صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۲۰۰۱۸
تعداد نظرات: ۱۴ نظر
تاریخ انتشار: ۳۸ : ۱۱ - ۱۷ تير ۱۳۹۲
محقق داماد همچنین ضمن اظهار تاسف درمورد وضعیت فرهنگستان­‌ها گفت: ما این درد را باید کجا بگویم که آکادمی‌‌های کشورمان (فرهنگستان­‌ها) حتی نسبت به آکادمی­‌های عقب­‌مانده­‌ترین کشورهای آسیایی، از نظر استقلال عقب‌تر است. کاش آقای حداد عادل جلسه را ترک نمی­‌کردند تا من این صحبت­‌ها را رو به رو؛ به ایشان بگویم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

آیت الله بسیدمصطفی محقق داماد(استاد فلسفه و عضو فرهنگستان علوم ایران) که یکی از سخنرانان مراسم سالروز هشتادسالگی رضا داوری اردکانی بود، ضمن تجلیل از جایگاه این فیلسوف شناخته شده، اعتراض شدید خود را نسبت به عملکرد شورای عالی انقلاب فرهنگی و ریاست جمهور نسبت به فرهنگستان­‌ها اعلام کرد.

به گزارش انتخاب، وی با اشاره به تصمیماتی که در سال 88 نسبت به انتصابی شدن ریاست­ فرهنگستان­‌های مختلف رخ داده، گفت: در دوره­‌ی ریاست داوری اردکانی بر فرهنگستان علوم، فرهنگستان­‌ها با مشتی آهنین و کوبنده روبرو شدند. از این حیث؛ من از اعضای شورای عالی انقلاب گله­‌دارم. شاید نباید از روحانیون این شورا انتظار داشت که نسبت به وجاهت آکادمیک فرهنگستان­‌ها واکنش نشان دهند، اما چهره‌­های دانشگاهی چرا در این‌باره سکوت کردند؟!

آیت الله محقق داماد ضمن بیان این مطلب که هویت فرهنگستان­‌ها در این است که اعضا و ریاست، توسط خود فرهنگستان و براساس مدارج علمی مشخص شوند، ادامه داد: چرا در سال 88 دور هم نشستید و پشت درهای بسته این تصمیم را گرفتید که روسای فرهنگستان­‌ها باید با انتصاب و ابلاغیه شما مشخص شوند؟ چرا با این تصمیم اعتبار و افتخار ریاست بر فرهنگستان‌­ها را از بین می­‌برید؟ شک نکنید که تاریخ درمورد این اقدام و تصمیم شما قضاوت خواهد کرد.

به نوشته ی ایلنا، وی افزود: جناب داوری اردکانی تا به امروز، تمام تلاش خود را کرده تا مانع از انتصابی شدن ریاست فرهنگستان علوم شود و در این راه، استقلال فرهنگستان را حفظ کرده. شاید هم باید از آقای رییس جمهور متشکر باشیم که با پیگیری­‌های جناب داوری موافقت کرد تا لااقل این اتفاق برای فرهنگستان علوم رخ ندهد و البته این رویداد اشتباه در کارنامه­‌ی ریاست جمهور ثبت نشود.

عضو فرهنگستان علوم همچنین با مخاطب قرار دادن محمود احمدی­‌نژاد و با اشاره به سخنرانی­ وی در مراسم نکوداشت فعالیت­‌های هشت ساله­‌ی دولت نهم و دهم که از سوی سازمان صدا و سیما برپا شده بود، گفت: بس کنید این خطابه­‌های یک طرفه را! دیگر دوره‌­ی منولوگ به سر آمده و مردم از تک­‌گویی خسته­‌اند. دوران؛ دوران دیالوگ است. اینکه بیایید یک تنه و در سخنان­تان بگویید فلان کردیم و بهمان، صحیح نیست. ای کاش حداقل یک فرد دلسوز در این برنامه حضور داشت و دغدغه­‌های موجود را بیان می­‌کرد تا به آن­ها پاسخ بدهید.

محقق داماد همچنین ضمن اظهار تاسف درمورد وضعیت فرهنگستان­‌ها کشور افزود: ما این درد را باید کجا بگویم که آکادمی‌‌های کشورمان (فرهنگستان­‌ها) حتی نسبت به آکادمی­‌های عقب­‌مانده­‌ترین کشورهای آسیایی، از نظر استقلال عقب‌تر است. کاش آقای حداد عادل جلسه را ترک نمی­‌کردند تا من این صحبت­‌ها را رو به رو؛ به ایشان بگویم.

وی همچنین با اشاره به حسن روحانی و دولت جدید گفت: امیدواریم رییس جمهور جدید که شخصیتی فرهنگی و دانشگاهی است، به دغدغه‌های موجود در این حوزه رسیدگی کند.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۴
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
۱۶:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۷
وقتی یک روحانی اینقدر از عدم استقلال می نالد وای به حال دیگران. آنوقت در این شرایط انتظار داریم که کرسی های آزاد اندیشی در سیطره کسانی مثل جناب ازغدی دردانشگاه تولید علم را جرقه بزنند!
مسعود
|
۱۵:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۷
با سلام خدمت استاد محترم.اين مدت 8سال شما با مونولوگ موافق بوديد؟اگر مخالف بوديد چرا حتي يكبار اعتراض نفرموديد؟
سیف اله
|
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۷
زنده که بمیره میتواند هرکسی به او لگدی بزنه !!
زمانیکه اوج تاخت و تاز و اشتباهاتش بود ! چرا اینقدر ازش ایراد نمیگرفتند ؟! حالاکه ....!!
ناشناس
|
۱۴:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۷
کار به جایی رسیده که این انسان بسیار شریف و استاد فرهیخته و پر افتخار اینگونه سخن می گویند؟ برادر همسران ایشان از ایشان یاد بگیرند بخصوص مونولوگهای آزار دهنده جواد لاریجانی؟ آقای محقق عزیز! به این آقا جواد هم بفرمایید با سخنان زجر آور خود کمتر مردم را بیازارند؟؟
ناشناس
|
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۷
جناب محقق با سلام و عرض ارادت از علما و اساتید حوزه بعید است که شخصی در مقام ریاست جمهوری اسلامی اینهمه دروغ و ادعا از سیمای جمهوری بیان میکند و همه فقط نظاره گرند افرین بر شما که عکس العمل نشان دادید
ناشناس
|
۱۳:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۷
از ته دلمان فرمودید
ناشناس
|
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۷
احسن انتظار از استاد مسلم حوزه همین است و نوه موسس حوزه بودن یعنی همین . جانا سخن از زبان ما می گویی
ناشناس
|
۱۳:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۷
شما با اين همه معلومات چه گلي به سر ايران و جامعه اسلامي زديد؟
ناشناس
|
۱۳:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۷
مرسي.
به نظر من آقاي سیدمصطفی محقق داماد بهترين گزينه براي وزارت دادگستري مي باشند.
حیران
|
۱۳:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۷
استاد گرانمایه:
از فردا شما هم از اصحاب فتنه و بی بصیرت و دارای اختلال روحی معرفی خواهید شد. متاسفانه انتقاد در این دوران تبعات بسیار سختی دارد.
سی دی
|
۱۲:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۷
البته حرف زدن خیلی ساده است کو مرد عمل!!
امید
|
۱۲:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۷
درود بر اندیشه این بزرگمرد
ناشناس
|
۱۲:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۷
بابا اینها آنقدر پررو هستند که یک تنه به مقابله با تمامی ایران و ایرانی برخاسته اند.
خدا ...... کند این نوکیسه گان تازه به دوران رسیده را. شکرخدا که یک ماه دیگر همه باید راهی جهنم شوند.
دردمند
|
۱۲:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۷
متاسفانه در دانشگاه ها هم چنین اتفاقی افتاده است،
در آیین نامه قبلی مصوب دهه 70 تنها گزینه انتخابی توسط اعضای هیات علمی در دانشگاه ها، انتخاب مدیر گروه آموزشی توسط اعضای گروه بود که آن هم در آیین نامه جدید مدیریت دانشگاه ها مصوب شورایعالی انقلاب فرهنگی ، از حالت انتخاب به انتصاب درآمده است و به نوعی در دموکراسی مدیریت دانشگاهی عقب گرد داشتیم
معنی استاد دانشگاه در عصر جدید اینه که حتی لیاقت انتخاب مدیر مستقیم آکادمیک خودشو هم نداره
حالا آقای رئیس جمهور خودش که هم هیات علمی هستش که با نگرشش جامعه رو به سمت توسعه یافتگی می بره و هرچند وقت هم به همراهی صداوسیمای باغیرت ما یکسویه آمارهای آنچنانی میده
مردن هم در مشکلات کیف می کنن
لذتبخشه نه؟؟؟؟؟
به درود