صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۵۸۵۷۷
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲ : ۰۸ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۳
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

رییس سازمان غذا و دارو درباره مصرف افراطی و روزانه سوسیس و کالباس هشدار داد.

دکتر رسول دیناروند در گفت وگو با ایسنا، درباره سلامت فرآورده‌های پروتئینی بویژه سوسیس و کالباس‌ها، گفت: نگرانی‌های ما در زمینه سوسیس و کالباس مانند گذشته همچنان وجود دارد و این امر نیازمند نظارت بیشتری است.

وی با ابراز نگرانی نسبت به استفاده از نوعی خمیر مرغ غیرمجاز در تهیه برخی از سوسیس و کالباس‌ها گفت: اقداماتی در این زمینه در حال انجام است که این خمیرهای غیرمجاز جمع آوری شوند. ما مصرف منطقی خمیر مرغی که از منابع قابل تایید استحصال می‌شود را دنبال می‌کنیم.

رییس سازمان غذا و دارو در عین حال گفت: مباحث بهداشتی مشکل اصلی فرآورده‌های پروتئینی نیست بلکه مشکل اصلی آن است که تغذیه جامعه به ویژه کودکان و نوجوانان را برهم می زند. بر این اساس مصرف افراطی و روزانه این فرآورده‌ها به هیچ وجه توصیه نمی‌شود و از نظر تغذیه‌ای کاری خطرناک است.

دیناروند همچنین از آماده شدن سند سلامت فرآورده‌های شیر و لبنیات، روغن و نان جهت طرح در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی خبر داد و گفت: در مورد روغن به دنبال کاهش میزان روغن جامد مصرفی و همچنین کاهش اسید چرب ترانس موجود در روغن جامد هستیم. درمورد شیر نیز افزایش مصرف را دنبال می کنیم؛ چرا که سرانه مصرف شیر درایران نسبت به کشورهای دیگر بسیار پایین است. در مجموع افزایش سلامت جامعه هدف اصلی وزارت بهداشت و سازمان غذا و داروست.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۴
رضا کافی پور
|
۱۴:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۷
در زمینه نان و برنج ما به حد فاجعه رسیدیم و غفلت مسوولین از یک طرف و ذایقه و عادات مردم از طرف دیگه داره یک فاجعه به بار میاره.آیا می دونید که آرد نانوایی های ما تماما سفید است و سبوس آن بطور کامل گرفته شده است نانی که از این نوع آرد تهیه می شود هیچ گونه ارزش غذایی ندارد و فقط نشاسته است بعنی قند خالص و چون این قند هم قابل جذب برای بدن نیست فقط به شکل چربی در بدن ذخیره سازی می شود و این یعنی چاقی فشار خون بالا سکته قلبی و دیابت. خداوند ویتامینهای گروه بی را در سبوس گندم و برنج گذاشته و مصرف این ویتامینها همراه نشاسته باعث جذب و سوخت و ساز نشاسته یا همان قند گندم و برنج میشود و در نتیجه انرژی تولید می شود اما وقتی ما از آرد سفید نان درست می کنیم چون همراه این نشاسته ویتامینهای مذکور نیستند عملا خوردن این نان تولید انرژی نمیکنه و فقط بعد از سرگردانی در معده و روده به شکل چربی ذخیره میشه. مطمین هستم در برنامه های وزارت بهداشت که در این خبر اومده از این موضوع غفلت شده. خواهشا به این مساله بپردازید و نان سبوسدار را از مسولین مطالبه کنید. اگر سایت انتخاب بخواد در این زمینه روشنگری کند هم من حاضرم تمام فایلهای تصویری مربوط به این موضوع رو بفرستم تا در سایت قرار بگیره.
باید مشخص بشه چرا جدیت لازم در رسیدگی به چنین موضوع واضح و فاجعه آفرینی وجود ندارد.
رضا کافی پور
استادیار دانشگاه علوم پزشکی شیراز
ناشناس
|
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۷
در مجموع افزایش سلامت جامعه هدف اصلی وزارت بهداشت و سازمان غذا و داروست.

ما فکر میکردیم پیگیری پیدا شدن هواپیمای مالزیایی هدف اصلی وزارت بهداشته! مرسی از روشنگری ای که انجام دادین
م حl
|
۱۰:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۷
با ارزوی عملیاتی شدن فرمایشات جناب دیناروند