صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۴۸۷۲۰
تاریخ انتشار: ۲۰ : ۱۴ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران با اشاره به مولفه‌های تاثیرگذار در رکود دامنه‌دار بازار مسکن و کاهش قیمت‌ها، گفت: پیش‌بینی می‌کنیم با افزایش حجم معاملات، بازار مسکن بهار سال ۹۳ از حالت رکود خارج و وارد دوران رونق شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حسام عقبایی در نشست خبری افزود: هم‌اکنون 12 هزار مشاور املاک دارای پروانه کسب در تهران فعالیت می‌کنند، ضمن آن‌که 2000 واحد صنفی فاقد پروانه کسب نیز در پایتخت داریم.

وی تصریح کرد: از مهرماه امسال تا کنون 900 واحد صنفی فاقد پروانه با هماهنگی اداره اماکن عمومی در تهران پلمب شده است که 90 درصد تخلفات مربوط به همین واحدهاست.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران با بیان این‌که تا نیمه نخست سال آینده نسبت به اعمال قانون این واحدهای فاقد پروانه اقدام خواهد شد، بیان کرد: در حال حاضر حدود 360 مشاور املاک در شهر جدید پردیس فعالیت می‌کنند که در 6 سال اخیر دو تا سه مورد شکایت در خصوص خرید مسکن مهر به اتحادیه ارجاع شده است.

عقبایی در ادامه با اشاره به این‌که خرید و فروش مسکن مهر حق مردم است، گفت:‌وزارت راه و شهرسازی باید سریعا نسبت به واگذاری اسناد مسکن مهر که با شهرداری دچار مشکلاتی شده، اقدام کند تا به این ترتیب از حجم قراردادهای فاقد سند رسمی کاسته شود.

وی همچنین با بیان این‌که با طرح‌های پلیسی نمی‌توان بازار مسکن را کنترل کرد، گفت: این گونه برنامه فقط می‌توان یک مسکن موقت باشد، چراکه پایدار نیست و برای کنترل قیمت‌ها باید عرضه مسکن با تقاضای آن متناسب شود.

او از مخالفتش با طرح تعزیراتی وزارت راه و شهرسازی در دوره نیکزاد خبر داد و گفت:‌این مخالفت را نیز به اطلاع صومعلو معاون امور مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی رساندم.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران با اشاره به این‌که بازار مسکن در سال 92 با رکود بی‌نظیری مواجه شد که در 10 سال اخیر اتفاق نیفتاده بود، اظهار کرد: رکود بازار مسکن از اردیبهشت امسال آغاز شد و پیش‌بینی می‌شد همزمان با فصل پائیز بازار دچار تحولاتی شده و تکان بخورد. اما این‌گونه نشد و با توافقات ژنو،‌ رکود بازار مسکن ادامه دار شد.

عقبایی خاطرنشان کرد: آمار معاملات مسکن در سامانه موسوم به کد رهگیری در مهرماه امسال 38 هزار و 700 فقره بود که این رقم در ماه بعدی یعنی آبان‌ماه به 30 هزار و 70 فقره کاهش یافت.