صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۵ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۴۷۳۹۲
تعداد نظرات: ۹ نظر
تاریخ انتشار: ۵۹ : ۱۵ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۲
فیگارو:
علی رغم احتیاط وزارت امورخارجه فرانسه در زمینه پرونده هسته‌ای ایران، تعدادی از رؤسای شرکت های اقتصادی فرانسه در هفته جاری به ایران می روند تا اصلی‌ترین هدف خود یعنی از سرگیری روابط اقتصادی با ایران را دنبال کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
فیگارو نوشت: علی رغم احتیاط وزارت امورخارجه فرانسه در زمینه پرونده هسته‌ای ایران، تعدادی از رؤسای شرکت های اقتصادی فرانسه در هفته جاری به ایران می روند تا اصلی‌ترین هدف خود یعنی از سرگیری روابط اقتصادی با ایران را دنبال کنند.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، سفر حدود ١٠٠مقام اقتصادی فرانسه به ایران، طی سی سال اخیر بی سابقه است. آنان قرار است امروز سوار بر یک هواپیمای شرکت "لوفت هانزا" شوند و اولین ساعات روز دوشنبه به تهران برسند.

فیگارو تأکید می کند که این سفر نه تنها در زمینه روابط ایران و فرانسه بی سابقه است، بلکه برای ایرانی ها هم مهمترین سفر یک هیأت اقتصادی خارجی، از ابتدای روی کار آمدن حسن روحانی به عنوان رییس جمهور جدید این کشور است.

این هیأت اقتصادی سه روز در ایران خواهند ماند و با مقامات اقتصادی این کشور به گفت وگو می پردازند. این درحالی است که از روز 20 ژانویه گذشته، همزمان با آغاز اجرای توافقنامه ژنو، بخشی از تحریم های بین المللی علیه ایران به حالت تعلیق درآمده است.

فیگارو می نویسد علاقه برای حضور در ایران، به دلیل ذخایر گاز و نفتی است که در این کشور وجود دارد. ایران اولین ذخایر گاز و چهارمین ذخایر نفت در جهان را داراست. بر اساس نموداری که فیگارو در کنار گزارش خود چاپ کرده، ونزوئلا، عربستان سعودی و کانادا، به ترتیب بیشترین «ذخایر نفت» در جهان را دارند و ایران از این نظر پس از این سه کشور قرار گرفته است؛ اما در نمودار «ذخایر گاز» جهان در سال 2012، ایران رتبه اول است و پس از آن به ترتیب، روسیه، قطر و ترکمستان قرار دارند.

همچنین ایران با جمعیتی حدود هشتاد میلیون نفر که اغلب‌شان را شهرنشین‌ها تشکیل می دهند، بازار خوبی برای شرکت‌های فرانسوی است.

فیگارو همچنین به تمایل دو شرکت خودروسازی فرانسوی "رنو" و "پژو" برای از سرگیری فعالیتشان در ایران اشاره می‌کند و می‌نویسد: شرکت "پژو"، زودتر از آنکه تحریم های اتحادیه اروپا علیه ایران وضع شود، با فشار شرکای آمریکایی‌اش به طور ناگهانی از ایران خارج شد. در صورتی که "رنو" یک سال بعد فعالیت‌های خود را در ایران متوقف کرد.

فیگارو با بیان اینکه در نبود شرکت های فرانسوی، کره و چین فضای بازتری برای فعالیت در ایران داشتند، با این حال بازار خودرو در این کشور ٤٠ درصد افت کرده است؛ در چنین شرایطی دولت ایران با فرش قرمز از شرکت‌های فرانسوی استقبال خواهد کرد و محمد نهاوندیان- مشاور اقتصادی حسن روحانی و نعمت زاده- وزیر صنایع و معادن نیز در این استقبال حضور خواهد داشت.

فیگارو، در پایان گزارش خود با اشاره به جدیت و قاطعیت فرانسه در مذاکرات هسته ای قدرت های جهانی با ایران، می‌نویسد که اظهارات "لوران فابیوس" در هنگام این مذاکرات چندان نمی تواند بر روابط اقتصادی فرانسه و ایران تأثیرگذار باشد، زیرا ایرانیان اکنون عملگرا هستند و اگر نفعشان را در رابطه با فرانسه ببینند، با آنها ارتباط برقرار می‌کنند.

فیگارو، در گزارشی دیگر باز هم به همین موضوع پرداخته و نوشته که وزارت امورخارجه فرانسه با این سفر موافق است اما چندان مایل نیست که درباره آن حرفی زده شود. فرانسه از این سفر نفع خواهد کرد و امیدوار است که دفتر اقتصادی اش در کنار سفارت فرانسه در تهران بازگشایی شود.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۸
غیر قابل انتشار: ۵
ناشناس
|
۱۹:۵۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
می آیند و مشکل اقتصادی شان را برطرف می کنند و باز هم خودروساز ها را رها می کنند و میروند. همکاری با آمریکای جهانخوار سگش می ارزد به همکاری با این بی وجدان ها
ناشناس
|
۱۹:۴۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
بخدا مستعمره کشورهای اروپایی شدیم...بازم باید پژو بخریم!!!!
ناشناس
|
۱۹:۳۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
بیایید همگی خودروهای بی کیفیت فرانسوی را تحریم کنیم تا شاید خودروسازان داخلی به فکر همکاری با ژاپن و آلمان بیفتند
احسان
|
۱۹:۳۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
به همان نسبت که تاریخ شکل گیری ، تدوین و اجرای قوانین جزائی ، نظام آموزشی و تحصیلی، فرهنگی و هنری و بسیاری دیگر عرصه های نرم افزاری کشور متاثر از فرانسه است ، بدنام و بد سابقه ترین تجار و بازرگانان خارجی در ایران نیز شرکت های فرانسوی هستند. حتی وقتی قرار شد خون به ایران بفروشند خون آلوده تحویل دادند. وقتی قرار شد خودرو بفروشند صنایع تولید خودرو کشور را عقب نگاه داشته ، یک سنت در آن سرمایه گذاری نکردند و حتی یک خودروی تولیدی را گارانتی ننموده و خدمات ندادند. حدود سال پیش نیز تیر خلاصه خود را به بهانه تحریم و طمع همکاری با شرکت جنرال موتورز به پیکر نحیف خودروسازی کشور واردد ساخته و آن را یک شبه در میان آماج مشکلات رها کرده و تنها گذاشتند. اگر هم چیز باکیفتی فروختند از جنس "میراژ" و "سوپر اتاندارد" بود که به دشمنان این مرز و بوم تحویل شد! در تحولات سیاسی اخیر هم هیچ ایرانی نیست که از عملکرد خبیثانه "لوران فابیوس" آزرده خاطر و شاکی نشده باشد. رفتاری که تنها به دلایل سودجویانه صورت گرفت و با خوش رقصی برای اسرائیل همراه بود. حالا با چه روئی چنین هیأتی را رهسپار ایران کرده اند؟! هیأتی که از قرار اطلاع و با کمال تعجب ترتیبات اعزام اعضای آن را سفارت جمهوری اسلامی ایران در پاریس تسهیل و تسریع کرده ! پیام روشن کارشناسان عرصه صنعت و تجارت خارجی کشور به مسئولان محترم و به ویژه رئیس جمهور محترم و محبوب کشورمان این است : " حجت الاسلام و المسلمین ، جناب آقای دکتر حسن روحانی : چرخ اقتصاد کشور با اتکای فرانسوی ها نخواهد چرخید!" آنها غیر قابل اعتماد ، بی انصاف ، مزور ، سودجو (یکطرفه) هستند و محصولاتشان (حداقل آن دسته ای را که به ایران می فروشند) بنجل و بی کیفیت است. اگر می خواهید درهای بازار فریبنده ایران را برای خارجی ها باز کنید حداقل به دلیل سابقه و کیفیت محصولات و خدمات فرانسوی ها در قعر فهرست قرار می گیرند نه در صدر آن . با تشکر از سایت وزین انتخاب
ناشناس
|
۱۸:۱۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
باحضور شرکت های نفتی وگازی فرانسه موافقیم ولی توروخدا شرکت پژو ورنو نه
بابا برید بهترین برندهای دنیارو براید وخودرو را از انحصار این دو شرکت ایرانی دربیارید و با افزایش کیفیت خودروهای کشور شاهد اتفاقات میمونی از قبیل:
1- رفاه وآسایش مردم
2- کاهش تلفات حوادث جاده ای (بیش از 35000 هزار کشته وهزاران نفر معلول و هزاران آسیب اقتصادی واجتماعی ناشی از آن)
کیوان
|
۱۸:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
ایران، تضمین های لازم را از شرکت های فرانسوی بگیره تا، تقی به توقی نخورده از ایران فرار نکنند.
مریم
|
۱۷:۰۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
لوران فابیوس هر ... کرد اشکال نداره ؛ همکاری اقتصادی با فرانسه 100 هزار بار بهتر از همکاری با چین هستش
محسن
|
۱۶:۵۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
انشالله...
ساسان
|
۱۶:۲۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
امیدوارم که مسئولان فریب این مارهای خوش خط و خال را نخورند و سزای تحریم های پیشین را کف دست فرانسه بگذارند.