صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۵۱۰۲۰
تاریخ انتشار: ۱۱ : ۲۱ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 مسئول بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف ماست به همراه نعناع و گردو، خاصیت سردی ماست را تعدیل می‌کند.

نسرین علیزاده در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: مصرف زیاد ماست در برخی افراد، به دلیل خاصیت سردی که دارد، می‌تواند مشکلاتی نظیر درد مفاصل را ایجاد کند که بهتر است با مواد غذایی نظیر نعناع، گردو و دارچین که طبع گرم دارند، مصرف شود.

وی با اشاره به افزودن میوه به ماست برای کودکان ادامه داد: استفاده از ماست میوه‌ای برای کودکان، روش مناسبی برای تشویق آن‌ها به مصرف لبنیات است و می‌تواند جایگزین میان وعده‌های چرب و پر‌کالری شود.

علیزاده عنوان کرد: در تهیه ماست میوه‌ای بهتر است از میوه‌هایی نظیر توت فرنگی، هلو، گلابی، سیب و موز استفاده شود.

وی افزود: همراه شدن میوه‌ها با ماست، باعث کاهش جذب کلسترول می‌شود که در بزرگسالان بسیار با اهمیت است و از ابتلا به بیماری‌های قلبی- عروقی پیشگیری می‌کند.