صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۵۴۰۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۵۶ : ۱۱ - ۱۰ فروردين ۱۳۹۳
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : معاون آموزشی دانشگاه آزاد با اشاره به برنامه‌ریزی‌های دانشگاه آزاد در سال جدید، گفت: رقابت با دانشگاه‌های دنیا در ۵ سال آینده اولویت برنامه‌ریز‌های دانشگاه آزاد است.

حسین غریبی معاون آموزشی دانشگاه آزاد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، با اشاره به برنامه‌های دانشگاه آزاد برای سال جدید، گفت: به طور کلی برای دانشگاه آزاد در دوره جدید در 11 بخش با هدف ارتقای جایگاه دانشگاه برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: تحقق اهداف دانشگاه آزاد در زمینه اعتبارسنجی، کاریابی و اثربخشی دانشگاه از مهم‌ترین برنامه‌ها است زیرا برنامه‌ریزی‌های دانشگاه آزاد در دوره جدید به شکلی است که این دانشگاه به گونه‌ای ارتقا یابد تا در پنج سال آینده بتواند وارد رقابت با دانشگاه‌های دنیا شود.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد گفت: یکی از برنامه‌های ما در سال جدید این است که دستاوردهای دانشگاه را از طریق ارتباط با گسترش رسانه‌ها به درستی معرفی کنیم و حضور اثربخش و همگام نیز در فضای مجازی داشته باشیم.

غریبی، جهانی‌سازی را یکی دیگر از برنامه‌های معاونت آموزشی دانشگاه آزاد برشمرد و عنوان کرد: علم دستاوردی جهانی است و دانشگاه‌ها باید هویت جهانی داشته باشند بنابراین دانشگاه آزاد نیز باید با گسترش آموزش عالی با کیفیت به دنبال جهانی سازی باشد.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد گفت: همچنین واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد باید به واحدهای تخصصی بدل شوند که در این زمینه باید بازشناسی و باز تعریف واحدها، تامین و تخصیص منابع واحدها و ارزیابی از آنها داشته باشیم.

وی افزود: بهبود هرم هیات علمی، کمک به رشد اساتید، هم‌افزایی و سرعت در بکارگیری آنها از برنامه‌های آتی معاونت آموزشی دانشگاه آزاد است.

غریبی همچنین کارآفرینی و اشتغال را یکی دیگر از مهم‌ترین مسائل دانشگاه آزاد دانست.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۱
عیسی آبادی
|
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۰
ماههاست که دانشگاه آزاد حق التدریس اساتید خود را پرداخت نکرده است. اساتید این دانشگاه حتی اتاقی جهت نشستن ندارند چه برسد به امکانات تحقیقاتی. عمده داآنشجویان این دانشگاه رانندگان مینی بوس یا آژانس یا کارگران یا کارمندان در مانده ای هستند که به امید دریافت مدرک برای بهبود شرایط شغلی به دانشگاه آمده اند. مابقی را دانشجویانی تشکیل می دهند که در جایی قبول نشده اند. وضعیت آموزش آنقدر اسفناک است که نوحه سرایان می توانند نوحه های جانسوز خود را بر آن بسرایند. حال با این شرایط دم از همترازی با دانشگاههای معتبر دنیا می زنند. راست می گفت که هر وقت خواستی دروغی بگویی سعی کن آنقدر بزرگ باشد که کسی به آن شک نکند.