صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۳ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۲۵۷۲۹
تاریخ انتشار: ۳۳ : ۱۲ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی امروز چهارشنبه طی سخنانی در اجلاس گرامیداشت روز جهانی مساجد که در سالن اجلاس سران در حال برگزاری است اظهار داشت: این جلسه از هر جهت دارای شرف و اهمیت است؛ هم به دلیل اینکه یادی از خیانت بزرگی است که در مورد قبله اول مسلمین انجام شد که البته بارها از این سنخ تجاوزات به مسجد الاقصی توسط صهیونیست ها صورت گرفته است.

وی افزود: البته در مقابل این جنایت ها کشورهای غربی همواره سکوت مرگباری داشته اند. از سوی دیگر مسئله فلسطین موضوع مهم عالم اسلام است؛ با توجه به تجاوزات رژیم صهیونیستی به ملت مظلوم فلسطین این نشست نمادی برای نجات آنها است چرا که این مسئله در قیل و قال های عجیبی که در جهان کنونی به وجود آمده گم شده است.

اهم اظهارات رییس مجلس را بخوانید؛

* مسجد یک پایگاه تمدن ساز برای تمدن اسلامی در طول تاریخ بوده، البته ممکن است سیاستمداران خود را به خواب رفتگی بزنند و نخواهند اهمیت مساجد را ببینند ولی اهمیت مسجد خود را در سازندگی جوامع نشان می دهد.

* در یک نگاه کلی وضعیت جهانی ما به سمت و سوی یک شرایط ایستا در حرکت است چرا که در چند دهه اخیر نگاه مادی گرایانه در صحنه بین المللی حاکم شد.  رگه های این تفکر بعد از رنسانس به وجود آمد که در آن زمان این تفکر را از ساحت اجتماع جدا کردند.

* در دو دهه اخیر به خاطر برخی اقدامات تروریستی که پشت صحنه آن غرب است، حرکت معنویت گرایی اسلامی مقداری تخریب شد. برخی ها هنوز تلاش می کنند مذهب حاشیه نشین باشد، یک دغدغه در اروپا وجود دارد که موضوع مذهب در جامعه اصل نشود. اما با وجود همه فشارهایی که بر مسلمانان وارد می شود و بمباران تبلیغاتی فراوان، هنوز گرایش به مذهب و معنویت وجود دارد.

* پس از شرایط غم انگیز حضور دیکتاتور ها در منطقه شرایط دردآوری در دنیای اسلام به وجود آمد.هرچند که هنوز باقی دیکتاتور ها در منطقه دیده می شوند ولی یکی یکی در حال سقوط هستند که این شرایط ناشی از بیداری اسلامی است.

* از دغدغه های مردم در انقلاب ها معلوم است که گرایش های اسلامی در مطالبات آنها برجسته است و این نشان می دهد نهضت بیداری اسلامی وجود دارد. از سوی دیگر جریان دیکتاتوری در دنیای اسلام وجود دارد که این جریان علاقمند نیست انقلاب های منطقه رنگ و بوی اسلامی داشته باشند. برهمین اساس این افراد همواره موانعی را ایجاد می کنند.

* مانع دیگر که دراین رابطه وجود دارد گروه های افراطی هستند که در دو دهه اخیر به وجود آمده اند که این گروه ها داستان عجیب و غریبی هم دارند و هنوز زوایای پنهان آنها روشن نشده و در شکل گیری بسیاری از آنها رد پاهای جریان های استکباری دیده می شود و اسنادی هم در این رابطه وجود دارد.

* وقتی عراق اشغال شد آمریکایی ها گفتند که ما می خواهیم تروریسم ها را از بین ببریم ولی سفیر قبلی آمریکا با تروریست ها جلسه گذاشت و گفت که ما حاضریم در شرایطی به شما سلاح بدهیم و امروز هم در سوریه می گویند که ما به جریان های تند رو کمک می کنیم؛ این جریان های تندرو سدی برای حرکت اخیر اسلامی شده است.

* فشارهای بیرون و شرایط تندروها در درون مشکلاتی به وجود آورده لذا روشنگری در دنیای اسلام خیلی مهم است. نان گروه های تندرو در ایجاد تفرقه است که باید این ابزار را از آنها گرفت.