صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۳ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۲۸۴۸۴
تعداد نظرات: ۵۷ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ : ۱۱ - ۲۰ شهريور ۱۳۹۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در نامه مهمی، ضمن پاسخ به مصاحبه سرشار از اتهام رئیس معزول دانشگاه علامه طباطبایی، از برخی اقدامات غیراخلاقی صدرالدین شریعتی پرده برداشت و تاکید کرد:اغلب مخالفان ایشان پاکترین، انقلابی ترین و متدین ترین  و فرهیخته ترین اعضای هیات علمی دانشگاه هستند.

به گزارش "آینده"، وی در این نامه پرسیده است: چرا کسانی که در زمان طاغوت بوسه بر دست شاه می زدند و یا دعا برای دفع بلا از شاه می کردند، از نزدیکترین افراد به ایشان و مجری اوامر ملوکانه سراسر بی تدبیر ایشان هستند؟

دکتر حمیدرضا آیت اللهی در این نامه فاش کرد، رئیس معزول دانشگاه علامه، برای آنکه بقول خودش جلوی این فسادها را بگیرد، کسانی را به دانشگاه آورده  که متاسفانه روحانی بوده اند و با تاسف بیشتر، تنها موردی که در دادگاه صالحه به انواع اتهامهای فوق محکومیت آن محرز شده و حکم خورده است همین نوچه ایشان و همه کاره و تهمت زن به استادان دانشگاه بوده است که از کلیه کارهای دولتی محروم شده است.

وی همچنین مصادیقی از برخوردهای غیراخلاقی صدرالدین شریعتی با استادان این دانشگاه را شرح داده و مصاحبه وی با کیهان را دربردارنده تهمت به تمامی اساتید دانشگاه دانسته است.

گفتنی است، دکتر حمیدرضا آیت اللهی یکی از اساتید برجسته اصولگرا و رئیس کنونی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی است که بعد از توصیه رهبر انقلاب درباره بومی سازی علوم انسانی، بیشترین تلاشها را در این زمینه پیگیری کرده و در اقدامی مهم، در این پژوهشگاه با کمک شمار زیادی از اساتید دانشگاه ها، با طرح بازنگری منابع و سرفصلهای دروس علوم انسانی، مهمترین اقدامات را در زمینه ارائه متون به روز و بومی انجام دادند.

با این وصف، بر خلاف برخی فضاسازی های رسانه ای علیه برکناری شریعتی، این اقدام نه تنها اقدامی افراطی نبوده، بلکه در راستای مطالبات استادان فرهیخته انقلابی و متدین این دانشگاه نیز بوده است.

در متن نامه رئیس پژوهشگاه علوم انسانی آمده است:

بسم الله قاصم الجبارین مبیر الظالمین مدرک الهاربین

یا ایها الذین آمنوا ان جائکم فاسق بنبا فتبینوا ان تصیبوا قوما بجهالة فتصبحوا علی ما فعلتم نادمین

روزنامه کیهان در گفتگویی که چاپ کرد اتهام های متعددی را به تمامی اعضای هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی وارد کرد که امید است خدواند در روز قیامت انتقام این تهمت های ناروا و انگ هایی که از هتاکان به فرهیختگان برجسته جامعه اسلامی ما وارد شده است بگیرد.

چند واقعیت اخلاقی و اجتماعی را باید توجه داد:

1-      وقتی شما فسادی را به یک مجموعه ای نسبت بدهید و شخص یا اشخاصی که آن اتهام متوجه آنهاست را مشخص نسازید، تمامی افراد آن مجموعه در موضع اتهام آن فساد قرار می گیرند.

2-      حتی اگر فساد فردی را مطرح نمایید و بر عنوان مجموعه ای که به آن منتسب است تاکید کنید حیثیت افراد آن مجموعه را به زیر سوال برده اید (حتی اگر در قالب شوخی و طنز باشد). به همین دلیل است که در سریالهای تلویزیونی وقتی یک شخصیت سریال دارای شغل بخصوصی باشد، اعتراضها از جانب مشتغلان به آن شغل از هر طرف برخاسته می شود که تلویزیون حیثیت ما را زیر سوال برده است.

3-      برخی نیز به بهانه ادعای پایبندی به برخی دستورات دینی و اینکه غیبت اشکال دارد سعی می کنند بطور مبهم به شخصی نسبتی بدهند و بگویند دین مرا مجاز به گفتن برخی حقایق نکرده است؛ در ظاهر هم فرد بسیار متشرعی جلوه می کند، درحالی که حتی اگر آن شخص دچار ضعف کوچکی هم باشد چون بطور مبهم در خصوص او مطالبی گفته شده است، شنوندگان، تمامی اتهاماتی که می توان به یک شخص داد را از سر می گذرانند و او را در معرض قضاوتهای بسیار نامناسب قرار می دهند. گفته شده است شخصی که با مرجع تقلیدی خصومت داشت در برابر پرسش از صلاحیت آن مرجع توسط مردم جواب می داد "دین جلوی زبان من را گرفته است و نمی توانم بسیاری مطالب را بگویم". آن مرجع گفته بود هیچکس به اندازه این شخص مرا بی آبرو نکرد.

4-      برخی نیز برای آنکه در معرض پاسخگویی به اتهامهای فراوانی که خود دارند قرار نگیرند با فرافکنی اشکالات خود به دیگران، خود را فردی دلسوز و پاک جلوه می دهند و از ابتدا راه تحقیق درباره خودشان را می بندند.

5-      گویند شخصی نزد آیت الله العظمی بروجردی آمد و شکایت کرد که یکی از طلبه های شما از من دزدی کرده است. ایشان درجواب گفتند: "اتفاقا از ما نیز دزدی کرده است و آن لباس روحانیت ما بوده است که آن را دزدیده است"

6-      برخی برای مقابله با یک فساد، دست به فسادهای متعدد بدتری (همچون دروغ، تهمت، ظلم، آبروریزی، تکبر، نفاق و شیوع فحشاء وغیره) می زنند تا نه تنها کار خلاف خود را توجیه کنند بلکه در سایه آن به مطامع خود نیز برسند.

7-       با اینکه اصل حقوقی و فقهی تاکید می کند که اصل بر برائت است برای عده ای نیز اصل بر فساد و بی دینی است. جالب آن است که با یک خبر دروغ از یک شخص مریض نیز بلافاصله قضاوت کرده و بقول خودشان با قاطعیت هرگونه ظلمی را روا می دارند.

در گفتگوی روزنامه کیهان تمامی موارد فوق اتفاق افتاد. تمامی استادان دانشگاه علامه طباطبایی به انواع اتهامها از جانب شخصی که خود مرکز بسیاری فسادها بوده است مطرح شد و این بی حرمتی، عواقب مادی و معنوی بسیاری بدی را برای کشور به ارمغان خواهد آورد. آیا درست است به علت آنکه چون مواردی بسیار بیشتر از تمامی این اتهامات در میان روحانیون وجود داشته است به مقام والای بسیاری از علمای با تقوا در میان روحانیون اینگونه بی حرمتی کنیم؟ تمامی کسانی که از اول انقلاب تاکنون خاطره از وقایع این کشور دارند بخوبی بسیاری از کسانی را که ملبس به لباس روحانیت بوده اند به نام می شناسند که در دادگاهها به اتهامهایی بسیار وقیح تر از آن اتهامهایی که آقای شریعتی به استادان دانشگاه علامه طباطبایی زد محکوم شده اند ولی آیا این فسادها از شان والای روحانیت کم می کند؟

واقعا چند مورد از آن اتهامهایی که ایشان زده اند در دادگاه صالحه محکومیت یافته است؟ جالب اینجاست که ایشان برای آنکه بقول خودشان جلوی این فسادها را بگیرند کسانی را به دانشگاه آورده اند که متاسفانه روحانی بوده اند و با تاسف بیشتر تنها موردی که در دادگاه صالحه به انواع اتهامهای فوق محکومیت آن محرز شده و حکم خورده است همین نوچه ایشان و همه کاره و تهمت زن به استادان دانشگاه بوده است که از کلیه کارهای دولتی محروم شده است!!! آیا کسی تحقیق کرده است که نکند برخی از این افرادی که ایشان از آنها به بدی یاد می کنند همان افرادی باشند که از نوچه های ایشان بوده اند و جزء موافقان ایشان در دانشگاه قلمداد می شده اند؟ چرا اغلب مخالفان ایشان پاکترین، انقلابی ترین و متدین ترین  و فرهیخته ترین اعضای هیات علمی دانشگاه هستند؟ چرا کسانی که در زمان طاغوت بوسه بر دست شاه می زدند و یا دعا برای دفع بلا از شاه می کردند، از نزدیکترین افراد به ایشان و مجری اوامر ملوکانه سراسر بی تدبیر ایشان هستند؟

نکند آن دانشجویانی که برای ایشان جاسوسی می کرده اند برای آنکه استادی در قبال خواسته ناحق آنها مقاومت کرده بود برای انتقام، چنین اتهامهایی را مطرح کرده اند تا هم نمره ای بدست آورند و هم بتوانند در دوره های بالاتر بدون آزمون وارد شوند. چرا در دانشگاه مشهور است برای آنکه پرونده ارتقاء یک عضو هیات علمی بتواند در هیات ممیزه مطرح شود باید یک خودشیرینی و دست بوسی برای آقای شریعتی بکند تا بتواند به حق خود برسد؟ چرا اغلب کسانی که مسئولیت گرفته اند با ترس از تهدیدهای ایشان مجبور به همراهی با ظلمهای بسیار ایشان شده اند؟ نکند برخی برای اشتغال در دانشگاه اینهمه استادان پاک را بدنام کرده اند؟

بسیاری از دانشگاهیان حداقل یک بار از ایشان دروغ و تهمت شنیده اند. بسیاری از کارکنان از بی حرمتی هایی که ایشان در جلسات به افراد محترم جامعه روا داشته اند خاطره دارند. هرچه فرد نزدیکتر باشد بی حرمتی به افراد بیشتری را شنیده است. بسیاری از مسئولان کشور از بالا تا پایین به نحوی در معرض بی حرمتی های ایشان در جلسات قرار گرفته اند. بعید است در کشور کسی را بتوان پیدا کرد که به اندازه ایشان مثال کامل تکبر و خودبزرگ بینی باشد. آیا شرع مقدس دستور داده است همه را تحقیر کنند؟ ایشان همانند فرعون با خوار کردن اعضای هیات علمی آنها را به اطاعت از خود وامی داشته اند. آنها که عزت نفس خود را به این خفت ها نمی فروختند یا پای تمامی عواقب آن نششسته اند یا اصلا خود را از دانشگاه کنار کشیده و هر روز نیز خشنودتر از تصمیم خود هستند. رفتار زننده ایشان در آنکه بسیاری افراد را ماهها پشت در اتاق نگه دارند و نگذارند حق خود را حداقل مطرح کنند بر اساس چه مبنای شرعی، قانونی و حتی انسانی است؟ اگر به شما بگویند در یک دانشگاه آمریکایی یک مسئول، ماهها یک استاد دانشگاه را ساعتها پشت در اتاق خود نگهداشته است و اجازه طرح خواسته اش را به او نمی دهد آیا آن را مثال بارزی از خوی استکباری آنها نمی دانید و در بوق و کرنا نمی کنید؟ این رفتار ضد انسانی در کجای جهان می تواند توجیه داشته باشد.

چه کسی می خواهد ظلمهای بیشماری که ایشان به دانشجویان و اعضای هیات علمی کردند پاسخ بگوید. آیا می دانید بسیاری شاهد بوده اند که افرادی با گریه از اتاق ایشان بیرون آمده اند و انواع تحقیر ها و ظلمها نصیب آنها شده است؟ آیا می دانید استادان بسیاری شب را تا به صبح در کنار خانواده خود با گریه به سر کرده اند؛ چرا که نمی توانستند باور کنند این همه ظلم در جمهوری اسلامی به آنها شود؟ آیا می دانید بسیاری استادان برجسته و توانا و متدین که الان در مسئولیتهایی در جمهوری اسلامی هستند به همین جهتها عطای عضویت هیات علمی را در دانشگاه علامه طباطبایی به لقایش بخشیده اند و یا در دانشگاههای دیگر منشا آثار برجسته ای هستند و یا اشتغالات دیگری را ترجیح داده اند؟ آیا می دانید گرد مرگ و دلمردگی در دانشگاه پاشیده شده است و کار به آنجا رسیده است که بسیاری از استادان مومن و انقلابی حتی بدنبال بازنشستگی پیش از موعد هستند؟

از روزنامه کیهان تعجب می شود که چگونه آقای شریعتی را استادی فرهیخته می داند. ایشان چه نظر جدیدی یا کار علمی بدیعی در علوم انسانی و حتی در علوم اسلامی کرده اند؟ تمامی اظهارات ایشان همانند سابقه منبری شان ایراد خطابه های بی محتوا است. تنها هنر ایشان -که برای بقای ایشان در این چند ساله مفید واقع شده است- آن است که به دروغ تمامی دانشگاهیان را افرادی سکولار (که بعید می دانم معنای آن را بتوانند توضیح دهند)، غرب زده و خطرناک جلوه دهند تا بتوانند خود را قهرمان مبارزه با غربزدگی و بی دینی جلوه دهند. خود در جلساتی شاهد بوده ام که قریب به اتفاق اعضای هیات علمی را افرادی غیر قابل اعتماد و دین گریز جلوه می دادند و حتی علوم انسانی دانشگاهی را جز غربزدگی نمی دانسته اند و به همین دلیل در این چند ساله سعی کرده اند که یکی یکی رشته های علوم انسانی ضروری برای کشور را حذف کنند. درحالی که اغلب قهرمانان مبارزه با غربزدگی در دانشگاه علامه طباطبایی هستند؛ و همین افراد برخلاف ایشان و نوچه هایشان آثار ارزشمندی را در تدوین علوم انسانی ایرانی اسلامی بوجود آورده اند و گرههای کور تفکر غربی را دقیقا نشان داده اند.

حمیدرضا آیت اللهی

استاد فلسفه دانشگاه علامه طباطبایی

17/6/92

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵۷
در انتظار بررسی: ۱۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
۰۷:۵۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۶
به نام خدا
هر ریئسی و هر فردی به طور کلی ضعف و قوت هایی دارد.
خدا عاقبت ما را ختم به خیر کند
اسلامخواه
|
۰۶:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۵
بحق حرفهای درستی است
ناشناس
|
۱۹:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۲
با سلام من هم مصاحبه شریعتی را خوانده ام و هم این نامه آقای ایت الهی را بدون تعصب عرض می کنم شریعتی در آن مصاحبه مصداق ها را گفته و هیچ نامی از تمامی استادان دانشگاه را نبرده که این اشتباه آقای آیت الهی است و دیگر اینکه بر فرض شریعتی اینگونه باشد اما جناب آیت الهی هیچ دلیل محکمه پسندی برای گفته های خود نیاورده است با این صحبت ها نمیشود در مورد کسی که اشراف کامل در حوزه مدیریت خود دارد نظر داد چون آقای ایت الهی از دور نظاره گر بوده اند و شریعتی در متن ماجرا بوده در ضمن خارج از اینها خداوکیلی آیا وضعیت اخلاق در دانشگاه های ما خوب است ؟!!
هم استادان هم دانشجویان !! کاری به کار این دانشگاه هعم نداشته باشیم!!!
ناشناس
|
۲۰:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
آقاي آيت الهي ما هم تعجبمان از اين است كه شما از اينگونه مقالات كيهان متعجب هستنيد !!
حسين
|
۱۹:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
احسنت بر استاد آيت الهي
كاش بقيه اصول گرايان نيز كمي به اصول اسلام و حقيقت پايبند بودند.
نیکان
|
۱۹:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
متن بسیار گویا و صریحی است در مقابله با زشت کاریهای شریعتی و کیهان .
ناشناس
|
۱۹:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
کاش ایشون یه کم جرات داشت و زودتر پرده برداری می کرد. نه الان که روحانی برش داشته
الهه
|
۱۹:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
شریعتی به کدامین حکم آبرو از بنده های خدا میریزی...روایت است آبرو ریختن از کسی گناهش هفتاد برابر بیشتر از ثواب طواف کعبه میباشد...حال شما جناب شریعتی که میراث دار و امانت دار لباس پیامبر و اهل بیت بزرگ ایشان هستید چگونه به خود این اجازه دادید همچین تهمت های ناشایستی به شخصیتهایه بزرگ علمی و برجسته ای این دانشگاه که بخاطر دشمنی....خوخواهیه شما و هوا خواهانتان به ناحق اخراج و بازنشسته زودتر از موئد شدن بزنید...
جناب شریعتی برای توبه هیچ گاه دیر نیست....
همکار هیأت علمی
|
۱۹:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
رفتار و خصوصیات آقای شریعتی چقدر شبیه رییس دانشگاه ارومیه است؟
علیزاده
|
۱۹:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
fبنام خدا
مخاطبین سایت انتخاب و پیگیری کنندگان خبرعزل رئیس دانشگاه علامه طباطبایی را به خبر یکی ازسایتهای اصولگرا متوجه مینمایم:



باز هم تخلف
هم معاون استاندار مازندران، هم بورسیه دکتری در تهران!
آخرین اخبار حاکی از آن است که معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران هم اکنون با استفاده از فرصت بدست آمده در حال گذراندن دوره دکترای علوم سیاسی در یکی از دانشگاه های تهران(علامه طباطبایی) می باشد!
به گزارش صراط به نقل از آتی نیوز، پس از غائله مدرک جعلی یکی از وزرا که سال 87 را مبدل به سخت ترین سال رسانه ای دولت نمود و دقیقا پس از آنکه رئیس جمهور محترم دستور بررسی تمام مدارک دانشگاهی مدیران را صادر نمودند، مطلع شدیم ظاهرا تلاش برای کسب کاغذ پاره های بی ارزشی که «مدرک تحصیلی» نام دارند همچنان ادامه دارد.

در همین راستا آخرین اخبار حاکی از آن است که معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران هم اکنون با استفاده از فرصت بدست آمده در حال گذراندن دوره دکترای علوم سیاسی در یکی از دانشگاه های تهران(علامه طباطبایی) می باشد!

این در حالی است که اولا اشتغال به تحصیل در مقطع دکتری منافی اشتغال غیر درسی بوده و علی القاعده یک دانشجوی دکترا باید تمام وقت خود را صرف امور علمی نماید و ثانیا تردد نامبرده از مازندران به تهران برای شرکت در کلاسهای درسی به معنای تعطیلی امور استانداری است، مگر آنکه خدای ناکرده ایشان در کلاسها شرکت نکنند و ... !

گفتنی است معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران طی مصاحبه ای با یک سایت اینترنتی در اظهاراتی که شدیدا بوی خودشیفتگی می داد مدعی شده بود: «من در شبانه روز 16 ساعت کار می کنم. انتقادم هم به خودم این است که زیادی در کار غرق می شوم و موضوعات شخصی را تقریبا رها کرده ام و نقطه قوتم هم این است که مداومت در کار و پیگیری امور در سایه بهره گیری از توان مشورتی تا حصول نتیجه قطعی دارم»!!!
کوروش
|
۱۹:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
برگشته گفته استادارو با دخترا تو دفترشون گیر انداختن!
آخه این انصافه آبروی آدمو با تهمت ببری؟
دانشجو
|
۱۹:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
لطفاً عبارت مدیرپژوهشگاه علوم انسانی را رااصلاح نمایید. چون پژوهشگاه علوم انسانی ومطالعات اجتماعی هم داریم که فردی دیگراست.
ناشناس
|
۱۹:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
آرزو داریم فضایی ایجاد شود تا گروهی بی طرف به درد دل استادان و دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری گوش دهند و به ظلم های بیشماری که بر سر دکتر کاظمی ها با آن سابقه انقلابی قبل و بعد انقلاب به خاطر حمایت از منافع دانشگاه و دانشجو آمده رسیدگی نمایند.
دليل
|
۱۹:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
اميدوارم هرگز چنين انتخابى وچنين انتصابى در دانشگاههاى كشور اتفاق نيافتد راستى اين حجم خسارت كه در طى اين ٨ سال بوجود آمده را جه كسى ودر طى چه زمانى جبران خواهد كرد بنده بعنوان يك شهروند عادى از تمام استادان و دانشجويان و كارمندان اين دانشگاه دلجويى ميكنم .
ابراهیمی
|
۱۸:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
استاد نمیدانم شما چرا از کیهان تعجب کرده اید؟
ناشناس
|
۱۸:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
درود بر چنین اساتید آزاده ای ..
ناشناس
|
۱۷:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
باید به آقای شریعتی گفت :
و مکرو مکرالله والله خیر ماکرین
ناشناس
|
۱۷:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
همان طور که استاد دکتر آيت اللهي اشاره کرده اند سرسخت‌ترين مخالفان رييس سابق اين دانشگاه، استادان فرهيخته و متعهد و متدين بوده اند. متاسفانه ايشان در اغلب مراکز گزينشي کشور و شوراهاي مربوط عضويت دارند. عملکرد اين شخص را بررسي و تجديد نظر کنند.
یک کارمند
|
۱۷:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
درود بر استاد عزیز: دکتر آیت اللهی
ناشناس
|
۱۷:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
خداوند به این استاد عزیز طول عمر و عزت دهد این است معنای اعتدال که حق را بگوئید اگر چه بر خلاف مصالح حزبتان باشد با اینکه ایشان از اصولگرایان هستند اما اکنون عزیز اصلاح طلبان به شمار می آیند
ناشناس
|
۱۶:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
از کیهان هیچ چیز عجیب وبعید نیست.
بی نام
|
۱۶:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
آنچه از دل بر آید لاجرم بر دل نشیند....درود بر شما
ناشناس
|
۱۶:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
«بعید است در کشور کسی را بتوان پیدا کرد که به اندازه ایشان مثال کامل تکبر و خودبزرگ بینی باشد»

در میان روسای دانشگاه، یک متکبر دیگر بود که در دانشگاه صنعتی اصفهان به همین شکل و بر مبنای هوای نفس خویش (که از قضا آن را عین دین هم می‌دانست) عمل می‌کرد.
ناشناس
|
۱۶:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
مرذی و به شرفت درود
رضا
|
۱۶:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
به عنوان یک عضو هیات علمی دانشگاه علامه ضمن تایید این سخنان از استاد فرهیخته و مومن و متدین جناب آقای دکتر توفیقی که حکم تغییر ریاست دانشگاه علامه را اصادر کردند، از جانب خود و کلیه اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه علامه کمال تشکر و امتنان را داریم.
حبیب
|
۱۵:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
درود بر همه انسانهای آزاده با هر ایده و سلیقه ای
ناشناس
|
۱۵:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
آفرين بر مرد آزاده آقاي دكتر آيت‌اللهي
پیمان
|
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
در تايید اظهارات آقای آیت اللهی عرض کنم :‌ باید دقت داشت امثال آن آقا همیشه وجود داشته و خواهند داشت ولی اینکه چه شده چنین کسانی قدرت می گیرند؟
ناشناس
|
۱۴:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
از شما باید تعجب کرد که درباره عمکرد کیهان تعجب میکنید
ناشناس
|
۱۴:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
آیت اللهی عزیز امیدورام مسئولین سابق الان فرصت شنیدن این حرفها و خواندن این مطالب را داشته باشند و نگویند که ما پاکترین بودیم. امیدوارم به خود بیاییم.
باران
|
۱۴:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
چسبیدید به اقای شریعتی و خبر ندارید که خیلی از دانشگاهها همینطوره
نمونش دانشگاه صنعتی جندی شاپور.
محمد
|
۱۴:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
درود بر استاد آیت اللهی
واقعا جز تاسف برای شریعتی وکیهان کاره دیگه ای نمیشه کرد

ممنون از آقای توفیقی که این بی کفایت را برکنار کرد
ناشناس
|
۱۴:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
خدا خيرت بده استاد
طاها یوسفی
|
۱۴:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
درود بر شما

درود بر توفیقی عزیز
ناشناس
|
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
رحمت به اون شیری که خوردی...
متاسفانه امثال شریعتی در دانشگاههای ما زیادن...
رضا
|
۱۳:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
حضرت آیت ا... مهدوی کنی ، بفرمائید این هم دلیل برکناری ایشان .
ناشناس
|
۱۳:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
از روزنامه کیهان تعجب می شود.!!!!...اتفاقا اگر غیر از این بود باید از روزنامه کیهان شریعتمداری تعجب کرد.
ناشناس
|
۱۳:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
اصولگرا یا اصلاح طلب فرقی نمیکنه!
دم همه انسانهای عاقل و آزاده گرم!
ناشناس
|
۱۳:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
استاد محترم ضمن عرض خسته نباشید، به شما این نوید رو میدم که ظرف چند روز آینده شماهم مورد عنایت روزنامه کیهان قرار خواهید گرفت و مفتخر به دریافت القابی همچون جاسوس ، خائن ، وطن فروش ،از طرف روزنامه وزین کیهان خواهید شد مبارک است انشاءاله
حسين
|
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
دمت گرم استاد.
ناشناس
|
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
چرا اساتید علیه شریعتی شکایت نمیکنند و به دادگاه نمیکشوننش؟؟؟
ناشناس
|
۱۲:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
مَرد به تو میگن
آریا
|
۱۲:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
جانا سخن از زبان ما می گویی...
درود بر آقای آیت اللهی و تمام نیم مردان جهان
hamid
|
۱۲:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
درود بر اين استاد
ناشناس
|
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
قابل توجه آقای مهدوی کنی!
یوسف
|
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
آفرین بر غیرت و مردانگی جناب آیت الهی که شجاعانه در برابر بیداد از حقیقت دفاع کردند
امیر
|
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
من خودم طلبه هستم اما از دیدن هم لباسانی مثل آقای شریعتی احساس خجالت می کنم
ناشناس
|
۱۱:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
احسنت به شجاعت و جواب استاد. همه مي دانند انسان هاي ضعيف از نظر علمي و تخصصي براي ماندن در رياست ها و پست ها ديگران را خراب ميكنند و تحقير مي كنند عقده دارند و با اين كار عقده گشايي مي كنند.درود بر آقاي توفيقي كه اين فرد نا لايق را كنار گذاشت.
ناشناس
|
۱۱:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
کسی مثل سریعتی را فقط میشه با روزی نامه کیهان مقایسه کرد البته این جریان در همه جا هستند
ناشناس
|
۱۱:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
درود بر شرفت
سعید1973
|
۱۱:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
وقتی روزنامه ی کیهان بی دلیل و بی مدرک منتقدین و مخالفین خود را به انواع اعمال ناکرده متهم می کند طبیعتا باید از کسی تعریف کنند که همانند ایشان بیاندیشد
ناشناس
|
۱۱:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
آفرین به این شهامت و آزادگی دکتر آیت اللهی
ناشناس
|
۱۱:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
ماه زير ابر نمي مونه

و واي بر ظالمين به حق مردم
ناشناس
|
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
درود بر شرفت.
امیر
|
۱۱:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
با سلام خدمت محترم استاد آقای آیت اللهی

با تشکر فراوان از افشاگری شما وآرزوی عمری با عزت برای شما و همه استادان پاک کشور که بزرگترین صدمه ها را دیده اید
ناشناس
|
۱۱:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
سلام کاش می شد رییس دانشگاه را اعضای هیئت علمی همان دانشگاه انتخاب می کردن تا سیاست زدگی در دانشگاهها به حداقل برسد
ناشناس
|
۱۱:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
چه گرفتاری ها و ظلمهایی تو کشور میشه!