صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۴۸۵۴۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ : ۱۲ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۲
ظریف پلی آرمانی با فرهنگ ایران، نوگرایی و مذهب ایجاد کرده است
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
لوموند نوشت: مطالعه صندوق بین المللی پول که روز چهارشنبه انتشار یافت، خبر از تأثیر تحریم های اقتصادی بین المللی بر اقتصاد ایران دارد. روز هجدهم فوریه، دور جدید گفتگوها برای کاهش تحریم ها از سر گرفته خواهد شد.

به گزارش سرویس بین الملل تیک Tik.ir، صندوق بین المللی پول در گزارش سالانه خود از اوضاع اقتصادی ایران، از "وخیم تر شدن ملموس" اقتصاد ایران، به دنبال تشدید تحریم های اقتصادی بین المللی در سال های اخیر خبر داد. به نظر صندوق، شاخص هایی چند در مرز خطر قرار دارند: نرخ بالای بیکاری، بانک ها و شرکت های در بحران، رشد ضعیف اقتصادی و تورم فزاینده. قیمت ها در سال 2014 میلادی بین بیست تا بیست و پنج درصد افزایش خواهند داشت. در نهایت، صندوق بین المللی پول برای همین سال، بین یک تا دو درصد کاهش تولید ناخالص ملی را پیش بینی می کند.

این وضعیت در اقتصاد ایران که به دنبال سخت تر و گسترده تر شدن تحریم ها، ابعاد وسیع تری یافته است، می توانست خیلی زود به پایان رسد. این مسأله از اهداف گفتگوهایی است که در حال حاضر، بین گروه پنج به علاوه یک؛ مرکب از اعضای دائمی شورای امنیت سازمان ملل متحد و آلمان در جریان است. در نوامبر سال 2013 میلادی،دو طرف ، به توافقی کوتاه برای مدت شش ماه دست یافتند. توقف برخی فعالیت های هسته ای در مقابل لغو تحریم های اقتصادی. توافقی تاریخی که واکنش هایی سطحی برانگیخت زیرا، اگرچه تعدادی از این موفقیت خشنود گشتند اما، اسراییل عصبانی است. بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسراییل، در باره پیشنهاد حسن روحانی، رییس جمهور ایران گفت" گرگی در لباس میش".

بعضی ها هم تا جایی پیش رفتند که آن را "واژگون شدن شیعه" دیپلماسی آمریکا خواندند. مسؤولان آمریکایی در پاسخی غیر مستقیم خاطرنشان کردند که به دلایل متعدد و در صورت شکست گفتگوهای هسته ای با ایران، تمام گزینه ها از جمله گزینه نظامی، همچنان روی میز خواهند بود. مقامات نظامی ایران آن را یک "بلوف" تلقی کردند.

هر جا که گرم شدن روابط میان ایران و غرب مطرح است، بی درنگ نام حسن روحانی نمایان می شود. او که در انتخابات سال 2013 میلادی به مقام ریاست جمهوری برگزیده شد، نامزدی "معتدل" است که اولویت برنامه اش باز کردن درها به روی کشور است. او گفتگوی غیرممکن را ممکن ساخته است. انتخاب او در دور اول انتخابات با 51 درصد آراء، عزم تغییر ملت ایران، را بر خلاف برنامه محمود احمدی نژاد، در برنامه سیاسی خود قرار داد. حسن روحانی گفته است آماده است گفتگوها را تا رسیدن به یک "توافق جامع" ادامه دهد، بدون این که از اهداف صلح آمیز هسته ای ذره ای کوتاه بیاید.

از جمله تصمیمات کلیدی وی، انتصاب محمد جواد ظریف ، وزیر امور خارجه به عنوان تنها مسؤول پرونده هسته ای است. ظریف، متولد 1960 میلادی، فارغ التحصیل حقوق بین الملل در سانفرانسیسکو و روابط بین الملل در دنور است. ظریف مسلمانی که سخت به گفتگوی " برابر" معتقد است، و پلی آرمانی با فرهنگ ایران، نوگرایی و مذهب ایجاد کرده است. نقش وی تا آن اندازه مهم و تعیین کننده خواهد بود که از هنگام توافق ها، اوضاع و احوال میان ایران و ایالات متحده، از نظر صدور بیانیه ها انعطاف پذیرتر شده است.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۲
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
۱۳:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۷
چشم بسته غیب گفته ! انگار قرار بوده نام ماهاتیر محمد یا نواز شریف یا رونالدور یا مایکل شوماخر یا وودی آلن نمایان شود !! معلومه که نام روحانی مطرحه که ازشم مچکریم