صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۲۹۷۹۴
تاریخ انتشار: ۰۱ : ۱۸ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
وزیر نیرو با اشاره به تشریح برنامه‌های جدید وزارت نیرو برای توسعه ظرفیت تولید برق از انرژی‌های تجدیدپذیر از ساخت یک نیروگاه جدید اتمی با ظرفیت 360 مگاوات خبر داد و اعلام کرد: قیمت خرید برق از بخش خصوصی افزایش یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید چیت چیان در تشریح مهمترین برنامه‌های دولت یازدهم به منظور ساخت و توسعه نیروگاه های برق تجدید پذیر و تولید برق پاک در کشور، گفت: یکی از برنامه های در دست اجرا افزایش قیمت خرید برق به صورت تضمینی از سرمایه گذاران ساخت نیروگاه‌های تجدید پذیر است.

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه از این رو قیمت خرید تضمینی برق از بخش خصوصی تا سقف 400 تومان به ازای هر کیلووات ساعت افزایش می یابد، تصریح کرد: افزایش قیمت خرید برق می تواند منجر به افزایش انگیزه مشارکت و سرمایه گذاری بخش خصوصی در این بخش شود.

این عضو کابینه دولت همچنین از برگزاری سه مناقصه به منظور طراحی، ساخت، نصب و راه اندازی نیروگاه‌های برق بادی خبر داد و افزود: این مناقصات شامل ساخت 200 مگوات برق بادی در هر مناقصه است.

این مقام مسئول که در یک برنامه تلویزیونی گفتگو می کرد همچنین در خصوص ساخت نیروگاه‌های جدید برق اتمی در کشور با اشاره به تولید یکهزار مگاوات برق از نیروگاه اتمی بوشهر، تبیین کرد: ایران ساخت یک نیروگاه جدید برق اتمی با ظرفیت 360 مگاوات را در اختیار دارد.

چیت چیان همچنین از مطالعه برای ساخت سایر نیروگاه های جدید برق اتمی خبر داد و خاطرنشان کرد: تاکنون مطالعاتی توسط سازمان انرژی اتمی برای ساخت 20 نیروگاه برق اتمی انجام گرفته است.

به گزارش مهر، نیروگاه اتمی بوشهر ساعت 23:29 دقیقه روز شنبه دوازدهم شهریورماه سال 1390 برای نخستین بار با تولید 60 مگاوات برق سنکرون شد.
 
با راه اندازی فاز نخست نیروگاه بوشهر، ایران نخستین کشور در خاورمیانه بوده که صاحب نیروگاه و برق اتمی شده است.
 
در همین حال شرکت انرگو اتم اوکراین پیشتر با انتشار گزارشی، اعلام کرده است: ظرفیت تولید نیروگاه بوشهر تا سال 2012 میلادی به 100 درصد خواهد رسید.
 
قرارداد تکمیل ساخت واحد اول نیروگاه اتمی بوشهر ژانویه 1995 میلادی در تهران امضا شد و در ماه فوریه 1998 میلادی تهران و مسکو توافق کردند که روسیه نه تنها در تجهیز نیروگاه به ایران کمک کند، بلکه به طور کل ساخت آن را تکمیل کند.