صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۲۳۹۷۴
تاریخ انتشار: ۴۵ : ۱۰ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
شمار زیادی از خبرگزاری ها و مجتمع های رسانه ای و سایت های رنگارنگ و سامانه های پیامکی که بعضا دست در جیب بیت المال نیز دارند، عملیات روانی گسترده ای را از ابتدای فعالیت دولت جدید برای زمین زدن آن آغاز کرده اند، اما ظاهرا همه اینها ناکافی بوده و جعل امضا و استمداد از اموات نیز به این منظور مورد استفاده قرار گرفته است.

به گزارش آینده ، بعد از لو رفتن جعلی بودن نامه منتسب به 3500 عضو هیئت علمی، خبرگزاری نسیم و... این بار این نامه جعلی را بدون اسامی منتشر کردند تا ضمن تداوم فشارها بر دولت جدید، آبروریزی ها ادامه نیابد.

بنا بر این گزارش، روز اول مرداد نامه ای که ادعا شد توسط 3540 تن از اعضای هیات علمی امضا شده، در برخی رسانه ها منتشر شد که محتوای آن، فشار بر دولت جدید در انتخاب وزیر علوم بود.

این که نامه ای سیاسی توسط 3500 عضو هیئت علمی برای تهدید دولتی که با رای مردم روی کار آمده، امضا شود، از ابتدا عجیب و حیرت آور بود، اما رو شدن دست منتشرکنندگان نامه با اعتراض برخی که نامشان پای نامه بود و مشخص شدن درگذشت برخی دیگر، باعث شد تا این بار اصل نامه با عدد 3540، البته بدون نام امضا کنندگان منتشر شود.

یکی از اساتید دانشگاه شهید بهشتی که نامش در زیر این نامه درج شده، با رد امضای آن، اظهار داشت که چندی پیش صحبت چنین نامه ای بوده، اما وی آن را ندیده و امضا هم نکرده است.

این احتمال می رود که اسامی پای این نامه، با استفاده از لیست های اساتید مرتبط با تشکل بسیج اساتید و بدون رضایت صاحبان امضا پر شده باشد.

نکته جالب دیگر این که اسامی بسیاری از اساتید دو بار زیر هم درج شده تا تعداد زیاد شود و یکی از اساتید دانشگاه تهران که نام وی در این لیست آمده، مرحوم شده است.







همچنین وزن اسامی منتسب به برخی دانشگاه های گمنام و غیرمشهور بسیار بیشتر از دانشگاه های معتبر و مشهور است.

مثلا تعداد افرادی که عضو دانشکده فنی انقلاب خوانده شده اند، با اعضای امضاکننده دانشگاه مهم امیرکبیر برابر و هر دو 15 نفر است.

بررسی این لیست، نتایج جالب دیگری هم به دست می دهد.

به گفته مدیر گروه فناوری های نو مرکز تحقیقات استراتژیک، معاون پژوهشی دانشگاه تبریز هم طی نامه ای رسمی به تاریخ 6 مرداد اعلام کرده است که اعضای هیات علمی این دانشگاه که نام شان در این نامه قید شده بالاتفاق نسبت به این قضیه ابراز بی اطلاعی کرده اند.

این گروه از اساتید دانشگاه تبریز با صدور بیانیه ای خواستار تکذیب نام خود شده اند، اما به جای درج تکذیبیه، بار دیگر این نامه درج شده است.

۱- دکتر اصغر نقدی عشرت آباد ۲- دکتر ناصر فروهی ۳- دکتر علی اصغر جعفرزاده ۴- دکترمحسن موید ۵- دکتر صدیف آزاد مرد دمیرچی ۶- دکتر محمد رضا ساریخانی ۷- دکتر اسماعیل اسدی ۸- دکتر جواد حصاری ۹- دکتر صاحبعلی بلندنظر
۱۰- دکتر یعقوب راعی ۱۱- دکتر محمد ظاهری ۱۲- دکتر بهرام باغبان کهنه دوز ۱۳- دکتر سیروس حسن نژاد ۱۴- دکتر مجید نووزی ۱۵- دکتر شهرام واحدی ۱۶- دکتر حمید رضا سروریان ۱۷- دکتر اصغر اصغری مقدم ۱۸- دکتر فرامرز تقی لو
۱۹- دکتر سیدمحمدتقی علوی ۲۰- دکتر شاهین اوستان ۲۱- دکتر داود زارع حقی ۲۲- دکتر ناصر مهنا ۲۳- دکتر حسن فخر ۲۴- دکتر حسین میرزایی ۲۵- دکتر بهروز ساری صراف ۲۶- کتر علی محمد خورشید دوست ۲۷- دکتر روح اله امینی
۲۸- دکتر داود بهبودی ۲۹- دکتر توکل آقایاری ۳۰- دکتر داوود مختاری کشکی ۳۱- دکتر مهدی ارزنلو ۳۲- دکتر عباس احمدی ایاخچی ۳۳- دکتر حمید محمدزاده ۳۴- دکتر علی بنده حق


در اینجا بخشی از واکنش ها و تکذیب اساتید نسبت به این نامه را می خوانید.