صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۵۲۳۲۱
تاریخ انتشار: ۴۱ : ۱۸ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۲
در حال حاضر بخش عمده از خطوط انتقال موجود در تهران از عمر بیش از سه دهه برخوردار هستند و بيشتر اين خطوط نيز زماني احداث شده اند كه در اطراف آن منازل مسكوني ايجاد نشده بود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

با توافق جدید وزارت نیرو و شهرداری تهران، طرح جمع آوري خطوط و دكل‌هاي فشار قوي برق پايتخت آغاز شد.

یکی از سیاست‌های کلان صنعت برق در ایران انتقال تاسیسات صنایع برق و انرژی به زیر زمین است که اجرای این سیاست کلان منجر به افزایش پایداری شبکه برق به ویژه در مواقع بحران همچون سیل، زلزله و سایر حوادث غیر مترقبه خواهد شد.

از این رو با توافق شهرداری و شرکت برق منطقه ای برق تهران طرح جمع آوری و پاکسازی پایتخت از خطوط و دكل‌هاي فشار قوي برق آغاز شده است.

سيد زمان حسيني مديرعامل شرکت برق منطقه‌اي تهران در شتریح جزئیات توافق انجام گرفته با شهرداری تهران برای جمع آوری شبکه‌های فشار قوی رو زمینی برق در سطح شهر تهران، گفت: فاز اول ین طرح از نقاط شرق تهران همچون تهرانپارس آغاز می شود.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه طرح جمع آوري خطوط و دكل‌هاي فشار قوي تهران در يك برنامه سه تا چهار ساله انجام خواهد شد، هزينه بر بودن را دليل طولاني بودن اين پروژه ها عنوان كرد و افزود: احداث هر كيلومتر خطوط فشار قوي هوايي حدود 400 تا 500 ميليون تومان هزينه به همراه دارد.

وی با اعلام اینکه هزینه سرمایه گذاری به منظور طراحی و احداث خطوط برق زميني به بيش از 4 ميليارد تومان در هر كيلومتر افزايش مي يابد، اظهار داشت: با اين وجود صنعت برق برای ارتقای سلامت مردم، زيبايي و مبلمان شهري طرح انتقال خطوط فشار قوي هوايي را به زيرزمين در دستور کار قرار داده است.

حسینی با یادآوری اینکه برای انتقال تاسیسات برق ا رو به زیر زمین احداث تونل هایی هدف گذاری شده است، تبیین کرد: اجرای این پروژه کلان علاوه بر كابل گذاري، قابليت رفت و آمد متخصصان و تعميركاران را در مواقع لزوم به همراه دارد.

به گزارش مهر، در حال حاضر بخش عمده از خطوط انتقال موجود در تهران از عمر بیش از سه دهه برخوردار هستند و بيشتر اين خطوط نيز زماني احداث شده اند كه در اطراف آن منازل مسكوني ايجاد نشده بود.

به تدريج با گسترش و توسعه بافت شهری تهران اين خطوط فشار قوي نيز در بافت شهري قرار گرفتند. از این رو صنعت برق اكنون هيچ پروژه فشار قوي را كه به تازگي در حال اجرا دارد، به صورت خطوط هوايي تعريف نكرده و اجراي آن را از ابتدا به صورت زميني برنامه ريزي كرده است.
منبع: مهر