صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۵۳۷۳۷
تاریخ انتشار: ۳۵ : ۰۸ - ۰۷ فروردين ۱۳۹۳
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ادوارد لوکاس سردبیر اکونومیست درباره آثار تحریم ها علیه روسیه گفت این گزینه غیر واقعی است.

به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان لوکاس گفت به نظر می رسد که پوتین باور دارد از نظر کلان اقتصادی، دست به معامله بزرگ و سود آوری زده است زیرا نمی توان بر کالایی همچون کریمه قیمتی گذاشت و چیزی را به روسیه بازگرداند که بسیاری از روس ها باور داشتند به غلط از این کشور گرفته شده بود. در صورتی که مسائل بودجه ای و سودی را که نصیب این کشور می شود حساب کنیم، می بینیم که در ظاهر بسیار به سود این کشور شده است.

وی گفت با این حال این مساله برای بسیاری از ثروتمندان در روسیه که در رویای تجارت جهانی بودند، بسیار هم بد شده است. همچنین برای اطرافیان پوتین نیز بد شده است زیرا وی همواره با شماری از افسران معدود ک.گ.ب کار می کند که از دیدگاه آنان، مسائل سیاسی همواره اهمیتی به مراتب بیشتر از مسائل اقتصادی دارند.

وی درباره خروج سرمایه ها از روسیه گفت به نظر من این کشور پیش از این نیز با این مشکل روبرو بود. پیش از ماجراجویی هایی که در خصوص کریمه صورت گرفت، به نظر می رسید که اقتصاد روسیه در حال زمین گیر شدن است و سیاست های نوسازی و اصلاحات پوتین به آن شکلی که می بایست جواب نداده است.

لوکاس گفت با این حال باید در نظر داشت که پوتین با در دست گرفتن روسیه، اقتصاد این کشور را سامان داد، بدهی های آن را پرداخت کرد و این کشور را به کشوری با اقتصاد یک و نیم تریلیون دلاری تبدیل کرد. حتی در صورتی که این کشور در سال دو هزار و چهارده ضرباتی را نیز متحمل شود، با نگاه به سابقه چهارده یا پانزده ساله وی می توان وی را با کارنامه ای موفق دانست.

وی گفت به نظر من گزینه تحریم ها به هیچ روی واقع نگرانه نیستند و تنها چیزی که باعث می شود در روسیه تغییری حس شود و این کشور قدرت غرب را حس کند و غرب نیز این کار را شروع کرده است، تحریم روادید است که بسیار موثرتر نشان می دهد. این تحریم ها نه فقط شامل نخبگان دولتی بلکه همه کارکنان دولت، ارتش و تصمیم گیران باشد. تجربه نشان داده است که در قانون مگنیتسکی، کرملین بسیار از این کار آزرده خاطر شد.