صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۳۹۸۹۳
تعداد نظرات: ۱۱ نظر
تاریخ انتشار: ۴۶ : ۱۷ - ۱۴ آذر ۱۳۹۲
بعد از جنایت کهریزک، هیات بازرسی مجلس در سال 88 نیز به بررسی دقیق ماجرا از بخش های مختلف، نهادهای مسوول و قربانیان پرداخت و در نهایت در گزارشی که در صحن مجلس قرائت شد، مقصران را آشکارا معرفی کرد، اما هنوز با گذشت بیش از 4 سال از این واقعه، همچنان ماجرا در دستگاه قضایی به نتیجه نهایی نرسیده و بخشی از همین پولهای تامین اجتماعی به وکیلی داده شده که وکالت آقای مرتضوی در این ماجرا را هم بر عهده داشته است
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
در حالی که طی یکی دو ماه اخیر، تحرکات برخی افراطیون و نیز دسته گل های برخی راه یافتگان نه چندان سالم، افکار عمومی را نسبت به مجلس بدبین کرده بود،  تهیه و قرائت گزارش تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی نشان داد، اگر نمایندگان مجلس بخواهند، می توانند آن گونه که شان خانه ملت است، با اطلاع رسانی از فساد، دست کم مفسدان را رسوا کنند و البته اکنون وظیفه دستگاه قضایی است که کار نیمه تمام مجلس را تکمیل کند.

به گزارش خبرنگار "آینده"، طی یکی، دو ماه اخیر آنچه به واسطه رسانه های رانتی متصل به بیت المال، بلندتر از همه از مجلس به گوش می رسید، خط و نشان کشیدن و کارشکنی افراطیون در کار دولتمردانی بود که هنوز فعالیت خود را آغاز نکرده بودند و برخی از این فریادها هم با کمال "ادب" از سوی برخی رئیس کمیسیون ها که باید الگوی فعالیت علمی برای کشور باشند، به آبرو و حیثیت مجلس لطمه وارد کرد.

عده ای دیگر نیز که نام درست معاهده منع گسترش سلاح اتمی را نمی دانستند، در نبرد دیپلماتیک با طرف غربی اخلال ایجاد می کردند و همزمان برخی اخبار از رانت خواری برخی نمایندگان در کسب بورس تحصیلی و امتیازات مالی و... به گوش می رسید که مجموعه اینها افکار عمومی را از عملکرد "خانه ملت" دلسرد می کرد.

در این شرایط، اقدام کمیسیون اجتماعی مجلس در تهیه و قرائت گزارش تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی که معیشت میلیونها تن از هموطنانمان با فعالیت آن ارتباط مستقیم دارد، نشان داد اگر مجلس اراده کند، دست کم در نشان دادن فساد می توانند موثر عمل کنند.

ویژگی این گزارش آن است که نام چهره های خاصی در آن به درستی مشخص شده و شمه ای از روابط ناسالم فراقوه ای میان کانون های فساد و تخلف را عیان کرده و به عنوان نمونه، علاوه بر مسوولان دولتی، به نمک گیر شدن 37 نماینده مجلس، شماری از اصحاب رسانه و... نیز اشاره دارد و ای کاش اسامی این 37 نماینده نیز همانند مسوولان دولتی که نامشان برده شده، افشا شود تا هم راز نامه های حمایتی به نام مجلس از متهم کهریزک روشن شود و هم دیگر کسانی که به عنوان وکالت مردم مفتخر شده اند، با اندکی پول، این عنوان را مخدوش نکنند.

البته مجلس طبق قانون این گزارش را به دستگاه قضایی ارجاع داده و امید است دستگاه قضایی در بازپس گیری اموال بیت المال و مجازات متخلفین کوتاهی نکند که در این صورت، با توجه به انتشار عمومی گزارش در جامعه و تایید مجلس، نگاه دیگری نسبت به دستگاه قضایی شکل خواهد گرفت.

واقعیت آن است که بعد از جنایت کهریزک که از سوی رهبر انقلاب به شدت محکوم شد، هیات بازرسی مجلس در سال 88 نیز به بررسی دقیق ماجرا از بخش های مختلف، نهادهای مسوول و قربانیان پرداخت و در نهایت در گزارشی که در صحن مجلس قرائت شد، مقصران را آشکارا معرفی کرد، اما هنوز با گذشت بیش از 4 سال از این واقعه، همچنان ماجرا در دستگاه قضایی به نتیجه نهایی نرسیده و طبق همین گزارش، بخشی از همین پولهای تامین اجتماعی به یکی دیگر از متهمین کهریزک و نیز وکیلی داده شده که وکالت آقای مرتضوی در این ماجرا را هم بر عهده داشته است.

با این وصف تا کنون، آقای مرتضوی بعد از طرح شدن اتهاماتی علیه آقای فاضل لاریجانی، تنها یک شب را در زندان گذراند و بلافاصله با فشارهای سنگین وارده از زندان آزاد شد و بسیاری از دسته گل هایی که در این گزارش به آنها اشاره شده، بعد از همان شب انجام شده است.

به نظر می رسد در شرایطی که بسیاری از اقشار ضعیف جامعه به دلیل مشکلات معیشتی و عدم "تامین اجتماعی مناسب"، آلوده به جرم می شوند، مماشات با کسانی که با تخلف در بیت المال زمینه ساز این جرایم می شوند، نمی تواند جامعه را به عدالت امیدوار سازد.

در پایان این گزارش آمده است: تهیه این گزارش، اگرچه به نظر می رسد با همکاری مسوولان دولت جدید میسر شده، اما این فایده را برای تمام مسوولان دولت جدید دارد که توجه داشته باشند اگر دچار لغزش شده و در مسیر تخلف بروند، اقداماتشان از دید مردم دور نخواهد ماند و رسوا خواهند شد.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۱۲
غیر قابل انتشار: ۵
احد
|
۲۳:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۴
انتخاب مدیونی اگه چاپ نکنی
من در سال89 و90 به مدت19ماه به علت تعطیلی کارخانه که در آن کار میکردم بیکار بودم و در وضعیت مالی بدی بودم تمام تلاشم را برای دریافت مقرری بیمه بیکاری انجام دادم وتاملاقات مدیر کل سازمان استان هم رفتم ولی به دلایل واهی وغیر قانونی از پرداخت بیمه بیکاری خودداری کردند همه این روزای سخت من و فساد بار اینها گذشت باشد روزی در محضر عدل الهی حق خود از اینها بگیرم
ناشناس
|
۲۲:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۴
وقتی نرخ یک نماینده مجلس 3-4-5 میلیونه چطور میتونن با فساد مبارزه کنند
علی
|
۲۱:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۴
کاش چند تا از غارتگران بیت المال اعدام میشدند تا درس عبرت سایرین میشد.
ناشناس
|
۲۰:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۴
مگه آفتابه دزدیدن که اسمشون رو به مردم بگن ملیونی رشوه گرفتن پس نباید اسمشوم فاش بشه
ناشناس
|
۱۹:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۴
ای کاش دز همه ارگانها و سازمانها این اتفاق بیفتد و مدیران نالایق که فقط میز مدیریت را به هر قیمتی می خواهند برکنار و مدیران لایق و باکفایت جایگزین شوند.
هيچ
|
۱۹:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۴
يعني نيست كسي كه جلوي اينا وايسه و بگه از كجا آورده اي ؟

آخه نامردمان .. اين پولهايي كه ي شبه به جيب ميزنيد تو كشوري مثل ايران صدها خانواده رو همزمان از هم ميپاشه ...

... نداريد .. ميدونم و مثل روز روشنه .. لااقل جوانمرد باشيد .....
جابر
|
۱۹:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۴
مبارزه با فساد مرد میخاد
نه اینکه بعد از 4 سال هنوز هیچی معلوم نیست.
در جواب هم میگن باید تحقیقات رو کامل کرد یا اینکه افشای پرونه ها به مصلحت نظام نیست.
به نظر من قوه قضاییه کارش رو اصلا خوب انجام نمیده بخصوص در این مورد
میترسم اینم به کلیپی که احمدی نژاد تو مجلسنشون داد مرتبط باشه
خدا کنه این ظن اشتباه باشه
امیر
|
۱۹:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۴
ایشالله. منتظر باشید.
لیلی
|
۱۹:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۴
این "با فشارهای سنگین وارده" خیلی فکرم رو درگیر کرده! هرچی بلا سرمون میاد واسه همین فشارهای سنگین وارده است۰
ناشناس
|
۱۸:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۴
حق کارگر ، خوردن نداره.
ناشناس
|
۱۸:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۴
این قوه قضائیه انگار زورشون فقط به خرده پاها میرسه.