صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۳۶۹۸۸
تعداد نظرات: ۱۰ نظر
تاریخ انتشار: ۳۷ : ۱۸ - ۲۲ آبان ۱۳۹۲
همانطور که روس ها تصمیم ها علیه بشار اسد را وتو کردند، وتوی فرانسوی ها مانع توافقی بین کشورهای غربی و ایران شد. تهران با این توافق و با بهره برداری از موضع متزلزل امریکا به دنبال ادامه غنی سازی بود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


روزنامه العرب نوشت: همانطور که روس ها تصمیم ها علیه بشار اسد را وتو کردند، وتوی فرانسوی ها مانع توافقی بین کشورهای غربی و ایران شد. تهران با این توافق و با بهره برداری از موضع متزلزل امریکا به دنبال ادامه غنی سازی بود.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، یک منبع سعودی می گوید که کشورش محکم پشت فرانسه در طول مذاکرات با ایران ایستاده است.

وی افزود: سعود فیصل وزیر خارجه عربستان پشت فرانسه و اتفاقات ژنو بود که می خواست پاسخی به وتوهای روسیه در ماجرای سوریه بدهد. به همین دلیل، فرانسه را ترغیب به اقدامی مشابه در مذاکرات ژنو کرد.

تحلیلگران می گویند که حمایت سعودی ها از فرانسه تنها در جهت تلافی اقدامات روسیه نبود بلکه پیامی به واشنگتن مبنی بر توانایی استفاده از وزنه ی اقتصادی و دیپلماتیک خود در صحنه ی بین المللی از روزنه ای غیر از روزنه ی آمریکا است.

سخنان اخیر جان کری نیز نشان دهنده نگرانی آنها نسبت به از دست دادن عربستان سعودی است.

کری گفته بود: ما در مذاکرات هسته ای با ایران نه کوریم و نه ساده لوح. ما می دانیم که چگونه به گونه ای عمل کنیم که به سود مصالح کشورمان و جهان به ویژه هم پیمانانمان مثل اسرائیل و کشورهای عربی حوزه خلیج فارس و دیگر کشورهای منطقه باشد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۰
Muhamad
|
۰۸:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۳
عربستان که خود رواج دهنده سلفی گری در جهان است حالا در صحنه دیپلماتیک به سوی سلفی گری روی آورده است
رهگذر
|
۰۱:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۳
انتخاب جان شما نباید هر مطلبی را جایی می بینی بلافاصله منتشر کنی.

این مطالبو روزنامه العرب برای بزرگتر از واقعیت نشان دادن اعراب منتشر میکنه وگرنه سعودی ها ... کی باشند که بخواهند نظر تمام قدرت هارو برگردونن
مهرداد
|
۰۱:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۳
با توجه به بازی خطرناک کشورهای منطقه برای مقابله با ایران و جلوگیری از انعطاف پذیری واشنگتن در فاصله نه چندان دور از این دور از مذاکرات ژنو ,فرانسه را بر آن خواهد داشت که تحت فشارهای بین المللی با توجه به حسن نیت دولت ایران به توافق اجبار نمایید! کشورهای حاشیه خلیج فارس بزودی به قدرت و نفوذ ایران در خاورمیانه پس از دوره ۸ ساله پی خواهند برد
شهروند
|
۰۱:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۳
سعودی ها ی بنی امیه با دلارمثل اذنابشان معاویه همه را می خرند
ناشناس
|
۰۰:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۳
سیاست یعنی بازی و آمریکایی ها و صهیونیست هاسیاست را بسیار خوب میدانند....ما با یک جنگ احزاب روبرو هستیم ، کاملا هارمونیک و هماهنگ... فرانسه فقط نت خود را مینوازد...نویسنده قطعه موسیقی کس دیگریست و هدف آن شکستن مقاومت ایران و خلع سلاح کامل است...ساده گیست که فکر کنیم فرانسه ساز نا هماهنگ میزند....!
eraj
|
۲۳:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۲
بايد اين را گفت: خاك بر سر آمريكا و بخصوص فرانسه و اولاند كه خر سعوديهاي وهابي و سلفي شده اند. دش داشه هايشان از ترس زرد شده؟
ناشناس
|
۲۳:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۲
کی فرانسه راه داده تو مذاکرات اصلا به فرانسه چه ربطی داره تا دیروز جامعه جهانی مخالف انرژی اتمی ایران بود حالا یک کشور کوچولوی اروپایی مثل فرانسه مسخره کردن خودشونو همه دنیا راضی شده به داشتن انرژی اتمی ایران حالا یک کشور بازی در میاره حتما پس فردا نوبت اینگیلیس بعد المان خود این موضوع نشون برحقانیت بیشتر مواضع ایران وقتی از 6 کشور که تا دیروز مخالف بودن حالا فقط یک کشور مخالف و بقیه موافق هستن این نشون میده تا چه حد این پرونده سیاسیه نه فنی
رامین
|
۲۳:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۲
فرانسه در جنگ خلیج فارس آمریکا را در حمله به عراق همراهی نکرد و تاوان آنرا هم پس داد الان هم در مسئله ایران و آمریکا باز دارد دچار اشتباه بزرگی میشود در ضمن اشتباه محاسباتی فرانسه در وقایع تونس فراموش نشده پس بچرخ تا بچرخیم
ناشناس
|
۲۳:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۲
برای امریکا متاسفم که توان کنترل کشور متحجری مثل عربستان نداره
ناشناس
|
۲۱:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۲
ایران باید خواهان کنار گذاشتن سه کشور انگلیس و فرانسه و آلمان را از گروه 1+5 بشه.
مگرخانم اشتون،مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا در گروه مذاکره کننده،از طرف همه کشورهای اتحادیه اروپا از جمله 3 کشور فوق صحبت نمیکنه؟؟
پس چه لزومی داره اون سه کشور هم باشند؟
دیروز نوبت فرانسه بود لابد فردا هم نوبت انگلیسه که کارشکنی بکنه؟پس فرا هم آلمان و این دور تسلسل ادمه خواهد داشت
گروه 1+4 یعنی روسیه،چین،آمریکا،ایران و مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا زودتر و راحتتر تصمیم گیری خواهد کرد.