صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۱ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۴۲۶۴۷
تاریخ انتشار: ۱۰ : ۱۷ - ۰۵ دی ۱۳۹۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به تنوع نظرات اعضای دولت درباره فیس‌بوک تاکید کرد: در روزگاری که تکنولوژی پیشرفت روزانه دارد برخورد سلبی و محدودکننده راه اصولی در مواجهه با پدیده‌ها نیست.

محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس تعیین تکلیف درباره ادامه فیلترینگ فیس‌بوک یا رفع فیلتر از آن را در حیطه اختیارات کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه فضای مجازی دانست.

وی همچنین درباره موضع دولت به عنوان یکی از 12 عضو کمیته مذکور درباره شبکه اجتماعی فیس‌بوک خاطرنشان کرد: در دولت نظر مشخصی در این خصوص وجود ندارد و نظرات مختلف است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به مخالفت دولت با فیلترینگ وی‌چت، گفت: فیلترینگ وی‌چت ارتباطی به ما ندارد و توسط کمیته تعیین مصادیق مجرمانه صورت گرفته که معتقد است بخش people near آن مصداق ورود به حریم خصوصی است.

واعظی افزود: امروزه وی‌چت در دنیا میلیون‌ها عضو دارد که بخشی از آنها را ایرانیان تشکیل می‌دهند و این تصور که فقط عده‌ای خاص از این شبکه آن هم به طور نادرست استفاده می‌کنند درست نیست چراکه بسیاری از افراد جامعه از آن استفاده صحیح دارند و با اصلاح بخشی از آن تفاوتی با سایر شبکه‌های اجتماعی ندارد.

وی تصریح کرد: در روزگاری که پیشرفت تکنولوژی روزانه است برخورد با پدیده‌های تکنولوژی باید اصولی باشد و ما باید به جای برخورد سلبی و محدودکننده، هم در جامعه خودمان کار فرهنگی کنیم و هم تکنولوژی را توسعه دهیم که مردم با نظر خودشان از شبکه‌ها استفاده کنند و برای بخش‌هایی که مورد نظر مردم نیست می‌توان با روش فنی مانع ایجاد کرد.

* اظهارنظر درباره پارازیت‌ها تا یک‌ماه آینده

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درخصوص نظر کارشناسی درباره مضر بودن و یا نبودن امواج ماهواره‌ای و پارازیت‌ها که همواره از مباحث جنجال‌برانگیز بوده، از تشکیل کمیته‌ای زیر نظر وزارتخانه متبوعش برای بررسی این موضوع خبر داد.

واعظی اعضای این کمیته را معاون وزیر بهداشت، معاون رئیس سازمان انرژی اتمی و معاون رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست معرفی و تصریح کرد: این کمیته، نظر کارشناسی خود درباره مضر بودن یا نبودن پارازیت‌ها را تا یک ماه آینده اعلام می‌کند.

وی با اشاره به برخی اظهارنظرهای غیرکارشناسی در این زمینه، متذکر شد کمیته ویژه با جدیت در حال بررسی تاثیرگذاری تشعشعاتی که برخی مواقع در جامعه ایجاد می‌شود روی سلامتی شهروندان و وزیر بهداشت هم در حال تهیه شاخص‌های سلامت در این حوزه است و باید اجازه دهیم نظر قطعی اعلام شود.

واعظی در عین حال نسبت به آمار هموطنانی که از ماهواره استفاده می‌کنند ابراز بی‌اطلاعی کرد و متذکر شد که وزارت ارشاد آمار مخاطبان شبکه‌های ماهواره‌ای را دارد.

* قول اپراتورها برای بهبود وضعیت آنتن‌دهی موبایل‌ها

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود با خبرگزاری فارس درباره علت بروز اختلال در تلفن همراه که مشکلاتی را برای شهروندان در برقراری تماس و ارسال پیامک ایجاد کرده، اظهار داشت: متاسفانه آنتن‌دهی شبکه‌های تلفن همراه در برخی نقاط با مشکل مواجه است که علت آن نوسازی و تغییر سیستم اپراتورها است.

واعظی افزود: ما به اپراتورها ابلاغ کردیم که هرچه سریع‌تر مشکلات آنتن‌دهی را برطرف کنند تا مردم بتوانند از شبکه‌ها استفاده بهینه کنند و آنها قول داده‌اند که ظرف شش ماه اقدام به نوسازی و بهسازی کنند.

وی در عین حال تاکید کرد: در حال حاضر مردم از نسل دوم تلفن‌های همراه استفاده می‌کنند اما تاکید ما استفاده از تلفن‌هایی است که کارایی خیلی بیشتری دارد.

واعظی به عنوان نمونه از رایتل به عنوان تلفنی نزدیک به نسل سوم یاد کرد و گفت: در آینده به اپراتورها برای ورود و استفاده از نسل سه و چهار تلفن‌های همراه مجوز خواهیم داد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان در خصوص تاثیر امواج تلفن‌های همراه بر بهداشت و روان اظهار داشت: براساس گزارشی که به من داده‌اند استفاده از موبایل در حد معقول اشکال ندارد اما کسانی که تمام‌وقت از آن استفاده می‌کنند در معرض آسیب هستند که باید به آن توجه شود.