صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۵۵۵۱۰
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۱۸ - ۱۹ فروردين ۱۳۹۳
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایرنا - سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: این کمیسیون اصرار دارد امیر ابوطالبی سفیر معرفی شده ایران به سازمان ملل در این سازمان مستقر شود و آمریکا موظف به صدور روادید برای وی است.

«سیدحسین نقوی حسینی» درباره جلسه روز سه شنبه این کمیسیون اظهار داشت: این کمیسیون اقدام خلاف مقررات بین المللی ممانعت از ورود سفیر جمهوری اسلامی ایران به سازمان ملل را بشدت محکوم کرد.

وی افزود: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس معتقد به تغییر محل استقرار سازمان ملل و خروج آن از آمریکا است و بر آن تاکید دارد.

نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه آمریکا فقط باید میزبان سفرای مستقر در سازمان ملل باشد، ادامه داد: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اقدام آمریکا مبنی بر جلوگیری از ورود امیر ابوطالبی به نیویورک را بشدت محکوم می کند.

نقوی حسینی افزود: این کمیسیون بار دیگر حمایت خود را از اشغال لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان پیرو خط امام اعلام می کند و آن را از اقدامات انقلابی ملت ایران می داند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: تصرف لانه جاسوسی آمریکا در سیزدهم آبان سال 58 پاسخ به جنایات و خیانت های آمریکا و ادامه آن بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ملت ایران بود.

وی ادامه داد: خوشبختانه بالاخره اروپایی ها هم به نقش جاسوسی آمریکا پی برده و به آن اعتراف کردند و امرو به دنیا اثبات شد که اقدام دانشجویان پیرو خط امام در سال 58 درست بوده است.



**تاکید وزیر دفاع بر ارتقای توان دفاعی کشور

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به حضور سردار سرتیپ پاسدار حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در این کمیسیون اشاره کرد و گفت: وزیر دفاع با هدف دیدار نوروزی و ارایه گزارش از برنامه های وزارت دفاع در چارچوب اقتصاد مقاومتی در کمیسیون حضور یافت.

نقوی حسینی افزود: وزیر دفاع در این جلسه با اشاره به بررسی ها و مطالعات در حوزه دفاع به نمایندگان گفت که وزارت دفاع برنامه مدون و منظمی را در حوزه های مختلف تهیه کرده که بهره وری از تمامی منابع و ظرفیت های موجود، تبدیل به احسن ظرفیت ها و منابع غیرکارآمد، تمرکز بر فعالیت ها و تولید ملی که می تواند منجر به خروجی و محصول شود از جمله بحث موشکی، قدرت تخریب، قدرت تحرک پذیری در حداقل زمان و همچنین ماندگاری محصولات و ظرفیت های دفاعی و بالاخره تشکیل یک «مجموعه واحد» از امکانات دفاعی کشور در جهت مقابله با تهدیدات، محور برنامه است.

نماینده مردم ورامین در مجلس گفت که دفاع دریایی، پدافند غیرعامل، توسعه سیستم راداری کشور و رصد کردن تهدیدات نیز از اولویت های اعلام شده از سوی وزیر دفاع برای افزایش توان دفاعی کشور است.

نقوی حسینی اظهار داشت: وزیر دفاع در این جلسه تاکید کرد که تمامی برنامه ها براساس منویات و سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری صورت گرفته است.

وی با اشاره به تاکید وزیر دفاع بر اهمیت استقلال و خودکفایی در تولید محصولات دفاعی کشور اظهار داشت: دهقان تاکید داشت که خودکفایی در تولید محصولات دفاعی در تمام بخش ها مورد توجه جدی است و در مجموع، فضای حوزه وزارت دفاع فضایی بانشاط و پرتحرک در حال انجام کار است.

به گفته نقوی حسینی، وزیر دفاع به نمایندگان گفت که ما نیاز داریم از موشک های اس 300 عبور کنیم، چون روند قرارداد ما کاملا قانونی و منطقی بوده و برای تحقق حقوق کشورمان تلاش می کنیم.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: سردار دهقان تاکید داشت که امروز قدرت دفاعی کشور به لحاظ تکنولوژیکی روی موشک های پیشرفته تر از اس 300 کار کرده و به موفقیت های خوبی هم دست پیدا کرده ایم.

در این جلسه ابراهیم آقامحمدی، منصور حقیقت پور، جواد کریمی قدوسی، اسماعیل کوثری، احمد بخشایش اردستانی، محمدحسن آصفری، حسن کامران، محمدصالح جوکار از اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به بیان دیدگاه های خود در امور دفاعی کشور پرداختند.

نقوی حسینی افزود: وزیر دفاع در این جلسه تاکید کرد، از آنجا که هدف جمهوری اسلامی از فعالیت هسته ای هیچ ارتباطی با حوزه دفاع و نظام کشور ندارد و کاملا فعالیت های هسته ای صلح آمیز است، ورود مذاکرات هسته ای به حوزه های دفاعی و نظامی کشور کاملا بی مورد است و بازدیدها و بررسی های آژانس هم ادعاهای ما را تایید می کند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین با گرامیداشت بیستم فروردین روز ملی فناوری هسته ای کشور و یاد و خاطره شهدای هسته ای، برای پیشرفت و توسعه فناوری هسته ای کشور تا دستیابی به اهداف نهایی آرزوی موفقیت کرد.