صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۵۰۴۶۰
تعداد نظرات: ۷ نظر
تاریخ انتشار: ۵۹ : ۱۰ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 
یافته‌های جدید دانشمندان نشان می‌دهند نداشتن آگاهی در مورد چگونگی سرو کردن دسرها و سالادها کنار غذا باعث "مشکلات گوارشی" زیادی می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ سالاد شیرازی یکی از محبوب‌ترین سالادهای ایرانی است که متشکیل از خیار و گوجه فرنگی و پیاز به همراه چاشنی‌هایی است.

در کنار تمام خواص تغذیه‌ای که دارد، این سالاد می‌تواند برای افرادی که نمی‌توانند غذاها را به سادگی هضم کنند و نفخ یکی از مشکلات گوارشی آن‌‌ها به سبب می‌آید، دردسرساز شود.

بررسی‌ها نشان می‌دهند سالاد شیرازی که از سبزیجات متعدد تشکیل شده است می‌‌تواند روده‌ها را با مشکلات زیادی روبرو کند و بهتر است آن را به تنهایی مصرف کرد و خوردن آن همراه با غذا و یا سالاد می‌تواند باعث ایجاد اختلال در هضم غذاهای سنگین مانند برنج و "غذاهای نشاسته‌ای" شود.

نتایج مطالعات نشان می‌دهند که سالاد شیرازی را نباید با چاشنی‌های ترش مصرف کرد و چاشنی‌هایی با طعم معتدل بهترین انتخاب هنگام مصرف سالاد شیرازی است.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۱۵
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
۱۹:۰۱ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۷
باتشکر از کارشناس.خب شما که مخالفی بخور کسی به زور ازت نگرفته که
ناشناس
|
۱۷:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
بابا اکثر سالادها از سبزیجات تشکیل شده ... سالاد کله پاچه یا مرغ که نداریم ... اگه هم باشه بخش اعظمش بازم سبزیجاته... نشد که ... از یه طرف می گن سبزیجات مصرف کنین خوبه از طرف دیگه می گن نخورین نفخ می کنین ... اونم راه داره ... بعد غذا یه فنجان عرق نعنا با آب ولرم همه چی رو درست می کنه ... به نظرم این دانشمندان بهتره راهکار مناسب بدن به جای اینکه بگن اینو نخورین یا یه ساعت بعد بخورین ... قبل یا بعد غذا که دیگه لذتی نداره خوردن سالاد!
ناشناس
|
۱۶:۰۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
ای گفتی ای گفتی
مهرداد
|
۱۶:۰۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
رو سر می ذاریم کاکو!
ناشناس
|
۱۵:۲۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
مثلا بجای آب لیمو در سالاد شیرازی شیر موز بریزیم؟ از آن حرفها بود. لطفا منبع این بررسی را اعلام نمایید. سالاد دارای سبزیجات است که درون غذا موجود است و آبلیموی آن نیز ترش بوده و به هضم غذا( مگر اینکه دارای زخم معده و ... باشید) کمک می کند . پس دلیل این نوشتار را درک نمی کنم.
ناشناس
|
۱۴:۴۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
این روزها نفخ کمترین صدمه ای است که یک خوراک یا سالاد می تواند به بدن وارد کند. با وجود این همه اغذیه ناسالم اعم از فست فودها و یا گوشت قرمز و سفید آلوده به انواع سموم که نوعا سرطان زا هستند نوبت به نفخ ناشی از سالاد شیرازی نمی رسه انتخاب جان . لطفا به دانشمندان هم از قول ما این رو بگو و توی تیتر زدن خودت هم بیشتر دقت کن. اگه تونستید همین یه دلخوشی رو هم تو غربت از ما بگیرید!
یک شیرازی
|
۱۴:۲۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
محقق این مطلب آیا اصفهانی بوده؟