صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۴۰۲۷۷
تاریخ انتشار: ۳۷ : ۱۵ - ۱۷ آذر ۱۳۹۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
تیم ملی کاتای دختران ایران در حالی که به فینال مسابقات آسیایی راه یافته بود به دلیل نوع پوشش خود از این رقابت‌ها حذف شد. اکنون سرمربی این تیم حرف‌های بسیار تکان دهنده و در عین حال تأمل برانگیزی را در مورد حذف ملی‌پوشانش از این رقابت‌ها بیان کرد.

فاطمه مسطوره‌بک در گفت‌وگو با ایسنا، در این رابطه اظهار کرد: برای روشن شدن تمام زوایای حذف تیم ملی جوانان از مسابقات آسیایی باید یک مقدمه بگویم و آن این است که نایب رییس بانوان فدراسیون با من و تیم من مشکل دارد! این تیم برای رسیدن به اینجا استرس زیادی را تحمل کرد و هر لحظه امکان آن را داشت که نامشان از لیست اعزامی خط بخورد چرا که شخص نایب رییس بانوان فدراسیون می‌خواست تیم و نفرات خودش را به مسابقات آسیایی اعزام کند!

وی افزود: تیم من برای رسیدن به مسابقات آسیایی امارات سه بار در رقابت‌های انتخابی شرکت کرد و قهرمان شد. آن هم در شرایطی که در آستانه اعزام بودیم و برگزاری انتخابی شرایط بسیار سختی داشت. متاسفانه در عین شایستگی بارها می‌دیدیم که از طرف دوستان نایب رییس با ما تماس می‌گیرند و می‌گویند که باید در انتخابی شرکت کنید، آیا این نوع برخورد درست است؟! آن هم با باشگاهی مثل مقاومت بسیج که نفرات آن سال‌ها با هم کار کرده‌اند و می‌خواهند پرچم ایران را بالا ببرند.

سرمربی تیم کاتای جوانان با تاکید بر این که تا روز اعزام خود و شاگردانش استرس خط خوردن را داشتند را گفت: ما تا پای پرواز هم مطمئن نبودیم که اعزام می‌شویم یا نه. دائم از سوی نایب رییس بانوان فدراسیون زیر فشار بودیم که شاید ناممان از لیست حذف شود فقط به خاطر اینکه شاگردان من بهتر از شاگردان او بودند. سال گذشته نایب رییس فدراسیون نام بازیکن من را برای اعزام به مسابقات کاراته "ترکیه" حذف کرده و بود و نام شاگرد خودش را گذاشته بود و می‌ترسیدیم که امسال هم این کار را انجام دهد و حق ما ضایع شود.

وی ادامه داد: نایب رییس بانوان فدراسیون کاراته آنقدر از آمدن ما به امارات ناراحت بود که بچه‌های ما را مهمان ناخوانده می‌دانست و اصلا در برنامه‌های خودشان ما را راه نمی‌دادند، حتی در روز اول تمرینات هم ما را صدا نکردند. انگار تیم ما، تیم ملی ایران نبود.

مسطوره‌بک یادآور شد: ملی‌پوشان ما در امارات تنها بودند، چرا که هم تیمی‌های آنها هم هنگام برگزاری مسابقات هم آنها را تشویق نمی‌کردند، در صورتی که در کشورهای خارجی باید هموطنان را حمایت کنند، اما گویا از بودن ما در آنجا ناراحت بودند. من همه مشکلات را از چشم نایب رییس فدراسیون می‌بینم.

سرمربی تیم ملی کاتا با اشاره به اینکه دیگر مربیان تیم ملی حتی برنامه‌های مسابقات را به آنها نمی‌داند، گفت: من به صورت اتفاقی و روی پیگیری‌های خودم متوجه شدم که شاگردانم مسابقه دارند. اگر پیگیری نمی‌کردم تیم ما بدون مسابقه حذف شده بود، چرا که مربیان تیم ملی برنامه مسابقه روز اول را به صورت کامل در اختیار ما قرار ندادند.

وی در توضیح حذف شدن تیم بانوان ایران به دلیل اعتراض اماراتی‌ها به نوع پوشش ملی‌پوشان گفت: در روز مسابقه ملی‌پوشان ما با پوششی که مصوب وزارت ورزش بود در این رقابت ها حضور داشتند و با شکست 5 بر صفر حریف خود یعنی امارت فینالیست شده و بسیار خوشحال بودند،‌ اما به یکباره متوجه شدیم که ما را حذف کرده‌اند!

سرمربی کاتای دختران یادآور شد: ما علی‌رغم تمام این مشکلات از رقابت‌ها حذف شدیم اما سوال من که امیدوارم مسئولان وزارت ورزش و جوانان به آن توجه کنند این است که چطور تیم ما را به خاطر حجاب از مسابقات حذف کردند، اما تیم‌های دیگر ایران که در این رقابت‌ها مسابقه داده بودند حذف نشده بودند! یا حجاب ما مشکل داشته و یا حجاب آنها! دوست دارم که مسئولان این را پیگیری کنند و بهفمند که برخی از کاراته کاران ما چطور مسابقه می‌دهند.

وی در پاسخ به این سوال که عنوان شد علی‌رغم حذف کاتای جوانان ایران از مسابقات امارات با پیگیری‌های مسئولان فدراسیون ایران به آنها مدال برنز اهدا شده است، گفت: ما در اعتراض به حذف ناعادلانه از این مسابقات روی سکو نرفتیم تا ثابت کنیم که حق ما چیز دیگری بود و نمی خواستیم مدال طلا خود را با برنز عضو کنیم شان ما مدال طلا بود نه عنوان سومی.

مسطوره‌بک با انتقاد از رفتارهای دو گانه نایب رییس بانوان فدراسیون کاراته، گفت: آنها حتی در روز ثبت‌نام هم نام تیم خودشان را برای مسابقات ارسال کرده بودند که این تیم به دلیل شرایط سنی نتوانست در این مسابقات حضور یابد. در صورتی که اگر این تیم در مسابقات شرکت می‌کرد، آبروی ایران بیشتر می‌رفت، چرا که سن آنها بالاتر بود و به دلیل شرایط سنی تیم ایران را حذف می‌کردند.

وی تاکید کرد : اگر ما خودمان حجابمان را به سُخره بگیریم از کنفدراسیون‌های آسیا و جهان چه انتظاری داریم که آنها ما را تحویل بگیرند. حجابی که گوش‌ها، پاها، گردن و دست‌ها بیرون است، چه نوع حجابی است و آیا وزارتخانه آن را قبول دارد؟! امیدوارم این سوال برای خانم اکبرآبادی پیش بیاید که چرا تیمی به دلیل حجاب از مسابقات حذف می‌شود، ولی بقیه تیم‌ها با همان حجاب حذف نمی‌شوند؟!

سرمربی تیم کاتا که در کلاس استاژ داوری کنفدراسیون آسیا هم شرکت کرده است، گفت: نایب رییس بانوان فدراسیون زیرمجموعه خودش را دارد و افراد خودش را برای همه مسابقات مختلف انتخاب می‌کند. او افراد جدید را وارد دایره فعالیت در فدراسیون نمی‌کند، چرا که نمی‌خواهد افراد پیشکسوت و فنی در فدراسیون کار کند. خانم نایب رییس فدراسیون برخورد حذفی با پیشکسوتان داوری بانوان دارد. چرا برخی از پیشکسوتان علی‌رغم قبولی در کلاس داوری به خاطر سابقه بالایی که دارد، ولی نایب رییس فدراسیون با او بد است کنار گذاشته می‌شود؟ این یک جواب بیشتر ندارد و آن این است که نایب رییس بانوان فدراسیون می‌خواهد افراد خودش در فدراسیون بمانند و بقیه کنار بروند.