صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۰ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۲۴۷۳۲
تعداد نظرات: ۱۲۴ نظر
تاریخ انتشار: ۳۶ : ۱۷ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۲
پاسخ های وزیر پیشنهادی خارجه به دروغ های تکفیری های وطنی
وزیر پیشنهادی امور خارجه گفت: نمی‌دانم این نماینده محترم با من چند ثانیه حشر و نشر داشته است و یا از کدام نوشته، رفتار و یا سابقه سیاسی و اعتقادی و خانوادگی بنده به این نتیجه رسیده‌اند که نه 90 درصد بلکه صددرصد غربی فکر می‌کنم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 وزیر پیشنهادی امور خارجه با تاکید بر اینکه همه باید قدرت ایران را باور کنیم، گفت: پیام مشارکت گسترده مردم در انتخابات به جهان، عزم مردم ایران برای تعامل با جهان بدون ذره‌ای کوتاه آمدن از حقوق حقه ایران است تا از این مسیر مصالح و منافع نظام تامین شود.

محمدجواد ظریف وزیر پیشنهادی امور خارجه در جلسه علنی نوبت عصر امروز (سه‌شنبه) در دفاع از برنامه‌های پیشنهادی خود گفت: ایران اسلامی قدرتمند است، ما باید قدرت ایران را باور کنیم.

وی افزود: مشارکت گسترده مردم در انتخابات و پذیرش رویکرد رییس جمهور این پیام روشن را به جهان دارد که عزم بزرگ مردم ایران برای تعامل با جهان بدون ذره‌ای کوتاه آمدن از حقوق حقه ایران براساس اصل عزت، حکمت و مصلحت است تا از این مسیر مصالح و منافع نظام در جهت آرمان و منافع ملی تامین شود که از دیدگاه نظری منافع آرمانی و ملی کشور را هم راستا می‌دانم.

وزیر پیشنهادی امور خارجه با بیان اینکه در چند سال اخیر توطئه‌گران، تحریم‌ها و فشارهای ناروایی را به مردم ایران تحمیل کردند، گفت: علی‌رغم تمامی این فشارهای بی‌منطق، مردم با هوشیاری و خودباوری و با تقویت انسجام ملی در انتخابات اخیر، استقلال و عزت ایران عزیز را تضمین کرده‌اند.

ظریف اضافه کرد: احترام به مردم سالاری دینی و تبعیت از آرای مردم و احترام و اراده آنها و رعایت ارزش‌های اسلامی و اصول اخلاقی می‌تواند الگویی از حکمرانی خوب و موفق به کشورهای اسلامی ارائه کنند.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری گفت: سخنان حکیمانه مقام معظم رهبری بر این پایه است که رای مردم حق‌الناس است، این موضوع بعد جدید و بی‌نظیری را بر مفاهیم مردم‌سالاری و حقوق بشر افزود و مسوولیت در برابر خالق قادر و بصیر علاوه بر پاسخگویی و شفافیت در برابر مردم را به ادبیات این حوزه مهم علوم انسانی اضافه کرد.

وی اضافه کرد: این مفهوم واقعی و اصیل گفتمان انقلاب اسلامی و یادگار امام راحل است که در ساختار معنایی جهان در حال گذار امروزی، قدرت بی‌نظیر، خودساخته و غیرقابل انکاری را به جمهوری اسلامی در سطح منطقه و فراتر از آن داده است، پس ما باید این قدرت بی‌نظیر را باور کنیم، البته نه در شعار بلکه در عمل.

وزیر پیشنهادی امورخارجه تاکید کرد: طبیعتا با این خودباوری و اعتمادبه نفس در صحنه روابط بین‌آلمللی، حضور فعال، سازنده و تاثیرگذار خواهیم داشت، ایران در منطقه‌ای واقع شده است که از گسترش افراطی‌گری، ناامنی و بی‌ثباتی رنج می‌برد، ولی خود لنگرگاه ثبات، امنیت و آرامش خودجوش و نه متکی به قدرت خارجی را دارد، طبیعتا با این سرمایه عظیم اجتماعی و مردم‌سالاری دینی می‌توان نقش بی‌بدیلی در فرآیند اعتدال و آرامش در منطقه ایجاد کرد.

ظریف گفت: مشارکت ایران در فرآیندهای سیاسی در منطقه‌ای ناامن و در عین حال استراتژی عاملی اساسی در جلوگیری از جنگ، خشونت و افراطی‌گری است، قدرت و موقعیت سیاسی و استراتژیک ایران می‌تواند و باید در خدمت پیشرفت همه‌جانبه، هدفمند و توسعه پایدار اقتصادی و بهبود وضعیت رفاه و معیشت مردم ایران قرار گیرد.

وی اضافه کرد: داشتن نیروی انسانی متخصص، کارآمد، وسعت سرزمینی، منابع سرشار انرژی ذخایر فراوان معدنی، راه‌های موصلاتی، فناوری و علم و دانش، چشم‌انداز توسعه ایران و قدرت ما را بیش از پیش درخشان می‌کند.

این عضو کابینه پیشنهادی حسن روحانی گفت: دولت تدبیر و امید همکاری‌های توسعه‌ای و اقتصادی خود را با کشورها و نهادهای موثر در اقتصاد جهانی از موضع استقنا برای پیشرفت و بهبود معیشت مردم به کار خواهد گرفت.

ظریف خطاب به نمایندگان گفت: رویکرد اعتدال در سیاست خارجی دولت مبتنی بر واقع‌بینی، خودباوری و خودآگاهی است. برای ایجاد تفاهم و اعتماد متقابل به منظور ارتقای ظرفیت و توان ملی کشور و امنیت توسعه آن به کار گرفته می‌شود.

وی گفت: در این تعامل سازنده آرمان‌ها، منافع و امنیت ملی جمهوری اسلامی تفکیک‌ناپذیرند و به عنوان اهداف اصلی و غیرقابل تفکیک به شمار می‌آیند.

سیاست خارجه باید از ادعاهای هزینه‌ساز به دور باشد

دولت باید فقط یک سیاست خارجی داشته باشد

وزیر پیشنهادی امور خارجه در بخش دیگری از دفاعیات خود در جلسه علنی بعدازظهر امروز مجلس، گفت: دولت فقط باید یک سیاست خارجی داشته باشد زیرا هیچ دولتی نمی‌تواند با بیش از یک سیاست خارجی کارش را در این دنیای پرآشوب به پیش ببرد و به همین دلیل است که قانون سیاست خارجی را در اختیار رهبری قرار داده که از دعواهای جناحی به دور باشد.

محمدجواد ظریف پیگیری مستمر برنامه‌ها و ایجاد اعتماد متقابل را از ابزار لازم سیاست خارجی عنوان و خاطرنشان کرد: این اعتماد نمی‌تواند یکسویه باشد بلکه دوسویه است، جهان باید اعتماد مردم بزرگ ما را به خود کسب کند. هدف سیاست خارجی، دفاع عزتمند، خودباورانه و هوشمندانه از منافع و مصالح کشور است با زبانی متقاعدکننده و رفتاری متین و حکمت‌آمیز.

وی در ادامه یادآور شد: اعتدال حاصل خودباوری و اعتماد به نفس و تندروی نمود بارز ضعف است، سیاست خارجی دولت اعتدال به دور از حاشیه‌پردازی، حقوق مسلم مردم نه تنها در بحث هسته‌یی بلکه در تمامی امور را پیگیری می‌کند و ذره‌ای از آن کوتاه نمی‌آید؛ در این میان نمایندگان با فریاد احسن اظهارات ظریف را مورد تشویق قرار دهند.

وزیر پیشنهادی امور خارجه ادامه داد: ما با ایجا فرصت و کاهش تهدید دایره دوستان را در منطقه و جهان گسترش می‌دهیم و با باور به توان خود آمادگی داریم که دیگر کنش‌گران صحنه سیاست خارجی را به روابط عادلانه و مبتنی بر همکاری متقابل با ایران وادار کنیم.

وی با اشاره به عدم تمایل خود برای تصدی وزارت خارجه، گفت: من طالب این مسئولیت نبودم و تلاش فراوان کردم تا برادر بزرگوار خود آقای روحانی را متقاعد کنم که این وظیفه را بر عهده من قرار ندهد، اگرچه با رای اعتماد مجلس مسئولیت سنگین و خطیری به عهده من گذاشته می‌شود که تنها با اتکال خاضعانه به قدرت مطلق و لایزال حضرت حق و توسل به پیامبر (ص) و ائمه قابل تحمل است.

ظریف ادامه داد: به عنوان کارشناسی که تمام عمر خود را صرف آموختن، مطالعه، تحقیق، تدریس و اجرای سیاست خارجی کرده‌ام سنگینی این مسئولیت بزرگ را با تمام وجود در برابر ملت بزرگ ایران احساس می‌کنم و می‌دانم دستیابی به جایگاه در خور جمهوری اسلامی ایران حتما با مخالفت و چالش جدی روبروست اما با تمام دشواری‌ها لحظه‌ای تردید نکردم که یاری خدا برای ملت ایران نزدیک است.

نمایندگان با فریادهای احسنت خود این اظهارات ظریف را نیز تشویق کردند.

وزیر پیشنهادی امور خارجه در بخش دیگری از اظهارات خود یادآور شد: شرایط جهانی کنونی بسیار پیچیده است و جمهوری اسلامی در منطقه‌ای حساس و پرخطر رسالتی مهم بر عهده دارد. سیاست استقلال‌طلبانه و رویکرد عزتمدارانه جمهوری اسلامی نقش برجسته‌ای در جهان به ایران داده و برای ایفای این نقش، سیاست خارجی باید ملی، فراجناحی و بر اساس قانون اساسی تحت نظارت مستقیم مقام معظم رهبری باشد.

نمایندگان مجلس با فریادهای احسنت خود این سخنان وزیر پیشنهادی امور خارجه را تایید کردند.

ظریف یادآور شد: من همواره در هر مسئولیتی که تاکنون در عرصه سیاست خارجی داشتم این اصل را نصب‌العین قرار داده‌ام و افتخارم این است که در اجرای تدابیر داهیانه رهبری در جنگ تحمیلی، بحران عراق، افغانستان، پرونده هسته‌یی و موضوعات دیگر سیاست خارجی کوتاهی نکردم و همواره مورد مرحمت ایشان قرار گرفته‌ام.

وی تصریح کرد: سیاست خارجی عرصه منافع و امنیت ملی کشور است و نباید دستخوش سلیقه‌های جناحی شود. سیاست خارجی امری تخصصی است، من باندگرا نیستم و دست هر کس که بتواند منافع ملی را به پیش ببرد می‌بوسم و این را در 25 سال سابقه مدیریتی‌ام انجام داده‌ام. نه با اتوبوس که تاکنون یک نفر از اقوام و دوستانم را وارد وزارت خارجه نکردم و با کارشناسان خدوم وزارت کار کرده‌ام.

وزیر پیشنهادی امور خارجه با تاکید بر اینکه سیاست خارجی باید از هیجانان روزمره و ادعاهای هزینه‌ساز به دور باشد، اضافه کرد: در حوزه سیاست خارجی باید عرصه اجرا و تحلیل تفکیک شود. در قلمروی تحلیل من، خود و همکارانم را موظف می دانم که همچون دیدبانی صادق زمینه‌های فرصت‌ساز یا تهدیدآفرین و اوضاع منطقه و جهان را به مسئولین و در راس آنها رهبری منتقل کنم و در این مسئولیت از تمام توان حرفه‌ای و قدرت تحلیلی خود بهره می‌بریم و آن را در کمال راستگویی و خیرخواهی انجام می‌دهیم و از جوسازی و ارعاب واهمه نداریم.

وزیر پیشنهادی امور خارجه همچنین تاکید کرد:‌ در مرحله اجرا دستگاه سیاست خارجی خود را موظف به تصمیماتی می‌داند که توسط مراجع عالیه نظام ابلاغ می‌شود، در این عرصه تمام توان کارشناسی خود را بسیج می‌کنیم که چه این تصمیم موافق نظر یا مخالف تحلیل ما باشد آن را دنبال کنیم زیرا دولت فقط باید یک سیاست خارجی داشته باشد و هیچ دولتی نمی‌تواند با بیش از یک سیاست خارجی کارش را در این دنیای پرآشوب به پیش ببرد به همین دلیل است که قانون نظارت بر این حوزه را در اختیار رهبری قرار داده تا از دعواهای جناحی به دور باشد.

ظریف با بیان اینکه سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران بر اساس اهداف کلان غیرقابل خدشه و اهداف اجرایی و عملیاتی با توجه به شرایط منطقه،‌جهان و مصالح ملی تعیین می‌شود، اظهار کرد: اهداف کلان سیاست خارجی جمهوری اسلامی در قانون اساسی، رهنمودهای امام، مقام معظم رهبری و اسناد بالا دستی و به منظور پیشبرد آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی و آرمان‌های انقلاب اسلامی مشخص شده است و بر اساس این اهداف کلان باید به تبیین هوشمندانه، شناخت دقیق شرایط جهانی ، ترسیم جایگاه ایران و شناسایی واقع‌بینانه فرصت‌ها و چالش‌ها پرداخت.

وزیر پیشنهادی امور خارجه، دوران فعلی روابط بین‌الملل را دوران گذار توصیف کرد و گفت:‌ این از حساس‌ترین و مخاطره‌آمیزترین مقاطع دوران انتقالی است. این دوران گذار غالبا با جنگ بوده اما اکنون علیرغم رقابت‌های سنگین و سهمناک و بدون استفاده از اهرم نظامی است. یکی از پیچیده‌ترین دلایل این تحول، تحول در مفهوم قدرت است. گذار از تمرکز بر قدرت نظامی به سایر ابعاد نوظهور قدرت و اشاعه معنای غیرنظامی مانند قدرت اقتصادی، علمی و فناوری و قدرت اجماع‌سازی از نمادهای مهم این تحول است.

ظریف در ادامه با بیان اینکه فضا برای کنش‌گرانی مثل جمهوری اسلامی به طرز بی‌سابقه‌ای باز شده، یادآور شد: نظریه‌های پایان تاریخ و برخورد تمدن‌ها در کنار تلاش سیاسی برای تشدید اسلام‌هراسی و ایران‌ستیزی نشانگر نگرانی از قدرت جمهوری اسلامی است و ما اگر می‌خواهیم در حوزه‌هایی که رقبا نگرانند پیش برویم باید بر این ابعاد قدرت جمهوری اسلامی تاکید کنیم و دیپلماسی کشور را بر این مبنا قرار دهیم.

وی با اشاره به امکان حضور ایران در عرصه بین‌الملل با توجه به استقلال آن و هویت تاثیرگذار جمهوری اسلامی،‌اظهار کرد:‌امکان ارتقای ایران بسیار بیش از قدرت منطقه‌ای فراهم است و توانمندی تاثیرگذاری ایران فراتر از نقش یک قدرت میانی در صحنه جهانی است.

وزیر پیشنهادی امور خارجه با اشاره به نقش فزآینده اسلام در صحنه بین‌الملل، بیداری اسلامی و تحول‌خواهی در کشورهای اسلامی، یادآور شد: جهان با چالش افراط و سکولاریزم مواجه شده و ستیزهای فرقه‌ای سبب شده شکاف‌های اجتماعی عمیق شود و تهدید و بی‌ثباتی گسترش یابد، بر این اساس شرایط برای تبیین الگوی بومی مردم‌سالاری دینی فرصت مناسبی برای تبیین و ارائه عملی اعتدال به عنوان گفتمان انقلاب به ویژه در سایه انتخابات اخیر فراهم شده است.

وی به وجود چالش‌هایی در برابر کشور نیز اشاره کرد و گفت که باید با برنامه‌ریزی از این چالش‌ها عبور کرد و نقش کشور را در دوره انتقالی تثبیت کرد.

پاسخ به ادعای یک نماینده

ظریف با اشاره به اظهارات یکی از نمایندگان در مورد پایان‌نامه وی و استاد راهنمای او برای پایان‌نامه‌اش، گفت: من فوق لیسانس را در دانشگاهی در غرب آمریکا گرفتم و دکترا را هفت سال بعد در مرکز آمریکا که دو هزار کیلومتر با قبلی فاصله دارد گرفتم و استاد راهنمای هر کدام از پایان‌نامه‌ها متفاوت است. یکی از افتخارات بزرگ زندگی من این است که تلاش کردم مسئولیت عراق را در جنگ تحمیلی از دبیرکل سازمان ملل بگیرم، می‌دانم که دوستان به چه کسی اشاره می‌کنند اما به آنها اطلاعات غلط دادند و آن فرد هیچ وقت معلم من نبوده است. مگر بد است یک سیاس کهنه‌کار [کسینجر] 80 ساله به یک فرزند این انقلاب بگوید دشمن قابل احترام؟!

در طول شش سال گذشته از کشور خارج نشده‌ام

وزیر پیشنهادی امور خارجه در ادامه گفت: نمی‌دانم این نماینده محترم با من چند ثانیه حشر و نشر داشته است و یا از کدام نوشته، رفتار و یا سابقه سیاسی و اعتقادی و خانوادگی بنده به این نتیجه رسیده‌اند که نه 90 درصد بلکه صددرصد غربی فکر می‌کنم.

ظریف ادامه داد: برادر دیگری در کمیسیون سوالی را مطرح کرد که ننشستند و پاسخ من را گوش کنند دوباره همان سوال را با عباراتی حق به جانبه در صحن علنی مجلس مطرح کردند که از ملت شریف ایران که وقت و خانه شریف آنها را برای چنین موضوعاتی صرف می‌کنم، پوزش می‌خواهم.

پاسخ به ادعای گرین کارت

وی در پاسخ به ادعای برخی افراد در مورد گرین کارت او تاکید کرد: بنده در سال 1392 حتی یک لحظه از ایران خارج نشدم، نیمه اول نوروز امسال در تهران و شمال و نیمه دوم نوروز را در کنار بارگاه ملکوتی حضرت ثامن‌الحجج به وظیفه پرافتخار رانندگی ویلچر مادر بزرگوارم مشغول بودم.

وزیر پیشنهادی امور خارجه خطاب به نمایندگانی که این شبهه را مطرح کرده بودند گفت: گرچه دولت نهم علیرغم نظر بزرگان نظام بنده را در 47 سالگی خانه‌نشین کرد و علیرغم اینکه تدریس کتاب درسی نوشته شده توسط خودم را به دانشجویانم سپرد و علیرغم اینکه از چندین دانشگاه معتبر جهان پیشنهاد تدریس دارم ولی با کمال افتخار بیان می‌کنم که در شش سال گذشته فقط در ایران مانده‌ام و حتی یک لحظه هم فکر خروج از ایران را نداشتم.

ظریف خاطرنشان کرد: برخی از نمایندگان در مورد ارتباطاتم با برخی از مقامات کنونی آمریکا سوال می‌کنند، این مقامات یک روزی مخالفین دولت جنگ‌طلب بودند که بنده کارهایم را در همان زمان نیز در حیطه وظایفم انجام می‌دادم اما اگر توانستم در میان این جنگ‌طلبان اختلاف ایجاد کنم این افتخار بنده است چون وظیفه‌ام را انجام دادم.

وی افزود: طبیعتا عافیت‌طلبی و نشستن در خانه برایم راحت‌تر بود ولی افتخار می‌کنم که بر اساس بزرگان نظام و با نظر و اجازه آنها این کار را انجام دادم.

ظریف، خطاب به برخی منتقدان خود گفت: این افراد نگفتند که چرا رسانه‌های صهیونیستی به من حمله می‌کنند؟ اما آیا اینکه دشمنان به توانمندی یک فرزند کوچک شما اذعان و اعتراف می‌کند، بد است؟

وزیر پیشنهادی امور خارجه خطاب به نمایندگان گفت: برای روشن شدن ذهن شما این مثال را مطرح می‌کنم که به دنبال تصویب اولین قطعنامه ظالمانه شورای امنیت علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌یی ایران به لطف خدا و به یاری امام زمان (عج) سخنرانی مستدلی را در اثبات حقانیت کشور به شکلی در شورای امنیت ارائه کردم که سفیر انگلیس در جلسه فردای سفارتش به همکارانش گفت که این سخنرانی را باید در کلاسهای دیپلماسی برای دیپلمات‌های انگلیسی تدریس کنیم تا بفهمند که چطور بایداز منافع ملی‌شان دفاع کنند.

وی اضافه کرد: وقتی همان سخنرانی به استحضار مقام معظم رهبری رسید فرمودند «به وزارت خارجه بگویید که از طرف من به آقای ظریف گفته شود خسته نباشید، بسیار خوب و قوی صحبت کردید، متشکرم و ان‌شاءالله موفق باشید» حال نمی‌دانم چرا برخی از دوستان ما تلاش می‌کنند شرایط را وارونه جلوه دهند.

ظریف خطاب به نمایندگان گفت: همچنین با تاکید بر اینکه شرایط منطقه‌ای خطیر و لزوم مواجهه جدی با آن ایجاب می‌کند که سهم مشترکی از این وضعیت حساس داشته باشیم .

وی همچنین اعلام آمادگی کرد که در صورت دادن رای اعتماد مجلس به او برای تعامل مثبت با مجلس و سایر دستگاه‌های ذیربط برای تولید این سهم مشترک آمادگی دارد در ظرفیت مجلس در دیپلماسی هدفمند پارلمانی استفاده می‌کند. در غیر این صورت حتما با صداقت با شما برخورد خواهد کرد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۲۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
عليرضا
|
۱۷:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
به حق جناب آقاى ظريف يكى از افتخارات كشور عزيزمان مي باشند و اميد است نمايندگان محترم با راى بالا قدر اين فرصت به دست آمده را به خوبى بدانند
سهراب
|
۱۷:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
اقایون چون از اتوبوس پیاده شدن حاضر به پذیرش کسی دیگه ای که از خودشون بهتره نیستن وحالا حالا ها چوب لای چرخ دولت اقای روحانی میزارن فقط ادمهای مثل دکتر ظریف میتونه با این ادم های کوچک مغز رقابت کنه وجلو تند روی هاشونو بگیره ما به همچین انتخابی احن میگیم ودرود به اقای ظریف با این سخنرانی جانانش
سید
|
۱۶:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
سلام چرا نظرات را نمایش نمی دهید در حالیکه نه توهین است ونه نامربوط.
مجید
|
۱۶:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
به جناب آقای دکتر روحانی انتخاب شایسه چنین دیپلمات قوی و بی نظیر را تبریک عرض میکنم.
ناشناس
|
۱۶:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
زنده باد ظریف، زنده باد عقلانیت و منطق و دانشمداری، پیروز باد دولت تدبیر و امید؛ و پاینده باد کشور عزیزمان ایران
ایرانی
|
۱۵:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
مردی سیاس وجهاندیدده ومعتدل وصاحب نظردرعرصه خارجی
ناشناس
|
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
ای کاش با کسانی که کشور را در این چند سال اخیر از ایشان محروم کردند برخورد شود تا از تلخکامی مردم کمی کاسته شود
ناشناس
|
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
زنده باد ظریف، زنده باد عقلانیت و منطق و دانشمداری، پیروز باد دولت تدبیر و امید؛ و پاینده باد کشور عزیزمان ایران
امین
|
۱۱:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
انصافاً وقتی صحبت های ایشون رو گوش کردم افتخار کردم به ایرانی بودن. انقدر مسلط، با دانش و قوی واقعا جا خوردم. ناخودآگاه یاد منوچهر متکی افتادم. که اون شخص چطور سخنرانی می کرد و این آقا چطور. بخدا فقط دکتر ظریف شایسته ی این پست هست ولاغیر.

انتخاب لطفا نظر منو چاپ کنید. تا حالا چندبار فرستادم ولی تایید نکردین. مشکل چیه
یوسف
|
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
جناب ظریف خداراشکر میکنیم که با همت والای مردم رئیس جمهوری شایسته مقتدر و کاردان سرکار آمد تا همکاران ارزشمند وکاردانی مثل شمارا انتخاب کند .اما برادر بزرگوار از هیاهو ی مشتی حسود و بی ادب نکران نباشید اینها دنیا را در حد روستای خودشان و سازمانهای بزرگ را در حد خانه کدخدای دهشان میدانند .اینها از پیچیدگیهای معادلات سیاسبی چه میفهمند اینها که با عوامفریبی و هزاران دوز وکلک صندلیهای خانه ملت را تصاحب کرده اند ومدام یا در حال راه رفتن یا در گوشی صحبت کردن هستند یا متاسفانه در حال چرت زدن هستند چه میدانند که مادر چه بحران بزرگی قرار گرفته ایم البته بنوعی به آنها حق میدهم زیرا دولتی که در 8سال گذشته جز بدبختی و عقب ماندگی در داخل و جز دشمن تراشی در خارج کشور دست آوردی ندئاشته حاصل حمایتهای بی دریغ همین قماش است .آنها که وقتی احمدی نژاد قطعنامه های سازمان مللرا ورق پاره میخواند برایش کف میزدند و یکی از این جماعت بلند نشد فریاد بکشد که بابا با مسائل بین المللی اینگونه بر خورد نکنید و برعکس شدند مبلغ هاله نور و این اراجیف عوامفقریبانه که امروز نتیجه اش را میبینیم.اینها حسودند و کوردل و از آنها توقع دیگری نباید داشت .مطمئن باشید همی مردمی که علیرغم بسیج مهمه نیروها و توانائیها برای انتخاب دیگری به صحنه آمدند و خفت را نپذیرفتند و انسانی صالح را انتخاب کردند در دور بعدی انتخابات مجلس حساب اینهارا هم کف دستشان خواهند گذاشت
ناشناس
|
۱۰:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
ظریف بهترین وزیر خارجه پس از انقلاب خواهد بود. من به آقای دکتر ظریف افتخار می کنم کسی که در خارج از مرزها مشهورتر بوده تا در وطن خود.
ناشناس
|
۱۰:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
زنده باد ظریف، زنده باد عقلانیت و منطق و دانشمداری، پیروز باد دولت تدبیر و امید؛ و پاینده باد کشور عزیزمان ایران
امید
|
۱۰:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
خیلی باهاش حال کردم بخش سیاسی ذهنم ارضا شد
ناشناس
|
۱۰:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
بنده اين مطلب را متوجه نميشوم ف مگر آقاي روحاني منتخب ملت نيست؟!!! كه هست!!!
پس تصميمات و انتخاب اعضا كتبينه توسط وي تبلور افكار و نظريات راي دهندگان است ، پس چرا بعضي ها با راي ملت لجبازي مي كنند، از توي اين قضيه يك چيز را شايد بشود استنباط كرد، احتمالا در اين شرايط و دولت ، منافع مخالفين به خطر افتاده است و به دنبال حفظ منافع خودشان هستنند؟؟؟ منافع ملت و مملكت فداي سرشان؟؟؟
ناشناس
|
۱۰:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
سران فتنه ، عوامل فتنه ، ساکتین فتنه ، بوی فتنه خلاصه هر کسی که با ما نیست یکی از برچسب های فتنه رو بهش می چسبونیم و سه سوت حذفش می کنیم ولی هنوز باور نداریم که تو این 4 سال با همین روال مملکت رو داغونش کردیم .
ایرانیان وطن پرست
|
۱۰:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
درود بر مردان روشنفکر، آگاه ،دانشمند وباسواد ایران زمین مثل آقای دکتر ظریف و......
ناشناس
|
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
خداوند شما را برای کشور عزیزمان ایران حفظ کند
sasan
|
۱۰:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
واقعا ظریف نشان داد که می تواند بهترین وزیر خارجه ایران از ابتدا تاکنون باشد.
ناشناس
|
۱۰:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
زنده باد ظریف، زنده باد عقلانیت و منطق و دانشمداری، پیروز باد دولت تدبیر و امید؛ و پاینده باد کشور عزیزمان ایران
ناشناس
|
۰۹:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
درود بر شما آقای ظریف.مرد واقعی دیپلماسی خارجی
حسین ک
|
۰۹:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
سلام آقای ظریف مردی قوی و انقلابی و حافظ منافع ایران ........درود بر ظریف
نظری
|
۰۸:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
اقای ظریف و اقای زنگنه نقاط قوت این کابینه هستند و من مطمئن هستم این کابینه رای خواهد اورد و اصلا"قابل مقایسه نیست با دولت نهم و دهم
ناشناس
|
۰۸:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
شما كه دم از آزادي بيان مي زني با چه بغضي ميگي تكفيري! حالا چون شما رو قبول نداره تكفيري شده! پس چي شد زنده باد مخالف من! در عجبم از كردار شما! وجدان داري درج كن.
تدین
|
۰۸:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
باسلام چرا بعضی ازنمایندگان مجلس بی ادب وگستاخ وبدون دلیل تهمت می زنند وفحاشی می کنند برای یک برنامه زنده خیلی بد وزشت ودورازانسانیت است .ضروری می نماید کسی جلو آنهارابگیرد وسرجایشان به نشاند تا اخلاق انسانی اسلامی حاکم گردد.
ناشناس
|
۰۸:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
درود بر ظريف دانا..مرگ بر تكفيري هاي وطني
كور شود هرانكس كه نتواند ديد... روحاني پيروز است
ناشناس
|
۰۸:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
درود بر ظريف دانا..مرگ بر تكفيري هاي وطني
كور شود هرانكس كه نتواند ديد... روحاني پيروز است
ناشناس
|
۰۸:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
درودبرروحانی بخاطراین انتخاب مدبرانه وعاقلانه وافرین به اقای ظریف متعهد
سعید
|
۰۸:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
دیروز موقع گوش کردن به سخنان اقای ظریف حتی یک لحظه هم از پای تلویزیون بلند نشدم انقدر که خردمندانه باهوش سنگین قاطعانه صحبت کردند که من میخ کوب شدم و حسرت خوردم که در این چند سال افراد نابخرد چطور ایشان را خانه نشین کردند واقع ایشان در نوع خود جواهری کمیاب شابدم نایاب باشد
یعقوب
|
۰۷:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
آقای ظریف این گوی و این میدان.ثابت کنید که در چند سال گذشته به شما ومدیران با لیاقتی مثل شما جفا شد. ایران و ایرانی باید در جهان دارای عزت و احترام باشد.با آرزوی موفقیت
علی
|
۰۷:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
خدایا ببین چه ادمای توانایی تو این کشور هست که به راحتی کنار گذاشته شدن و فقط بخاط سیاست.
ایرانی
|
۰۷:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
حرفهای دکتر ظریف و منطق سخنرانیش بیش از همه من رو یاد " محمود " میندازه ... !!!!!! این دیپلمات ممتاز ایرانی باید دوران محمود بازنشسته بمونه تا این بلاها سر مردم ایران بیاد.دولت محمود مطمئن باشه به ضرس قاطع که مردم این سرزمین خیانتی رو که به ایران کردند رو هیچ وقت نمی بخشند . .... ! پاینده باشد محمد جواد !!
ناشناس
|
۰۷:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
ـقتی ظریف قطعا از بهترین گزینه های ممکن برای وزارت خارجه است ولی متأسفانه برای برخی ها کسانی همجون احمدی نژاد خوب است که که دنیا را علیه ما بشوراند .
امیر حسین
|
۰۲:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
بدجوری رفتی تو دلم ظریف
ناشناس
|
۰۲:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
سیستم تک مجلسی باید جایش را به سیستم دو مجلسی بدهد. مجلس کنونی مجلس عوام است. به همین دلیل قوانین متناقض تصویب می شود.
فافا
|
۰۱:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
آهان..خوشم اومد.به این میگن وزیر خارجه.سیاس و کار بلد.
ناشناس
|
۰۱:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
ای ول
ناشناس
|
۰۱:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
ان شاالله موفق باشید خداوند پشت و پناهتان،
به آن هایی که سنگ اندازی می کنند:
و مکرو و مکر الله و الله خیرالماکرین
ناشناس
|
۰۰:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
نجفی که خیلی بهتر از ایشون صحبت کرد
ناشناس
|
۰۰:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
احساس غرور کردم انشاءالله رای بیاورند
ناشناس
|
۰۰:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
یعنی مخالفای اقای ظریف تکفیریای وطنی هستند!واقعا براتون متاسفم
یوسف
|
۰۰:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
صحبت ها خیلی حکیمانه بود هم سخنرانی آقای دکتر ظریف و هم دفاعیات آقایان نجفی و علوی.
ناشناس
|
۰۰:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
سخنرانی ایشان فوق العاده بود واقعا کوبنده ،موقع صحبتهای ایشان تمام نماینده ها رو صندلیاشون میخکوب شده بودن و سکوت به فضای مجلس حاکم شده بود.عجب قدرت کلامی دارند.ماشاالله
اصلاحات
|
۰۰:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
سرت سلامت فرزند برومند ایران و هزاران درود بر تو و هزاران هزار بار تاسف برای نمایندگانی که بسان کبک سرشان را زیر برف کرده و شما را نمی بینند. به اری خدا مجلس به شما رای اعتماد خواهد داد به کوری چشم دشمنان شما و دولت تدبیر و امید
ناشناس
|
۲۳:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
عالی بود، واقعا آخر شخصیته
soroosh
|
۲۳:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
دود از کنده بلند میشه
ناشناس
|
۲۳:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
ای کاش می شدصدای سخنرانی آقای ظریف راهم می گذاشتید.
واقعا اگرفردی به آقای ظریف رای اعتمادندهد حقیر است .آقای ظریف با این سخنرانی غرورملی رازنده کردند احسنت.
ناشناس
|
۲۳:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
انقدر از این دکتر ظریف در رسانه های تندرو در مورد بد گفته میشد و میگفتند غرب زده که من تا امروز فکر میکردم ایشان نتواند فارسی حرف بزند !!! ظریف امروز ثابت کرد یک دیپلمات تمام عیار است
هموطن
|
۲۳:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
دقت کردید وزرای پیشنهادی چقدر با شخصیت هستند؟ کاملا برازنده وزیر هستند.
ورمزیار
|
۲۳:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
امروز پس از نطق جناب دکتر ظریف به خاطر آشکار شدن توان و بزرگی یکی از سرمایه های ایران اسلامی و عضو کابینه ی دولت تدبیر وامید خاضعانه خداوند بزرگ را سپاس گفتم و از درگاه ربوبیتش خواستم به حق آبروی شهیدانی که امروز در جلسه ی مجلس از آنان یاد شد(باقری وباکری)به این فرزند برومند انقلاب اسلامی توفیق باز کردن گره های کور پیشرفت کشور را که حل بسیاری از مشکلات منوط به آن است را عطا فرماید
سروش
|
۲۳:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
دمت گرم ظريف.اين مجلس تمام راستي چيزي براي نظرات بلند شما ندارد جز بهانه تراشي
ناشناس
|
۲۳:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
شيرمادرت حلالت ظريف جان تاكورشوند تكفيرهاي حسود
saba
|
۲۳:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
درود. به این میگن دیپلمات. عالی در حد بی نهایت. درود بر روحانی بخاطر حسن انتخابش. امید داریم برای روابط دوستانه با کل دنیا.
سوری
|
۲۳:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
آقای ظریف شخصی است که ایران را در مجامع بین المللی دارای شان دیپلماتیک خواهد کرد.
ناشناس
|
۲۳:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
این آقایون نماینده ای که اتفاقا کاراشون اصلا به نمایندگان ملت شباهتی نداره چطور هرچی به ذهنشون میاد به زبان جاری می کنن!؟ سندی ، مدرکی ، فیلمی یا عکسی رو کنن که ببینیم چی تو چنته دارن .... فقط حرف می زنن ! دوصد گفته چو نیم کردار نیست......
ناشناس
|
۲۳:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
من چند درس مهم از این پخش مستقیم از تلویزیون گرفتم:1. دولت قبلی به تنهایی مقصر این اتفاقات نبوده.2. چرا قبلا این نمایندگان اینقدر موشکاف نبودند
3. و از همه مهمتر وقتی مجلس را دیدم افسوس خوردم که چرا در انتخابات مجلس شرکت نکردم. مطمئنا دفعه بعد در انتخابات مجلس ساعت 8 صبح نفر اول هستم
راستی شما فهمیدید ایراد کابینه آقای روحانی چی بود؟ ما که نفهمیدیم!!
سپاسگزارم که خواندید
عبد الله
|
۲۳:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
واقعا لذت بردم از نطق شیواشون . خدا دکتر روحانی رو حفظ کنه با انتخابهای زیباشون
محمد
|
۲۲:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
برای نمایندگانی که با سفسطه بازی سعی در تخریب آقای ظریف دارند آروزی شفای عاجل داریم
ناشناس
|
۲۲:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
امیدوارم خونه نشینی نخبگان در این دولت دیگه تموم شه.
ماندنی
|
۲۲:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
فقط یه دیپلمات حرفه ای می تونه نمایندگان بی قرار مجلس رو میخ کوب کنه.
leila
|
۲۲:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
آنقدر ایشان زیبا صحبت کردند که میخکوب شده بودم. راستی که برازنده ی وزارت خارجه ی ایران است.
دنا
|
۲۲:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
درودبرروحانی ویارانش
ناشناس
|
۲۲:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
ماشالله
محمد
|
۲۲:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
جناب آقای دکتر ظریف با بیانات خودشان استاندارد های جدیدی را از ادب و تسلط بر آداب سخن برای سیاستمداران ایران عزیز معرفی کردند. ایشان به خوبی نشان دادند که چگونه می توان با حفظ معیار های دینی و سنتی، مدرن بود و از دوگانگی ای که برخی تنگ نظری ها در رابطه دین و سیاست در جامعه ما ایجاد کرده اند عبور کرد.
ناشناس
|
۲۲:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
دولت نهم و دهم ضد عقل ضد اخلاق بودو تمام انسانهای خوب و نخبه را خانه نشین کرد و افراد نا پاک را بر مسند امور نشاند
ناشناس
|
۲۲:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
تا به حال همچین سخنران قهار و ماهری ندیده بودم , احسنت
ata
|
۲۲:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
واقعا ادم تفاوت رو وزرای دکتر روجانی احساس می کنه
مچکریم
ناشناس
|
۲۱:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
احسنت........................
راس
|
۲۱:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
آنهایی که ندیدند بدانند خیلی حیف شد! یکی از دفاع های قاطع در مجلس بود، میشه گفت حتی فراتر از جلسه استیضاح مهاجرانی و رای اعتماد زنگنه (البته در سال 80) بود. فوق العاده بود.
برگی دیگر از یکپارچگی تعهد، تخصص و تجربه در نظام ایران بود.
اگر مجلس رای بالای 200 به ایشان ندهد واقعا باید آنها را بی بینش و درک دانست.
ناشناس
|
۲۱:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
درود بر ظریف
ناشناس
|
۲۱:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
تا به حال همچین سخنران قهار و ماهری ندیده بودم , احسنت
حمید
|
۲۱:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
من پیشنهاد میکنم مجلس رو منهل کنید و همین اقای ظریف کاریی بیش از این مجلسه .تنهایی تصمیم بگیرن بهتر از مجلس تصمیم می گیرند.ظریف یک دیپلمات واقعی و قابل احترام.درود بر شما
ناشناس
|
۲۱:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
خیلی خوب بود
ناشناس
|
۲۱:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
فوق العاده صحبت کرد. به معنای واقعی ایشون یک جنتلمن کامل است.
ناشناس
|
۲۱:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
یک دادگاه تفتیش عقاید کامل انهم در پیش چشم همه جهان طوری که وزرای پیشنهادی اول کلی سعی نمودند تا خود را از تحمتها و افتراعات و اتهامات مبری کنند چون در کشور ما همه متهمند الا اینکه خود را تبرئه کنند اما مسببین این افتضاح پوست کلفتی دارند چرا که فکر میکردم اب شوند بروند زمین که نشد.کسانی که فتنه های بسیار بالاتر را پیش اورده بودند خود را مدافع نظام و ولایت جا زدند همانها که رهبری فرمودند بارها تذکر دادم که نکنند این کار را(بر هم زدن مراسمهای مختلف کشور را)اما همین مدعیان دروغین ولایتمداری راس ان فتنه بودند اکنون نیز به بی حیثیت نمودن نظام پرداختند جالب تر اینکه عقبه انها در صدا و سیما و در خبر 20/30 چنان گزینشی بخش دادگاهی کار را نشان داد که دیگر هیچکس اینکار را اتفاقی نداند.مبارک است
پوریا پ
|
۲۰:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
اقای ظریف خداشماروبرای انقلاب نگه داره واین اتش افروزان که کشوروبه اینجارسوندندنابودکنه اینانونشونوتوفتنه میخورندواتش افروزی این خوارج های زمانه این......
میلاد
|
۲۰:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
احسنت بر شرفش
غزل
|
۲۰:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
مجلس باید با ملت همگام باشد ما ظریف را می خواهیم با رای قاطع
ناشناس
|
۲۰:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
درودبرکلیه وزرای دکترروحانی وبخصوص جناب دکیرظریف معلوم نیست این نمایندگان مخالف نمایندگان ملت هستندیانماینده احمدی نژاد
ناشناس
|
۲۰:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
چقدر خوبه وقتی این اقایان سخنرانی میکنند دلهره اینکه باز چی میخواهد بگویند که اوضاع رابدتر کنند نداریم!!
محمد
|
۲۰:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
درود بر کلام و شخصیتت آقای ظریف
ناشناس
|
۲۰:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
"برادر دیگری در کمیسیون سوالی را مطرح کرد که نشستند و پاسخ من را گوش کنند دوباره همان سوال را با عباراتی حق به جانبه در صحن علنی مجلس مطرح کردند "
انتخاب درست جمله اینه : ننشستند و پاسخ مرا گوش کنند!
ناشناس
|
۲۰:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
ديپلماسي يك كار ظريف است نه شعاري
کامران
|
۲۰:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
آن قسمتی که این جمله ها را گفتند بسیار زیبا و معنی دار بود:
"گرچه دولت نهم علیرغم نظر بزرگان نظام بنده را در 47 سالگی خانه‌نشین کرد و علیرغم اینکه تدریس کتاب درسی نوشته شده توسط خودم را به دانشجویانم سپرد و علیرغم اینکه از چندین دانشگاه معتبر جهان پیشنهاد تدریس دارم ولی با کمال افتخار بیان می‌کنم که در شش سال گذشته فقط در ایران مانده‌ام و حتی یک لحظه هم فکر خروج از ایران را نداشتم".
باید بگم ما هم به شما افتخار می کنیم.
کیا
|
۲۰:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
سوار مرکب سخن ، حاکم بر گستره منطق و در عین ظرافت ، استوار. ایشان نشان دادند که فاصله بین نخبگان و کسانی که اخیرا بر مسند مسؤلیت ها جولان می دهند بسیار است.
ناشناس
|
۲۰:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
برادر دیگری در کمیسیون سوالی را مطرح کرد که نشستند و پاسخ من را گوش کنند

انتخاب اصلاح كن گفت ننشتند تا پاسخ من را گوش كنند.
ناشناس
|
۱۹:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
خداييش مجلس سياس در اين حد بخودش نديده بود چنان سكوتي مجلس رو فرا گرفته بود كه واقعاً ديدني بود .
Reza
|
۱۹:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
بسیار عقاید تخصصی را بیان میکنند٫ امیدوارم که امثال آقای ظریف و صالحی در ایران عزیز زیاد باشند.
ناشناس
|
۱۹:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
این دیگه کی بود؟؟ این 8 سال این آدما کجا بودند؟
ناشناس
|
۱۹:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
آدم حسابی تر از این آقای ظریف من تو هیچ دولتی ندیدم
ثقلین
|
۱۹:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
ما واقعا از نطق غرای جناب دکتر ظریف با آن تسلط بی بدیلشان بر قرآن کریم و سیاست خارجی لذت بردیم.
نطقی بود که واقعا تمامی نمایندگان را مسحور خویش کرد.
و پاسخ بسیار قاطع و رسایی به رسایی دادند.
خداوند حفظشان بفرماید.
ناشناس
|
۱۹:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
واقعا عالی بود به خدا سخنان ایشان طوری بر دلم اثر کرد که اشک از چشمانم سرازیر شد
رضا
|
۱۹:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
واقعا احسن بر انتخاب آقای روحانی
علی
|
۱۹:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
موافقای ظریف مثبت بزارند موافقای جلیلی منفی. یعنی کی دیپلمات تره؟
معتدل
|
۱۹:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
ظریف اینقدر حرفه‌ایی و عالی حرف زد که همه نماینده‌ها سر جاشون میخکوب نشستن و صداشون در نیومد!
دیپلمات یعنی این !
ali d
|
۱۹:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
من کارشناس علوم سیاسی هستم و با تفکرات آقای دکتر ظریف کاملا آشنا هستم . آخه مگر هر کس با هنری کسینجر یا ... مذاکره کرد دشمن است تا کی این نماینده های نوک بینی بین می خواهند آب را گل آلود نمایند. بگذارید این خبره و سیاس سیاسی کار کند بخدا بد نمی بینید.
حامد
|
۱۹:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
درود بر شرفت مرد
ناشناس
|
۱۹:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
آدم کور راهشو پیدا میکنه ولی کسی که خودشو به کوری زده هرگز.
بعضی از این نمایدگان خودشونو به کوری زدند که ایشالا ملت تو انتخابات بسیار مهم بعدی مجلس کار نیمه تمام را تمام میکند.
ارمین
|
۱۹:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
به این میگن مرد سیاست من وقتی داشت صحبت میکرد واقعا گریم گرفته بود چون بعد از چند سال خانه نشینی که ثمره دولت احمدی نژاد استعداد نابود کن بود حرفای دلشو زد که بسیار منطقی بود واقعا بعد از چند سال حرفای واقعی نه خیالی رو شنیدم
حسين
|
۱۹:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
چقدر جاى امثال ظريف در مجلس و دولت ما خالى بوده و هست!!!!
ناشناس
|
۱۹:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
مثل اینکه بعضی انتقاد در مجلس را با تفتیش عقاید اشتباه گرفته اند