صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۳۹۳۱۹
تعداد نظرات: ۲۵ نظر
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۰۸ - ۱۱ آذر ۱۳۹۲
طرحی امریکایی برای منطقه وجود دارد که شامل هیچ نقش واقعی برای اعراب برای رهبری خاورمیانه یا حتی تاثیرگذری گذاری بر اینده شان ندارد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
عبدالمنیم مصطفی  طی مقاله ای تحت عنوان "ایران هسته ای، اعراب کجا هستند؟ در روزنامه المدینه چاپ عربستان سعودی نوشت: کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس به شدت نگرن ایران هستند.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، مذاکره کنندگان در ژنو  در مورد برنامه هسته ای ایران احتمالا می دانستند که برای خود چه می خواهند. اما انچه مسلما نمی دانستند آن بود که برای منطقه چه می خواهند؟

او نوشته که امریکا تمایل دارد که ایران، ترکیه و اسرائیل را مانند اعراب تقویت و قدرتمند ببیند!

در ادامه این مقاله آمده است: طرحی امریکایی برای منطقه وجود دارد که شامل هیچ نقش واقعی برای اعراب برای رهبری خاورمیانه یا حتی تاثیرگذری گذاری بر اینده شان ندارد.

به نظر می آید که مذاکرات ژنو هم استثنا نبود و تقریبا جزئی از آن محسوب می شد. بنابراین ژنو کنفرانسی برای جلوگیری از برنامه هسته ای ایران نبود بلکه تقویت آن از راه ابزار دیگر است.

تنها راه مقابله اعراب با این چالش، ترجمه چشم انداز خوداتکایی عرب از حوزه آرزوها به حوزه عمل است.

 
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲۵
در انتظار بررسی: ۱۴
غیر قابل انتشار: ۶
ناشناس
|
۱۴:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
این چه تیتر احمقانه ای هست
ناشناس
|
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
اینا هنوزم ... اونوقت میخوان ابر قدرت هم بشن
نفت رو ازشون بگیرن از هیچی نیستن
اینهمه کشور غیر عرب کنارشون هست نمیدونم چرا به ایران ما گیر دادن
امیدوارم خدا مکرشون رو به خودشون برگردونه
mohammad2del
|
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
دلم برای اعراب میسوزه... اونا هیچ وقت نمیتونن موفقیت ایران رو ببینن
حسین
|
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
چه تیتر جالبی!
بیچاره اعراب...
خخخخخخ! خیلی باحال بود!
ناشناس
|
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
چه توهمی ! اعراب قدرتمند ؟!!
مجتبی
|
۱۲:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
چقد دلم سوخت واسه عربستان :))
ناشناس
|
۱۲:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
این جور خبرسازیها تحریک کشورهای منطقه برای تقابل با ایران است و سودش را ما نمی بریم. دقیقا همین جوسازی و سناریو نویسی را برخی رسانه های موذیگر عربی مانند الجزیره دارند انجام میدهند.
ناشناس
|
۱۲:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
این خبرهای بی ریشه و پایه و اساس فقط محرک همسایگان عرب ایران و تاثیر منفی اونها در فرایند توافقنامه هست. لطفا از نشر و باز نشر اونها پرهیز کنید
رضا
|
۱۱:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
سلام. برای اینجور خبرها درست تیتر نمی زنید و خواننده فکر می کند این جمله نظر سایت است و انگونه تلقی می شود که سایت شما آمریکا زده (یا زیادی خوش بین نسبت به آمریکا) است.لطفا در آینده این گونه تیتر زدن را اصلاح بفرمایید.
ناشناس
|
۱۱:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
ما برای قوی شدن نیاز داریم که با همین اعراب هم تعامل مثبت کنیم و از روابط تنش زدایی کنیم . چون اونا از ایران واهمه دارند و متوهمانه امپراطوری پارس رو مطرح می کنن. این توهم می تونه کار دست اونا و ما بده. وجالبه تو 1400 سال اخیر اعراب همیشه از ترس ایرانیان به این کشور حمله کردن ، آخرین نمونه اش هم صدام. تحرکات اخیر اعراب و اسرائیل و این مقاله هم درراستای القای همین ترسه.ماباید هوشیار باشیم.
امیدوار
|
۱۱:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
بنظر میرسد که در شرایط کنونی یکی از وظایف مهم وزارت خارجه، برقراری روابط سازنده با کشورهای عربی منطقه میباشد که در سایه آن جلوی این موج جدید ایران هراسی گرفته شود. و نباید فراموش کرد که داشتن روابط خوب با کشورهای عربی به جهت منافع سیاسی، اقتصادی و فرهنگی آن، همواره برای ایران با اهمیت خواهد بود.
ناشناس
|
۱۱:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
چه نونی هم به هم قرض می دن "نقش واقعی اعراب" هه هــــــــــه
مرد باشین بیاین بگین دست و دلتون از چی لرزیده ......!!!!!!!!
نوروزشاد
|
۱۰:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
این گونه تحلیل ها چه از سوی اعراب و چه از سوی افراطیون غربی، اثبات می کند که از نظر آنها، ماجرای هسته ای ایران صرفا بهانه ای برای کنترل و فشار و عقب نگاهداشتن ایران است و موضوع «بمب» بهانه ای بیش نیست. زیرا در این تحلیلها سخنی از مهار تولید بمب و ابراز خوشحالی از این بابت دیده نمی شود!
سجاد
|
۱۰:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
آخخخخخ این فشاری که داره به عربا وارد میشه...من نگرانشونم!!
جر نخورن اینا؟
چه اعتماد به نفسی دارن!رهبریه خاور میانه؟
یوسف هوشیار
|
۱۰:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
با سلام خدمت صاحبان قلم در سایت پر مخاطب انتخاب !
مدتی است که میخواستم به عزیزانی که مشغول قلم زدن و اطلاع رسانی هستند مطلبی را متذکر شوم انهم اینکه فراموش نکنیم بخش قابل توجهی از جمعیت کشور عزیزمان را نیز هموطنان عرب زبان تشکیل میدهد گاها ناخواسته فهوا و یا مثل این خبر باعث رنجش این عزیزان میشود ! نه اینکه استنباط بکنم که از نزدیک دیده و شنیده ام ! فارغ از تمام گیر و دار های تاریخی و حق و نا حق ! رفتار های حکومت های مستقل را به پای مردمان و علی الخصوص به یک نژاد یا زبان ننویسیم ! مثل همین تیتر فوق !
چرا که کشور ما فارغ از ترتیب بندی های کذایی مجموعه ای منحصر به فرد از ملیتها و فرهنگها و نژادهای مختلف میباشد که عمدتا بر اساس منافع ملی و مذهبی واحد به هم تنیده شده اند ! سخن کوتاه اینکه با از رسانه زحمتکشی چون شما انتظار بالاست ! و بجا !
عمار
|
۰۹:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
شما سران كشورهاي حاشيه اي خليج فارس ، به فكر پنبه دانه باشيد كه تنها در خواب ميتوانيد لپ لپ و دانه دانه بخوريد .
نیکان
|
۰۹:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
چنانچه طرح ادعایی نویسنده واقعیت داشته باشد که برمبنای آن ،کشورهای عربی منطقه در رهبری خاورمیانه هیچ نقشی نداشته باشند چنین طرحی نادرست و محکوم است و ایران نیز نباید با چنین طرحی همراهی کند و ضمنا باید عدم همراهی با چنین طرحی را اعلام کند و نشان دهد . زیرا باید به حقوق برابر همه کشورها و ملتهای منطقه احترام گذاشت .
مجيد b
|
۰۹:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
اميدواريم ايران قدرتمندترين كشور خاور ميانه بماند وهر روز بر قدرتش بيفزايد
ناشناس
|
۰۹:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
باز حسادت عربها گل كرد
ناشناس
|
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
ایران هسته ای، توافق ژنو و... بیچاره اعراب و بیچاره ح... ش
فرهنگی
|
۰۹:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
اعراب منطقه باید نخستین گام درجهت کسب قدرت منطقه ای راآزادی فعالیت احزاب سیاسی وانتخابات آزادقراردهندچراکه ناچارندباهزینه بسیاربرای بقاء تلاش کنند وباتغییر رویکرد قدرت ها بچرخند
ناشناس
|
۰۸:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
اونا نوکر میخوان. فرقی نمی کنه عرب باشه یا عجم
پاسخ ها
آرش
| |
۱۵:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
علیرضا خان اونا هرچی میخوان به خودشون مربوطه ما باید اینقدر عرضه داشته باشیم که در حالی که با دنیا رابطه داریم نوکر نباشیم
علیرضا
|
۰۸:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
واقعا بیچاره اعراب
خدامیدونه که اگه درکشورعزیزمون بااین ثروتی که خداوندمتعال به کشورمون ارزونی داشته وبااین هوش وذکاوت ایرانی درست وحسابی ازاین مزایااستفاده بشه میتونیم واقعا بهترین وپیشرفته ترین کشور دنیاباشیم ولی حیف وصدحیف وهزارحیف که پوله هست ولی درایت وتدبیر ومتاسفانه شایسته سالاری نیست
ناشناس
|
۰۸:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
"به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، مذاکره کنندگان در ژنو در مورد برنامه هسته ای ایران احتمالا می دانستند که برای خود چه می خواهند. اما انچه مسلما نمی دانستند آن بود که برای منطقه چه می خواهند؟"
وقتی مطلبی از روزنامه دیگر نقل می شود این طرز گزارش نادرست است که متاسفانه همواره در نوشته هایتان تکرار می شود طوری که آدم فکر می کند قسمتی از نوشته مربوط به روزنامه المدینه و قسمتی دیگر نوشته انتخاب است و میان این دو سردرگم می شود
بهتر است یکباره نوشته شود به گزارش انتخاب از روزنامه المدینه