صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۳ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۵۲۲۴۶
تاریخ انتشار: ۲۲ : ۱۳ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : پارسینه نوشت: حضور کابینه روحانی در بهارستان به اجبار  مجلس نهمی ها دیگر می رود به امری عادی تبدیل شود.شاید دیگر وزرای روحانی  عادت کرده اند که روزی را درپاستور و روز دیگر را بهارستان سپری کنند.

هر چند حسن روحانی از بهارستان نشین ها خواسته است که نمايندگان به وزرا فرصت بيشتري براي انجام وظيفه در حوزه تحت مسئوليت خود بدهند، اما این درخواست هم بی فایده بوده  و وزرای روحانی همواره به مجلس احضار می شوند و این احضارها تمامی ندارد.

 چند روز پيش بود که  مجيد انصاري، معاون پارلماني رئيس‌جمهوري  در انتقاد به احضارهای مداوم وزرا گفت: «از ابتداي دولت يازدهم، تا 11 اسفند جاري تعداد تذکر به وزرا، 7 هزار و 549 مورد بوده و رئيس‌جمهوري نيز 319 بار مورد تذکر واقع شده است.»



با این حال محمدرضا باهنر نايب رئيس مجلس نيز اخيرا از استارت استيضاح شش وزير در مجلس خبر داده است و هنوز معلوم نیست انبوه تذکر و سوال از دولت توسط نمايندگان مجلس با چه هدفي صورت مي‌گيرد و نتيجه اين سوالات و تذکرات براي کشور چه خواهد بود؟

در آخرین احضار های وزرا به مجلس اما ظریف که ید طولایی در رفتن به بهارستان نهم داردبرای  سیزدهمین بار با  دعوتنامه نمایندگان مجلس احضار شد.

این بار 46 نماینده مجلس از ظریف درباره انفعال در برابر تحرکات رژیم اسرائیل سوال کرده‌اند. در متن سوال نمایندگان از وزیر خارجه آمده است: «حال که نظام سلطه غرب و در رأس آن آمریکا در مذاکرات هسته‌ای بدلیل صداقت و صراحت جمهوری اسلامی به بن‌بست رسیده، بدنبال پرداختن به موضوعات حاشیه‌ای از قبیل حقوق بشر در ایران است و حساسیت غرب و اتحادیه اروپا و بویژه رئیس انگلیسی سیاست خارجی آن نسبت به یکی از اعضای کانون مدافعان حقوق بشر آمریکایی نیز، پازل غرب برای فشار حقوق بشری به ایران است و بر کسی پوشیده نیست که این محکوم فتنه، مهره حقوق بشری رسانه‌های نظام سلطه در ایران است. آیا با مماشات در صدور مجوز این دیدار غیردیپلماتیک که نقض آشکار حاکمیت ملی و دخالت آشکار در مسائل داخلی بود؛ اهمیت بهانه حقوق بشری برای غرب در جهت فشار بر ایران در نظر گرفته شده بود؟ آیا وقت آن نرسیده که غیرت دینی و ملی این ملت نستوه و انقلابی را هم در نظر بگیرید و به جای دیپلماسی لبخند در مقابل این دشمنان اصلی اسلام و ایران اسلامی با اقتدار جواب این اهانت‌ها را بدهید؟»
اعتراض نمایندگان بیشتر به دیدارهای هماهنگ نشده کاترین اشتون در ایران بود. احمد شیرزاد چند روز پیش در تحلیلی عنوان کرد که «سفر اشتون به ایران و دیدار با مقامات دولتی و غیردولتی با گرایش‌های سیاسی غیرهمسو با دولت همچون سعید جلیلی و دکتر ولایتی نشان می‌دهد غرب مشتاق برقراری رابطه با همه ملت ایران و نه یک جناح سیاسی.»

این درحالی بود که  از طرفی دیگر افخم، سخنگوی وزارت خارجه درباره این دیدارها گفته بود: «هماهنگی در این زمینه به عمل نیامده بود. مراتب ناخرسندی ما نسبت به این اقدام غیردیپلماتیک به سفیر اتریش منعکس شد.»

این احضارهای مداوم وزیر امور خارجه  اما به نظر می رسد از محبوبیت مردمی او نکاسته چرا که هنوز هم در نظر سنجی هایی که در سایت های پربازدید صورت می گیرد و به تحلیل کارشناسان او یکی از موفق ترین وزرای کابینه است و معلوم نیست این احضارهای پیا پی تا کی ادامه خواهد داشت؟شاید هم شعبه ای از دفتر وزارت امور خارجه در بهارستان است و افکار عمومی بی خبر است!