صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۶ مهر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۲۲۹۷۰
تعداد نظرات: ۱۰ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰ : ۱۳ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۲
شورای روابط خارجی آمریکا:
ری تکیه مقام سابق وزارت خارجه آمریکا نوشت: روز چهارم اگوست هفتمین رئیس جمهور ایران تحلیف می شود. حسن روحانی قدرت را زمانی به دست می گیرد که کشورش با فشارهای بین المللی مواجه است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ری تکیه مقام سابق وزارت خارجه آمریکا  در وبسایت شورای روابط خارجی آمریکا نوشت: روز چهارم اگوست هفتمین رئیس جمهور ایران تحلیف می شود.  حسن روحانی قدرت را زمانی به دست می گیرد که کشورش با فشارهای بین المللی مواجه است.

به گزارش سرویس بین الملل پایگاه خبری انتخاب، روحانی در حال حاضر لحن کشورش را تغییر داده و قول به اعتدالگرایی و نگاهی نو به شرایط فعلی ایران داده است.

این مقام امریکایی در ادامه می نویسد: نمی توان در مقابل وسوسه استقبال از سیاستمدار ایرانی که لحنی پرگماتیک دارد، مقاومت کرد.

اگرچه ما باید، درحالیکه روحانی به پاستور نقل مکان می کند، کمی مکث کرده تا دریابیم او تا چه حد در مسئله ی هسته ای از قدرت برخوردار است و به چه میزان از سرمایه سیاسی خود برای تحقق وعده هایش استفاده می کند.

روحانی از آغاز انقلاب اسلامی ایران در سال 1357 جزئی از جمهوری اسلامی بوده است. او در طول حضورش در شورای امنیت ملی ایران سعی در حل و فصل مناقشات و استفاده از شخصیت های ملی را داشت.

پیروزی روحانی در انتخابات ریاست جمهوری باعث نمی شود که نیاز به اطمینان بخشی به جامعه بین المللی فراموش شود. در طول دوران ریاست جمهوری اوباما، ایران پیشنهادات گفتگو بین دو کشور را رد کرده است.

روحانی چهره ای مدبر، باتدبیر و متفکر از خود نشان داده است. تعهد رئیس جمهور جدید ایران به بهبود روابط بین المللی و سامان بخشیدن وضعیت اقتصادی واقعی به نظر می رسد.

با این حال، به توافق رسیدن با آژانس نخستین گام مهم روحانی محسوب می شود.

مترجم: محمد امین فرزانه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۴
Admin
|
۰۵:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۰
روحانی لیاقت و توانمندی لازم برای بهبود شرایط را دارد مشروط بر اینکه اجازه بدهند!!!!
ناشناس
|
۰۱:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۰
درست نمی دونم هدف امریکا چیه ولی به نظرم پا گذاشتن ایران به سازمان های بین المللی مثل سازمان تجارت جهانی و ... مهم تر از انرژی هسته ای است چون وقتی ما در ان سازمان های پذیرفته شده باشیم همه امور رو راحتتر انجام می دیم.
ناشناس
|
۰۰:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۰
دوستان آگاهانه نسبت به اخبار خارجی در انتخاب بی تفاوت هستند یا...!
در هر صورت در تاریخی که این خبر درج شده، کنگره ایالات متحده طرحی را به منظور قطع کامل صدور نفت ایران را بررسی و تأیید میکند که تا حدود زیادی با این خبر منافات دارد...
فرید
|
۲۱:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
باید ببینیم چه کسی این حرفها را میزند
حرف یک مقام سابق هیچ اعتباری ندارد و نباید بیخود امیدوار به بهبود روابط شد
هروقت یک مقام رسمی اظهار نظر کرد آنوقت با آب و تاب منعکس کنید
علیرضا عسکریان
|
۲۱:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
انتخاب کمک روحانی باش ما هم هستیم همانگونه که در انتخابات بودیم سعی کنیم همه مردم همه و همه کمکش کنیم یک یا علی بگید تا دشمنان علی فرار کنند
ناشناس
|
۱۹:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
وقتی روحانی در داخل حتی قدرت انتخاب وزرا را نیز ندارد چطور می خواهد در عرصه خارجی چانه زنی کند مئلا روحانی برای وزارت کشور که مهمترین وزارت خانه است نمی تواند گزینه مدنظر خود را انتخاب کند و حاضر است رحمانی را که گزینه لاریجانی است انتخاب کند در صورتی اگه مردم می خواستند چنین گزینه ای وزیر کشور باشد به قالیباف رای می دادند ضمن احترام به هر سه این عزیز ان( رحمانی و قالیباف و لاریجانی) اما روحانی باید به نظر مردم احترام بگذارد و گزینه اصلی خود را برای این وزارت خانه معرفی کند
leila
|
۱۸:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
روحانی جزئی از این انقلاب بوده و هست و برای همین هم دلسوز این انقلاب است. برخلاف بعضی ها که نه دیروز کاری کردند برای این انقلاب و نه امروز کاری جز قانون شکنی و خراب کردن اوضاع بلدند و با اینهمه کلی هم ادعایشان می شود.
صدری
|
۱۸:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
انعکاس نظرات مقامات بین المللی و ایرانی در خصوص اصلی ترین مشکلی که مادر تمامی مشکلات ایران است باعث میشود تا مقامات و مسئولین ایران دید واقع بینانه تری نسبت به مسائل پیدا کرده و این جنبش خبری مطمئنا بر آینده تصمیمات ایران اثرگذار خواهد بود زیرا توده مردم ایران لحظه شماره میکنند تا به یاری خدا و عزم و تدبیر شیخ عرصه دیپلماسی ایران این گره کور باز شود .
ناشناس
|
۱۷:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
پراگماتیک رو نمی دونم، ولی به شدت بوی بی معرفتی میاد
جواد
|
۱۴:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
جدا از سایت انتخاب تشکر می کنیم.
مقالات خوب و مثبتی را ترجمه می کنید و دریچه ای از امید را (البته واقع بینانه) باز می کنید.
ممنون