صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۴۱۶۳۶
تاریخ انتشار: ۳۳ : ۲۰ - ۲۷ آذر ۱۳۹۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
اردوگاه اشرف نزدیک بغداد سال ها محل فرماندهی گروهک منافقین در واسطه گری جنگی برای صدام علیه ایران، کشتار شیعیان و کردهای عراقی، انجام عملیات تروریستی و جاسوسی برای رژیم صهیونیستی و همچنین شکنجه گسترده عوامل گریزان از این گروهک بود.

به گزارش ایرنا، فهرست شکنجه گران فعال در سه زندان این گروهک در ارتباط با اسرای جنگی ایرانی و اعضای منافقین که خواستار ترک اردوگاه اشرف بودند، اکنون به فراگیر ترین موضوع خبری رسانه های و فضای مجازی درباره این گروهک شده است.

براساس اطلاعات انتشار یافته، شکنجه گران اصلی پادگان اشرف، مهدی ابریشمچی با نام مستعار شریف، پرویز کریمیان با نام مستعار جهانگیر، عبدالوهاب امیری با نام مستعار افشین، علی اکبر انباز با نام مستعار یوسف و حسین ابریشمچی با نام مستعار حسین ابر، بودند.

افزون بر این شکنجه گران، مهوش سپهری با نام مستعار نسرین، زهرا توکلی با نام مستعار نصرت، سید محمد سادات دربندی با نام مستعار کاک عادل، پرویز موسوی سیگاری نیا با نام مستعار فاضل، حسن عزتی با نام مستعار نریمان، محمد محدثین با نام مستعار بهنام نیز دیگر شکنجه گران این گروهک سال ها بر زندان منافقین در اشرف حکومت می کردند.

محمدعلی جابر زاده انصاری با نام مستعار قاسم، بهرام جنت صادقی با نام مستعارمختار، محمد باقر شعبانی با نام مستعار باقر، عباس داوری با نام مستعار رحمان، مهدی برائی با نام مستعار احمد واقف، حجت بنی عامری با نام مستعار حکمت و بهمن برومند با نام مستعار ناجی از دیگر اعضای این گروهک هم در شکنجه برنامه ریزی شده اعضای گریزان و اسرای جنگی ایرانی در عراق نقشی مهم داشتند.

در بخشی دیگر، حسن محصل، فریدون سلیمی، لیلا دشتی، بتول رجایی، مجید عالمیان، حمید یوسفی، حسام عاملی، محسن امینی، فهیمه اروانی، اسدالله مثنی که با ستاد اطلاعات و شناسایی گروهک منافقین همکاری تنگاتنگی داشتند در شکنجه رزمندگان اسلام با هدف تخلیه اطلاعاتی و اعضای بریده از این گروهک جایگاه ویژه ای نزد سران منافقین داشتند.

براساس بررسی های انجام شده در پادگان اشرف پس از اخراج منافقین، یکی از زندان ها در ضلع شرقی اردوگاه با نام اسکان قرار داشت که پیش از آن محل اسکان سرکردگان گروهک بود، ولی به سلول های انفرادی برای اعضا تبدیل شد و با دیوارهای بلوکی و خاکریز از مجموعه جدا شد.

اما وقتی آمریکایی ها سال 83 وارد پادگان اشرف شدند به دستور مژگان پارسایی این زندان تخریب شد تا مدرک اصلی اقدامات ضد انسانی از بین برود.

زندان اسرای عملیات مروارید یکی دیگر از زندان های این گروهک در پادگان اشرف است که محل دقیق این زندان روبروی شمع آب و در خیابان 400 پادگان قرار دارد که سال 73 محل اجرای شکنجه های وحشیانه بود و چندین نفر از جمله قربانعلی ترابی در یک سلول انفرادی همین زندان جان باخت.

بعد از آمدن نیروهای آمریکایی به داخل پادگان اشرفف سعی زیادی شد تا شکل و ساختار اولیه این زندان عوض شود و به همین خاطر کاملا تخریب شد و با نصب یک سالن پیش ساخته آن را به عنوان ستاد فرعی گروهک فعال کردند.

سومین زندان نیز با نام قلعه محمود قائم شهر کنار تعمیرگاه زرهی ضلع جنوب این پادگان قرار داشت و افرادی که قصد فرار یا بی اعتنایی به مناسبات فرقه ای را داشتند از همین محل گروه گروه برای محاکمه به دادگاهی که خود مسعود رجوی ریاست آن را داشت، برده می شدند.