پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : نام بابک زنجانی پس از برملا شدن فساد گسترده مالی در ترکیه بار دیگر سر زبانها افتاده و رسانههای ترکیه میگویند رضا ضراب که به خاطر پولشویی بازداشت شده، در بازجویی از بابک زنجانی به عنوان «رئیس» خود نام برده است.
به گزارش فردا، بابک زنجانی در این خصوص واکنش نشان داده است و طی مطلبی که در سایت شرکت سورینت منتشر کرده، نوشته است: «برخی از اخبار منتشرشده در رسانههای ترکیه در مورد من صحیح نمیباشد و لازم میدانم در این زمینه توضیحاتی را ارائه نمایم.
در فعایتهای تجاری خود که در حجم غیر قابل انکاری صورت میگیرد به جز محدودیتهای خاصی که نسبت به هموطنان ایرانی اعمال میشود هیچگونه محدودیت و بازجویی دیگری صورت نگرفت. تمامی فعالیتهای من در ترکیه دارای اسناد و مدارک میباشد و در ترکیه هیچ فعالیت غیر قانونی انجام ندادهام.
از نامهای بردهشده در بازجویی تنها رضا ضراب را به دلیل ایرانیبودنش میشناسم. با رضا ضراب در تمام عمرم تنها چند دفعهای ملاقات داشتم اما هیچگونه فعالیت تجاری مشترکی انجام ندادهایم و از فعالیتهای رضا ضراب هیچ اطلاعی ندارم. حتی نمیدانم محل کار ایشان کجاست! اگر هم فعالیتهای غیر قانونی انجام داده باشد خودش مسئول است و این مسئله به من هیچ ارتباطی ندارد.
نزدیک به شش ماه است که از ایران خارج نشدهام و هنوز هم در تهران هستم و این خبر که قرار است من با رضا ضراب در آنکارا ملاقات داشته باشم، یک دروغ محض است.
من یک فرد مشهور هستم و هر کسی من را میشناسد. به همین دلیل سفر من به روشهای غیر قانونی یا استفاده من از اسناد جعلی غیر ممکن است.
در خبرها از تجارت طلا بهوسیله هواپیما سخن رانده شده که این نوع تجارت تماما قانونی است. من مطابق قوانین از کشور غنا 1500 کیلوگرم طلا خریداری کردم و برنامهام این بود که 500 کیلو گرم آن را در ترکیه و بقیه آن را در دوبی به فروش برسانم که در فرودگاه آتاترک مدارک طلاها خواسته شده بود و تا زمانی که مدارک آورده شود، هواپیما از زمین بلند نشد و پس از رسیدن مدارک، هواپیما از ترکیه خارج شد. از طرف مقامات ترکیه این قضیه چندین بار از همه نظر مورد بررسی قرار گرفته و هیچ جرمی در مورد من پیدا نکردند.
من رئیس رضا ضراب نیستم و حجم کلی روابط تجاری ما یک در هزار هم نیست و همه آنها در چارچوب قانون صورت گرفته است.
در سالهای اخیر ترکیه در حال پیشرفت تحت رهبری نخستوزیر رجب طیب اردوغان، نهتنها برای من بلکه برای تمامی صاحبان سرمایه کشورهای مسلمان به یک قطب مرکزی سرمایهگذاری تبدیل شده است. من به علت اطمینانی که به رهبری و تدبیر نخستوزیر رجب طیب اردوغان داشتم در ترکیه سرمایهگذاری کردم. نسبت به ترکیه به عنوان کشوری که به سرعت مسیر پیشرفت را طی میکند و نخستوزیر ترکیه رجب طیب اردوغان به عنوان یک مسلمان، احساس غرور میکنم.
گروهی که من صاحب آن هستم شامل 65 شرکت است و درآمد سالیانه آن شش تا هفت میلیارد یورو میباشد و من به کارهای کوچکی که در خبرها از آن نقل شده است، هیچ احتیاجی ندارم. به دست آوردن و حفاظت از ثروت به این بزرگی از طرق غیر قانونی و کنترلنشده غیرممکن است. به عنوان یک شهروند ایرانی من تاوان محدودیتها و نگاه بدبینانهای را میدهم که نسبت به ایرانیان وجود دارد. با وجود اینها ارادتم نسبت به ترکیه و نخستوزیر آن رجب طیب اردوغان که با ایشان از نزدیک آشنا نشدهام، هرگز کم نخواهد شد و به سرمایهگذاری در ترکیه ادامه خواهم داد و کسانی را که این خبرهای جعلی را در مورد من منتشر میکنند، خوشحال نخواهم کرد.
در خصوص ادعایی که در مورد من شده هر نوع مدارک و اطلاعات و کمکی از من خواسته شود، آماده همکاری هستم.»