صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۳ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۵۱۲۱۰
تعداد نظرات: ۶۸ نظر
تاریخ انتشار: ۲۶ : ۱۲ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور امروز شنبه در مراسم اختتامیه جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه های اطلاع‌رسانی حضور یافت.

به گزارش «انتخاب»، وی گفت: اگر بحث اعتدال است، اگر بحث توازن است، من نمیگویم بخش رسانه به بخش مردمی و بخش خصوصی واگذار کنیم، نه، یک توازنی، یک تعادلی برقرار شود. چه مقدار خبرگزاری ها و سایت ها و روزنامه ها و مجلات در اختیار نهادها و بخش هایی است که از بودجه عمومی کشور استفاده می کنند و چه مقدار در اختیار بخش خصوصی است؟ پایداری مطبوعات یا رسانه های بخش خصوصی ما چه مقدار است؟

مهمترین محورهای سخنان رئیس جمهور در این مراسم به این شرح است:

ارتباطات و اطلاعات آفریننده اصلی قدرت در یک کشور است. اگر قدرت را به سخت و نرم تقسیم کنیم بخش بزرگی از جنگ نرم در اختیار صاحبان فکر و اندیشه و بیان و قلم است.

هر کشوری که در آن ازادی اندیشه و سخن و بیان و قلم و گردش آزاد اطلاعات بیشتر باشد، زمینه پیشرفت و تعالی در آن کشور مهیاتر خواهد بود.

بی تردید اگر در جامعه‌ای بیان‌ها بسته و قلم‌ها شکسته شود اعتماد عمومی در آن جامعه از بین خواهد رفت. و چشم‌ها و گوش‌ها به سمت امکانات ارتباطاتی بیگانگان قرار خواهد گرفت.

بگذاریم میدان قلم و بیان، میدان بازی باشد تا حقایق برای مردم و جامعه تبیین شود. البته آزادی بیان باید با در نظر گرفتن شرایط تاریخی، فرهنگی، دینی و مذهبی و شرایط اجتماعی آن کشور و جامعه باشد. به بیان دیگر دولت، معتقد به آزادی مسئولانه است. در همه جوامع اصول و ارزشها و مقدساتی وجود دارد که باید مورد احترام همگان قرار گیرد.

روحانی افزود: اگر رسانه‌ای بخواهد این اصول را مورد مراعات قرار ندهد بی‌تردید او رسانه‌ ارتباطی است ولی ارتباط خود را با جامعه و مردم تضعیف و یا قطع کرده است.

مقدسات دینی و مذهبی و همچنین ارزشهای فرهنگی و ملی و قومی باید مورد احترام همگان باشد. شما می بینید که حساسیت ها امروز در جامعه ما حتی برای طوایف، اقوام، ایلات، تا چه اندازه زیاد است. که با کوچکترین خطایی یک جمع قابل ملاحظه‌ای می‌شورند. این معنای حساسیت جامعه ماست. همه ما باید به این حساسیت‌ها توجه کنیم.

البته امروز می دانیم قدرت رسانه های ما هرچه بیشتر و قوی تر باشد کشور ما توانمندتر در صحنه جامعه حضور خواهد یافت. چرا ما نتوانستیم بعد از 35 سال کاری کنیم که بزرگان ما از شرایط فرهنگی جامعه ما رضایت داشته باشند؟ اشکال از کجاست؟ اگر با فشارها، شیوه‌های پلیسی، مساله فرهنگی حل شده بود، که امروز نباید بعد از گذشت آن سالها بازهم نگران فرهنگ جامعه‌مان باشیم. مشکل اعتیاد، مشکل طلاق، مشکل اختلافات اجتماعی، مشکلات مربوط به شکاف‌های اجتماعی، نادیده‌گرفتن قواعد بازی در مسائل سیاسی، بسیاری از مسائل و مشکلات اخلاقی و اجتماعی امروز، بخش بزرگ آن مربوط به ضعف در حوزه فرهنگ است.

امروز فرهنگ در اختیار کیست؟ من خوشحالم که به ندای  مقام معظم رهبری، وزیر فرهنگ و ارشاد بلافاصله پاسخ دادند. کار بسیار درستی بود. اما  چه مقدار از مسائل فرهنگی ما در اختیار آقای وزیر است؟ چه مقدار بودجه فرهنگی در اختیار بخش‌های فرهنگی دولتی است؟ چند برابر بودجه ای که در اختیار دولت به معنی قوه مجریه در زمینه فرهنگ است، در اختیار نهادهای دیگر است؟ در اختیار مراکز دیگری است که از بودجه عمومی بهره برداری و استفاده میکنند. نیازی به نام بردن آنها نیست. اگر با این حرفها فرهنگ درست می شد می بایست همه امروز اظهار رضایت میکردیم. امروز بودجه عظیم فرهنگی در اختیار نهادها و بخش هایی است که لااقل تحت نظارت قوه مجریه کشور به معنی خاص کلمه نیستند. البته شورای عالی انقلاب فرهنگی برای این امر باید بیندیشد. و مسیری را در پیش گیرد تا بدانیم بخش فرهنگی ما با بودجه عمومی که در اختیار می گیرد چه می کند؟

اینکه چقدر کتاب چاپ شد، تیراژش چقدر بود و چقدر سی دی منتشر کردیم آمار فرهنگی نیست. اثر آن کتابها چه بود؟ اثر آنهمه سرمایه گذاری در بخش فرهنگ چه بود؟ اگر اثر خوب بود پس چرا امروز همه نگرانند؟ و همه ناراحتند؟ پس باید راه دیگری را برگزینیم و انتخاب کنیم. امروز حتی اگر در بخش مطبوعات نگاه کنیم، ببینید در این بخش، مطبوعاتی که از بودجه عمومی استفاده میکنند چقدرند؟ رسانه‌هایی که از بودجه خاص قوه مجریه استفاده میکنند چقدرند؟ بخش خصوصی ما چه مقدار فضا دارد؟

اگر بحث اعتدال است، اگر بحث توازن است، من نمیگویم بخش رسانه به بخش مردمی و بخش خصوصی واگذار کنیم، نه، یک توازنی، یک تعادلی برقرار شود. چه مقدار خبرگزاری ها و سایت ها و روزنامه ها و مجلات در اختیار نهادها و بخش هایی است که از بودجه عمومی کشور استفاده می کنند و چه مقدار در اختیار بخش خصوصی است؟ پایداری مطبوعات یا رسانه های بخش خصوصی ما چه مقدار است؟

روحانی افزود: اشاره شد به 170 و چند سالی که جریده و روزنامه و مطبوعات در کشور ما شروع به کار کرده و سی و چند سالی که از انقلاب گذشته، به روزنامه ها نگاه کنید، جز یکی دو تا که آنها هم از بودجه عمومی استفاده میکنند، بقیه روزنامه ها عمرشان چند ساله است؟ و چرا این نهال به درخت تنومند تبدیل نمی شود؟ و چرا پرثمر و پربار نمی‌شود؟

چرا بخش مطبوعات ما، جراید و رسانه‌های ما استقلال نمی یابند و روی پای خود نمیتوانند بایستند. دولت یکی از وظایف خود را ایجاد این تعادل و توازن می داند. از ابتدا دولت معتقد بوده و امروز هم معتقد است که فرهنگ باید به اصحاب فرهنگ واگذار شود. اندیشمندان‌، صاحب نظران، انجمن های تخصصی و حرفه ای با قانون شفاف. حاکمیت با قانون است اما قانون باید روشن و شفاف باشد. چه راجع به مطبوعات چه رسانه ها و چه کتاب وفیلم. امروز ساختن افکار عمومی در مسیر توسعه اهمیت دارد. در مسیر تعالی اهمیت دارد. در مسیر اخلاق و معنویت اهمیت دارد. آیا اخلاق، اخلاق حرفه‌ای، در زمینه رسانه ها رو به توسعه است؟ رو به تعالی است؟ تهمت‌ها کم شده؟ اتهامات کم شده؟ سخنان ناروا کم شده؟ دروغ کم شده؟ اگر اینچنین است پس ما موفق بودیم و اگر نشده باید ببینیم اشکال کار کجاست؟

ما آزادی مسئولانه همه رسانه‌های ارتباطی را ارج می‌نهیم. و از همه صاحبان فرهنگ و قلم و بیان می خواهیم که برای آنکه اذهان و افکار در مسیر منافع ملی و مصالح ملی قرار بگیرد. واقعیت ها را به مردم بگوییم. شعارها را کم کنیم. مشکلات جامعه را برای مردم تبیین کنیم. معضل ما در جامعه، فقر است. هم فقر اقتصادی و هم فقر فرهنگی. معضل ما در جامعه نبود اخلاق حسنه است. معضل ما امروز در جامعه نبودن اعتدال است. افراط ها و تفریط ها. افراط ها آنچنان که گویی باید منزوی باشیم و درها بسته باشد. تفریط ها به گونه‌ای که گویی باید هویت اسلامی و ایرانی ما روز به روز تضعیف شود. ما دنبال اعتدال در این جامعه هستیم. افراطها و تفریطها رخت بربندد.

توازن در امنیت هم مورد نیاز است. مطبوعات و رسانه های ما باید دارای امنیت باشند. و برای کشور امنیت آفرین باشند. اینکه دارای امنیت باشند،‌چرا برخی از مطبوعات دارای دژ پولادین هستند، هیچکس جرات نمیکند به آنها نزدیک شود. نه قوه اجرایی‌اش، نه قوه قضائی‌اش. بالاتر از دژ پولادین، خود را قیم می پندارند. نه قیم تنها برای دولت، نه تنها برای احزاب و جناح ها، حتی قیم برای مردم. تمام مطبوعات و رسانه ها دارای اختیارات و حقوق مساوی هستند. اگر کسی خود را برتر می پندارد، این دولت او را برتر نمی بیند. همه باید دارای امنیت مساوی باشند.

هرکس خطا کرد، با خطاکار باید برخورد شود. هیچ کس نباید خود را در حصار امن احساس کند. در این زمینه دولت معتقد است، توقف ها، توقیف ها آخرین راه است نه اولین راه  حل. ممکن است مطبوعه‌ای، جریده‌ای، خطا کند. یا مرتکب اشتباه بزرگی شود. اولین قدم این است اگر می خواهیم برخورد کنیم با نویسنده، با مدیرمسئول. چرا کل آن رسانه بسته شود؟ و عده‌ای از عزیزان ما که آنجا دارند کار می کنند در بخش های مختلف، به خاطر خطای یک نفر همه بیکار شوند. اشکال ندارد اگر نویسنده ای خطا میکند با او برخورد قانونی می شود. اگر خدای ناکرده فردی خیانت کرده و به مقدسات و منافع ملی احترام نمیکند با او برخورد شود. با نویسنده و مدیرمسئول. چرا باهمه؟ چرا قدم اول توقیف و توقف؟ اشکال ندارد گاهی ممکن است نیاز باشد به توقیف هم کشیده شود. اما چرا اینقدر عجله؟


روحانی گفت: چطور امروز برخی آزاد آزادند و برخی از این آزادی سهمی اندک در اختیار دارند؟ منتقدان دولت، مخالفان دولت آزادند و آزاد خواهند بود اما بگذارید به همان اندازه همراهان دولت هم از آزادی و امنیت برخوردار باشند. نقد کنند مخصوصا نقد سازنده. این افتخار برای دولت است. من در هیئت وزیران و هم به مسئولان گفته‌ام یا شکایتی از طرف دولت نباید باشد، نسبت به روزنامه، رسانه و یا باید به حد اقل اقل ضروری اکتفا شود. شما می بینید امروز انتقاد صریح می کنند که حق آنهاست. گاهی حتی اتهام می زنند، دروغ مطرح می شود. حتی نسبت به آن موارد هم دولت وارد عمل نشده و شکایتی را مطرح نکرده است. فقط از طریق مسئولان به آنها تذکر داده شده که این حرف ناصحیح و نادرست است.

حتی علیه شخص رئیس جمهور سی دی پخش می کنند با آدرس. گفتیم به آنها بگویند این قسمت های سی دی ناصحیح است، بدانند. بگذاریم در مسیری قرار بگیریم که ملت و کشور ما شایسته آن مسیر است. بگذاریم معضلات جامعه حل و فصل شود. فقط مشکل ما مشکل جناحی و سیاسی و حزبی است؟ ما در محیط زیست مشکل نداریم؟ نباید بخشی از وقت، توان، پیرامون محیط زیست مصرف شود؟ محیط زیستی که در شهرهای بزرگ و کلان شهرها سلامت مردم امروز در خطر است. راه حل چیست؟ چه باید کرد؟ دولت، مردم، همه. شما بدانید در هیچ کاری و هیچ مسیر صعب و دشواری دولت موفق نخواهد بود، مگر آنکه مردم پشتیبان و حامی باشند و به صحنه بیایند. اگر ملت به صحنه بیاید در هر موضوعی. مسائل فرهنگی و اقتصادی و زیست محیطی و سیاست خارجی، ما موفق می شویم.

رسانه های ما در مشکلات اساسی جامعه ما باید به صحنه بیایند. به کمک این کشور و دولت بیایند. به کمک حاکمیت و همه بیایند. ما در زمینه مسائل زیست محیطی شدت انرژی در این کشور غیرقابل قبول است . آلودگی ها از حد استاندارد به مراتب پا را فراتر گذاشته است. شما می بینید با یک سردی هوا در تهران با چه معضل بزرگی روبرو می شویم. مشکلات فراوانی که امروز پیش روی مردم است ما میخواهیم وارد بحث هدفمندی یارانه ها در قدم دوم شویم. این نیاز به حضور رسانه ها دارد آنها باید زمینه را آماده کرده و شرایط کشور را توضیح بدهند و تشریح کنند. پولی که از حاملهای انرژی بدست می آید با بخشی از پول خزانه دولت ضمیمه شده و تبدیل به یارانه نقدی می شود که به طور مساوی برای خانوارها تقسیم می شود.

شما می بینید امروز کشور با چه مشکلاتی مواجه است و بخش های تولید چه مشکلات عظیم دارند و همینطور در بخش سلامت. ما در زمینه یارانه و هدفمندی یارانه ها اگر بخواهیم قدم بزرگی برداریم دو چراغ قرمز پیش روی ماست یکی مساله گرانی و دیگری مساله بیکاری و رکود. لذا ناچاریم قدم ها را آرام برداریم. وقتی آرام برمیداریم حل مشکلات به سرعت امکان پذیر نخواهد بود. در قدم دوم یارانه میخواهیم به تولید کمک کرده و میخواهیم اقشار نیازمند از کمک یارانه نقدی و غیرنقدی نه تنها محروم نشوند بلکه بتوانیم کمک بیشتری کنیم.

این راهش این است که آنها که نیاز آنچنانی به یارانه ندارند، دست رد به سینه یارانه نقدی بزنند. و فرمهایی که در فروردین در میان مردم پخش خواهد شد و در اختیار مردم قرار خواهد گرفت، این فرمها را پرنکنند تا بتوانیم با دست بازتری به مشکلات جامعه رسیدگی کنیم. معضل بهداشت و درمان و حمل و نقل عمومی و تولید همه در سایه آن امکان پذیر است که مردمانی که نیاز آنچنانی به یارانه ندارند، با صدای رسانه به یارانه نقدی نه بگویند. برای اینکار شما اصحاب رسانه قدم به میدان بگذارید و همه توان خود را به کار بگیرید. تنها بحث محیط زیست و یارانه نیست. همه مسائل اصلی امروز جامعه ما نیاز به حضور و فعالیت شما و اقدامات اساسی شما دارد.

معضل فساد یک معضل بزرگ است. فسادی که گوشه هایی از آن برای مردم بیان شده و گوشه های دیگر بعدا بیان می شود. چه کسی میتواند با این فساد بجنگد؟ تنها قوای مجریه و قضاییه؟ بزرگترین قدرتی که می تواند در این زمینه به میدان بیاید رسانه ها هستند. باید بیایند و نام افراد مفسد و ویژه خوار نباید در جمع رییس دستگاه اجرایی کشور باشد. نام افراد مفسد و ویژه خوار باید بر سر زبان و بیان خبرنگاران ما قرار بگیرد.

اگر مطبوعات به صحنه بیایند و رسانه ها همه به صحنه بیایند، نه اینکه با مفسد می شود مبارزه کرد، می شود جلوی فساد را گرفت. باید هزینه ها را آنقدر بالا ببرید که کسی در مسیر فساد قرار نگرفته و هوس فساد به سرش نزند.

وقت من تمام است، فقط بر این نکته میخواهم تاکید کنم که دولت و رئیس جمهور بر قولی که به اصحاب رسانه از روز اول داده پایبند است که محیطی امن تر برای اصحاب رسانه بوجود بیاورد.  اما به خاطر مشکلات فراوانی که هست قاعده تحول تدریجی اجتماعی را مدنظر قرار دهید. ما باید آرام آرام به سمت این هدف حرکت کنیم. هر مقدار فشار بر دولت در این زمینه بیشتر وارد شود دولت در اجرای آنچه به مردم وعده داده است مصمم تر خواهد بود. نباید بگذاریم برخی از تنگ نظری ها، برخی سلیقه‌ورزی‌ها و برخی از ابهامات قانونی باعث شود که سلیقه های سیاسی در مسائل مهم فرهنگی و ارتباطی بتوانند حاکم شوند. ما باید واقعیت ها را برای مردم تبیین کنیم. برای آگاهی بیشتر مردم. برای گردش آزاد اطلاعات دست به دست هم دهیم و بدانیم  اگر اطلاعات شفاف در اختیار مردم قرار بگیرد می توانیم به اهداف بلند و از جمله هدف آزادی و تعالی جامعه دست یابیم.

به امید آنکه همه با اخوت، برادری، محبت، ایجاد فضای اخلاقی و اعتدال قدم به قدم به اهداف بلندی که مدنظر مردم است و در 24 خرداد امسال به آن رای دادند دست یابیم.

والسلام علیکم و رحمت‌الله و برکاته.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶۸
در انتظار بررسی: ۱۶
غیر قابل انتشار: ۳۰
lمحسن
|
۲۲:۴۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
این است فرهنگ اسلامی.در اسلام هدف جذب است نه دفع
درود بر شما آقای روحانی انشا الله خداوند پشت وپناهتان
ناشناس
|
۱۷:۳۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
بعد از مدتها واقعاً خوشحالم که با خواندن سخنان رئیس جمهورم، احساس خجالت و ترس بهم دست نمیده. خدا رفتگانتو بیامرزه روحانی
مام وطن
|
۱۶:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
روحانی مچکریم . مابه جنابعالی رای دادیم وپای رایمان می مانیم پس :
گربدی گفت حسودی ورفیقی رنچید
گوتوخوش باش که ماگوش به احمق نکنیم
عباس
|
۱۴:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
دوستان اگر موافقید در جهت حمایت از دولت اعتدال و رئیس جمهور عزیزمان کمپین "نه به یارانه نقدی" راه بیندازیم و از طریق فضای مجازی به یاری روحانی برویم
یا علی مدد
زنده باد هاشمی ، خاتمی و روحانی عزیز
ناشناس
|
۱۱:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
دکتر روحانی خیلی دوست داریم
سخنانت رو باید با طلا نوشت زد به دیوار
منتقد 2
|
۰۹:۰۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
کسی اینجا نظر مخالف هم میده!؟
ناشناس
|
۰۷:۲۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
من از سخنان رئيس جمهور نا اميد شدم. ديگر نمي توان به اين دولت انتقاد كرد. زيرا يا انگ بي سوادي بما مي خورد يا افراطي گري و يا قيم مردم شدن.
نه ما نه قيم مردم هستيم و نه افراطي. از نگاه آقايان هركس مدافع آنها نباشد افراطي يا احمدي نژادي است. حداقل مي دانم كه من يكي احمدي نژادي نيستم.
اصلاح طلبان اين فرصت عظيم را براي نشان دادن عمق تحمل و بردباريشان ، دارن از دست مي دهند. فرصتي كه مي تواند ذهنيت هاي منفي مخالفان ايشان كه ناشي از دوران اصلاحات است را برطرف كند.
آقاي رئيس جمهور متاسفانه نشان داديد كه هرگز تحمل انتقاد افراد مقابل را نداريد ...

شما هم مانند آن مردي كه رفت فقط شعار مي دهيد!

متاسفم!
ناشناس
|
۰۱:۵۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
منتقدین من بی سواد هستن!
رسانه های متقد من قیم ماب هستن!
کلا من عاشق سعه صدر و این شیخ حسنم!
علی
|
۲۲:۰۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
iهمیشه وقتی صحبت آزادی بیان مطرح می شود یک امای درشت هم خودنمایی می کند. شرایط فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، هنری....! خوب این چه آزادی بیانی شد؟ بگذارید آزادی بیان باشد تا بساط فساد، بی مسئولیتی، فقر، عدم رشد اقتصادی، و سایر بلایای این کشور کهن از میان برود. ...
ناشناس
|
۲۱:۳۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
واقعا به وجود چنین رئسجمهوری افتخار میکنم.
ناشناس
|
۲۰:۴۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
باز شب کیهان رو خراب کردید حالا باید تا صبح بشینه آسمونو به ریسمون ببافه.روحانی دمت گرم وسرت خوش باد.
علی
|
۲۰:۴۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
شاید کمپین حفظ محیط زیست و آب در این سال کم باران هم شایسته باشد
احمد
|
۲۰:۱۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
اون آقا که این حرف رو میزد هدفش امتیاز گرفتن بود وگرنه دغدغه بیت المال رو نداشت متاسفم برای مردم که 8 سال دیرتر فهمیدند
هادی
|
۱۸:۵۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
جناب اقای روحانی --یاد حرفهای اقای خاتمی افتادم با حرف درمانی کار پیش نمیرود باید در مقابل تندروها به پشتیبانی حامیانتان که کم هم نیستتد قاطعانه بایستید والا هیچ پیشرفتی در مسایل مذکور نخواید داشت و طرف مقابل جری تر خواهد شد
امیرمحمد
|
۱۸:۱۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
جناب روحانی ، سخنانتان منطقی ، جذاب و مورد پسند همه نخبگان و کسانی است که دل در گرو اعتلاء و عظمت این سرزمین دارند ، تردیدی نیست که تنها راه برون رفت از هزارتوی مشکلات و معضلاتی که در حال حاضر گریبانگیر این مملکت شده آزادی بیان و اندیشه در کنار آزادی همه رسانه‌های دیداری ، شنیداری و نوشتاری است مشروط برآنکه حرمت دین و باورهای مذهبی و اعتقادی مردم ، امنیت کشور، منافع ملی و حریم خصوصی و آبروی افراد محترم شمرده شود اما ، متأسفانه امروز بسیاری از رسانه‌ها به این اصول مسلم و خدشه‌ناپذیر پایبند نیستند و مع‌الاسف همین گروه ... تنها سخن خود را بحق می‌دانند و ظرفیت شنیدن صدا و منطق دیگری غیر از سخن و منطق خویش را ندارند ، رسانه ملی در صدر این گروه از رسانه‌ها قرار گرفته که با مرزبندی آشکار بین خطوط فکری رایج در جامعه عملاً به شور و شعور عمومی جامعه بی‌اعتناست و بصورت عریان از جناح فکری خاص حمایت می‌کند و حتی کارشناسان تحلیلی خبری خود را از میان همان گروه فکری خاص برمی‌گزیند!! واضح است که در چنین فضائی سخن گفتن از آزادی مطبوعات پژواک رسا و مطلوبی نخواهد داشت چرا که رسانه ملی بعنوان تأثیرگزارترین رسانه کشور در کنار دیگر رسانه‌های همفکرش نمی‌توانند فضای تنگی را که با ایجاد رسانه‌های آزاد و صادق بوجود می‌اید تحمل کنند .
ناشناس
|
۱۷:۵۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
ان شاالاه به مرحله عمل هم شاهد اجراء شدن ازادی بیان و اندیشه باشیم و همین طور برخورد و اعلام سراسری اسامی مفسدان دانه درشت نه دانه ریزها برای نمایش و ریا
ناشناس
|
۱۷:۳۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
روحانی مچکریم ...
ناشناس
|
۱۷:۲۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
نا شناسی در نظرات گفته بود کمپین حمایت از دولت تشکیل شود
فوق العاده بود...
عادل فرحانیان
|
۱۶:۵۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
من در تعجبم که این یارانه های که به مردم می دهید ؛ مگر نه اینکه قانونش را شما دولتمردان نوشتید و در زمان دولت آقای احمدی نژاد اجرا شد؟ حالا چه شده است که از ادامه پایبندی به قانونی که شما نوشتید ، می خواهید سر باز بزنید؟ در ثانی طی چند وقت اخیر مد شده است که حتی نانوایی سر کوچه هم اگر نتوانست پول کارگرانش را بدهد ، تقصیر را گردن قانون هدفمندی بگذارد! مگر این قانون چند سال است که در این کشور در حال اجرا می باشد؟ مگر قبلاً این پولها در اختیار دولتها نبوده است؟ چکار کردید در آن زمانها با این همه پول؟ تحریم ها که به اندازه الان نبوده است؟ من تا آنجایی که یادم می آید و از آنچه که در رسانه ملی پخش شده و مطمئنا اسناد و فیلم هایش در بایگانی رسانه ملی موجود است، مردم از همان قبل از انقلاب تاکنون ؛ همین مشکلات را داشته اند: درمان و بهداشت، مسکن و رفاه اجتماعی ! الان هم که سی و اندی سال از انقلاب می گذرد ، باز هم این مشکلات موجود است البته بیشتر شده است! هشت سال دوران به اصطلاح اصلاحات آقای خاتمی را که یادتان می آید، همه چیز ارزان بود ؛ اما مردم پول خرید نداشتند! همه جوره جنس و کالای خارجی در بازار بود؛ اما آیا کسی از مردم عادی توانای خرید آن را داشت؟ قیمت تلفن همراه در آن زمان از 2میلیون تومان کمتر نبود، تلویزیون های مدل جدید و کولرهای اسپیلت و ... با قیمتهای سر به فلک کشد در بازار موجود بود، اما آیا مردم عادی توانای خرید آن را داشتند؟ خیر؛ زمان آقای احمدی نژاد را یادتان می آید و آن دوران که قانون هدفمندی آغاز شد! یادمی می آید که قیمت تلویزیون های LCD و حتی LED به 500هزار تومان رسید، لباسشویی خارجی 600هزار تومان بود و می رفت تا قیمت کالا ها به کمتر نیز تنزل پیدا کند! این را که یادتان می آید ؟ اما برخی آدمهای دغل کار که منافع خد را در خطر می دیدند با همکاری سران فتنه و دشمنان دیرینه این انقلاب و مردم اقدام به جوسازی علیه این ملت و کشور نمودند و خودشان می دانند که هستند و همانطور که مرحله دوم انتخابات دوران آقای احمدی نژاد را به کام مردم تلخ نمودند، این بار نیز با تشویش بازار و دغل کاری و رقص برای غربی ها، اقدام به فروش اطلاعات کشور به سردمداران خود نمودند، و طرح هدفمندی را تا حدودی به بیراه بردند! حال هم که به قول دولت تدبیر و امید کمر تحریم ها شکسته شد، آب از آب تکان نخورده و همه وعده هایی که رئیس جمهور داده اند به فراموشی سپرده شده است: به قول ضرب المثل : تورا آوردیم که به ما یاری برسانی .... ! طرح شکست خورده و غیر کارشناسی شده سبد کالا را پیاده کردید و نتوانستید در آن موفق شوید! طرح اجرای فاز دوم هدفمندی را تا کنون اجماع نظر بر اجرای آن ندارید چون می ترسید پایگاه مردمی شما (به زعم خودتان) به خطر بیفتد! ان هم از مذاکرات شکست خورده و ناامید کننده ژنو! تا حرفی زدند گفتند ما اگر یارانه نمی دادیم می توانستیم فلان کار را بکنیم ! خدا خیرتان بدهد بروید و آن مفسدان اقتصادی را بگیرید ! آن دانه درشتهایی که میلیاردی وام گرفته و پس نداده اند! چرا نمی گویید اگر اینها بدهی خود را به شکبه بانکی بدهند می توانیم فلان کنیم و بهمان؟ چرا فقط این یارانه را به رخ مردم می کشید؟ حقوق های خودتان را میلیون ها تومان است به نصف برسانید و بقیه را به مردم نیازمند بدهید! نمی شود؟ تا حرفی زدند گفتند اگر یارانه نمی دادیم و ...
پاسخ ها
سعید پژمان
| |
۰۰:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
داداش من زمان محمد خاتمی اگر همه چیز ارزان بود که بود چون که تثبیت اقتصادی و ولنگاری سیاسی وجود نداشت و فضای برای مراودات سیاسی و اقتصادی با جهان فراهم شده بود مردم امید زیادی به آینده پیدا کرده بودند شاید بقول شما اسپیلت و موبایل گران بود اما اجناس و کالاهای اساسی در دسترس عامه ی مردم قرار داشت دولت احمدی نژاد که خود را عقل کل می دانست با آنهمه ثروت و امکانات متعدد مالی و با حمایتهای بی حد و حصر چه ثمری برای کشور و رشد آن داشت؟ حداقل ثمری که دولت فعلی برای اقتصاد کشور داشته و دارد مهار بخشی از تورمی بود که دولت قبل ببار آروده بود.
داداش من ، با احساسات نمیشود کشور را اداره کرد واقعیت چیزی است که فعلا کام شما را تلخ کرده همانطور که 4 سال پیش کام ما را تلخ کرده بود.
مسعود
|
۱۶:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
درود بر روحانی
سلام بر هاشمی
ناشناس
|
۱۶:۳۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
رییس جمهور عزیز دوستت دارمممممممممممممممممممم خیلی زیاددددددددددددددددددددددددددددددددددددد. این تملق و چاپلوسی نیست چون من نه شغلی دارم نه کار و کاسبی نه ارتقای شغلی می خوام نه از بودنه شما بهم چیزی میماسه و به موقع هم نقدتون میکنم اما در این شرایط به شما اعتماد دارممممممممم چون حس میکنم حافظ منافع ملت ایران هستید و عقلایی حرف می زنید و تصمیم میگیرید . خدا پشت و پناهتان سربازان وطن
اعتدالی پایبند
|
۱۵:۴۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
اینها حرف مردم هستند اما آیا حرفی که مردم به آن برای عمل رای دادند باز باید در حرف بماند ؟ اینکه می فرمایید درست اما این کارساز نیست اگر بخواهید بدون مقاومت امثال شریعتمداری اقدام کنید نمیشه. اینکه وزیر کشورشما که تمام امور سیاسی و اجرایی را در اختیار خود و استانداران و فرمانداران اصولگرای دیروز و پشتک معلق زده به اعتدال امروز قراردارد این حرفها عمل نمیشه . آقای روحانی بازی خوردید فرصت یکساله را از شما گرفتند آقای وزیر کشور تمام برنامه های یاران و هواداران شما را و خودتان را بایکوت کرد تا بخواهید برگردانید یکسال هم از این ور میگذرد و مردم عمل نیاز دارند نه تنها حرف . حرفها مال زمان انتخابات بود و ........ والسلام
سینا
|
۱۵:۳۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
زنده باد رئیس جمهور فهیم.زنده باد.
مادر سه تا بچه
|
۱۵:۱۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
عالي بود آقاي رئيس جمهور! نكته اي ناگفته نماند، و قشنگترين نكته اين است كه اين حرفها را از زبان شخص اول اجرايي مملكت مي شنويم.
ناشناس
|
۱۵:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
بيا تدبير کن در راه اميد قدم بگذاريم که اين دولت توست
مسعود
|
۱۵:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
قدرتي بزرگتر از قوه قضاييه و مجريه براي مبارزه با مفاسد اقتصادي و رانت خواريها وجود دارد و آن رسانه هاي آزاد و مستقل و جريان آزاد اطلاعات است.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۳:۵۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
رکن چهارم دموکراسی
ناشناس
|
۱۴:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
"منتقدان دولت، مخالفان دولت آزادند و آزاد خواهند بود اما بگذارید به همان اندازه همراهان دولت هم از آزادی و امنیت برخوردار باشند"
خیلی قشنگ بود! روحانی مچکریم
ایرانی
|
۱۴:۴۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
ارزوی توفیق برای شما رییس جمهور محبوب ما ایرانیان
محمد ج
|
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
چرا برخی از مطبوعات دارای دژ پولادین هستند...
ناشناس
|
۱۴:۳۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
چرا برخی از مطبوعات دارای دژ پولادین هستند؟منظور احیانا کیهان که نیست!!!نه، استغفرالله!
ححح
|
۱۴:۲۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
با اینکه شرایط کشور ( به لطف دولت پاکدست ) با دوره اصلاحات قابل مقایسه نیست ولی ؛
حرفهای آقای رئیس جمهور ، خاطرات قشنگ سخنرانی های سید عزیزمون رو در ذهن تداعی می کنه .
درود بر کسانی که در مسیر سربلندی ایران محکم قدم بر میدارند ...
كرمانشاهي
|
۱۴:۲۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
چرااستاندار دولت اقاي روحاني فرماندارانش راازميان معاون فرمانداران دولت قبلي كه تاديروز مخالف اقاي روحاني بودنند وطرفداران دولت روحاني را به تمسخر مي گرفتند انتخاب نموده ايا اين باعث بدبيني طرفداران دولت نميشود
رها
|
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
زنده باد روحانی ،زنده باد اعتدال ، زنده باد مطبوعات آزاد
محفوظ
|
۱۴:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
وقتی رئیس جمهور خودشان از اعلام لیست مفسدین سرباز میزنند , چه انتظاری از رسانه ها هست؟ چرا جناب رئیس جمهور خودشان لیست مفسدین را اعلام نمیکنند؟ این یعنی ایشان خودشان هم تحت سانسور هستند.
ناشناس
|
۱۴:۰۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
نام آن مطبوعاتی که دکتر روحانی مطبوعات گذاشتند بهتره بگذاریم بولتن نه مطبوعه...
ناشناس
|
۱۴:۰۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
درود بر روحانی. خدایا چقدر از اینکه به ایشان رأی دادم خوشحالم
غزل
|
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
یارانه ها را قطع نکن روحانی .اشتباه خیلی خطرناکی است
عباس
|
۱۴:۰۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
تازمانی که فقر وفاقه در جامعه باشد ریشه فساد بار ور تر میشود بیکاری معضل بزرگی است که جوانان را به سوی اعتیاد ودزدی وفحشا می کشاند
مریم
|
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
حتما منتقدین الان گفتند: چشم
مانی
|
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
دورد بر روحانی
انشالله فضا باز شود
زندانیان سیاسی آزاد شوند
روابط بین المللی ارتقائ یابد
ارزش فرهنگ،تمدن و هنر ایرانی به جهان شناسانده شود.
تحریمها برداشته شود.
ارش ریال افزاریش یابد و ....
به امید فردایی روشن برای ایرانی آباد و آزاد
ناشناس
|
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
روحانی متشکریم
ناشناس
|
۱۳:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
اینطوری نمیشه !یک کمپین حمایت از دولت تشکیل بدید وگرنه مردم ودولت به حاشیه رانده میشن
ناشناس
|
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
چقدر خوشم مياد از اين دكتر روحاني ! راضيم ازت
ولي اين به معني اين نيست كه انتقاد ندارم!‌تا وقتي كه ما انتقاد سازنده داشته باشيم دولت پويا خواهد بود
ناشناس
|
۱۳:۳۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
حق با شماست .نباید در جیب باشد.رئیس جمهور قبلی هم در جیب گذاشته بود تا درآورده و اعلام کند منتها جیبشان سوراخ بود و از کف دادند.شخصی آن را پیدا کرده و اسامی بسیاری برآن افزودند.....
حامد قزوینی
|
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
درود بر روحانی


سلام بر هاشمی - خاتمی


یا حق
تینا
|
۱۳:۲۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
آقای رئیس جمهور به آزادی اندیشه و بیان اشاره کردید، یاد اقای رضوی فقیه افتادم!
ناشناس
|
۱۳:۱۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
افرین
ناشناس
|
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
وقتی اسامی مفسدان در جیب باشد به معنی تهدید، سهم خواهی و باج گیریست. اما وقتی انتشار یافت قصد اصلاح و مبارزه با فساد است.
ناشناس
|
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
آقای رئیس جمهور من نه بخاطر مسائل اقتصادی به شما رای دادم ونه از لج احمدی نژاد.من به شما رای دادم چون میخواستم پاسپورت ایرانی در دنیا آبرو پیدا کنه.من به شما رای دادم ک مطبوعات آزاد داشته باشیم.من مطبوعاتی میخوام با استاندارهای روزنامه هایی مثل جامعه،صبح امروز و...روزنامه هایی که حتی کوچکترین مطالبشان هم آدم حیفش بیاد نخونه.روزنامه هایی که بعد از خواندنش هم انسان حیفش بیاد بیندازه دور ویا باهاش شیشه پاک کنه.چرا نیروهای زبده وحرفه ای وکاربلدی مثل شمس الواعظین وقوچانی باید بیکار باشند؟مگر مملکت برای کسانی مثل اینها هزینه نکرده پس چرا مردم باید از کارهایشان بی نصیب باشند؟من به شما رای دادم چون سینمای آزاد میخوام.من به شما رای دادم چون میخواستم اهل فرهنگ در چارچوب قانون اساسی آزاد باشند.آقای رئیس جمهور من به شما رای دادم چون رهبر معظم انقلاب خواستار این شدند که بخاطر میهنمان هم شده به پای صندوقهای رای برویم.آقای رئیس جمهور رای من دست شما امانته.امانت دار خوبی باشید.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۳:۵۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
احسن روحانی اگه امانتدار باشی، مچکریم!
ناشناس
|
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
آقای روحانی دوستتان داریم.
مهدی
|
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
هر کدام از ما باید مسوولیت خود را بداند و بدان عمل کند . برای زندگی بهتر باید تشکل گروهی و انجمن مدنی داشته باشیم و تلاش و تلاش و تلاش و احترام و احترام و احترام.
ناشناس
|
۱۲:۵۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
جمله اول رو خیلی خوب اومدی.
خوب البته چون اسامی لیست تو جیبی اشان از نزدیکان خودشان بود فاش نکردند
ناشناس
|
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
عالی
صمد
|
۱۲:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
حرف حساب جواب ندارد.
محمد
|
۱۲:۴۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
احسنت
ناشناس
|
۱۲:۴۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
روحاني متشكريم
پاسخ ها
امید
| |
۱۹:۰۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
روحانی مچکریــــــــــــــم!
ناشناس
|
۱۲:۴۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
احسنت آقای رییس جمهور انشاالله موفق باشید.
ناشناس
|
۱۲:۴۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
احسنت واقعا زیبا بود
ناشناس
|
۱۲:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
سخنان زیبایی بود به روحانی کاملا امیدواریم
حامد خراساني
|
۱۲:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
سخنان ايشون رو زنده شنيدم. واقعا عالي بود. ان شاالله آرام آرام عملي هم بشود. مچكريم روحاني
سرباز روح الله
|
۱۲:۴۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
بسیار سخنان ارزشمند. بود لذت بردیم.خداوند مخالفین ودشمنانشان به راه راست هدایت کند.
ali
|
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
روحانی مچکریم
واقعا چرا ... تعطیل نمیشه ولی بقیه روزنامه ها که منتقد اند (نه کپی پیست اخبار از اینترنت) زرت زرت تعطیل میشن؟
آقا اسم میخایم. آبروی مفسد باید بره....
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۰:۰۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
از تهرانپارس تا میدان آزادی ارادتمندیم!
،
| |
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
نوش جونت اون رای و اون تبلیغی که 24 خرداد واست کردیم