صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۳ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۵۶۷۷۷
تعداد نظرات: ۱۲ نظر
تاریخ انتشار: ۳۳ : ۰۸ - ۲۷ فروردين ۱۳۹۳
"دیلی کاردینال":
نشریه آمریکایی "دیلی کاردینال" در گزارشی نوشت: دیپلماتی که ایران به عنوان نماینده جدید خود در سازمان ملل متحد معرفی کرده، سزاوار دریافت روادید است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
نشریه آمریکایی "دیلی کاردینال" در گزارشی نوشت: دیپلماتی که ایران به عنوان نماینده جدید خود در سازمان ملل متحد معرفی کرده، سزاوار دریافت روادید است.

به گزارش «انتخاب»، نشریه "دیلی کاردینال" در پایگاه اینترنتی خود در مقاله ای به قلم "اندرو پارک" نوشت: بر اساس موافقت نامه سال 1947 که آمریکا امضا کرده است ، واشنگتن ملزم است به نمایندگان کشورهای عضو سازمان ملل متحد روادید ورود بدهد. از این رو ، آمریکا و رئیس جمهور آن حق ندارند به نماینده کشوری روادید ورود ندهند. آمریکا همچنین این حق را نیز ندارد که قانونی را به تصویب برساند که جلو ورود فردی را به آمریکا بگیرد که قرار است نماینده کشورش در سازمان ملل باشد.

نویسنده این نشریه ادامه داد: عناصری که من در بالا فهرست کرده ام حقایق "فنی" هستند. خودداری از صدور روادید برای ابوطالبی فقط موجب تضعیف تلاش های اوباما برای بهبود روابط  پر تب و تابی می‌شود که آمریکا با ایران دارد. افزون بر آن، این تصمیم فقط به تضعیف هر چه بیشتر رابطه آمریکا با سازمان ملل می انجامد.

این گزارش می‌افزاید: خودداری مقامات آمریکا از دادن ویزا به حمید ابوطالبی، موجب بحرانی دیپلماتیک میان دو کشور شده است و این نگرانی وجود دارد که این اختلاف روی گفتگوهای هسته‌ای هم سایه بیفکند.

به نوشته "دیلی کاردینال" ، اکنون بحران دیپلماتیک جدید بر سر ندادن ویزای ورود به خاک آمریکا به ابوطالبی سفیر جدید ایران در سازمان ملل شکل گرفته است. در مقابل، تهران با رد آنچه اعمال فشار علیه خود دانست بر اعزام ابوطالبی اصرار ورزید و از معرفی جایگزین برای وی خودداری کرد.

با گذشت سه ماه از مذاکرات بسیار پیچیده میان ایران و کشورهای عضو گروه 1+5 در وین درباره برنامه هسته ای ایران، به نظر می رسد آمریکا و ایران همچنان احتیاط می کنند. به رغم آن که آمریکا به ندرت با دادن ویزای ورود به خاک خود به نمایندگان دیپلماتیک، یا سفرای کشورها در سازمان ملل یا روسای کشورهای خارجی که مایل به شرکت در فعالیت ها در خاک آمریکا هستند مخالفت می کند اما اکنون ثابت شده است که کاخ سفید ویزای ورود برای سفیر جدید ایران صادر نخواهد کرد .

این نشریه در ادامه افزود به رغم تاکید آمریکا بر این که تصمیم اتخاذ شده درباره ابوطالبی روی روند مذاکرات هسته ای تاثیر نخواهد داشت اما این تاکید نتوانسته است نگرانی ها از بازتاب منفی این تصمیم بر روند مذاکرات را برطرف کند. این موضع اعلام شده از سوی کاخ سفید مسئله ای است که گروه دیگر از ناظران روند مناسبات نوپای آمریکا و ایران به آن معتقدند، با آن که این اتفاق در بحبوحه مذاکرات درباره تحولات برنامه هسته ای جمهوری اسلامی رخ داده است.

در پایان این گزارش آمده است: اگر آمریکا صلاحش را بداند باید برای "ابوطالبی" روادید صادر کند.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۴
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
|
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۸
نباید امریکا این کار را میکرد
ناشناس
|
۲۲:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
اینطوری باشه فردا هم طالبان و القاده هم طلب سهم می کنند..
leila
|
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
دو اتفاق اخير مي تونن در عين حال كه مخرّب و خطرناك باشند، به همون اندازه سازنده و اميدآفرين بشن، يكي وصيت آقاي ريچارد فراي براي تدفينش در خاك ايران، و ديگري صدور ويزاي آقاي ابوطالبي. اميدوارم اين دو اتفاق به خوب انجام بشن تا هردوكشور با اعتماد بيشتري وارد تعامل سازنده و بازي برد-برد بشن
ناشناس
|
۱۰:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
روحانی ابوطالبی را تغییر ندهد همین باعث فشار به آمریکا میشود
ناشناس
|
۱۰:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
ممكن است سازمان ملل از طرفي اعلام كند كه امريكا حق ممانعت از ورود نماينده ايران به سازمان ملل را ندارد و از طرف ديگر دبير كل سازمان ملل از پذيرش استوارنامه ابوطالبي به بهانه سابقه اقدام تروريستي خودداري كند. در ان صورت ما با شكايتمان از امريكا به سازمان ملل دبيركل انرا در موقعيتي قرار داده ايم كه واقعه 13 ابان را تروريستي اعلام كند .
پاسخ ها
جوان دهه شصت
| |
۱۹:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
ببخشيد اشتباهي منفي دادم. كاملا درست گفتيد
میرفا
|
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
علیرغم تصور خیلیا همانطور که قبلا هم نظرم رو داده بودم این هوشمندی آقای روحانی است...اینو مطمئم...فشار در برابر فشار در حین توافق هسته ای قریب الوقوع...ویک تلاطم ژورنالیستی...چه داخل چه خارج...احسنت به هوش آقای روحانی
حقیقت جو
|
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
مرد مومن شما اون ایران شناس اسمش وافری بود چی بود نمیزارین تو اصفهان دفن بشه صد تا اسم واسش گذاشتین و گفتین جاسوسی میکرد
تازه طرف مرده ازاری نمیرسونه
اون وقت یکی که تو تسخیر سفارت امریکا دست داشته رو میخوایین امریکا بزار بره تو سازمان ملل
از قدیم گفتن این به اون در :D
محمد
|
۱۰:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
با سی و چند سال تجربه هنوز متوجه نشدید آمریکا هر کاری که می خواهد در دنیا انجام می دهد!
به نظرم مسئولین، عمدا آقای ابوطالبی را برای چنین سمتی انتخاب نموده اند!
mehdi
|
۰۸:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
شخصي كه تصرف كرده مركز ديپلماتيك يك كشور رو چطوري ميشه نماينده ديپلماتيك يك كشور بشه ؟
سفارت هر كشوري جز خاك اون كشور در كشور ديگيري است . وقتي ما به يك سفارت يورش ببريم يعني به اون كشور يورش برديم پس چطور انتظار داريم براحتي پذيرياي ما باشند .
احمد
|
۰۸:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
گيرم در اين قضيه آمريكا كوتاه بياد و ابوطالبي به آمريكا بره با توجه به مسائل پيش آمده آيا فكر ميكنين ابوطالبي در كارش موفق خواهد بود!!!!!!!؟؟؟؟؟؟
مجتبی
|
۰۸:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
حسن جون چرا عصبانی نمیشی اخه؟؟دیگه داری خیلی مدارا میکنی:(