید به این مهم توجه کنند و اینقدر امر و نهی سلیقه ای نکنند. الگو سازی یاکسان برای این همه تنوع در جوامع انسانی امری غیر ممکن است. اما یقینا ماحصل رفتار و کردار سیاسی و اقتصادی و اجتماعی پیروان آقایان تاثیر به سزایی در میزان اعتماد مردم از وضعیت موجود دارد. متاسفانه امروزه با بر ملا شدن کردار ریاکاران و مقدس نماها بسیاری مردم را از قرائت های قشری آنان دل زده شده اند.
ناشناس
|
۱۵:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
قرایی مقدم با بیان اینکه چنین روابطی از قبل از انقلاب وجود داشته و اکنون رشد آن افزایش پیدا کرده است، افزود:
ناشناس
|
۱۵:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
مسئله ازدواج سیاه یا سفید یا صورتی خطرناک تر از اعتیاد نیست اگه به فکر جوانان هستید از قاچاق و پخش فله ای مواد مخدر جلوگیری کنید
محمد
|
۱۵:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
اینکه طلاق عاطفی با آمار وحشتناک بالا بین زوج ها اتفاق افتاده و باعث شده در موارد بسیاری فقط بدلایل مالی و یا عرفی آن هم بظاهر و در شناسنامه با یکدیگر زندگی کنند و هر یک از زوجین بصورت مخفیانه شریک دیگری داشته باشند اسفبارتر است یا موردی که طرفین با اطلاع خانواده ها و فقط بدون ثبت ازدواج با یکدیگر زندگی کنند؟!!!!!
پاسخ ها
مهران
| |
۱۷:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
بسیار عالی اشاره کردی محمد، این دوستان کل داستان رو نمی گویند. بحث شان بیش از آنکه واقعا آسیب شناختی باشد، ایدئولوژیک است. تا آنجا که ازدواج طبق معیارهایشان اتفاق بیافتد می توانند همه فجایعی که در بستر آن اتفاق می افتد را نادیده بگیرند.
leila
|
۱۵:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
علت رشد معضلات فرهنگي در جامعه ي امروز ايران، كمرنگ شدن عقايد ديني است، چرا كه اگر شخصي ديندار باشد به هچ دليل موجه يا غيرموجهي دست به فساد نمي زند. سياستمدارهاي فاسد باعث بدبيني مردم نسبت به دين شده اند. كاش حداقل فرهنگسازي مناسبي راجع به دين مي شد.
ناشناس
|
۱۵:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
مگر ازدواج رسمی چه تعهدی میآورد؟ جز دردسر های جدا شدن.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۷:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
ظاهرا خیلی از رسوم ازدواج در ایران خبر ندارید. راضی کردن خانواده، اطرافیان، دوستان، دختر خاله، دختر عمه و ... دخترها به مراتب سخت تر از راضی کردن خودشون شده. این هم بهش میگن رسم های خانوادگی و مقدس هم فرض میشه اصلا نمیشه ازشون گذشت. داریم تو منجلاب سنت دست و پا می زنیم
دانشجو
| |
۰۰:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
ازدواج، یک قرارداد دوطرفه است.
--- هر دو طرف متعهد می شوند با هیچ کس دیگر رابطه نداشته باشند... مرد خرج خانواده را می دهد و زن خانه را مدیریت می کند....

حالا ببینیم در روابط سیاه چطور است...

--- مرد فقط خرج خودش را در می آورد، زن هم تا مدتی در اختیار مرد است و پس از آن هیچججججج....
مهسا
| |
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
اقای دانشجو مدتهاست که مردها نمیتونن خرج خونوادشون رو بدن و زنها مجبورن هم کار خونه کنن هم بیرون
ناشناس
|
۱۵:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
این عاقبت کشته ما مردم و ویژگی قابل ثبت تاریخی از دوران حاضر است .
ناشناس
|
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
جامعه ایرانی بین فرهنگ غرب و فرهنگ اسلام ... گیر کرده ولی اینو می دونم که هر چی می گذره مردم بیشتر به فرهنگ غرب متمایل میشن چون در اون فرهنگ از تظاهر خبری نیست .
این از دستاوردهای آقایونی هست که در این چند سال جوانها رو با کارهای خودشون دین گریز کردن و حالا همه باید در انتظار پیامدهای این مسئله باشیم .
ناشناس
|
۱۵:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
در جامعه امروزی یا باید الگو داد یا باید الگو پذیر بود و در جامعه ما چون کسی قدرت ارائه الگوی سازگار با آن و قابل قبول برای عموم را ندارد پس باید الگوپذیر بود و در کل با قبول مسئله طلاق مانند مسئله اعتیاد با آن کنار آمد و سعی در پیشگیری کرد تا درمان و علاج.
البته شهید مطهری در کتاب اخلاق جنسی راهکارهایی را با حفظ دین ارائه کرده ولی جامعه در قبول آن مقاومت می کند مانند : متعه
ناشناس
|
۱۵:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
یکی از توصیه های همیشگی رهبران دینی ما تاکید روی این نکته بوده که هر چی اعتقادات دینی ما، اعتقاد به خدا و قیامت، اعتقاد به زندگی هدفمند به دور از گناه و دنیازدگی بیشتر و پر رنگ تر بشه به همون اندازه از مفاسد اجتماعی کاسته میشه! فراموش نباید کرد که دین یه مجموعه است دین فقط نماز یا رعایت حجاب نیست اگه تو واقعا به خدای جهان آفرین معتقد باشی و آن به آن ازش کمک بخوای امکان نداره تو زندگی و از جهت اقتصادی وابمونی مشکل ما اعتقادات و نوع دینداری ماست! دینداری تعطیل یا دینداری ناقص!!
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۵:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
دوست عزیز اینایی که میگی درست. اما همه که توی جامعه نمیتونن نمونه کامل دین داری باشن. یک کشور باید با قاون درست و سالم که ضمانت اجرای خوبی هم داره اداره بشه نه با امید به اعتقادات مردم. به همین دلیله که جامعه ما روز به روز از سلامت و قانونمندی داره دور میشه. اعتقادات داره کمتر میشه و قانون و فرهنگی برای مقابله با معضلاتی که آدم ها میتونن ایجاد کنن شکل نگرفته.
ناشناس
|
۱۵:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
بدبختي ما مسلمونا اينه به خدا اعتماد نداريم،خودش تو قرآن گفته از يه جايي بهتون روزي ميدم كه فكرشم نميكنيد،من يه جوون ٢٤ سالم كه سه سال پيش ازدواج كردم،والله اين آيه رو با تمام وجودم درك كردم،همه تقصير رو گردن بقيه نندازيم زندگيمون عوض ميشه،يا علي
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۰:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
دوست عزیز خیلی از بچه های سالم رو می شناسم که سنشون حداقال ده سالی از شما بیشتره و زندگی سالم در دوران تجرد و تاهل داشتند ولی مشکلات اقتصادی پس از چند سال ازدواجشان را به طلق منجر کرد.
علی
| |
۲۱:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
یعنی الان هیچکس شرمنده زن و بچش نیست؟ بدبختی اینه که وقتی زن گرفتیم و شرمندش شدیم، اگر به همین شما بگیم پس چی شد؟ میفرمایید آزمون الهیه.

البته که همه ی اینها آزمون الهیه، ولی وقتی سوالای آسون آزمون رو نمی تونم جواب بدم چرا باید سخت ترش کنم؟
ناشناس
|
۱۵:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
واقعا جاي تاسف داره که يک جامعه شناس جوانان کشور رو که با اين همه مشکلات مالي و اجتماعي و فرهنگي مواجه هستند روسپي خطاب مي‌کند.
هادى
|
۱۵:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
جناب استاد!چرا عوامل رو عكس بازگو ميكنيد ماهواره ممكن است تاثير گذار باشد اما علت اصلى بيكارى ، مسكن و البته سنتهاى دست و پا گير در ازدواج جوانهاست
پاسخ ها
روشنک تقوی
| |
۱۸:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
البته همسایه هاوفامیلهای حسودو فضول ومرگ کلمه ی دوستت دارم هم سدراه است......
صالح
|
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
این جامعه شناس محترم که گفته " مسئله ی ارضای غریزه جنسی شاید کمترین اهمیت را در تشکیل خانواده داشته باشد" بنظرم کمترین اطلاعی از علم جامعه شناسی ندارد در حالی که یکی از اهداف مهم ازدواج در وحله اول فروکش نمودن غریزه جنسی از راه حلال آن می باشد اصلاً تشکیل خانواده در اثر ارضای غریزه جنسی از راه مشروع آن امکان پذیر است . عجب جامعه شناسانی داریم ما
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۱:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
همین جامعه شناس شده که کشورمون این شده
میلاد ایرانی
|
۱۵:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
آخه یکی مثل من که شیش سال از عمرمو تو غربت درس خوندم و دو سال سرباز بودم بعد از این همه سختی انتظار داشتم یه کار ساده بهم بدن تا بتونم یه زندگی ساده تشکیل بدم،حالا برا روزی سی تومن باید کارگری کنم،چه جوری میتونم تو این وضعیت وحشت ناک مسئولیت قبول کنم. برا منم جور بشه ازدواج سفید میکنم.فکر نکنم جهنم از این جا بدتر باشه.گناهشم پایه اونا که باعث و بانی این وضعیتن
پاسخ ها
لادن
| |
۱۰:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
آدم دلش میسوزه،امیدوارم اوضاع بهتر بشه
ناشناس
|
۱۴:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
با سلام
بريد فكر اساسي برداريد آن زمان كه حضرات مي گفتن تحريم كاغذ پاره است حالا مي فهمند چه ... به جان اين ملت افتادن كه اين كشور به اين روز بشيندفقط يك معضل كه اصلاكسي پيگر ش هم نيست چقدرمعتاد به ترياك داريم اينها ثمره كشور همسايه برادران افغان كه الان اگر دير بجنبيد ادعاي بيشتر هم مي كنند وكشور قومي مي كنند اول برويد فكر اساسي براي مرزها بكنيد تور بخدا ببينيد ميلونر شدن در ايران حتي بعضي جاهاي تهران ورامين كه چه به حال وروز دختران ايراني مي آورند بعدش يارو نه هويت مشخص جا مي گذارد فرار روبه افغانستان وهزاران مسائل ديگر اجتماعي
مهران
|
۱۴:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
فعلا آنچه ازدواج ها را محدود و متزلزل کرده تعهداتیه که هیچ کدوم از طرفین قادر به تامین اون نیستند. این پدیده هم واکنشی به همین مساله است. به جای اینکه صرفا این پدیده رو سیاه جلوه بدید، یکم هم نهاد ازدواج به شکل سنتی اش رو نقد کنید. امروز دیگر بدیهی است که نهاد ازدواج سنتی (حداقل در بخشی از جامعه) از هم پاشیده است، اما مقاوت های اجتماعی، فرهنگی و ایدئولوژیک در برابر اشکال مدرن تر ازدواج باعث شده نهاد ازدواج، تجدید ساختار نیابد. از آنجاییکه عملکرد نهادها در زندگی اجتماعی کاهش نااطمینانی و ایجاد ثبات است، مسلما نبود آن باعث مختل شدن مکانیزم های اجتماعی مرتبط می شود. دوستان جامعه شناس از این هم صحبت کنید!
پاسخ ها
دانشجو
| |
۰۰:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
نهاد ازدواج سنتی؟؟؟؟

پس بیایید سعی کنیم دیگه آب و غذا نخوریم، چون این چیزها دیگه قدیمی شده و ما در قرن بیست و یک دیگر نباید کار ساده ای مثل دستشویی رفتن را انجام بدهیم چون دیگر متمدن هستیم...

لطفا چرت و پرت نگویید... غذاخوردن، خوابیدن، دفع مواد زاید بدن، آب خوردن، استراحت کردن، شریک زندگی داشتن، مواردی هستند که با مرور زمان هیچ تغییری نمی کنند....
ناشناس
| |
۰۸:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
آقای دانشجو..
منظور آقا مهران از ازدواج سنتی رسم و رسومات مسخره ی ما ایرانیاست که دست دو طرف هم می بنده..
رسوماتی مثل مهریه ، شیربها، جهاز و غیره
و مراسمی مثل نامزدی، حنابندان و پاتختی
امیر
|
۱۴:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
آقای دکتر قرائی عزیز. شما خودتون جوون نبودید ؟! ضمنا موقعی که شما جوون بودید هزینه های ازدواج چقدر بود ؟! چه آینده ای رو پیش روی خودتون ترسیم می کردین ؟ مطمئنم اگر اون موقع هم نرخ بیکاری و قیمت ها و مبهم بودن آینده مثل الان بودن شما هم به همون حداقل یعنی اطفا غریزه روی می آوردید.
نباتلخ
|
۱۴:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
چه عجب در فضای سیاست زده رسانه هایمان یک هشدار اجتماعی نیز مطرح شد
ناشناس
|
۱۴:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
وقتی خانواده ها کاسه داغ تر از آش می شوند و شرایط ازدواج را بسیار نادر می کنند باید همین اتفاق هم بیفته من 5 ساله دارم کار می کنم هنوز نتونستم یه پراید بخرم اونوقت چجوری بیام ازدواج کنم والا من هم خوشحال میشم تن به این ازدواج سیاه بدم ولی حداقلش اینه که راحت زندگیم رو شروع می کنم نه برای یه شب به اندازه 5 تا 10 سال از آینده زندگی مشترکم بزنم و کامل برم زیر بار قرض که چی بشه اون هم با یه عالمه مهریه که بعدش هم برم زندان
ناشناس
|
۱۴:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
آقايان دلواپس كجايند پس
رضا
|
۱۴:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
جناب استاد دانشگاه حرف شما فقط برای نوشتن ساده اس.
شما مسکن و بیکاری رو جز عواملی میدونین که "می تونن" تاثیرگذارباشن؟!!!فقط "میتونن"؟!
اما بزرگترین مشکلات ازدواج توی این دوران متاسفانه فقط همینان.
الان من یه جوون 23 ساله که دست از پا خطا نکردم و نمیخوام هم که بکنم.اتفاقا از یه دانشگاه خیلی خوب هم مدرک گرفتم و الان هم دانشجوی فوق لیسانسم.هرجایی که بخوام برم برای خواستگاری اولین سوالی که میپرسن اینه که کارت چیه!! و من بگم بیکار به نظر شما چه جوابی میگیرم؟!
امیدوارم مسئولای کشور خیلی بیشتر به این موضوع توجه کنن
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
هوووو هنوز تا 33 سال جاداری
ناشناس
|
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
اصلا حرفای ایشون رو قبول ندارم
تعهد و وجدان چیزی نیست که با خوندن یه عبارت به نام عقد ایجاد بشه
مگر نیستند زنان شوهر داری که خیانت می کنند، مگر نیستند مردان زن داری که خیانت می کنند
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۰:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
ای ول
ناشناس
|
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
قبول دارید با سرعتی برابر نور به سمت تباهی میرویم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ ها
روشنک تقوی
| |
۱۸:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
نخیرباشیب ملایم به سمت تباهی میریم.........
محمد
|
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
حرفهای تکراری تکراری تکراری ! خسته نشدید از این راهکارها و نصایح نخ نما !
ناشناس
|
۱۴:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
،،قرایی مقدم گفت: این نوع ازدواج بیشتر به زبان دختر تمام می شود، چراکه این دختر به نوعی روسپی گری می کند،،
آقای قرایی مقدم خیلی ... از این کلمه استفاده می کنه . حتی اگر یک زوج هم در این کشور به این روش زندگی کنند (که حتما خیلی بیشتر از این حرفها هستند) ایشان به هیچ وجه حق چنین توهینی رو ندارند . امثال ایشان هستند که با یدک کشیدن عنوان جامعه شناس و روان شناس ، مردم رو از بررسی دقیق مشکلاتشون ، فراری می دن .
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۳:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
دقیقاً میخواستم همینو اینجا بنویسم. ممنون

حتی اگه این نوع ازدواج غلط هم باشه یک روانشناس حق نداره از این کلمه توهین آمیز در موردش استفاده کنه...
مسعود
|
۱۴:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
ازدواج موقت با در نظر گرفتن ضوابط شرعي و قانوني تا زماني كه وضعيت اقتصادي جامعه بهبود پيدا كند راهكار كوتاه مدت فوري براي كاهش معضلات و بحران جنسي امروز جامعه ماست.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۸:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
این که میشه همون ازدواج سفید با مجوز قانونی که عمو........
ناشناس
| |
۱۶:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
اگر ازدواج سفید فحشا به شمار می رود, صیغه هم از همان جنس است.
شمیم
| |
۰۱:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۲
تا زمانی که وضع اقتصاد خوب بشه !!!!! داداش تا 100 سال دیگه م اومدیم و خوب نشد چی ؟ تازه این فقط واسه پسرا خوبه نه دخترا آقای عاقل
ناشناس
|
۱۴:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
آفرين سروش نكته خوبي اشاره كردي حرف دل بود
دلواپس
|
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
دلواپس نباشید..............دلواپس زیاد داریم
پاسخ ها
بی دغدغه
| |
۲۰:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
دمت گرم خیلی به جا بود
فرزند پارسي
|
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
برادراني كه اختلاس كردند پول بيت المال را به تاراج
بردند كه نمي فهمند درد بيكاري درد سي چهل ساله
شدن دختر ها وپسر هاي مجرد توخونه ها رو ..
فردین
|
۱۴:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
این رفتارها نشانه چیست ؟ آیا کشور در رواج اسلام ناب و آرامش نهفته در این دین کامل خدایی درست عمل کرده است ؟
ناشناس
|
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
قابل توجه جماعت ما دلواپسیم...اینجا هم دلواپس می شوید...8 سال ویرانی ....بسیاری از این پدیده ها در همین 8 سال آسودگی جماعت امروز دلواپس بوجود آمده...من به این کانال های ماهواره ای ... مشکوکم...
داوود
|
۱۳:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
آقای دکتر قرایی مقدم بسیار لطف دارند که این مسائل را رسانه ای میکنند. همگان میدانند مشکلات در عدم تشکیل خانواده به ترتیب عبارتند از بیکاری، عدم وجود مسکن کافی و مناسب و یا هزینه های فوق العاده بالای اجاره مسکن، هزینه بالای زندگی، هزینه بالای ازدواج و تشکیل زندگی مشترک، تغییر فرهنگ عمومی جامعه و سیاست گذاری های اشتباه دولتمردان از جمله ارج دانستن انرژی هسته ای بر رفاه عمومی و زندگی مردم می باشد. بهتر است آقای دکتر این مسائل را هم با مسئولین و دولتمردان سیاست گذار در میان بگذارد تا این مشکلات به آرامی برطرف گردد تا در نسل آینده مثل این نسل دوچار این مشکلات نگردد و جامعه در مسیر درست حرکت کند. اما نکته مهم دیگر اینکه باید مسائل تربیتی در آموزش و پروش به طور کامل متحول گردد و نسلی مسئولیت پذیر تربیت نماید نه اینکه همانند نسلهای قبل کتاب های درسی فوق العاده سنگین و با محتوای بیشتر از سن آنها به خصوص در مسائل دینی تنظیم نمایند و به جای آن مسئولیت پذیری را افزایش دهد تا جوانان از مسئولیت تشکیل خانواده فرار نکنند.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۰۷:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
داوود جان صحبت از نسل میکنی نکنه باز هم منظورت دهه شصتی ها است که میگی تربیت لازم داده نشدن و دهه قبلی و بعدی بهتر بودن و تربیت بهتری شدن. مثل اینکه همه ما توی یه نظام آموزشی درس خواندیم. شما دهه شصتی ها به خاطر اینکه از مسئولیت فرار کنید این حرفها رو میزنید و گرنه وضعیت برای همه نسلها بعد از انقلاب یکسان بوده است.
ناشناس
| |
۰۷:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
کاملا موافق هستم فقط بحث محتوای آموزشی رو متوجه نمیشوم منظورت چیه؟
ناشناس
| |
۰۸:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
چرا این همه بهانه میاری برای فرار از ازدواج؟ خودت نمیخوای ازدواج کنی وگرنه اگر اهل تلاش باشی هم کار پیدا میکنی و هم ازدواج میکنی و زندگی ساده ای تشکیل میدی پس تو و امثال تو برای خوش گذرانی این مسائل را بهانه میکنید.
پدرام
| |
۰۸:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
در کنار تمام مشکلاتی که داوود گفت که همه آنها متوجه دولت میشود قدری هم جامعه مقصر است باید این رو هم بپذیریم.
ناشناس
| |
۰۸:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
ای کاش همیشه همین طور باشه. همیشه مشکل باشه ما هم مشکلات رو به طور کامل گردن دیگران بیندازیم و این وسط حال کنیم و با تشکیل خانواری با ازواج سیاه لذت ببریم و هر وقت گفتن چرا بگیم به دلایلی که داوود جان گفتن و شانه خالی کنیم واقعا حال میده مگر نه؟
پدرام
| |
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
پس چی شد پاسخی که من داده بودم به داوود؟
ناشناس
|
۱۳:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
فساد در ايران مانند اتش زير خاكستر است واقعيت اين است و به جرات مي توان گفت از برخي كشورهاي اروپائي هم پيشي گرفته ايم.
مجید
|
۱۳:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
عدم صداقت در گفتار و کردار مسولان و عدم توجه به پوست اندازی فرهنگی جامعه به همراه نداشتن راهکار و قوانین قوی و اجرای در مورد ازدواج به همراه مشوق های امنیت مالی رفاهی بهداشتی از طرف دولت و نظام و مرتب منع کردن و تهدید کردن و......و وعده های بی عمل و......باعث حال و روز امروز ایران وایرانی شده! مسولی که از قتاعت و ازدواج ساده و زندگی ساده می گوید اولا چرا برای فرزندان خود بهترین و رنگین ترین را انجام می دهد و دوما چرا شرایط همین حداقل ها را هم به طور کامل برای جوانان و خانواده ها انجام نمی دهند!! افسوس که گذشت و به هیچ رسیدیم! وفقط حرف زدیم و سمینار و کنفرانس و جلسه و.....گذاشتیم بدون ذره ای عمل و خدمت! وقتی یک متر اپارتمان در کشور میانگین 3میلیون تومان قیمت دارد و اجاره حداقلی 500هزار تومان با 10 میلیون پول پیش است حال با احتساب هزینه اب برق گاز تلفن پوشاک و تغذیه و درمان و ایاب ذهاب و........بفرمایند با حقوق حداقلی 700هزار تومان چگونه می توان زندگی و تشکیل خانواده داد!!!! کاش کمی منصف بودیم و قبول می کردیم که اشتباه کردیم و باید در بسیاری از سیاستهای اقتصادی سیاسی فرهنگی و.....تجدید نظر می کردیم!
ebrahim
|
۱۳:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
وقتی که با مقدسان و ارشهای این ملت بازی می کنند انتظار بیش از این نیست
ناشناس
|
۱۳:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
چنین روابطی از قبل از انقلاب وجود داشته و اکنون رشد آن افزایش پیدا کرده است (خلاصه همه نا هنجاریها مربوط به دوران طاغوته!!!!!!!!!!!!!)
ناشناس
|
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
جناب آقاي دكتر استاد دانشگاه و دانشمند عاليمقام
فرض بر اينكه آنچه فرموديد حقيقت محض باشد .
در مرتبت اول كدام دختر يا پسري زندگي اينچنيني را مرجح بر يك زندگي رسمي با آرامش بدون دغدغه با آينده اي روشن همراه با فرزندانيكه روح اميد و آرزو در محيط خانواده ميدمد بدارد؟
مگر نه اينكه جامعه بر جوانان بيگناه و ساده چنين شرايطي را تحميل كرده است؟
تقريبا همه ي مردم ايران كم و بيش به مشكلات مبتلا به آشنايند شما بفرماييد چه بايد كرد بازگو كردن مشكلات و پذيرفتن آنها قدم اول است كه همه برداشته اند.
ايران
|
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
ما شاالله همه مردم ايران نظريه پرداز شده علت همه كار را مي دانند ولي درمان نمي كنند
ناشناس
|
۱۳:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
حالا ازدواجهای رسمی جز افزایش طلاق رسمی و عاطفی چه گلی به سر مملکت زده که از ازدواجهای غیر رسمی انتقاد می کنیدآیا جز این است که آمار ازدواج رسمی کم شده و طلاق افزایش یافته؟
پاسخ ها
روشنک تقوی
| |
۱۸:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
اینه حرف حساب هزاران افرین.......
یییی
|
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
بیشتر دختران و پسران دانشجو که در شهر های دیگر هستند این زندگی را دارند
علی
|
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
اگر تواین کشور صد تا مدیرپیدا بشن که واقعا"بخواهند برای مردم کارکنند همه چی درست میشه
مدیرهایی ازنوع دلواپسان نه، ازنوع د لاوران مثل مدیران ژاپنی
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۸:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
مدیریت دلواپسان را هشت سال دیدم که به کجا کشید .......

هنوز پرونده های انواع و اقسام قانون شکنیهای دولتی ان هشت سال بسته نشده که هیچ .... باز هم نشده .....
ایرانی
| |
۲۰:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
رشوه رو نگو که تو کشور کل و بلبلیم.دهنده وگیرنده رشوه رو به یک جرم نگاه کردن میدونید یعنی چی؟یعنی رشوه رو بگیر نترس چون طرف خودشم پاش گیره
ناشناس
|
۱۳:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
این مشکلات با هشدار و دلواپسی حل نمی شود.
عابد
|
۱۳:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
میگما این ماهواره نبود یقه کیو میخواستن بگیرن؟داداش من اختلاص رو جمع کن رشوه خواری رو جمع کن گرونیو جمع کن اونوقت ببین جامعه درست میشه.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۰:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
عادل جان دلبندم اختلاس نه اختلاص
ناشناس
| |
۲۲:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
شما قبل نظر فکر هم می کنی؟
حالا چون در کشور اختلاس هست همه و همه باید فقط در مورد اون صحبت کنند!
دانشجو
| |
۰۰:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
بی اخلاقی جوان ها چه ربطی به اختلاس داره؟؟؟

آسمان ریسمان نباف. کتاب بخون.
ناشناس
| |
۱۸:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
اختلاص یعنی با خلوص نیت اختلاس کردن ....
ناشناس
|
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
(روزنامه خراسان: علی اکبر محزون مدیر کل دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی و مهاجرت سازمان ثبت احوال کشور در گفت وگوی اختصاصی با اشاره به سن ازدواج دختران و پسران در ایران که به ترتیب بین 20تا 24برای دختران و 25تا 29سال برای پسران تعریف شده است از تجرد یک میلیون و 300هزار مرد بالای 35سال و زن بالای ۳۰ سال در کشور خبر داد.وی گفت:از این تعداد 320هزار نفر پسر و 980هزار نفر دختر هستند که با توجه به سن تجرد قطعی در خانم ها که 49سال تعیین شده است زنگ خطر تجرد قطعی برای نزدیک به یک میلیون دختر به صدا درآمده است.)
:(
قیصر
|
۱۳:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
من دلواپسم ! D-:
reza 1986
|
۱۳:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
میتوان گفت 90 درصد به خاطر مشکلات مالی و 10 درصد به خاطر ضعیف بودن و کمرنگتر شدن ایمان است... که در هر دو مورد مسئولین مسئول 100 درصد این مشکلات هستند....