صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۵۷۲۳۰
تعداد نظرات: ۵۹ نظر
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۰۹ - ۳۰ فروردين ۱۳۹۳
«باربارا اسلاوین» در گفت و گو با «انتخاب»:
دولت امریکا باید از مردم ایران به خاطر اقدامات بد خود از جمله کودتای 28 مرداد و حمایت از عراق در طول جنگ با ایران عذرخواهی کند. ایران نیز باید از امریکا به خاطر بحران گروگانگیری و حمایت از گروه های که علیه آمریکایی ها اقدام تروریستی مرتکب شده اند، عذرخواهی کند
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

باربارا اسلاوین روزنامه نگار مشهور آمریکایی و عضو ارشد شورای آتلانتیک است. او در حال حاضر، با رسانه های معتبری همچون واشینگتن پست و المانیتور همکاری دارد، اسلاوین که تاکنون 9 بار به ایران سفر کرده، در سال 2007، کتابی تحت عنوان «ایران، آمریکا و راه مارپیچ به سوی درگیری»، منتشر کرد.

وی در گفت و گوی مکتوب خود با خبرنگار سرویس بین الملل «انتخاب»، می گوید: دولت امریکا باید از مردم ایران به خاطر اقدامات بد خود از جمله کودتای 28 مرداد و حمایت از عراق در طول جنگ با ایران عذرخواهی کند.

اسلاوین همچنین در مورد نقض حقوق بشر توسط اسرائیل اظهار می دارد که «شخصا حاضرم که از اسرائیل به خاطر اقدامات اشتباه و بدش انتقاد کنم همانطور که حاضرم از کشور خودم و ایران انتقاد کنم»

متن کامل مصاحبه «انتخاب» با باربارا اسلاوین در پی می آید:

«انتخاب»: روابط ایران و آمریکا را در شرایط فعلی چگونه ارزیابی می کنید؟

باربارا اسلاوین: من امیدوارم که سرانجام پس از 35 سال بیگانگی، در حال حرکت به سمت روابطی عادی تر باشیم.

«انتخاب»:  باوجود آگاهی آمریکا نسبت به تنشی که بر سر مسئله «ابوطالبی» (سفیر معرفی شده ایران در سازمان ملل) ایجاد خواهد شد، چرا واشنگتن دست به چنین عملی زده است؟ در صورت امضا قانون ممنوعیت ورود آقای ابوطالبی به خاک آمریکا توسط اوباما، چنین اقدامی در تعارض با قوانین سازمان ملل نخواهد بود؟

باربارا اسلاوین: این بی تدبیری ایران بود که فردی را با حتی کمترین ارتباط با بحران گروگانگیری انتخاب کند، نه به خاطر اینکه آقای ابوطالبی صلاحیت این پست را ندارد بلکه به این دلیل که مهمات لازم را در اختیار تندروهای آمریکا برای بوجود آوردن جو خشم علیه ایران قرار داد. من تصور می کنم که دولت ایران، اوباما را مجبور به ممانعت از ورود ابوطالبی نمی کند( که قوانین سازمان ملل را نقض می کند) و فردی دیگری را که هیچ ارتباطی با ماجرای تسخیر سفارت آمریکا ندارد، انتخاب خواهد کرد.

«انتخاب»: اخبار متنوعی در رسانه های آمریکایی در مورد «تلاش کاخ سفید برای کنترل تندروها» منتشر شده و ما نیز از آن باخبریم، اما سئوال این است که چرا سفیر ایران در سازمان ملل باید از سوی آمریکا مورد پذیرش قرار بگیرد؟ آنچه در مورد تندروها و کاخ سفید گفتید ممکن است حقیقت داشته باشد اما می توانید توضیحی در این باره بدهید که چرا کنگره باید در مورد سفیر ایران در سازمانی بی طرف اظهار نظر کند؟

باربارا اسلاوین: بر طبق قانون آمریکا، دولت می تواند از حضور افراد معین برای برعهده گرفتن پست در سازمان ملل جلوگیری کند، البته اگر آنها برای جرائم یا اقدامات تروریستی محکوم شده باشند. در مورد ابوطالبی، مشخص نیست که آیا آمریکا می تواند و حق آن را دارد که مانع از حضور او شود. برای همین است که دولت اوباما از ایران خواسته است که فردی دیگری را انتخاب کند. دولت ایران نیز افراد زیادی را به دلیل مختلف از کشورهای غربی به عنوان سفیر نپذیرفته است. یک مورد بدین خاطر بود که فرد معرفی شده همسر ایرانی داشت.

«انتخاب»: به عنوان یک شهروند آمریکا، آیا با سناتورها و اعضای مجلس نمایندگان که اهمیت بیشتری برای منافع اسرائیل قائلند تا آمریکا، موافق هستید؟

باربارا اسلاوین: من معتقدم که آمریکا باید منافع خود را در اولویت نخست قرار دهد. با این حال، اسرائیل متحد قدیمی است که از حمایت زیادی در کشور من برخوردار است و ما باید دیدگاه های آن را در جهت سیاست گذاری در قبال خاورمیانه در نظر بگیریم. اگر ایران اقدامی نکند که اسرائیلی ها را تحریک کند، خیلی سودمند خواهد بود، به مانند کوچک شمردن هولوکاست. ایران همچنین نباید بگوید که اسرائیل از صفحه ی روزگار باید پاک شود چراکه تعبیر غلطی از آن می شود. نهایتا، سیاستمداران شما باید دست از شعار شیطان کوچک و بزرگ بردارند. زمان آن رسیده است که دست از نام گذاری هایی که هیچ سودی ندارد برداشته شود.

«انتخاب»: اما این شعارها از مهمترین شعارهای انقلاب اسلامی است و مفهومی علیه استکبار و استثمار دارد (مثلاً شعار مرگ بر آمریکا، علیه مردم این کشور نیست، بلکه مخاطبش، سلطه گران هستند) با این حال، آیا تصور می کنید آمریکابپذیرد که برای جلب اعتماد ملت ایران بدون سند و مدرک ایران را متهم به حمایت از تروریسم نکند؟ همانطور که می دانید دو سال پیش تبلیغاتی علیه ایران سوریه شد و اعلام کردند که ایران قصد ترور سفیر سعودی در آمریکا را داشته است، با این حال به ناگهان پس از مدتی بدون هیچ گونه توضیحی این مسئله فراموش شد.

باربارا اسلاوین: دولت آمریکا، یک ایرانی را که ساکن تگزاس بود متهم به ترور سفیر سعودی کرد. من اطمینان می دهم که این پرونده فراموش نشده است. با این حال آمریکا ادعا می کند که ایران در بمب گذاری که چندصد نیروی دریایی آمریکا را در سال 1983 در لبنان و برج خبر در عربستان که منجر به کشته شدن 19 نفر شد، دست داشته است.

«انتخاب»: به دلیل اتفاقات جنایتباری چون جنگ تحمیلی علیه ایران و یا حمله موشکی به هواپیمای مسفاربری، مردم ایران اعتماد خود را نسبت به دولت امریکا از دست داده اند. واشنگتن برای بازیابی آن چه باید بکند؟

باربارا اسلاوین: دولت امریکا باید از مردم ایران به خاطر اقدامات بد خود از جمله کودتای 28 مرداد و حمایت از عراق در طول جنگ با ایران عذرخواهی کند. ایران نیز باید از امریکا به خاطر بحران گروگانگیری و حمایت از گروه های که علیه آمریکایی ها اقدام تروریستی مرتکب شده اند، عذرخواهی کند

«انتخاب»: شما گفتید که ایران از اقدامات تروریستی که علیه امریکایی ها شده حمایت کرده است. ظاهرا پروپاگاندای رسانه های اسرائیلی علیه ایران بر لحن تحلیلگر و خبرنگار مستقلی چون شما تاثیر گذاشته است. اسرائیل تبدیل به بچه ی لوسی شده که هر چیزی آن را عصبانی می کند. فکر نمی کنید که اینگونه سخنان این بچه را لوس تر کرده است؟

باربارا اسلاوین: من شخصا حاضرم که از اسرائیل به خاطر اقدامات اشتباه و بدش انتقاد کنم همانطور که حاضرم از کشور خودم و ایران انتقاد کنم

«انتخاب»: آیا آمریکا حاضر است به خاطر اتهامات دروغین خود علیه ایران عذرخواهی کند؟ اگر قرار بر تهیه لیستی باشد، شمار مواردی که امریکا باید نسبت به آن عذرخواهی کند سر به فلک خواهد کشید. آمریکا چه توضیحی می تواند برای حمله به هواپیمای مسافربری و اعطای جایزه به کاپیتان ناو وینسنز و یا حمایت از گروه تروریستی « مجاهدین خلق» و ... داشته باشد. واشنگتن همیشه از پاسخگویی طفره رفته است.

باربارا اسلاوین: همانطور که گفتم ما باید نسبت به اقدامات اشتباهی که نسبت به یکدیگر مرتکب شده ایم، از یکدیگر عذرخواهی کنیم

«انتخاب»: آیا فکر می کنید که تغییر موضع روسیه در مذاکرات هسته ای به ضرر آمریکا خواهد بود؟ آیا این عامل، عدم مانع تراشی اخیر آمریکا در راه توافق دائم است؟ حتی یک مقام ارشد اسرائیلی اخیرا اعلام کرده است که آمریکا هر چه ایران در مورد برنامه صلح آمیز خود بگوید قبول می کند.

باربارا اسلاوین: من امیدوارم که روسیه نقش سازنده ای در مذاکرات ایفا کند. با این حال اظهارات نگران کننده ای بیان شده است. مقامات امریکایی می گویند که تاکنون بحران اوکراین تاثیری بر مذاکرات وین نگذاشته است.البته امریکا هر چه ایران در مورد برنامه هسته ای خود بگوید نخواهد پذیرفت و بر روی شرایط سرسختانه خود پافشاری خواهد کرد.

«انتخاب»: چطور همانطور که شما می گویید امریکا بر روی شرایط سرسختانه خود پافشاری می کند اما اشاره ای به 300 کلاهک هسته ای اسرائیل و عدم عضویت این رژیم در ان پی تی اشاره ای نمی کند؟ آمریکا حتی قطعنامه های بسیار ساده علیه شهرک سازی های اسرائیل در سرزمین های اشغالی را وتو می کند چه رسد به این مسائل.

اسرائیل هرگز به ان پی تی نپویسته است درحالیکه ایران به این پیمان پیوسته است، بنابراین تحت تعهدات قانونی یکسانی نیست . اگر من مسئول این مسئله بودم و تنها یک روزنامه نگار نبودم آن قطعنامه های سازمان ملل را وتو نمی کردم. من از راه حل دو دولت که کرانه غربی رود اردن و غزه را در اختیار فلسطینیان قرار می دهد، حمایت می کنم.

«انتخاب»: چرا اعراب بویژه عربستان سعودی به این میزان نگران ایران هستند؟ برخی از روزنامه های عرب زبان ادعا کرده اند که رئیس جمهور آمریکا تضمین هایی در خصوص ایران به ملک عبدالله داده است. آیا شما از جزئیات آن اگاه هستید؟

باربارا اسلاوین: این یک درگیری و منازعه قومی و دینی چند قرنه است که باید روزی بین ایران و عربستان حل شود. پرزیدنت اوباما به سعودی ها اطمینان داده است که از عربستان در مقابل هرگونه تهاجم ایران البته اگر تهاجمی در کار باشد محافظت کند. ایران هیچ چیزی برای نگران شدن در موردش ندارد.

«انتخاب»: برخی از تحلیلگران براین باورند که اوباما هر آنچه در توان دارد را به کار خواهد گرفت تا به توافقی دائم با ایران دست پیدا کند، چراکه به دنبال باقی گذاشتن میراثی پایدار و ارزشمند در سیاست خارجی آمریکا است. شما چه فکر می کنید؟

باربارا اسلاوین: من معتقدم که اوباما در مسئله ی دستیابی به توافق دائم خیلی صادق است و این دستاوردی تاریخی برای دو کشور خواهد بود.

«انتخاب»: تندروها در آمریکا چه کسانی هستند؟ ویژگی آن ها چیست؟

باربارا اسلاوین: تندروها در آمریکا دو نوع هستند: جمهوریخواهانی که تنها به خاطر مقاصد سیاسی با اوباما مخالفت می کنند و نئومحافظه کاران حاضر در دو حزب دموکرات و جمهوریخواه که فکر می کنند اوباما ضعیف است و باید تمایل بیشتری نسبت به استفاده از گزینه نظامی در سیاست خارجی داشته باشد. خدا را شکر، اکثر آمریکایی ها عملگرا هستند و نمی خواهند شاهد حضور آمریکا در جنگ بیشتری باشند، بخصوص در خاورمیانه.

«انتخاب»: آنچه شما در مورد میانه روی مردم آمریکا گفتید با حقیقت مطابقت دارد اما چه اتفاقی افتاده که دولت آمریکا توسط جنگ طلبان هدایت و مدیریت می شود؟

باربارا اسلاوین: سیاست آمریکا توسط رئیس جمهور با مشارکت و مشورت کنگره تنظیم می شود. من با اینکه می گویید، جنگ طلبان دولت آمریکا را مدیریت می کنند موافق نیستم. اگر چنین بود تا به حال به سوریه، ایران و روسیه حمله کرده بودیم

«انتخاب»: نقش «آیپک» در ترغیب دولت آمریکا به این تفکر که ایران بمب هسته ای تولید می کند، چیست؟ آیا می توان امیدوار بود که روزی این گروه نقشی در سیاست گذاری ها در آمریکا نداشته باشد و کاخ سفید توسط جبهه های مستقل هدایت شود؟

باربارا اسلاوین: آیپک قدرتمند است اما دیگر به مانند سابق قدرت ندارد. این لابی موفق به ترغیب کنگره برای حمایت از حمله به سوریه تصویب تحریم های جدید علیه ایران نشد. با این حال، به نقش خود ادامه خواهد داد چراکه از حمایت زیادی در این کشور برخوردار است. در نظام آمریکا، لابی های قدرتمندی از جمله «انجمن ملی تفنگ» حضور دارند.

«انتخاب»: آیا پنج بعلاوه یک، از خطوط قرمز خود برای دستیابی به توافق با ایران عبور کرده است؟

باربارا اسلاوین: خط قرمز پنج بعلاوه یک، این است که ایران در جایگاه تولید تسلیحات هسته ای نباشد که خیلی به نظر معقولانه است.

«انتخاب»: بسیاری از تحلیلگران معتقدند که آمریکا از عدم تولید سلاح هسته ای توسط ایران مطلع است و تنها با استقلال ایران مشکل و مسئله دارد. نظر شما چیست؟

باربارا اسلاوین: متاسفانه اطمینانی در واشنگتن نسبت به عدم تلاش و قصد ایران برای ساخت سلاح هسته ای وجود ندارد. برای همین است که نیازمند توافقی هستیم که اقدامات اعتماد ساز از جمله محدویت غنی سازی و افزایش نظارت توسط آژانس انرژی اتمی را فراهم کند. امریکا هیچ مشکلی با استقلال ایران ندارد.

«انتخاب»: احساستان در مورد آخرین سفری که به ایران داشتید، چیست؟

باربارا اسلاوین: من احساس کردم که تشکیکی نسبت به توانایی روحانی برای عمل به وعده های وجود داشت اما مردم خوشحال بودند که پایان دولت احمدی نژاد را می دیدند.

«انتخاب»: براساس چه اطلاعاتی می گویید مردم بدبین بودند؟ آیا شما با گروهی خاص یا تعدادی از جوانان گفتگو کردید؟ آنچه شما گفتید نظر اکثریت مردم بود یا تعدادی از آنها؟

باربارا اسلاوین: من تا انجا که توانستم با تعداد زیادی از مردم در نقاط مختلف تهران از جمله جنوب و منطقه نارمک(جایی که تعداد زیادی از حامیان قالیباف حضور داشتند) گفتگو کردم. من امیدوارم که روحانی موفق باشد اما با چالش هایی مواجه است. من با تمام افراد نزدیک به احمدی نژاد معترض نیستم اما معتقدم که رفتار او خیلی به ایران ضربه زد البته کسی که بر شما حکم می راند به شما ارتباط دارد نه من.

«انتخاب» : ممنون از فرصتی که گذاشتید

باربارا اسلاوین: من هم از شما سپاسگزارم

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵۹
در انتظار بررسی: ۲۲
غیر قابل انتشار: ۴۲
ایرج
|
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
متاسفانه این خانم را توهم برداشته که خبرنگار مستقلی است . مغز اینها با اندیشه های استکباری وغرور انباشته است . جنایتکاری هم در گوشت وپوست دولت مردان غربی نفوذ کرده وهر گز ادم بشو نیستند . اینها سایز مردم جهان را انسان حساب نمی کنند . این همه در گوشه وکنار عالم انسان هارا به خاک وخون میکشند حرفی از غرامت نمی زنند انوقت مردم ما برای کاری که نکرده متهم میشوند واموالش با بهانه غرامت مصادره میشود .
ناصر هشترودی
|
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
با گفتار بعضی از دوستان مشخص میشود در روابط بین المللی هرچه ایران بگه درسته بقیه کشورها باید تابع ایران باشد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
۰۷:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
عجیب است که این خانم فرق سفیر در یک کشور و سفیر در سازمان ملل (که به کشور میزبان ربطی ندارد) را متوجه نیست!
قوتاز
|
۰۰:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
نیازی به حمله امریکا به ایران نیست خودی هایی مثل احمدی نژاد به ایران حمله کردند و مملکت رو فلج کردند.
دانشگاهی
|
۲۳:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
کجای گفته های این خانم نشانی از استقلال او در خبرنگاری دارد با رندی تمام در پاسخگویی صریح طفره رفته و نظرات خو دش را مطرح کرده و برای اینکه صحبت هایش شک برانگیز نباشد و به ایران او را راه بدهند کاملا در کنه نظراتش جانبداری از عملکرد آمریکا و رژیم صهیونیستی نهفته است و همه جا مارا تروریست معرفی می کند و در مورد زرادخانه اتمی اسرائیل نیز با رندی تمام طفره می رود . باید به او مشکوک بود
ناشناس
|
۲۳:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
همین مونده که آمریکایی بیاد برای ما دلسوزی بکنه.
صادق ملایری
|
۲۲:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
ایرانیها فراموش می کنند که دولت آمریکا مسئول حفظ امنیت در خاک آمریکا است, هر تروریستی حق ورود به این خاک را ندارد
شهرام
|
۲۲:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
حمله به سفارت يك كشور برابر جنگ با ان كشور است..ما جو گير شديم.از امريكا به خاطر اين كار عذر خواهي بايد كنيم..
ناشناس
|
۱۹:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
سفارت با سازمان ملل فرق داره
سازمان ملل ربطی به امریکا نباید داشته باشه
مگه سازمان ملل سفارته ؟؟؟؟؟
کورش
|
۱۸:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
خانوم باربارا اسلاوین جمهوری اسلامی ایران هیچ وقت ازتروریست حمایت نکره این امریکای شیطام برزگ بود که همیشه از تروریست حمایت کرده وهنوز داره حمایت میکنه این حرف ها فقط به درد مسولان امرکایی میخوره اگه هیچ وقت امریکا باایران رابطه درست نکنه ما همیشه از حق خود فاع میکنیم افتاد روزنامه نگار .
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۲:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
آقا کورش عزیز 3000 میلیارد کار آمریکا بوده؟ اختلاس های جورواجور چی؟
دختر حوا
|
۱۷:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
این خانم محترم در کمال آرامش واعتماد به نفس تمام نظرات وعقاید خودش رابیان کرد این یعنی نهایت دموکراسی در آمریکا
عاشق دکتر
|
۱۶:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
مردم ایران خوشحالند که پایان دولت احمدی نژاد را دیدند؟!!!!
خواهر فکر کنم تو متن مردم عادی نیستی و مثل جماعت صفحه کلید مطالب را از دریچه صفحات مجازی می بینی.
نه آبجی
اینجورها هم که میگی نیست
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۷:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
بله ابجی شما که کاسبان تحریم رو از نزدیک ندیدی و باهاشون نبودی تا ببینی چه غم بزرگی بعد از رفتن احمدی نزاد بر دلشان نشسته.
ناشناس
| |
۱۸:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
کاسب تحریم کیا هستن ما یا شما

بعد از فتنه ی 88 تحریم ها به اوج خود رسید
ناشناس
| |
۲۱:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
والا مردمی که ما در کوچه و بازار میبینیم خیلی خیلی خوشحالند! و امیدوارند که آن مرد دیگر هرگز نیاید.
ناشناس
|
۱۶:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
نپذیرفتن سفیر حق ایران است چون سفیر برای ایران فرستاده شده... اما سفیر ما در سازمان ملل به سازمان ملل فرستاده شده نه دولت آمریکا... بنا براین به آمریکا مربوط نیست که آنرا قبول کند یا رد کند... آمریکا فقط میزبان سازمان ملل است...نه چیز دیگر...
هادي
|
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
مصاحبه فوق العاده اي بود. گفتن صريح نظرات چه خوشمان بيايد وچه خوشمان نيايد باعث رفع ابهامات مي شود وافرادي كه از عدم اطلاع مردم استفاده مي كنند را در موضع انفعال قرار مي دهد.
ستاداسلامی قدس
|
۱۵:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
تندروی در هر کجا مضر است.
محمد
|
۱۴:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
به نظرم نظرات خوبی در صحبت های باربارا اسلاوین بود.
مشکل ایران بیشتر در سیاست های غلط و تحریک آمیز است. امیدواریم در دولت جدید و با وجود آقای دکتر ظریف بتوانیم حسن نیت خود را ثابت کنیم.
تافردا
|
۱۳:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
بسمه تعالی
سئوالات و پاسخ ها بسیارکارشناسی شده بودند متشکرم
محمد از کردستان
|
۱۳:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
خانم اسلاوین ، اگر آمریکا می دانست با حمله به ایران به اهدافش خواهد رسید ، یک لحظه هم درنگ نمی کرد و چون میداند بیشتر ضرر خواهد کرد صرفه نظر می کند این هم از گزینه های آمریکا است .
احمدی نژاد هر چه باشد توسط این مردم انتخاب شد و بی کفایتی ایشان را مردم با رای خودشان جواب دادند لازم نیست یک خانم آمریکایی آن هم روزنامه نگار همانند اربابان جنایتکارشان مداخله کند در امور ایران .
به نظر همه آزادگان جهان این رئیسان جمهور آمریکا هستند که بی کفایت هستند .
انتخاب این وظیفه شما بود که تو مصاحبه تو دهن این خانم می زدید البته با سخن مطلوب.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۲:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
امریکا اهل عمل است، تدبیر داشتهکه حمله نکرده
غلامرضا
|
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
هو الغني الحميد.. آدم وقتي جوونه كبكش خروس ميخوونه داش غلام!!!!!!!!!!! حالا اگر اوقات تلخي و تهديدي بوده سر كله شقي دوران جواني بوده بگذريد.داش غلام و قولش
ناشناس
|
۱۳:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
رد ابوطالبی که بی تدبیری بدتری بود
مهدی
|
۱۳:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
اما مردم خوشحال بودند که پایان دولت ... احمدی نژاد را می دیدند.
ناشناس
|
۱۳:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
اينكه ايران سفير يك كشور غربي رو نپذيرفت مشخصه حق ايرانه و حق هر كشوري ديگه اي هم هست كه سفير هر كشور ديگر رو بپذيره يا نپذيره.

بهتر بود سفسطه نكنه اين خانم، ما كه نميخوايم واسه سفارت ايران در آمريكا سفير تعيين كنيم كه آمريكا نخواد بپذيره،

آمريكا پذيرفت در ازاي قرار گرفتن سازمان ملل در آمريكا، به هر كسي كه مي خواد سفير سازمان ملل بشه ويزا بده،
رضا
|
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
پاسخ هایی مودبانه و زیرکانه؛ که البته از یک ژورنالیست حرفه یی جز این هم انتظار نمیرود.
نیکان
|
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
مصاحبه ای خواندنی بود . ممنون از انتخاب .
سیدمهدی
|
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
جالبه منت هم میزارن که حمله نکردیم حالا ایران هیچی به روسیه هم حمله میکردین !
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۲:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
داداش با حمله نکردن مدیریت جهانی کرده نا با حرف مفت زدن ادعای مدیریت جهانی داشتن
ناشناس
|
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
بسيار عالي حرفهاي متين و منطقي، حرف دل خيلي از مردم تو تيتر خبر نهفته است عالي بود.
طرفدار آن مرد که رفت
|
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
با این که از نظر سیاسی با شما موافق نیستم ولی بسیار ممنونم که سخنان این خبرنگار را منتشر کرده اید دوستانی که مثل من ایرانی هستید به واقع نه امریکا و نه هیچ کشور دیگر برای ما دلسوز نیست انها اگر خوب هستند برای خودشان خوب هستند پس بیاییم همدیگر را تحمل کنیم و در منازعات نخواهیم ریشه همدیگر را بخشکانیم (توصیه هم به اصولگرایان افراطی و هم اصلاح طلبان تندرو)
ایران کشتی همه ی ماست
سعید
|
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
امریکا به روسیه حمله کنه. امریکا از پس طالبان برنیومد حالا میخواهد به روسه حمله کنه که بیش از هشت هزار بمب اتم داره .
لیلی
|
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
بی تدبیری نبود چرا که این دولت امکان ندارد مهره چینی اش را بدون منظور انجام دهد۰ صد درصد تدبیر پشتش بوده که از این طریق هر دو کشور بابت دو اشتباه تاریخی در حق یکدیگر عذرخواهی کنند۰ فقط نمی دانم چرا اینقدر کشش می دهند و زودتر شروع نمی کنند به عذرخواهی؟
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۳:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
فقط به خط اول مثبت دادم
ناشناس
|
۱۱:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
نگاه متکبرانه و دید از بالای این خانم به مردم ایران کاملا مشهود است
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۷:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
یک کسی هم که مثل مرحوم فرای دید از پایین به ما دارد و ما را تحسین می کند می شود جاسوس و مزدور سیا.
سام میرسیدی
| |
۱۰:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
ما باید بابت چه چیزی از آمریکا عذرخواهی کنیم.بابت تعطیل کردن لانه جاسوسی شون؟ یکی دیگه جاسوسی میکنه و در سفارت شون،اسناد طرح های براندازی و کودتا بیرون میاد،ما باید بابت بحران آفرینی عذرخواهی کنیم. کودتا میشد و تعداد زیادی مردم رو می کشتید و انقلابشون رو مصادره میکردید بحران آفرینی اسمش نبود...
برو خانم... گوش مخملی خودتونید..
مصطفی
|
۱۱:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
تو مقصر نیستی چون کشورت ایران نیست.
چون اعتقاداتت با ما فرق میکنه.
نسترن
|
۱۱:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
کدام بی تدبیری! ما برای آمریکا سفیر نفرستادیم برای سازمان ملل نماینده فرستادیم. یک سوال اگر سازمان ملل توی یک کشور دیگه بود چی؟ آمریکا حق چنین کاری را ندارد و این خلاف قوانین بین المللی است. روحانی مچکریم. لطفا عنوان بی تدبیری را حذف کنید.
ناشناس
|
۱۱:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
با سلام
امریکا باید در قبال سازمان ملل بی طرف باشد، هر وقت سفیری به امریکا فرستادیم، آنها اظهار نظر کنند پس مثال بی مورد نزنند که ایران فلان سفیر را نپذیرفت. در ضمن به ایشان ربطی ندارد که دولت ما را بی کفایت میخواند، در ایران تمام دولتها با رای و اراده مردم بر سرکار آمدند و در صورت عدم موفقیت این مردم بودند که رویه را عوض کردند. امریکا جرات حمله به ایران را ندارد دلایش هم کاملاً معلوم است، همین که در قبال منصرف شدن از حمله به سوریه دست به دامان روسیه و پوتین شد گویای همه چیز هست. قابل توجه ایشان، پیشنهاد روسیه در قبال سوریه امریکا را از یک منجلاب دیگر نجات داد و امریکا منتظر چنین پیشنهادی بود.
منصور نوين
|
۱۱:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
روزي كه شما ها بخواين به روسيه حمله كنيد روز آخر عمرتون خواهد بود، شما براي حمله به عراق هم نتونستيد تكي عمل كنيد و رفتيد دست انگليسي رو هم گرفتيد با خودتون آورديد براي حمله به افغانستان هم همينطور 36 ساله داريد براي ايران رجز ميخونيد كه حمله ميكنيم و چنين و چنان ميكنيم هنوزم هيچ غلطي نكرديد حالا ميخوان به روسيه حمله كنند(!!!!!!!!!!)
غير از رجز خوندن كار ديگه اي بلد نيستيد
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۸:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
اتفاقا خیلی هم غلط کردن .پولی های که از جیب ملت ایران و عراق برای جنگ هزینه شده به جیب چه دولت هایی رفت ؟ کلی شهید و معلول و مفقود که قیمتی نمیتوان برایش تعیین کرد .
مهرداد
| |
۱۹:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
این خانوم واقعاً بی اطلاعه. حتی نمی دونه روسیه کشوریه که قابلیت حمله ی اتمی به ایالات متحده رو داره. اساساً کشور های دارنده ی سلاح اتمی هرگز با هم وارد درگیری نظامی نمی شن. حالا سوریه رو گفته، قبول.
ناشناس
| |
۱۹:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
تابعیت روسی داری عزیزم!
از روسیه کثیفتر، اسراییل است و بس!
ناشناس
|
۱۱:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
ر اينکه دولت بي تدبيري کرده و حالا بين تنروهاي دوطرف گير کرده درست گفته!
ناشناس
|
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
شما هر دو ژورنالیست هستید اما روح شعارزدگی و جانبداری و کمی تعصب در سوالات شما بود در حالیکه من با اینکه ایرانی ام و طرفدار دولتی که به آن رای داده ام در کلام خانم اسلاوین منطق و بی طرفی بیشتری دیدم او خواهان عذرخواهی هر دو طرف است اما برای ما ایرانیها این حرف یک تابو است و کسی مجاز به بیان این پیشنهاد هم نیست به نظر من درست است آقای روحانی با این همه مشکلات و چالشهای پیش رو نیازی به ایجاد مشکلی جدید و تنشی دوباره آن هم بدست خودش نبود.
ناشناس
|
۱۰:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
ایران هم اگه مقر سازمان ملل متحد بود، نمی تونست مانع حضور اون سفیر و همسر ایرانیش باشه.
محفوظ
|
۱۰:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
همچنین حکم مصادر ساختمان بنیاد علوی در آمریکا ضربه ای است که از جانب تندروها به سیاستهای اوباما وارد میشود و نتیجه آن تاثیر سوء و در بلند مدت به روابط ایران و آمریکا است.
محفوظ
|
۱۰:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
پیشنهاد ابوطالبی برای نمایندگی ایران در سازمان ملل , کوپنی بود که در اختیار تندروها بود که آنهم باطل شد. بهتراست همه انتخابات و انتصابات از روی تدبیر باشد و نه باند بازی !
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۰:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
یعنی نماینده ای که ظریف معرفی کرده تندرو بوده؟
جلل خالق!
محفوظ
| |
۲۳:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
اولاً نماینده را آقای ظریف انتخاب نمیکند , بلکه ایشان مورد رای زنی قرار میگیرند. ضمن اینکه منظور اینستکه آقای ابوطالبی با فشار تندروها به عنوان نماینده معرفی شده است.
ناشناس
|
۱۰:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
آفرین انتخاب خوشمان آمد
ناشناس
|
۰۹:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
اباما اگه ميتونست حمله مي كرد.
گربه دستش به گوشت نميرسه ميگه بو ميده.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۰:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
جیگرشو نداره!
جرج بوش دیونه هم نداشت اینکه جای خود داره!
مسعود
| |
۲۳:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
اتفاقا عوام هم همین رو می گن! ذکاسبکاران تحریم هم همین رو می گن!
پرهام
| |
۱۵:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
حساب هزینه فایده س، هر موقع تراز این دو مثبت بشه امریکا حمله میکنه. مساله اینه که قدرت موشکی ایران و تسلط ما بر تنگه هرمز و خلیج فارس تا الان اجازه نداده این تراز مثبت بشه.

مسعود؛ مطمئن باش اگر امریکا بدونه که میتونه با هزینه معقول این خار رو (ایران) از چشمش در بیاره، دریغ نمیکنه. همونطور که اوباما تو کنگره گفت اگر میتونستم تک تک پیچ های ساتریفیوژ های ایرن رو باز کنم، میکردم. و تلویحا" گفت نمیتونم.
ناشناس
|
۰۹:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
دولت تدبیره دیگه