صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۴۴۰۴۹
تعداد نظرات: ۱۲ نظر
تاریخ انتشار: ۳۸ : ۱۳ - ۱۷ دی ۱۳۹۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : نفتنا نوشت:
رئیس اتاق بازرگانی تهران  به دولت هشدار میدهد که دولت آرامش و ثبات اقتصادی را بهم نزدن. از نظر آقای آل اسحاق آرامش و ثبات اینگونه معنی میشود که " چنانچه دولت در نرخ‌های پتروشیمی، معافیت‌های مالیاتی، بیمه و نیز نحوه برخورد با فعالان اقتصادی صحیح عمل نکند، ثبات اقتصادی برهم خواهد خورد، البته دولت هم محدودیت‌هایی دارد که باید به آن توجه کرد."

مساله نرخ فروش گاز به پتروشیمی ها با توجه به قانون هدفمندی یارانه ها تکلیفی است که بر دوش دولت است  و دولت قبل باید این را اجرایی میکرد  که از آن طفره رفت و به گفته جناب آل اسحاق آرامش در کشور به وجود اورده بود . حال چرا آرامش در حوزه اقتصاد برای آل اسحاق در خرید گاز شرکت های پتروشیمی فقط معنا میشود و به دیگر موضوعات  مهم توجهی نشان نمیدهند. با توجه به جایگاه سیاسی و موتلفه ای بودن  ایشان این گمانه مطرح میشود که ثبات پتروشیمی ها برای این برای آل اسحاق از این نظر مهم است که شرکت سرمایه گذاری ایرانیان سال گذشته بازار گانی پتروشیمی را خارج از بورس  به قیمت 110 میلیارد تومان خرید دچار نوسانات شود.این قیمت در حالی بود که به گفته بسیاری از کارشناسان بورسی و پتروشیمی این بها یک دهم قیمت اصلی این شرکت بود .حال با  توجه به واگذاری بسیاری از پتروشیمی ها، در واقع  این شرکت، جنبه حاکمیتی داشته است  ولی در کمال تعجب در دولت قبل واگذار شد.خریدار هم  شرکت سرمایه گذاری ایرانیان است که بخش عمده مالکیت آن متعلق به تعدادی از اعضای موتلفه است که سهامدار 55 درصد شرکت بازارگانی پتروشیمی ایران شد. علی نقی خاموشی در راس هیات مدیره آن و شرکتهای تابعه و همچنین عباس صمیمی به عنوان مدیرعامل سرمایه گذاری ایران نشان می دهد که این شرکت کاملا یک شعبه اقتصادی از حزب موتلفه است و بهم خوردن توان صادراتی پتروشیمی از پس واقعی شدن قیمت پتروشیمی ها ،دغدغه و نگرانی اصلی امروز آل اسحاق است.البته نباید منکر این موضوع شد که دولت در 5برابر کردن قیمت خوراک به واحدهای پتروشیمی باید جنبه کاهش تولید این واحدها را لحاظ کند . اما ثبات و آرامش این نیست که قانون اجرا نشود و قیمت گاز به مانند سابق تقریبا ارزان و هیچ به پتروشیمی ها واگذار شود.باید توجه داشت که تا قبل از تحریم پتروشیمی درآمد 15میلیارد دلاری از فروش محصولات پتروشیمی نصیب کشور از این راه میشد. وظیفه شرکت بازرگانی پتروشیمی فروش محصولات را عهده دار است و اگر بابت آن فقط 5درصد هم حق فروش و بازاریابی دریافت کند رقمی بالغ برا 750 هزار دلار سالانه میشود.این به غیر از آن است که بسیاری از محصولات را این شرکت زیر قیمت بازار به فروش میرساند و درصدهای بالاتری را نیز تبعا از فروش دریافت میکند. وجود چنین درامدی نشان از اهمیت شرکت بازرگانی پتروشیمی برای دولت داشت که در دولت قبل به یک جریان سیاسی واگذار شد و امروز یکی از نماینده های آن جریان نگران ثبات و آرامش اقتصادی! است.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۵
غیر قابل انتشار: ۵
زرین
|
۱۸:۵۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
لطفا به همه چیز به چشم حزبی وسیاسی نگاه نکنید اگر واقعا به دنبال حمایت از صنعت وتولید هستیم باید راهکارهای آن را هم ببنیم .چرا با نرخ های سنگین تعرفه در واردات از صنعت خودرو حمایت می شود ؟ چرا تاکنون فولاد کشور در خصوص نرخ سنگ آهن همواره مورد حمایت قرارگرفته است؟اگر واقعا به دنبال حمایت از تولید هستیم واقعی سازی نرخ مواد اولیه چه در صنعت پترو شیمی وجه صنعت فولاد وحتی در خودرو سازی ،تدریجی وطی چند سال باشد.اول مواد اولیه را در حد ظرفیت اسمی شرکتها تامین کنیم تا به بهره وری لازم برسند .مشکلات تحریم ها وهزینه های سنگین آنرا از دوش صنعت برداریم وسپس انتطار رقابت با رقبای خارجی از آنها داشته باشیم باتشکر
ناشناس
|
۱۸:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
ز جمله دلایل عمده عدم تمایل شرکت های خصوصی شده پتروشیمی و مخصوصا شرکت های تحت پوشش هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس، یکی این است که شرکت بازرگانی پتروشیمی پول حاصل از فروش محصولات صادراتی این شرکت ها را حتی المقدور با تاخیر و ماهها پس از فروش و دریافت وجه آن به شرکت های تولید کننده پرداخت می کند. "
برندق
|
۱۷:۲۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
در ين زمينه بايد مواظب بخشنامه ها و ايين نامه هاي دولت بود زيرا يك حركت نادرست ممكن است اشتباهات جبران ناپذيري به بار بياورد
يكي از نشانه هاي رشد اقتصادي هر كشور ، حركت سرمايه به طرف بازار سرمايه ان كشور يعني بورس است كه امروزه شاهديم با انواع بخشنامه ها به ويژه در زمينه پتروشيمي و پالايشي زمينه نگراني سهامداران اين بخش را بوجود آورده ايم زيرا يك سرمايه گذار با بررسي و تحليل اطلاعات موجود در بخشنامه ها و ايين نامه ها در سهام سرمايه گذاري مي كند ولي دو روز نگذشته شاهد بخشنامه جديدي مي شود كه سهام وي را به صف فروش مي برد
بنظر مي آيد بايد دست اين سهامداران بورسي را كه نه از دولت كار مي خواهند بلكه با پول و سرمايه خود زمينه اشتغالزايي را براي دولت محترم فراهم مي آورند را بوسيد و با ديد احترام با آنها برخورد كرد زيرا تجربه اين چندين ساله نشان داده كه با فراري دادن سرمايه از بورس به ساختمان، نمي شود تورم را پايين آورد . بلكه با آن هم بيكاري و تورم ، افزايش خواهد يافت
ناشناس
|
۱۶:۵۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
مبلغ کارمزد دریافتی بازرگانی پتروشیمی 5 در هزار است ! خواهش میکنم 5 درصدی را که فرمودید را اصلاح کنید ،...
ناشناس
|
۱۶:۴۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
به جای اینکار بیایند و قدرت بازرگانی پتروشیمی رو کاهش بدن . با این لجبازیها کارکنان پتروشیمی ها و سهامداران ضرر میبینند . اگر خوراک رو با تخفیف بدن ( مثل کشور های همسایه ) هم ارز وارد میشه و هم اشتغال ایجاد میشه . حاضر نیستند روی خوراک تخفیف بدن ولی حاضرند نفت رو مفت بدن دست امثال زنجانی ها تا اونو بدن چین و ... و تازه پولش رو هم پس نیاره ؟!
ناشناس
|
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
750 هزار دلار نه مجید جان,750 میلیون دلار!
سعيد
|
۱۴:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
با سلام شركت بازرگاني پتروشيمي حدود 4 سال پيش به فروش رسيد آن هم بدون اينكه مزايده علني برگزار شود. شما فقط به سختمان اين شركت واقع در خيابان ولي غصر بالاتر از ميدان ونك و بالاتر از موچه دامن افشار نگاه كنيد بعد ميفهميد كه اين مبلغ حتي ارزش اين ملك هم نيست. نميشه كاري كرد شما هم درج بكنيد مطلب بنده رو يا درج نكنيد و اگر همه هم اعتراض كنن هم نميشه كاري كرد زياد هم به خودتون زحمت ندين در مورد اين مسائل صحبت كنين.
طیب عالی
|
۱۴:۴۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
به هر حال درصدی از مشکلات و معضلات کشور ، مسئولیت و عامل وجودش ، همین آقایون ... هستند که متاسفانه باز دارن فعالیت می کنن .
واقعا جای نهادهای مردمی واقعی ، که بتونن با قدرت اینطور افراد و خلع مسئولیت و قدرت کنن و به خاطر کوتاهی ها و ...، خالیه .
امیدواریم هم دولتمرهای جدیدمون و هم ما مردم دیگه اینقدر کوتاهی و سستی نکنیم و به سرعت بریم به سمت ایجاد نهادهای پر قدرت مردمی تا بتونیم جلوی افراد اینچنینی رو به موقع بگیریم تا نتونن سالها خرابکاری کنن و بعدشم با خیال راحت به زندگی بپردازن .
به امید اونروز .
موفق و پیروز باشید .
رضا
|
۱۴:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
هر دم از این باغ بری میرسد
تازه تر از تازه تری میرسد
ناشناس
|
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
عین واقعیت است.........
ناشناس
|
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
لطفا اصلاح کنید "رقمی بالغ بر 750 میلیون دلار معادل 2250 میلیارد تومان سالیانه میشود." شرکتی که سالی 2250 میلیارد به نرخ امروز و 750 میلسارد به نرخ 2 سال پیش حد اقل درامدش بوده فروخته اند 190 میلیارد .پیدا کنید پرتقال فروش را
ناشناس
|
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
لطفا تحقیق کنید آیا مردم ایران هم به دوستان گرمابه و گلستان دولت خدمتگزار پاکدست قربونش بشم فروخته شدن یا نه؟! اصلا چیزی بنام ثروت ملی مانده یا به باد فنا رفته...چون اینطور که معلومه ممکنه آقایون دولت خدمتگزار هر استانی رو یا به این دوستان یا به ونزوئلا و چین و روسیه فروخته باشن و ما بی خبریم!!!