صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۵ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۲۹۲۹۸
تعداد نظرات: ۸ نظر
تاریخ انتشار: ۳۷ : ۰۹ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی متشکل از علی‌اکبر هاشمی رفسنجانی، سیدحسن خمینی، حمید میرزاده، حعفر توفیقی، سید حسن هاشمی، محمد محمدیان، فرهاد دانشجو، یزدی صمدی، فریدون عزیزی و عبدالله جاسبی روز چهارشنبه تشکیل جلسه می‌دهد تا رییس پیشنهادی دانشگاه آزاد را جهت معرفی به شورای عالی انقلاب فرهنگی انتخاب کنند . در این میان، دکتر حمید میرزاده عضو کنونی هیات امنا محتمل ترین گزینه ریاست این دانشگاه عظیم است. اما میرزاده کیست و چه پشتوانه علمی و اجرایی دارد؟

به گزارش «تابناک»، دكتر حميد ميرزاده، شصت ساله و متولد سیرجان است. او در نخستین سال‌هاس پس از انقلاب فرماندار سیرجان شد و سپس طی سالهای 1360 تا 1364، استاندار کرمان شد و به واسطه دستاوردهایش در مقام استاندار، در همین سال به عنوان معاون اجرایی نخست وزیر منصوب شد و با گذشت چهار سال، این بار به عنوان معاون اجرایی رئیس جمهور، برای چهار سال دیگر مسئولیت شد. وی از سال 1374 به مدت دو سال معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه شد اما میرزاده تنها در حوزه اجرایی در این سطح کلان فعالیت نداشته، بلکه در سطح علمی نیز، فعالیت در سطح عالی را پی گرفته است.

استاد دانشكده ‌مهندسي‌ پزشكي ‌دانشگاه ‌صنعتي ‌اميركبير، رييس انجمن پليمر ايران و معاون علوم و تكنولوژي مركز تحقيقات استراتژيک، بخش کوچکی از سوابق علمی اش است. او در دانشگاه فردوسی، کارشناسی، در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، کارشناسی ارشد و در دانشگاه نیوساوت ولز استرالیا دکترای خود را دریافت کرد.

وی آخرین عضو هیات موسس دانشگاه آزد اسلامی است که از سوی دانشگاه آزاد معرفی و مورد تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفته است. زمینه های تخصصی پژوهش های وی، پلیمرهای زیست سازگار، مبحث زیست سازگاری، مهندسی بافت و آنالیز سطوح بیوماتریال ها است.

او بیش از 29 سال سابقه آموزشی را با خود به دنبال دارد. از سال 1358 تا 64 در دانشگاه شهید باهنر و از سال 1365 تاکنون در دانشگاه صنعتی امیرکبیر. وی 15 واحد درسی را در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا تدریس می کند و استاد راهنما و یا مشاور 35 پایان نامه ارشد و دکترا بوده است.

دکتر میرزاده موسس و بنیانگذار شهرک های تحقیقاتی پژوهش تهران و کاوش کرج است. مدیرمسئول و عضو هیات تحریریه مجلات علوم و تکنولوژی پلیمر از سال 1369 تا کنون، می باشد. این مجله دارای درجه علمی – پژوهشی، با 25 سال سابقه انتشار بدون وقفه و چاپ بیش از 600 مقاله علمی و مدیرمسئول و عضو هیات تحریریه Iranian polymer journal از سال 1373 تاکنون بوده است. مجله اخیر نیز تاکنون 728 مقاله به چاپ رسانیده که از این تعداد 222 مقاله از خارج، 475 مقاله از داخل و 31 مقاله به صورت مشترک از داخل و خارج کشور بوده است.

تاسیس آزمایشگاه های لیزر پلیمر در سازمان انرژی اتمی ایران، آزمایشگاه مهندسی بافت در دانشکده مهندسی پژشکی و آزمایشگاه بیوپلیمر در دانشکده مهندسی پلیمر دانشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران از جمله سوابق و خدمات علمی پژوهشی اوست.

از دکتر میرزاده به همراه مهندس عباسی، به عنوان طراحان ایده تاسیس این مرکز یاد می شود. قطعه زمینی به وسعت 50 هکتار در 16 کیلومتری غرب تهران برای احداث ساختمان جدید در نظر گرفته شد که از 50 هکتار یاد شده، 17 هکتار برای پژوهشگاه پلیمر اختصاص و مابقی به سایر مراکز تحقیقاتی شهرک پژوهش واگذار گردید.

عملیات ساختمانی این مجتمع با 22 هزارمترمربع زیربنا شامل آزمایشگاه ها، کارگاه ها، کتابخانه، سالن آمفی تئاتر، مرکز کامپیوتر، قسمت های اداری، رستوران، بهداری، تعاونی، مهمانسرا، سالن های سرپوشیده و روباز ورزشی، مهد کودک، فضای سبز و بخش های خدمات و پشتیبانی و ... در سال 1375 به اتمام رسید و در آبان ماه همان سال توسط رییس جمهور وقت، هاشمی رفسنجانی افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

این پژوهشگاه، فعالیت های آموزشی بلند مدت (تحصیلات تکمیلی) را از سال 1368 با همکاری دانشگاه تهران در قالب برگزاری مشترک دوره کارشناسی ارشد مهندسی پلیمر آغاز کرد. طی این دوره یعنی از سال 1368 تا 73 مجموع 46 کارشناس ارشد در شش دوره تحصیلی در رشته مهندسی صنایع پلیمر دانش آموخته شدند. از سال 1374 پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران با کسب مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری این دوره را به صورت مستقل برگزار کرده است.

همچنین پژوهشگاه مجوز پذیرش دانشجو در رشته علوم و تکنولوژی پلیمر در مقطع کارشناسی ارشد از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را از سال 79 دریافت کرده است. پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، از سال 68 با همکاری دانشگاه‌های Loughborough و Brunel انگلستان و دانشگاه New south wales استرالیا اقدام به برگزاری دوره دکترای ترددی کرد. در طی این دوره شش دانشجو رساله دکترای خود را زیر نظر اساتید داخل و خارج کشور به انجام رسانده و دانش آموخته شدند.

طی 13 سال یعنی از سال 1365 تا 75 بیش از 292 سمینار در سطوح مختلف توسط پژوهشگاه برنامه ریزی و اجرا شد. همکاری با دیگر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی نیز از سوی این پژوهشگاه منجر به انجام بیش از 100 مورد پروژه های مشترک دانشجویی بوده است.

کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی این پژوهشگاه، دارای 3848 جلد کتاب فارسی، 9036 جلد کتاب لاتین، 2922 مقاله لاتین، 406 عنوان پایان نامه کارشناسی ارشد و دکترا، 264 گزارش علمی و تحقیقاتی و 600 عنوان کتاب لاتین به شکل الکترونیک می باشد.

دکتر حمید میرزاده در این سالها با استفاده از لابی های خود، فرصت های بسیاری را برای علوم پلیمر در ایران فراهم آورده است. تصور گسرده شدن این دانش و صنعت در ایران بدون حضور او در کنار سایر دست درکاران این علم در ایران، دشوار است. آیا دانشگاه آزاد اسلامی با انتخاب میرزاده به ریل علمی و غیرسیاسی اش بازخواهد گشت و یک چهره از درون این مجموعه که سوابق علمی و اجرایی اینچنین کلانی را پشتوانه خود دارد، عنان امور این مجموعه علمی را به دست خواهد گرفت؟ باید منتظر صدور حکم میرزاده بود و به آینده امید بست.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۰
پژوهشگر پژوهشگاه پلیمر ایران
|
۱۸:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۶
با سلام.
ضمن اعلام این نکته که آقای دکتر میرزاده را گزینه مناسبی برای تصدی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی می بینم، فعالیتهای انجام شده در پژوهشگاه پلیمر ایران مرهون تلاش دیگرانی نیز بوده که شما در گزارشتان طوری نوشته اید که انگار ایشان به تنهایی آنها را به سرانجام رسانیده اند. ایشان علی رغم نقش داشان در تاسیس و پشتبانی از پژوهشگاه پلیمر، از بدو تاسیس، نقشی در مدیریت این مرکز علمی گسترده تا سال 78 نداشته اند. خوب بود به این مهم اشاره می فرمودید.
ناشناس
|
۱۷:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۶
انشاا... به فضل پروردگار و تدبیر مسئولین همگام و همراه با پیام اعتدال ملت شریف ایران، سکان این نهاد عظیم فرهنگی، آموزشی به دست فردی سپرده خواهد شد که شایستگی و لیاقت نام و هویت این نهاد عظیم را داشته باشد.
ناشناس
|
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۶
حقوق کارمندان دانشگاه آزاد کی همسان سازی خواهد شد؟؟؟؟ تغییر روسا چه فرقی به حال کارمند ها خواهد کرد ؟ اینها سر ساختمونهای پاسداران دعوا میکنند .
ناشناس
|
۱۵:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۶
به امید اینکه جناب دکترمیرزاده برخی ازکارهاوتصمیمات خوب دکتردانشجو ،مانند تعطیلی پنجشنبه ها و توجه ویژه به کارمندان راتعطیل نکند و به قشرکارمند توجه ویژه داشته باشد .
ناشناس
|
۱۲:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۶
از وضعیت تحصیلی و علمی فرزند اقای کامران دانشجو هم مطلبی تهیه کنید بد نیست
اصلاح طلب
|
۱۲:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۶
از توصیه های من بعنوان یک دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه ازاد جلوگیری از تاسیس شعبه جدید در شهرهای بسیار کوچک به دلیل کیفیت بسیار پایین واجماع اینچنین شعبه ها در نزدیکترین دانشگاه بزرگ(حداقل شهر یکصد هزار نفری) و تخصصی و کاربردی تر کردن رشته ها. به امید اجرایی شدن.
سعید
|
۱۱:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۶
واقعا این افراد در کشور بودند و این حال و روز ماست
ناشناس
|
۱۱:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۶
آقا هر كي ميخواد بياد فقط كمي هم به فكر كاركنان اين دانشگاه باشه بخدا از فقر داريم تلف ميشيم سري به واحدهاي دورافتاده بزنيد بخداوندي خدا فقر تو زندگيمون بيداد ميكنه آخه چرا يك كارمند دانشگاهآزاد از هم رديف خودش تو دولتي بايد 600يا 700هزارتومان كمتر حقوق بگيره كجاي اين عدالته مديريت توانمند؟كه نام پروفسورم به خودشون ميدن متاسفانه