صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۲۰۳۱۶
تعداد نظرات: ۲۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۵ : ۰۸ - ۱۹ تير ۱۳۹۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
پنج‌ماه از آخرین جلسه هیات‌امنای دانشگاه آزاد اسلامی می‌گذرد و مسوولان دانشگاه چراغ خاموش و بدون ارسال گزارش عملکرد و تصویب بودجه سال 92 دانشگاه آزاد در حال فعالیت هستند.

به گزارش پایگاه خبری انتخاب به نقل از شرق ؛ دانشگاه آزاد اسلامی با سرمایه‌ای معادل 300‌هزار‌میلیارد‌تومان، یک‌میلیون‌و300‌هزار دانشجو، شش‌میلیون فارغ‌التحصیل، 33‌هزار کارمند و املاک فیزیکی معادل 14میلیون‌مترمربع، اسفند 90 با حمایت جریان سیاسی خاصی به برادران دانشجو رسید.

حالا یک‌سال‌ونیم از ریاست دانشجو در این دانشگاه می‌گذرد و هیات موسس و هیات‌امنا پنج‌ماه است که از آنچه در دانشگاه می‌گذرد بی‌خبرند و بودجه سال 92 دانشگاه آزاد که برآورد می‌شود بیش از سه‌هزار‌میلیارد‌تومان است، بین زمین و آسمان معلق است و به تصویب هیات‌امنای دانشگاه آزاد اسلامی نرسیده است.

به‌طوری‌که در اولین اجلاس هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی در سال‌جاری که در تاریخ 1392/3/29 تشکیل شد، هیات موسس با اظهار نگرانی از عدم تصویب بودجه دانشگاه آزاد در سال‌جاری، از دانشگاه خواست هرچه زودتر نسبت به تصویب بودجه 92 دانشگاه اقدام کند؛ ابراز نگرانی‌ای که تاکنون منجر به ارسال بودجه و گزارش عملکرد به هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی نشده است.

این در حالی است که بر اساس ماده 11 اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامی که به تصویب شورایعالی انقلاب اسلامی رسیده جلسات هیات‌امنا باید حداقل هر دوماه یک‌بار تشکیل شود. طبق آیین‌نامه مصوب هیات‌امنا دستور جلسات و تاریخ و محل تشکیل جلسات ابتدا به پیشنهاد رییس دانشگاه به تصویب ریاست هیات‌امنا می‌رسد. بر اساس مصوبه دیگر هیات‌امنا، دانشگاه آزاد باید بودجه هر سال دانشگاه را در ماه‌های پایانی سال قبل به تصویب هیات‌امنا برساند. این مصوبه با تغییر مدیریت دانشگاه آزاد هیچ تغییری نکرده و با توجه به تایید این اساسنامه همچنان جنبه اجرایی دارد.

توقف فعالیت‌های عمرانی دانشگاه آزاد، به دلیل کسری بودجه

هم‌اکنون از دانشگاه آزاد اسلامی خبر می‌رسد مشکلات مالی و کسری بودجه زمینه‌ساز کاهش 50‌‌درصدی بودجه این دانشگاه و توقف بسیاری از فعالیت‌های عمرانی در این دانشگاه شده است. این درحالی است که این دانشگاه هم‌اکنون با صدور بخشنامه‌ای اقدام به افزایش حقوق کارمندان به‌صورت علی‌الحساب در این دانشگاه کرده است. همچنین عدم شفافیت مالی در صرف هزینه‌های عمرانی با توجه به عدم ارسال گزارش عملکرد سال 91 در حالی منجر به ابراز نگرانی اعضای هیات موسس و هیات‌امنای دانشگاه آزاد اسلامی شده است که هنوز برای هیات‌امنای این دانشگاه مشخص نشده که در سال 92 به توجه به کاهش 50‌‌درصدی بودجه عمرانی چه میزان از بودجه صرف فعالیت‌های عمرانی می‌شود.

بودجه 3‌هزارمیلیاردی معلق میان زمین و آسمان

هم اکنون مشخص نیست مسوولان دانشگاه آزاد اسلامی با دراختیارداشتن بیش از یک‌میلیون‌و300‌هزار دانشجو در مقاطع تحصیلی مختلف، 23‌هزار کارمند و تعداد بالایی از طرح‌های عمرانی پژوهشی بدون تصویب بودجه در هیات امنای دانشگاه آزاد چگونه و با چه کیفیتی می‌خواهند طرح‌های خود را به نتیجه برسانند.

افزایش حقوق کارمندان بدون تصویب بودجه

با این‌همه معاون مالی و اداری دانشگاه طی بخشنامه‌ای به واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور به استناد مصوبه شورای دانشگاه، حقوق کارکنان دانشگاه را 25‌‌درصد افزایش داده در حالی که طبق اساسنامه دانشگاه باید این امر به تصویب هیات‌امنای دانشگاه برسد. از طرفی طبق ماده 9 اساسنامه دانشگاه، هیات موسس یکی از ارکان دانشگاه است و موظف است بر فعالیت‌های دانشگاه نظارت مستمر داشته و گزارش‌های نظارتی و بازرسی‌های خود را به شورایعالی انقلاب فرهنگی ارایه کند.

به‌طوری‌که در اجلاس هیات موسس از دانشگاه آزاد اسلامی خواسته شد نسبت به ارسال عملکرد واحدهای این دانشگاه در سال 91 برای تکمیل گزارش نظارتی هیات موسس و مقایسه آن با عملکرد سال‌های قبل سریع‌تر عمل کند. از مصوبه مذکور معلوم می‌شود که هیات موسس نتوانسته به دلیل عدم دسترسی به عملکرد دانشگاه در سال 1391 یعنی سال شروع مدیریت جدید دانشگاه، نسبت به بررسی عملکرد دانشگاه در سال 1391 و ارسال آن به شورایعالی انقلاب فرهنگی اقدام کند.

فعالیت چراغ خاموش، چرا؟
با توجه به مراتب مذکور معلوم نیست چرا مدیریت جدید، شورای دانشگاه را جایگزین هیات‌امنای دانشگاه کرده است؟ آیا عدم اعلام عملکرد دانشگاه می‌تواند نشانگر نگرانی مدیریت جدید از کاهش عملکرد دانشگاه نسبت به سال‌های قبل باشد.

شنیده‌ها حاکی است در بسیاری از واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی طرح‌های عمرانی یا تعطیل و راکد شده یا پیشرفت چشمگیری در یک‌سال‌ونیم گذشته نداشته‌اند. باوجود تغییرات وسیع در مدیریت واحد‌های دانشگاه آزاد، مخصوصا برای واحد‌های بزرگ که طبق اساسنامه دانشگاه باید به تایید شورایعالی انقلاب فرهنگی برسد، تاکنون مصوبه‌ای مبنی بر تایید انتصابات از طرف شورای مذکور ابلاغ نشده است و در مورد تشکیل و نقش هیات‌های امنای استان‌ها نیز که طبق اساسنامه وظایف مهمی مانند تصویب بودجه واحد‌های استانی و تایید انتصابات روسای واحد‌ها را بر‌عهده دارند اطلاعی در دسترس نیست. م

علوم نیست چرا هیات موسس و هیات‌امنای دانشگاه با توجه به وظایف قانونی خود در این موارد سکوت کرده و نسبت به آن واکنش جدی نشان نداده‌اند؟
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
|
۱۵:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۹
متاسفانه جناب دانشجو و تیم مدیریتی ایشان صرفا با طرح شعارهای توخالی و وعده های غیرممکن دانشگاه را در سراشیبی سقوط قرار داده اند. لازم است هرچه سریعتر گزارش عملکرد ایشان ارایه و مورد بررسی مراجع قانونی قرار گرفته سپس در خصوص ادامه مدیریت ایشان تصمیم گرفته شود.
amir
|
۱۴:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۹
متاسفانه سلطه براداران دانشجو بر نظام آموزشی کشور سبب شده است که صدای اعتراض دانشجویان شنیده نشود . بیش از دوسال است که دانشجویان واحد های علوم وتحقیقات مراکز استانها فارغ التحصیل شده اند اما به دلیل اختلاف روسای قدیم وجدید دانشگاه آزاد برای بیش از هزاران دانشجوی این دانشگاه ها هیچ گونه مدرکی صادر نگردیده است .به وزیر علوم شکایت میکنیم ارجاع میدهد به برادر، رییس دانشگاه آزاد، به رییس دانشگاه آزاد شکایت میکنیم ارجاع میدهد به برادر، رییس واحد علوم و تحقیقات .به بازرسی دانشگاه شکایت میکنیم جوابی نمیدهند به انتخاب نامه میدهیم مطلب نمیزند. خلاصه چندین هزار دانشجو که هرنفر متوسط 7 میلیون تومان برای تحصیلش هزینه کرده نشسته اند منتظر تا شاید با تغییر وزیر علوم در دولت جدید به حق تضعیع شده شان دست یابند
سهراب
|
۱۳:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۹
ناراحت نباش هر چه بد بود گذشت.به زودی این دانشگاه بزرگ ومردمی به بزرگان موسسش باز خواهد گشت ودوباره روزهای اوجش را خوهد دید.
ناشناس
|
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۹
آقایان دانشجو، دوران مدیریت خانوادگی سر آمده است. شما به لطف برادر کامران زیربنای آموزش عالی را نابود کردید! دیگه بسه، تشریف ببرید!
کارمند
|
۱۲:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۹
با سلام و خسته نباشید دولت تدبیر و امید روحانی ما امیدمان به تدبیر شماست چون می خواهند که کارکنان دانشگاه آزاد را اخراج کنند که این دور از شعارهی انتخاباتی شماست که به جای اینکه کار کنید یه عده را همراه با خونواده شان بیکار کنید با تشکر
ناشناس
|
۱۱:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۹
باید برود
ناشناس
|
۱۱:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۹
شما که تا حالا هرچه مطلب راجع به دانشگاه آزاد و ریاست آن گذاشته اید هیچ کامنتی را درباره اش منتشر نکرده اید. لابد یا حوصله نمیکنید یا این مطلب هم همینقدر برایتان اهمیت دارد. اشکالی ندارد. کارکنانان و دانشجویان و خدای بالاسر میداند این آقایان چه تیشه ای به ریشه کار علمی زدند و چطور همه جا را با عکس و گزارش خود پر کردند که در زمان مدیریت قبلی سابقه نداشت. اگر نمیگذارید لااقل بعنوان رسانه بگوش مسئولش برسانید.
دل سوخته
|
۱۱:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۹
ای آقا حرف از دل ما میزی
همش فامیل بازی هستش همش باند بازی هستش خدا پدر دکتر جاسبی رو بیامرزه
فامیلهای خجسته همشون پست گرفتند بطور مثال برادران مسافرچی پستهاشون (گزینش- مالی – مشاور ارشدمالی- دفتر تسهیلات اعتباری و مالی)
(مجید مسافرچی مدیرکل دفتر مرکزی گزینش)
(محمد مسافرچی مدیر کل دفتر تسهیلات اعتباری و مالی)
بازرسی دانشگاه رویایی فامیل خسرو دانشجو با کلی فساد مالی و غیره...
ناشناس
|
۱۰:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۹
این آقایون دانشجو فارغ التحصیل نشدن هنوز؟!
هیأت علمی گمنام
|
۱۰:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۹
از اینکه در سراسز مطلب، حتی یک عبارت و اشاره به هیأت علمی دانشگاه دیده نمی شود، جای شگفتی است. همان افزایش حقوق 25 درصدی کارمندان در باره هیأت علمی هنوز اعمال نشده و با توجه به تورم کمرشکنی که در جامعه دیده می شود، مطابق با آنچه وعده داده شده و بر روی سایت دانشگاه قرار گرفته، افزایش درنظرگرفته شده برای حقوق اعضای هیأت علمی چیزی حدود 6 درصد خواهد بود. حال تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل!!!!
ناشناس
|
۱۰:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۹
جالب است یکی از راهکارها برای مسائل مالی دانشگاه ظاهرا افزایش جذب دانشجو در دانشگاه آزاد شده است. باور کنید این همه امکانات دانشگاه آزاد در شهرستانها و .... عملا تا چند سال دیگر هیچ توجیهی ندارد. الان در بسیاری از واحدهای دانشگاهی دانشجوی بدون کنکور هم به حد نصاب نمی رسد!! در تمام مقاطع تحصیلی حتی دکتری کیفیت فدای کمیت و مسائل مالی شده است. با این روند چشم انداز خوبی وجود ندارد. شما به آمار قبولی ارشد و دکتری نگاه کنید. برای بسیاری از رشته های دانشگاهی در دانشگاه آزاد روزگاری یک استانداردی وجود داشت. ولی الان 150 نفر برای مصاحبه دعوت می شوند!! که متاسفانه منطق پول فقط می تواند این وضعیت را توجیه کند!!
ناشناس
|
۱۰:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۹
جاسبی دانشگاه آزاد را با املاک فیزیکی معادل 22میلیون‌مترمربع، بنا به اسناد و مدارک تحویل داده حالا اینها 8 میلیون‌مترمربع، را ظرف یک سال و نیم خورده اند و فروخته اند.
ناشناس
|
۱۰:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۹
دعواي سياسي بر سر درامد از جيب مردم (دانشجويان دانشگاه )
سهراب
|
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۹
این برادران دانشجو، برای خدمت نیامدند، برای استفاده اقتصادی وسیاسی آمدند، النته الان 8 ماهی که دقیقا فهمیدند کار اداره این دانشگاه عریض وطویل از عهده مبارکشان بر نمی آید، لذا فرافکنی هایشان را افزایش دادند. هر چقدر احمدی نژاد در اداره کشور برنامه و توفیق داشت ، این برادان خلق الساعه هم در اداره (تاراج) آموزش عالی ...
رضا
|
۰۹:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۹
باسلام:
خدمت مردم عزيز و كاربران گرامي مي رساند كه با وجود اعلام رسمي وزارت كار طي سه ماه اخير مبني بر پرداخت 25درصدي افزايش حقوق از ايتداي سال 92متاسفانه تازه اين دستور در دانشگاه آزاد اجرايي شده و همين حالا نيز اختلاف اشل پايه حقوق ارگانهاي دولتي و دانشگاه آزاد از زمين تا آسمان بوده و به گونه است كه يك تبعه افغاني مزد روزانه اش دو برابر و يا شايد سه برابر يك كارمند دانشگاه آزاد ميباشد. لذا استثمارگري هنوز از سالهاي قبل تا به حال در دانشگاه آزاد و در راس امور به ميراث برده ميشود.
ناشناس
|
۰۹:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۹
چندی پیش در دانشگاه شریف جلسه‌ای توسط جامعه اسلامی استادان ترتیب داده شده بود برای تقدیر از حرکت بزرگ استاد دکتر عارف که با انصراف خودش از کاندیداتوری درسی عظیم به مدعیان اخلاق و تدین داد. چیزی که در آن جلسه مرا عمیقا آزار داد این بود که افرادی در این جلسه حاضر بودند و بعضا ایراد نطق و خطابه کردند که در دوران احمدی نژاد با غرور و افتخار از پیروزی خود سخن می‌گفتند و اشغال همه پست‌های دانشگاه و وزارت علوم و حتی کشور را حق حزب پیروز می‌دانستند. اما اکنون آن افراد دور و بر آقای عارف بوی پست و مقام استشمام کرده بودند.

به نظر می‌رسد همانند این همکاران بزرگوار دانشگاهی، در سطح بالاتر نیز وزرا و غیره اساسا نه اصولگرا هستند، نه اصلاح طلب! فقط گرایش به قدرت و پست و مقام و رانت‌های مربوطه دارند. بنابراین تقسیم‌بندی اصولگرا-اصلاح طلب توصیف دقیقی از گرایشان جامعه ما نیست. من فکر میکنم تقسیم بندی «اخلاق‌گرا» و «رانت گرا» تعریف دقیق‌تری باشد که افرادی از همه طیف‌های جامعه را در بر می‌گیرد.
ناشناس
|
۰۹:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۹
جناب دانشجو خيلي قولها به كاركنان دانشگاه دادند از جمله هماهنگ سازي حقوق كاركنان دانشگاه آزاد با دانشگاه دولتي چرا كه مثلا يك كارشناس در دانشگاه آزاد حدود600هزار تومان كمتر ميگيرد واز طرفي چند برابر بيشتر كار ميكند .ولي متاسفانه فقط در حد بيان ماند وعملي نشد واين نشان از ضعف مديريتي ايشان دارد وكارمندان اين دانشگاه آرزو به دل ماندند كه روزي برابر بقيه حداقل مزد بگيرند چون نه بيمه درستي دارند ونه حقوقي ونه تسهيلاتي.ضمنا پروژه هاي عمراني را هم نيمه كاره افتتاح ميكنند نمونه آن دانشكده عمران واحد نيشابور هنوز شايد 30درصد كار مانده است سنگ افتتاح آن را به ديوار چسبانده اند وفقط نماي جلو ساختمان را آماده كرده اند باور نداريد بيائيد از نزديك ببينيد تا باور كنيد
ناشناس
|
۰۹:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۹
دانشجو جمع كن برو
ناشناس
|
۰۹:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۹
باسلام
به اطلاع می رساند که بنده ازکارمندان این مجموعه عظیم هستم از زمان مدیریت جدیت نه تنها پیشرفتی در هیچ زمینه ای انجام نشده بلکه توقف کامل یا عقبگرد بوده تنها کاری که شده تغیر وجابجایی عظیم مدیران باتجربه وجایگزین افراد خاص با اهداف معین سیاسی وباند بازی استخدام های فامیلی چشم گیر در حال اجراست شما رابه خدا به داد این دانشگاه برسید.
ناشناس
|
۰۹:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۹
تقاضا داریم دولت منتخب در اولین فرصت برای دانشگاه ازاد فکری کند
ناشناس
|
۰۹:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۹
سلام وقت آن رسیده است شخصی علمی ریاست دانشگاه آزاد را بگیرد تا هم دانشگاه فعالیتش به روال عادی برگردد و هم اموال دانشگاه از بین نرود
یک حزب الهی