صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۲ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۵۹۷۹۱
تعداد نظرات: ۳۵ نظر
تاریخ انتشار: ۲۵ : ۱۷ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳
رئیس مجلس شورای اسلامی شرایط کشور را شرایطی حساس عنوان کرد و گفت: ما در شرایط عادی قرار نداریم و هم از نظر اقتصادی و هم از نظر سیاسی با مشکلاتی مواجه هستیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 

رئیس مجلس شورای اسلامی شرایط کشور را شرایطی حساس عنوان کرد و گفت: ما در شرایط عادی قرار نداریم و هم از نظر اقتصادی و هم از نظر سیاسی با مشکلاتی مواجه هستیم.

به گزارش «انتخاب» ،علی لاریجانی که در نشست نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی سخن می‌گفت ادامه داد: در هشت سال گذشته ثروت خوبی داشتیم و منابع‌مان کم نبود. ما در حدود 600 – 700 میلیارد دلار دارایی داشتیم اما چرا تورم 40 درصد شد که دولت کنونی بگوید ما تلاش کردیم و این رقم را به 32 درصد رساندیم؟

در هشت سال گذشته با درست اجرا نکردن قانون عوارض متکثری ایجاد کردند

لاریجانی با طرح این مساله که چرا این اتفاق افتاد، گفت: وضع مدیریت کشور و بی‌برنامگی در مدیریت یکی از علل آن بود. بعضی ها هم فکر می‌کردند صحبت کردن و انتقاد کردن چوپ لای چرخ دولت گذاشتن است و همه را به سکوت دعوت می‌کردند؛ مثلا همین طرح هدفمند کردن یارانه‌ها، طرح خوبی بود ولی چرا این طور اجرا شد که دولت هر ماه کسری داشته باشد و تورم به بار بیاید؟

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: با درست اجرا نکردن یک قانون عوارض متکثری ایجاد کردند. پایه پولی کشور صدهزار میلیارد تومان بود. اما طرحی مثل مسکن مهر را ایجاد کردند که خود این طرح با این که خوب بود تورم شدیدی داشت و بر کسانی که مالک مسکن مهر بودند، فشار آورد. چون خیزی که برداشته شده بود متناسب با قانون نبود.

رئیس قوه مقننه از عدم استفاده از فکر جمعی که مشکلاتی را به کشور تحمیل کرده انتقاد کرد و افزود: یک دولت حتما باید با فکر جمعی اداره شود. برخی مشکلات از قبل هم مشهود بود و برخی فکر کردند با شعار حل می‌شود اما مشکلات اقتصادی خود را نشان می‌دهد.

قانون راحت زیر پا گذاشته می‌شد و خیلی‌ها هم دعوت به سکوت می‌کردند

او ادامه داد: اگر کشور با قانون اداره شود، و دعواهای حیدری نعمتی حاکم نشود زندگی مردم قابل پیش بینی می‌شود؛ مثلا کسی که می‌خواهد سرمایه‌گذاری کند می‌داند که با چه معیاری می‌تواند این کار را انجام دهد. ولی اگر قانون اجرا نشود زندگی مردم قابل پیش بینی نخواهد بود. با این حال قانون راحت زیر پا گذاشته می‌شد و خیلی‌ها هم دعوت به سکوت می‌کردند.

لاریجانی با بیان این که شرایط حال حاضر کشور تغییرکرده عنوان کرد:‌ ایران هم به لحاظ اقتصادی و هم به لحاظ بین‌المللی مشکلاتی دارد. در سال 92 بودجه کشور 115 میلیارد بود که بودجه عمرانی ما 15 میلیارد در نظر گرفته شده بود که نشان از عدم تناسب دارد. وقتی که همه منابع صرف بودجه‌ی جاری شود به حرکت درآوردن چرخ تولید غیر ممکن است و تا ازاین نفوذ خارج نشویم نه تورم حل می‌شود و نه اشتغال. با این وضع بودجه جاری نمی‌شود چرخ تولید را راه انداخت.

پیچیدگی‌هایی به وجود آوردند که حل آن مشکل است

او ادامه داد: دولت فعلی دارد تلاش می‌کند؛ مثلا همین امروز وزیر نیرو مهمان مجلس بود و در مورد آب و برق توضیح داد. این وزارت خانه بدهی سنگینی دارد و وزیر نیرو نگرانی‌های زیادی داشت. این یعنی پیچیدگی‌هایی به وجود آوردند که حل آن مشکل است.

رئیس مجلس شورای اسلامی دو وظیفه‌ی ملی را برشمرد و گفت: در حال حاضر وظیفه‌ی ما این است که زمینه‌های رونق اقتصادی را چه درمجلس و چه در بقیه جاها فراهم کنیم مشکلاتش را ببینیم و آن را راهنمایی کنیم. نکته دوم همگرایی در شرایط کشور است. چون ما در شرایط عادی نیستیم و حاشیه سازی در کشور مگر از سر سیری برای کسی رخ دهد نه این که مشکلی نیست و ما نمی‌بینیم بلکه بحث بر سر این است که انرژی‌مان را کجا بگذاریم.

اشکالاتی را طوری مطرح می‌کنند که انگار بزرگترین مشکل کشور است

او ادامه داد:‌ دوستان اشکالاتی را مطرح می‌کنند که در جای خود مهم است اما طوری آنها را مطرح می‌کنند که انگار بزرگترین مشکل کشور است. ما در مذاکرات سیاسی احتیاج به همگرایی داخلی داریم؛ وگرنه نمی‌توانند از منافع کشور صیانت کنند. همیشه هم همینطور بوده البته این به معنای این نیست که نقد نکنید، اما نقد باید در جای خودش باشد. ضمن این که باید مراقبت‌های تام داشت.

رئیس قوه مقننه با اشاره به نامگذاری امسال به سال فرهنگ و اقتصاد از لزوم توجه به فرهنگ سخن گفت که پیچیدگی‌هایی در اقتصاد به وجود آمده که نیاز به عزم ملی دارد و خطاب به نمایندگان ادوار گفت: در شرایطی که امروز هستیم شما باید با نگاه ملی به موضوع نگاه کنید و ببینید چگونه می‌توان این کشتی را حمایت کرد.

او همچنین ابراز امیدواری کرد که این گونه نشست‌ها به به وجود آمدن سهم مشتری در مورد مسائل سیاسی و همگرایی ملی کمک کند و پیشنهاد داد هرازگاهی موضوع مهمی در جلسات مطرح شده و توضیح داده شود تا از ظرفیت نمایندگان ادوار برای مسائل جدی کشور استفاده شود.
منبع: ایسنا
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳۵
در انتظار بررسی: ۱۰
غیر قابل انتشار: ۶۱
امین
|
۱۴:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۵
سلام و درود بر اقای لاریجانی ریاست محترم مجلس شورای اسلامی انصافا اگر بخواهیم چهره ای خوب و محبوب ومعتدل از اصولگرایی نام ببریم اقای لاریجانی معتدل ترین و بهترین چهره اصولگرایی است بنده یک پیشنهاد برای اتحاد و همگرایی دارم و یک نقد دلسوزانه:اول پیشنهاد برای اتحاد این که با توجه به این که حضرتعال چهره اصولگرای محبوب و مردمی هستید اعتدال را را درمیان اصولگرایان جا بیندازید و با دولت محترم اقای روحانی نهایت همکاری را بفرمایید شکر خدا دولت خوبی سر کار امده و اهل منطق هست هم اقای روحانی بسیار معتدل هستند هم حضرتعالی با توجه به جایگاه والای حضرتعالی به عنوان بالاترین مقام قانون گذاری د کشور ایران و با توجه به موقعیت فعلی ترکیبی از اصولگرایی و اصلاحطلبی معتدل دهان تمام دشمنان داخلی و خارجی را خواهد بست و بالعکس هر چه افراط و تفریط در جامعه باشد نه تنها مشکل جامعه حل نمیشود بلکه باعث از بین رفتن اعتماد بین مسولین و مردم میشود و دشمن در صدد سو استفاده خواهد بود پس ترکیبی از جنابعالی وافراد همسو با حضرتعالی و همراهی با دولت محترم قطعا راهگشای مشکلات خواهد بود نقد دلسوزانه این که قوانینی که توسط مجلس تصویب مشود به طور کامل نظارت بر اجرا شود چون سلیقه ای اعمال کردن قانون در برخی جاها سبب خدشه دار شدن میشود و ازنمایندگان محترم خواهید که با جدیت نظارت بر موبات مجلس داشته باشند همیشه حرف من این هست که اگر همه به قانون احترام بگذارند و نظارت بر اجرای قانون بصورت صحیح باشد و با فرد خاطی برخورد شود هر کس که باشد چه فرد عادی و چه فردی دارای بالاترین مقام باعث دلگرمی هرچه بیشتر و وحدت بین مردم شود در پناه خدا و امام زمان پیروز باشید
علی آقا
|
۱۰:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۵
جناب لاریجانی با تمام احترام باید بگم نوش دارو بعد مرگ سهراب. 8 سال مردم زیر فشار انواع و اقسام مشکلات کمر خم کردند. حیف و صد حیف که الان دیگه دیره برای این حرفا. آب ریخته به جوی.
ناشناس
|
۰۹:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۵
راست می گویند این نمایندگان محترم که هی هوا میرن زمین میان تو 8سال گذشته کجا بودند
ناشناس
|
۰۷:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۵
لاریجانی خوبه احسنت احسنت ...........
ناشناس
|
۰۷:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۵
من نمیدونم این مجلس تو ای 8سال نماینده مردم بوده یا نماینده منفعت خودشون
شهنازی
|
۲۲:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
بااحترام...شما ودوستان درمجلس پس چه کاره بودیدتمام 8سال؟...
ناشناس
|
۲۱:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
جانا سخن از زبان ما ميگويي
ناشناس
|
۲۱:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
لاریجانی دمت گرم.به جمع اعتدال وتدبیر خوش آمدید.در انتخابات ازشما حمایت میکنیم ولی باید نهایت تلاش خود جهت توافق نهایی هسته ای را بعمل آورید.
ناشناس
|
۲۰:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
شما هم مثلا نماینده بودین
کیان
|
۲۰:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
درود بر آقای لاریجانی، احمدی نژاد بارها قانون را زیرپا گذاشت اما همین نماینده های به اصطلاح دلسوز هیچ وقت به دولت کارت زرد ندادند!!! اینها نماینده های ما نیستند و دلشون به حال مردم نمی سوزه، امیدوارم روزی اینقدر فضای نقد در کشور باز بشه که دوباره همگرایی در احزاب ایجاد بشه و کشور در مسیر درستش قرار بگیره، از وقتی احمدی نژاد شد رییس جمهور این مملکت، خوشی و رفاه و ..... از این مملکت رفت................
سید عبادالله دولتخواه
|
۱۹:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
احسنت این روزها آقای لاریجانی حرفهای خوبی می زند.
ناشناس
|
۱۹:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
فارغ از اینکه نقدها به توافقنامه ژنو درست باشد یا نه، نقد شما حامیان دولت هم به آنها بی ارتباط است! اول آنکه منتقدین را به طور ضمنی کاسب تحریم میخوانید! بله برچسب زدن خیلی راحت است راحت تر از مواجه با هر مخالفی! اما باشد که مسئله را در خلوت بین خود و خدایتان حل کنید! اما نقد تواقف ژنو چه ربطی دارد به مشکلاتی که فهرست کردید! همه ما نگرانیم نگران بیکاری و تورم و فساد اقتصادی و غیره! دولت قبلی هم سرکار با نگران بودیم و امروز به خاطر بعضی بی تدبیری های سیاسی و اقتصادی دولت نگران تر هم شده ایم!! ضمن آنکه هزار انتقاد هم از دولت قبل بگیرید مشکلات اقتصادی ما از تاریخ ما جدا نیست مگر ما از چه زمانی و تحت چه شرایطی راه توسعه را در پش گرفته ایم؟! که البته بعضی سوء تدابیر و سوء استفاده ها هم طی این سالها مزید بر علت شده اما نباید خلط کرد همچنانکه نباید سیاه نمایی کرد! گویا در 35 سال گذشته هیچ یشرفتی نداشته و دائم رو به عقب بوده ایم!! ثالثا به جای آسمون و ریسمون بافتن جواب دهید چرا در توافق ژنو این همه امتیاز داده و امتیازاتی ناچیز گرفته ایم؟! جواب دهید چرا ما به گواهی آژانس به همه تعهداتمان عمل کرده و طرف مقابل گشایش جدی ای را ایجاد نکرده است؟! جواب دهید آیا در گام نهایی استقلال و عزت و منافع ما حفظ می شود یا نه؟! دوباره با لیست کردن مشکلات ننویسید باید چنین کنیم تا چنان شود مگر ما ایرانی مسلمان نیستیم مگر در تاریخ از عهدنامه های گلستان و ترکمنچای و رژی و رویتر و دارسی و 1919 متنفر نیستیم مگر خط امامی نیستیم پس چرا نباید دلواپس باشیم! لطفا عاقلانه و منطقی جواب دهید به جای آنکه ما را لجن مال کنید...
پاسخ ها
فففف
| |
۱۱:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۵
تعدادمنفی ها خودگویای واقعیته!
ناشناس
| |
۱۱:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۵
ناشناس محترم . لطفاً عینکتو تمیز کن و هشت سال دوران احمدی نژآدی ها رو یادت بیاد تا بفهمی کاسب فتنه یعنی چه . اسکناس بدبخت ابرونی بیست پله سقوط کرده و طلا بیست مرحله گرون شد . پولش تو جیب من و تو می ره ؟ یا اونائی که کاسب فتنه ان.
ناشناس
| |
۲۲:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۵
عزیز ناشناس اولا خدا نکند شما لجن مال شویدو.حتما هم چنین خواستی ندارد.دوما با اکثر فرمایش شما موافقم جز آن بخش که راجع به امتیازات داده شده و گرفته شده اشاره کردید.برادر من این مذاکرات زیر نظر رهبری وبا اشراف کامل ایشان انجام میشود وقطعا ایشان هرجا مشکلی ببیند تذکر وبلکه اخطار میدهند وفراتر از آن درصورت لزوم برخورد میکنند.ما یا به دولت ومسئولان نظام وبخصوص به درایت رهبری ایمان داریم که باید بارعایت حق انتقاد مودبانه و بارعایت مسائل امنیتی اعتمادکرده و منتظر آینده ونتیجه مذاکرات باشیم.یا خدای نکرده ایمان نداریم که دیگر هرجی نیست.به هر حال دلواپسی شما را به جان ودل خریداریم.
یونس
|
۱۸:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
چه جالب چرا الان میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۱:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۵
آخه انتخابات مجلس نزدیکه...!
حیدر
| |
۱۷:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۵
چون الان جماعت سیاست باز دارن برا دولت حاشیه سازی میکنن و ایشون میخواد گذشتشون رو به یادشون بیاره تا شاید خجالت بکشن.
درود بر آقای لاریجانی که فارق از مسائل سیاسی به منافع ملی توجه دارن
عزیز
|
۱۸:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
نمیدانم محافظه کاری یا واقعا داست میگه....!!!!!!
ناشناس
|
۱۸:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
...بالاخره قرار نیست سرمایه مردم خرج کشور بشه. کی این حرف رو زده...مثل همون 600 میلیارد دلار باید بره تو جیب خودی ها...حالا بابک زنجانی و مه افرید حالیشون نبود سوتی دادن...بقیه بعدا معلوم میشه...
ناشناس
|
۱۸:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
فهمیدیم دیگه اینقدر تابلو دفاع نکن
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۲:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
چون پایداریها در مناظره ادب را رعایت نمیکنند
محمد
|
۱۸:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
مشکلات اصلی حال حاضر کشور نبودن ... ومطبوعاتیست که بعنوان چشمان تیزبین ملت گلوگاههای فساد را شناسایی ورسواکنند،بحران بی آبیست(از کم آبی گذشته)،تولید نابود شده واقتصاد روبه اضمحلال کشوراست،بهره نبردن از ظرفیتهای جهان برای پیشرفت کشوراست،نبودن آزادیهای اجتماعی وشاد نبودن مردم است،موتورسوارانی هستند که آرامش را از مردم گرفته اند،بحران ناکارآمدیه کسانیست که از بیت المال مسلمین حقوق میگیرند ولی چوب لای چرخ دولت برای بهبود اوضاع مردم وکشور میگذارند،وضع خراب بیمه های اجتماعی وسلامت است،تبدیل شدن شغل پزشکی وبیمارستانهابه پردرآمد ترین بیزینسهاست،مهاجرت گسترده جوانان است،...،نابودی جنگل هاست،...،بدلیل محدودیتهای رنج آور داخلی مرجع شدن وتاثیرگذار شدن شبکه های ماهواره ایست که الحق والانصاف بعضیهاشون میخواهند سر به تن مردم ایران نباشد،دلار 3300تومانیه،گرانی مسکنه،بالابودن اجاره بهاست،فرهنگ دروغ ورشوه دادنه که داره مثل موریانه پایه های اخلاق وفرهنگ کشور را میخوره،نقشه کشیدن برای بشدت دو قطبی کردن وخشمگین کردن گروههای مختلف جوانان جامعه نسبت به همدیگر بوسیله پوسترهائیست که در شهر زده شده به بهانه بدحجابی وعکسهایی از ... و از این قبیل.بله دکترلاریجانی درست میگه.مشکلات فرعی را آنقدر میخواهند بزرگ کنند تا از مشکلات اصلی غافل شویم.
پاسخ ها
رضا
| |
۲۱:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۵
محمد جان حرف دل مردم رو زدی
مجید
|
۱۸:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
یک سوال اساسی
چرا حتی یکی از آدم های باسواد طرفدار توافق ژنو حاضر به مناظره با این بی سواد ها نیست
پاسخ ها
ناشناس
| |
۰۹:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۵
نه یک بلکه چندین نفر اعلام امادگی کردن صدا و سیما اجازه نداد
ناشناس
| |
۰۹:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۵
من حاضرم فقط با نماینده دانشمند مجلس جناب آقای کریمی قدوسی (مبدع mpt) مناظره کنم
محمد
| |
۱۱:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۵
مجید دلبندم این کامنت برای یه خبر دیگه بود.
هنوز بهت نگفتن عزیزم؟
ناشناس
| |
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۵
خودت جواب خودتو دادی .
مثلا" اگه تو دکترای واقعی اقتصاد داشته باشی و به کارت هم مسلط باشی صدسال هم که شده با یه دلال بدون تحصیلات و اطلاعات علمی بحث کنی که مثلا" سفته بازی و انجام کارهای غیر قانونی اقتصادی به اقتصاد مملکت زیان وارد میکنه ، فقط خودتو خسته کردی و نمیتونی اونو قانع کنی پس بنابر این مناظره بی فایدست .
ناشناس
| |
۲۱:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۵
مجید عزیز.سلام.بیاییم حداقل ما از سیاسیون پیروی نکنیم وبه همدیگر انگ نزنیم.بعداینکه برادر من توافقات ژنو فارغ از ضعف و قوتهایش که باید درزمان ومکان مناسب وتوسط افراد مناسب تجزیه تحلیل شود.مسائل امنیتی واستراتژیکی دارد که قطعا الان که مذاکرات در حال انجام است ودرایران و آمریکا گروههایی مخالف به نتیجه رسیدن آن هستندزمان مناسبی برای طرح مفاد مذاکرات نیست.اجازه بدهیم این مذاکرات که زیر نظر مقامات ارشد نظام انجام میشود به پایان برسد وآنوقت درمورد نتایج (هر نتیجه ای )صحبت کنیم.
ناصر هشترودی
|
۱۸:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
اقای لاریجانی :
از اینکه جرات پیدا کردید و حرف حق گفتید خوبه.اما در این راه ثابت قدم باشید .
ناصر هشترودی
|
۱۸:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
اقای لاریجانی باور کنیم که خود خود شمایید واین حرفا مال خودتونه. خوشحالم کم کم مردم را باور میکنید
ناشناس
|
۱۷:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
بله خب انتخابات نزدیکه!

اما بازم ممنون!
معین
|
۱۷:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
خیلی مردی از نظر عقیدتی بهت منتقدم ولی سعی میکنی حرف حق بزنی
ناشناس
|
۱۷:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
خوب پدر آمرزیده ما هم که در دولت قبل هر چه فریاد می زدیم می گقتید دولت عدالت گستر مهر پرور را تضعیف نکنید هر چه انگ هم بود به ما می چسبید و خود شما هم ... باز خدا رو شکر که الان به حرف ما رسیدید فقط خدا کنه از ته دل باشه چون انتخابات نزدیکه و خدا از دل بنده هاش خبر داره!!