صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۴ مهر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۵۰۹۸۳
تعداد نظرات: ۴۸ نظر
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۱۶ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۲
در زمان رئیس‌جمهور اسبق، مقام معظم رهبری درباره یکی از وزرا تصریح کردند که ایشان نه تنها کاری برای اسلام نکرده، بلکه برخی از کارهایش ضد اسلام بوده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به تذکرات و راهنمایی‌های مقام معظم رهبری در زمینه‌های فرهنگی، گفت: همه ما باید در حوزه مسئولیت خود، مسائل فرهنگی را تقویت کنیم وگرنه با قانون، بودجه و ساختمان، مسائل فرهنگی قابل حل نیستند.

به گزارش «انتخاب»، رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در دیدار با دادستان استان قم با اشاره به اینکه روند صعودی در جرائم نسبت به ابتدای انقلاب امری طبیعی است، ادامه داد: چرا که جمعیت به بیش از دوبرابر افزایش یافته و تا حدی افزایش جرائم قابل توجیه است.

آیت‌الله مصباح یزدی با اشاره به لزوم آسیب شناسی افزایش برخی جرائم خاطر نشان کرد: هرچند فقر به عنوان یکی عوامل جرم باید مدنظر قرار گیرد، اما به نظر می‌رسد، گاهی جرائم بیش از حد به آن استناد داده می‌شود به طوری که هر نوع جرمی، از مواد مخدر و رباخواری تا مشکلات خانوادگی و سیاسی و بین‌المللی، معلول فقر دانسته می‌شود، در حالیکه برخی تحقیقات میدانی نشان می‌دهد بسیاری از این جرائم و مفاسد در خانواده‌های بالاتر از سطح متوسط رخ می‌دهند.

عضو مجلس خبرگان با اشاره به اینکه افزایش برخی جرائم و مفاسد در بین گروه‌هایی از مردم، نگران کننده است، ادامه داد: امروزه شواهد نشان می‌دهد که برخی از خانواده‌های تحصیل کرده و فهمیده با مشکلات خانوادگی، اعتیاد و... مواجه می‌شود، که عامل اصلی این مفاسد، ماهواره و اینترنت است که بر فرهنگ مردم تأثیرگذارند، از این رو باید برای تربیت صحیح، برنامه ریزی کرد.

وی با اشاره به اینکه وظیفه اصلی در این راستا بر عهده نهادهای فرهنگی است، اظهار داشت: آموزش و پرورش، آموزش عالی و همچنین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این مسئولیت را بر عهده دارند و البته از صدا و سیما نیز باید به عنوان ابزار تربیت استفاده شود.

آیت‌الله مصباح با اشاره به ضرورت وجود نهادی که مسائل فرهنگی کشور را نظارت و بررسی کرده، برای آن طرح و برنامه بدهد، اظهار داشت: از لحاظ قانونی در این زمینه خلأی وجود ندارد و در شورای عالی انقلاب فرهنگی چنین نهادی پیش‌بینی شده است، اما در عمل مورد غفلت قرار گرفته است.

این استاد تفسیر حوزه علمیه با اشاره به اینکه ریشه مفاسد کشور، نقص در دستگاه‌های فرهنگی کشور است، ادامه داد: به عنوان نمونه در زمان رئیس‌جمهور اسبق، مقام معظم رهبری درباره یکی از وزرا تصریح کردند که ایشان نه تنها کاری برای اسلام نکرده، بلکه برخی از کارهایش ضد اسلام بوده است.

وی ادامه داد: متأسفانه دولت جدید نیز همان سخنی را می‌گوید که آن دولت بیان می‌کرد و حتی در این دولت به صراحت بیان شده که وظیفه ما اعتلای هنر است و کاری به دین نداریم؛ لذا از هنرپیشه زمان شاه هم به خاطر هنرش تقدیر می‌شود، و این رفتارها یعنی کاشتن نهالی که ثمره‌اش فتنه دیگری خطرناک‌تر از فتنه 88 را رقم می‌زند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، ادامه داد: به عنوان نمونه دیگر، در قوه قضائیه باید قضات آن از پاک‌ترین و مخلص‌ترین افراد کشور تشکیل شود و زندگی قضاتش نیز به گونه‌ای تأمین شود که انگیزه سوء استفاده نداشته باشند؛ اما افرادی که مسئولیت می‌پذیرند کسانی هستند که در همین فرهنگ رشد کرده، و از آن متأثر شده‌اند.

وی تشکیل معاونت پیشگیری از جرم در قوه قضائیه را امر مبارک و مثبتی دانست ولی ادامه داد: در محتوا و نحوه انتخاب افراد آن، همین مسأله وجود دارد و افرادی که برای این کار انتخاب می‌شوند فرشتگانی نیستند که از آسمان آمده باشند، بلکه افرادی هستند که تحت تأثیر همین فرهنگ‌ها رشد کرده اند.

مصباح ادامه داد: علیرغم اینکه بزرگترین منبع غنی فرهنگ که همان اسلام است در اختیار ماست، از آن استفاده شایسته نمی‌کنیم و لذا مشکل فرهنگی بزرگترین بلای کشور شده است.

عضو مجلس خبرگان با ابراز تأسف از اینکه برخی از مسئولین فرهنگی کشور دور شدن از فرهنگ اسلامی را نشانه پیشرفت دانسته و برخی از مصادیق آن را ترویج می‌کنند، اظهار داشت: بهترین کار در این زمینه، تلاش برای آشنایی افراد با ارزش‌های اسلامی است و در این راه باید از همة روش‌ها، از سخنرانی تا فیلم و رمان اسلامی و غیره بهره جست.

وی با اشاره به تذکرات و راهنمایی‌های مقام معظم رهبری در زمینه‌های فرهنگی اظهار داشت: همه ما باید در حوزه مسئولیت خود، مسائل فرهنگی را تقویت کنیم وگرنه با قانون، بودجه و ساختمان، مسائل فرهنگی قابل حل نیستند.

آیت‌الله مصباح یزدی در پایان خاطر نشان کرد: همه جرائم و مفاسد را معلول فقر انگاشتن و حل آنها را در گرو حل مسائل اقتصادی دانستن، می‌تواند دامی شیطانی باشد، و از بعد سیاسی نیز می‌تواند مقدمه‌ای باشد برای فتنه‌ای که بتوانند نظام را تهدید کنند.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴۸
در انتظار بررسی: ۴۷
غیر قابل انتشار: ۲۲۹
محمد
|
۱۴:۰۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۶
3000 میلیارد تومان مه آفرید، 10 میلیارد دلار بابک زنجانی، 6 میلیارد پرونده رحیمی و ... فتنه نیست، ولی............
امیر محمد
|
۱۳:۲۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۶
حضرت آیت‌اله ، با همه احترام و ارادتی که بشما دارم نقل مطالبی را واجب می‌دانم گرچه ، اندک امیدی هم به دیدن و خواندن آن از سوی شما ندارم :
1- تقریباً اکثر قریب به اتفاق کارشناسان امور فرهنگی و اجتماعی صرفنظر از گرایشهای فکری اذعان دارند که دو عامل فقر و بیکاری سرچشمه و موجد انواع جرم و جنایتند ، پیامبر مکرم اسلام(ص) نیز فرموده‌اند فقر که از در وارد شود ایمان از پنجره بیرون می‌رود ، شما چگونه تأثیر این دو عنصر مهم را که امروز در کشورمان بیداد می‌کنند تا این حد کمرنگ می‌دانید ؟ عامل فقروبیکاری کنونی کشور نیز کسانی هستند که طی 8سال در سایه بی‌تدبیری و عدم کفایت خویش ارزش پول ملی‌مان را تا یک سوم کاهش دادند ، رشد اقتصادی منفی 5.8 در صد را به ملتمان هدیه کردند و مفسدین هزاران میلیارد تومانی را از خود بیادگار گذاشتند ، همان دولتمردانی که متأسفانه مورد حمایت بیدریغ حضرتعالی نیز بودند!!
2- تردیدی نیست که رسانه‌ها و در رأس آنها رسانه ملی هر کشور نقش بزرگی در فرهنگ‌سازی و اشاعه و ترویج دینداری و شکل‌دهی به تفکر و فرهنگ دینی عامه مردم دارند متأسفانه ، این رسالت بزرگ سالهاست در برنامه‌سازان رادیوتلویزیون ما به نسیان زائیده از فراموشی سپرده شده بنحویکه اخبار رویدادهای جهانی را هم نه آنطور که واقع شده‌اند بل آنسان که خود تعبیر می‌کنند به خورد ملت می‌دهند ، سریالهای سطحی و فاقد جنبه هنری ، برنامه‌ها و تحلیلهای سیاسی که بیان‌کننده گرایشها و خطوط فکری طیف خاصی و مشخص از جامعه‌اند ، عدم توجه به نیازهای واقعی مخاطبین ،بی‌توجهی به باورها و اعتقادات مذهبی اقلیتهای دینی و ضدیت آشکار با فرهنگها و رسوم متنوع رایج در اصیلترین اقوام ایرانی باعث گردیده‌اند تا مردم بسمت کانالهای بعضاً هنجارشکن ماهواره‌ای سوق داده شوند، حقیر هم بخشهائی از دولت را متولی فرهنگسازی و ارشاد عمومی مردم بسمت کمال می‌دانم اما سهم رسانه ملی در این میان باید برجسته‌تر باشد که امروزه چنین نیست و همه از آن غافلیم !!
3- بنده نه به این دولت رأی داده‌ام و نه مشی فعلی‌اش را در مملکتداری می‌پسندم اما تا به امروز سخنی کذب که واقعیت آشکاری را بعمد وارونه جلوه دهد از رئیس این دولت نشنیده‌ام ، آیا در دولتهای نهم ودهم که از ابتدا مورد حمایت شما بودند هم این قاعده اسلامی/انسانی یعنی پرهیز از دروغ و دروغگوئی معمول بوده است ؟ مردمی که از رئیس دولتشان چشم در چشم و از رسانه ملی ، آماری تحویل می‌گرفتند که خلافش را با گوشت و پوست و استخوانشان درک و لمس می‌کردند چه تصوری از ایمان و دین و اسلام باید در ذهنشان شکل بگیرد ؟ اینان حق دارند بکدام سمت کشیده شوند ؟ آیا ثمره سالها تلاش و موعظه عالمان دینی ما برای هدایت مردم بسوی درستکاری و صداقت در عمل با اینقبیل بیخردیها بتاراج نمی‌رود ؟
حضرت آیت‌اله ، متولی رشد و استحکام مبانی اعتقادی و فرهنگ سازی دینی در مردم تنها دولتها نیستند بلکه این کار ابزارهای مؤثر دیگری هم دارند که متأسفانه ما و شما بدلائل مختلف چشم بر آنها دوخته‌ایم!! و فقط دولت جدید که بفرمایش جنابعالی با آن اختلافات مبنائی!! داریم مقصر و گناهکار می‌دانیم .
ناشناس
|
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۶
افزایش جرم و جرائم صرفا تابعی از افزایش جمعیت نیست . بسیاری از ناهنجاری های اجتماعی نسبت به زمانی که جمعیت ایران نصف بود دهها برابر شده اند . آنچه امروزه اثبات شده است نقش اقتصاد و عدالت اجتماعی در بروز ناهنجاری ها انکار ناپذیر است .
ناشناس
|
۰۱:۴۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۶
خدا عمر طولانی به آقای مصباح دهد
حمید
|
۲۳:۵۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
سلام با احترام باید عرض کنم که اکر فرض کنیم که نسبت به اول انقلاب و جمعیت جرم بسیار نمی باشد باید نسبت عمر سی و پنج سال انقلاب را هم ذرحساب اورد....فتامل
ناشناس
|
۲۳:۰۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
یعنی اگه یه پزشک غیر مذهبی کارش خوب بود نباید ازش تقیدیر بشه؟! این هم مثل همونه تو حوزه کاری خودش قابل تقدیره نه تو دینداریش!
ناشناس
|
۲۲:۵۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
حضرت ایت ا.. من به نظرات شما به عنوان یک عالم احترام می گذارم اما با آنها موافق نیستم خیلی از مردم هم همینطورند .
علی عسک
|
۲۱:۵۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
اگر نگاهی کوتاه به فیلم های تظاهرات دوران انقلاب بیندازیم تمام ان افراد در زمان حکومت شاه پرورش یافتند و انقلاب را هم به پیروزی رساندند پس باید همه مردم را بی دین فرض نمود !!!
این چه اسدلالی است؟؟؟؟
بیداری انسانی
|
۲۱:۱۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
مگر اعتلای هنر از اعتلای دین یا فرهنگ جداست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این مرزبندی ها را شما ایجاد کرده اید والا هنر و دین و فرهنگ همه در نزد خداوند یکی است!!!
یکی بین و یکی گوی و یکی دان.... بدین ختم آمد اصل و فرع ایمان
امان محمد خوجملی
|
۱۹:۵۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
آیا هرکس در زمان رژیم شاه هنر پیشه بوده است مجرم است.؟ تقصیر آنها چیست که در زمان رژیم شاه به دنیا آمدند و در آن زمان هنر پیشه شدند؟ اگر رژیم شاه بد بود این به این معناست که همه ی هنر پیشه ها بدند؟ ...
جواد مهدوی
|
۱۹:۵۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
فراموش نمی کنیم که اقای جلیلی در جریان مناظرات صرفا در تشریح یکی از ظرفیتهای مورد اشاره فراوان خود فرمود: " وقتی جوانان به مجلس مداحی افرادی مانند آقای کریمی می روند روحیه اشان شاد می شود و ما باید به این ظرفیتها توجه ویژه ای داشته باشیم" خوب همین طرز تفکر بس که این عزیزان چه برنامه های مدونی جهت اعطای دین، فرهنگ، هنر و ... دارند و صرفا اهل نقد محض نیستند
علی
|
۱۹:۱۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
پس همین که داریم محصول کجاست ؟
امیر رضا
|
۱۹:۰۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
چرا آقای احمدی نژاد در مراسم تشییع جنازه هوگو چاوز در سال قبل شرکت کرد. در حالیکه بانوان جوان عریان سرود می نواختند. من خودم از شبکه پرس تی وی دیدم.این فتنه نبود؟
ناشناس
|
۱۸:۳۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
چرا به حوزه های علمیه مسیولیت فرهنگ سازی واگدار نمی شود
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۰:۴۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
خودتان گفتید اطاعت از رییس جمهور ازاطاعت از خداست حال چرا .....................
ناشناس
| |
۲۰:۵۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
این گل را هم به سرمون بزنید ،دیگه تکمیل میشه.....
ناشناس
| |
۰۶:۴۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۶
یه خورده فکر کن بعد پیشنهاد بده
ناشناس
|
۱۸:۳۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
"متأسفانه دولت جدید نیز همان سخنی را می‌گوید که آن دولت بیان می‌کرد"

حضرت استاد،
فرموده بودید که در خواب دیده اند امام زمان برای رئیس ان دولت دعا می نمودند. اگر این سخن شما صحیح است، پس سخن و فعل و رفتار آن دولت عین راه صواب است و اگر راه آن دولت را ناصواب می دانید پس تکلیف آن خواب را معلوم نمائید
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۳:۰۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
ایشون در مورد دولت قبل هم نقدهای خودشونو داشتن می تونید از سایتشون ببینید
ناشناس
|
۱۸:۳۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
"رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در دیدار با دادستان استان قم با اشاره به اینکه روند صعودی در جرائم نسبت به ابتدای انقلاب امری طبیعی است، ادامه داد: چرا که جمعیت به بیش از دوبرابر افزایش یافته و تا حدی افزایش جرائم قابل توجیه است."

حضرت استاد، مردم انقلاب کردند تا حیات طیبه داشته باشند نه اینکه جنابعالی بعد از 35 سال بفرمائید افزایش جرم و جنایت طبیعی است. اگر قرار بود با افزایش جمعیت جرم و جنایت نیز افزایش یابد دیگر چه نیازی است به ...، فرهنگ و اخلاق؟!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۳:۴۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
یه سوال: آیا افزایش جرم در کشور به همان نسبت افزایش جمعیت از ابتدای انقلاب است؟
اگه اینطور بود که ما الان تو بهشت بودیم ...
ناشناس
|
۱۸:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
"همه ما باید در حوزه مسئولیت خود، مسائل فرهنگی را تقویت کنیم وگرنه با قانون، بودجه و ساختمان، مسائل فرهنگی قابل حل نیستند"

این جمله رو نفهمیدم، بدون ساختمان شاید بشود فرهنگ رو تقویت کرد، اما بدون قانون و بدون بودجه امکان ندارد مسائل فرهنگی حل شود.

بدون قانون یعنی برخورد سلیقگی
و بدون بودجه هم که کسی حتی خودکار بدست نمی گیرد، چه برسد که بخواهد کار فرهنگی کند!

ای کاش ایشان یک تعریف از " تقویت مسائل فرهنگی " ارائه کند!
من زرتشتیم
|
۱۷:۵۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
... مولا علی به مالک اشتر گفت ای مالک اگر کسی رودیدی که گناه کرد فردا با همان تصور گناه کار بودن به ان نگاه نکن شاید توبه کرده باشد....
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۲:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
اما حضرت امیر نفرمودند از گنه کار برای گناهش تعریف کن!
رضا
| |
۱۸:۱۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۶
خلاصه سوال اینکه قانون مجازات الهی باید اجرا شود و حد راعایت شود یا نه ؟
ناشناس
|
۱۷:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
اگر چه خود را متخصص در این امور نمی دانم اما بنظرم مسائل فرهنگی با گفتگو و گفتگو و گفتگو راه خود باز میکند اجبار و اکراه و زور در دین خدا نیست وقتی لا اکراه فی الدین هست نمی تواند اکراه در حجاب باشد نمی تواند اکراه در لباس باشد نمی تواند اکراه در فکر باشد نمی تواند اکراه در اندیشه باشد نمی تواند اکراه در سلیقه باشد اینهم قسمتی از تفسیر المیزان
و لو شاء ربك لا من فى الارض كلهم جميعا

يعنى اگر پروردگارت مى خواست، تمامى انسانهائى كه روى زمينند ايمان مى آوردند و ليكن اينطور نخواسته و در نتيجه همه ايمان نياوردند، و از اين به بعد هم همه ايمان نخواهند آورد. پس، مشيت در اين باب با خداى سبحان است، و مطلب به خواست او بستگى دارد، و چون او چنين چيزى را نخواسته تو اى پيامبر نبايد چنين طمع و توقعى داشته باشى، و نيز نبايد در اين باب خود را خسته كنى براى اينكه تو قادر نيستى مردم را مجبور بر ايمان كنى، و ايمانى كه از روى اكراه باشد خواست ما نيست، آن ايمانى را ما از انسانها خواسته ايم كه از حسن اختيار باشد.

و به همين جهت است كه بعد از بيان اين حقيقت، در قالب استفهام انكارى فرموده : (افانت تكره الناس حتى يكونوا مؤ منين )، يعنى بعد از آنكه بيان كرديم كه امر مشيت و خواست به دست خداى تعالى است و او نخواسته كه تمامى مردم ايمان بياورند، و در نتيجه همه مردم به اختيار خود به هيچ وجه ايمان نخواهند آورد، با اين حال ديگر راهى براى تو باقى نمانده جز اينكه فرضا مردم را به زور و به اكراه بر ايمان واداشته و مجبور سازى، و من اين عمل را براى تو عملى منكر كرده ام و تو نبايد دست به چنين كارى بزنى، و نمى توانى اين كار را بكنى، و خود من هم ايمان اين چنينى را قبول نمى كنم.

معناى اينكه هيچ كس جز به اذن خدا ايمان نمى آورد
ناشناس
|
۱۷:۳۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
این بازیگر کیه دقیقا؟
بعد گناه ایشون حالا هرکسی هست چیه که اون زمان شاه حکومت میکرده؟
خوبه بگیم نباید کسی که زمان شاه روحانی بوده رو الان روحانی حساب کنیم؟
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۶
احسنت دمت گرم خوب جواب دادی
ناشناس
|
۱۷:۳۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
سیاست های دولت جدید خواست مردم است ...
ناشناس
|
۱۷:۲۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
این که جرایم سیر صعودی داشته درست ولی تخلفاتی مالی کلان آنهم در زمانیکه مسئولین آن بیشترین سنگ اسلامی و فرهنگی بودن را به سینه می زدند ، یقینا طبیعی و درست نیست . تا وقتیکه مسئولین مسایل حاشیه ای خود را درست نکنند و مردم ایشان را در سطح و کنار خود نبینند یقینا هر تلاش فرهنگی که انجام دهند خود به ضد فرهنگ تبدیل شده و جواب معکوس خواهند گرفت . باید ابتدا دولت مداران خود وحاشیه حود را اصلاح نمایند تا مردم ایشان را دیده عمل کنند در غیر اینصورت آب در هاون کوفتن است . ...
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۳:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
گاملا درسته
ناشناس
|
۱۷:۱۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
کدام مسئول دولت گفته که ما کار به دین نداریم؟ مستند؟
جوان دهه شصت
|
۱۷:۱۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
آقاي مصباح! جمشيد مشايخي و ژاله علو هم از هنرپيشه هاي زمان شاه هستند. دست از اين مرزبندي ها... برداریم ...
ناشناس
|
۱۶:۴۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
از نظر ما بهترین گزینه اصلح جناب کامران باقری لنکرانی هستند
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۹:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
:)) حتما!
ناشناس
| |
۲۰:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
دوستان مثلی که منظور بنده رو نفهمیدند منفی دادند !!
ناشناس
| |
۰۰:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۶
چشم صحبت میکنم برات
محمد رضا
|
۱۶:۳۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
با سلام. برخي از جملات آقاي مصباح صحيح و به حا هست ولي من فقط يك ايراد اساسي به ذهنم اومد و اون اينكه ايشون ظاهرا به تقدير از يكي از بازيگران خرده گرفتن ولي بايد گفت تقدير از ايشون به خاطر هنرشون است و اين تقدير بخاطر بازي هاي قبل از انقلابشون نبوده، علاوه بر اينكه شايد ايشون بر فرض انجام گناه توبه كرده باشه. ظاهرا درست نيست خطاي اون بازيگر رو الان چنين بر سرش بكوبيم.
پاسخ ها
امین
| |
۱۳:۴۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۶
من موندم بهت مثبت بدم یا منفی
ناشناس
| |
۰۰:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
شما خودت فهمیدی چی گفتی؟!
ايراني
|
۱۶:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
كي كجا گفته " وظیفه ما اعتلای هنر است و کاری به دین نداریم"؟
ناشناس
|
۱۶:۲۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
از پایه های حوزه...
خداایشان را برای تشیع نگه دارد...
پاسخ ها
سجاد
| |
۰۹:۰۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۶
ببخشییییید
اشتباه مثبت دادم :-(
ححح
|
۱۶:۲۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
فتنه اون همه فساد مالی هست که متاسفانه ...
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۱:۴۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
از همه جای کشور گزارش فساد مالی می آید هیچ کس احساس خطر نمی کند بعد چندتا بازیگر می شوند منبع خطر
علی
|
۱۶:۱۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
یعنی فردین و بهروز وثوقی اینقدر بزرگ هستند که می توانند پیکره نظام را بلرزانند؟! یعنی واقعا چنین است و خودشان نمی دانستند و نمی دانند؟! خوبه
پاسخ ها
علی ر
| |
۱۹:۵۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
عالی بود
ناشناس
| |
۱۹:۵۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
امام جمله معروف "ملاک حال افراد هست" رو برای همین منظور گفت. و گر نه افراطیون تمام کسانی که از جلوی کاخ سعد آباد رد شده بودند رو یا اعدام کرده بودند ، یا زندان و یا از مملکت بیرون کرده بودند.

ملاک حال افراد است ...
آن موقع گفتند، هر چند که امروز افراطیون معنای آن را بر عکس می کنند و از آن برای کوبیدن بزرگانی نظیر هاشمی استفاده می کنند.