صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۵۸۷۰۶
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۱۹ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۳
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

دکتر صفوی با اشاره به تأثیر شبکه‌های اجتماعی گفت: از راهکارهای کاهش اسلام‌هراسی و گسترش اسلام این است که چهره رحمانی اسلام را در شبکه‌های اجتماعی و امثال آن به نمایش بگذاریم.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین «سید سلمان صفوی»، رئیس مرکز مطالعات بین‌المللی صلح لندن در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به قابلیت شبکه‌های اجتماعی برای ترویج اسلام و کاهش اسلام‌هراسی گفت: شبکه‌های اجتماعی در حال حاضر نقش بسیار مهمی در فضاسازی، ذهن‌سازی و فرهنگ‌سازی دارند.

وی در ادامه با اشاره به راهکارهایی برای کاهش اسلام‌هراسی بیان کرد: راهکار کم کردن اسلام‌هراسی و گسترش اسلام این است که چهره رحمانی اسلام را در شبکه‌های اجتماعی و امثال آن به نمایش گذاریم؛ اگر بتوانیم گزیده‌ای از اشعار فردوسی، مولوی، عطار، حافظ، سعدی، باباطاهر و شاعران به‌نام ایرانی را در شبکه‌های اجتماعی قرار دهیم تأثیر خوبی بر کم کردن اسلام هراسی خواهد داشت.

رئیس مرکز مطالعات بین‌المللی صلح لندن در ادامه افزود: قرار دادن عکس‌های خندان امام خمینی(ره) و عکس‌هایی که با کودکان و در کودکی و یا در طبیعت هستند را از طریق شبکه‌های اجتماعی باید به جهان نشان دهیم تا بخشی از زیبایی‌های اسلام را این‌گونه به آنها نشان دهیم.

مظلومیت‌های دفاع مقدس را از طریق شبکه‌های اجتماعی مجازی به جهان نشان دهیم

صفوی تاکید کرد: باید مظلومیت‌های دفاع مقدس را از طریق شبکه‌های اجتماعی مجازی به جهان نشان دهیم. حملات شیمیایی صدام که از طریق غرب تولید و فروخته شده بود و حملات موشکی حکومت صدام به مناطق مسکونی و غیر نظامی ایران باید نشان داده شود. آثار هنری و معماری‌‌های خوب کشورمان را هم که در نقاط مختلف مانند اردبیل(خانقاه شیخ صفی الدین اردبیلی)، اصفهان(مسجد جامع، مسجد شیخ لطف الله)، کرمان(شاه نعمت الله ولی)، نیشابور(عطار، خیام) شیراز(تخت جمشید، باغ ارم، مدرسه خان) و... است، می‌توان با استفاده از امکانات فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی به مردم جهان نشان داد.

وی ادامه داد: طبیعت زیبای ایران یکی از مواردی است که می‌توانیم نمایش دهیم. مانند دریای نیلگون خلیج فارس، جنگلهای شمال، کویر و شنزارها، سلسله جبال البرز و زاگرس، چشمه ها، آبشارها و غارها ی جذاب ایران. مدارای ایرانیان و پوشش زنان ایران را هم باید نشان دهیم. ایران حقیقتاً یک جامعه متکثر است و واقعیتش هم این است. حتی نشان دادن عکسی از جنب و جوشها وشادابی خیابان‌های ایران هم می‌تواند در افکاری که آنها از اسلام دارند تأثیرگذار باشد.

رئیس مرکز مطالعات بین‌المللی صلح لندن افزود: ایران یک کشور استبدادزده دیکتاتوری نیست و یک جامعه متکثر در آن وجود دارد و موضع‌گیری‌های برخی با این شیوه اندکی تخفیف می‌یابد.

باید سبک زندگی اسلامی و ایرانی را از طریق شبکه‌های اجتماعی به نمایش گذاشت

صفوی افزود: با گزارش‌های کوتاه تصویری، بصری و حتی پخش قطعه‌های کوتاه آواز ایرانی و خواننده‌های خوب که به‌صورت عرفانی و سنتی می‌خوانند؛ باید زندگی اسلامی و ایرانی را از طریق شبکه‌های اجتماعی به نمایش گذاشته و نگاه دنیا را نسبت به اسلام جلب کنیم.

وی ادامه داد: باید نیایش ها، قرآن و آیات مرتبط با معاد و مبدأ، انسانیت و حقوق انسان، با صدا و همراه با زیرنویس انگلیسی و فرانسوی به جهانیان نمایش داده شود که چقدر قرآن به کرامت انسان اهمیت داده است و چهره اسلام رحمانی را به جهان معرفی کنیم