پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : عضو ناظر مجلس در شورای نظارت بر صداوسیما با بیان اینکه در جلسه امروز، شورا از تاخیر ایجاد شده در جریان گفتوگوی شامگاه چهارشنبه گذشته رییسجمهور با رسانه ملی ابراز تاسف کرد، گفت: طبق مصوبه این شورا، شایسته است که مجری گفتوگوهای روسای قوا با هماهنگی آنها انتخاب شود.
به گزارش «انتخاب»، سیدرمضان شجاعی کیاسری در توضیح نتیجه بررسی نامه رییس سازمان صداوسیما به رییس شورای نظارت بر صداوسیما در مورد انتخاب مجری توسط روسای قوا، گفت: این جلسه با حضور اعضای شورای نظارت بر سازمان صداوسیما بررسی شد که دو مصوبه داشت.
عضو ناظر مجلس در شورای نظارت بر صداوسیما ادامه داد: اولین مصوبه این بود که با توجه به تاخیر ایجاد شده در برنامه گفتوگوی تلویزیونی آن هم به هر دلیلی نمیبایست این تاخیر ایجاد میشد که به دنبال آن مردم، آنتن رسانه ملی و رییسجمهور محترم معطل شوند.
وی که با ایسنا گفتگو می کرد بیان داشت که اعضا از تاخیر به وجود آمده در گفتوگوی تلویزیونی اظهار تاسف کردند.
عضو ناظر مجلس در شورای نظارت بر صداوسیما در مورد مصوبه دیگر این شورا، گفت: با وجودی که رسانه ملی نماینده افکار عمومی و در کار تخصصی خود حق انتخاب مجری را دارد اما در مورد روسای محترم قوا شایسته است که مجری با هماهنگی روسای قوا انتخاب شود.
به گفته وی، در این جلسه تنها نامه ضرغامی رییس سازمان صداوسیما به شورای نظارت بر صداوسیما مورد بررسی قرار گرفت.
گفتنی است آخرین گفتوگوی تلویزیونی رییسجمهور در شامگاه گذشته از رسانه ملی با یک ساعت و نیم تاخیر آن هم به دلیل ممانعت رییس سازمان صداوسیما برای حضور یکی از مجریان تلویزیونی انجام شد که بعد از این گفتوگو رییس سازمان صداوسیما در نامهای به رییس شورای نظارت بر صداوسیما خواستار شد که در انتخاب مجری توسط روسای قوا اظهارنظر کند.
این همه سر وصدا برای هیچ (این مجریان چه سوال مهمی از ریئس دولت کردند)
همین که شورای نظارت ابراز تاسف کرد کافیه
به دلیل اینکه انتخاب مجری و عوامل برنامهها کار تخصصی و ذاتی صدا و سیماست و رسانه ملی خودش باید عواملش را انتخاب کند،
با عنایت به احترامی که نسبت به همه مسئولان پرتلاش بویژه جناب آقای ضرغامی، اعضاء محترم شورای نظارت و جناب آقای رئیس جمهورمحترم قائل هستم ،به نظرم میرسد ، که اگر صدا وسیما یاهر رسانه گروهی به عنوان نماینده رسانه ای مردم سئوالاتی از ریاست جمهوری یاهریک ازروسای سه قوه دارند، هم پیشنهادمصاحبه هم مضمون سئوالات وهم مجری باهماهنگی قبلی به انتخاب ارباب رسانه است ولی اگر رئیس جمهوریا روسای دیگر قوا بخواهند هراز چندگاهی چون گزارش صدروزه بامردم سخن بگویند یا گزارش بدهند ، نیازی به مجری برای سئوال وپاسخ وبه چالش کشیدن نیست . بعنوان مثال ، رئیس جمهورمحترم باید بتواند توسط امکاناتی که صداوسیما برای پخش سخنانش فراهم میکند ازنهاد ریاست جمهوری مستفیم با مردم گفتگو کند یا گزارش بدهد . بدیهی است پس از آن اگر نظر مردم براین بود که قانع نشدند یا سئوالاتی برایشان باقی باشد این رسانه ها ازجمله صدا وسیماخواهد بود که هم درگزینش سئوالات وهم بنابه نظر شورای محترم باهماهنگی در انتخاب مجری اختیار دارد ، جلسه مصاحبه ای را پیشنهاد نماید.بنابراین به نظر میرسد، گزارش صدروزه وگزارش چهارشنبه شب گذشته ازنوع مصاحبه نبود بلکه ازنوع گزارشدهی یا سخن با مردم بودکه می توانست نیازی به مجری نداشته باشد .لذا لازم نبود ریاست محترم جمهوری نیز پیشنهاد مجری نماید . باخوش بینی بعرض میرسانم ،مسئولین محترم صدا وسیما قطعا تفاوتهایی برای ارائه گزارش ، مصاحبه ، مناظره وبه چالش کشیدنها قائل هستند .