صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۱۵۸۳۳
تاریخ انتشار: ۵۳ : ۱۹ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 محمدرضا عارف گفت که باید در برنامه‌ هسته‌ای از دیپلمات​های قوی استفاده کنیم.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در ادامه برنامه  گفت وگو با کارشناسان درباره پرونده هسته‌ای ایران گفت: فشارها در پرونده هسته‌ای ما سیاسی است. اگر هر خواسته‌ای را مطرح کردند ما پاسخ دهیم، یک خواسته دیگر خواهند داشت. حق ما این است که از فناوری هسته ای استفاده کنیم. کشدار شدن مسئله هسته‌ای به ضرر ماست. اختلافی که اروپا با امریکا داشت در مسئله هسته‌ای کشور بود اما الان با هم یکی شده اند. با اعضای شورای حکام روابط دیرینه داشته‌ایم. باید این روابط را تقویت کنیم. باید سطح مذاکرات را بالاتر ببریم. افرادی در سطح مدیر کل اختیار ندارند. از این طرف هم باید از دیپلمات های قوی استفاده کنیم.

روحانی افزود: باید همه راهکارها را روی میز خود داشته باشیم. به نظر من ارتباط صمیمانه با اروپا راحت تر است. به کمک آن‌ها باید رابطه با آمریکا پیگیری شود. ما از نفوذ خود در منطقه کم استفاده می‌کنیم. مثلا در افغانستان، آمریکا کوتاه آمد. اگر به آنجا رسیدیم ایرادی ندارد که مذاکره کنیم. از مذاکره ابایی نداریم.

وی همچنین  درباره اجرای سیاست های کلی اصل 44 گفت: اجرای سیاست​های اصل 44 به منزله نجات اقتصاد کشور است. این سیاست ها در راستای واگذاری تصدی امور از بخش دولتی به بخش خصوصی است. جهت گیری ها باید به سمت خصوصی سازی برود. مگر جایی که بخش خصوصی توجیه ندارد. باور دولت باید این باشد که  تصدی گری ها باید خصوصی باشد. متاسفانه واگذاری‌ها به بخش دولتی و نیمه دولتی بوده است و نتیجه اش این بوده که نظارت مجلس از آن برداشته شده است.

عارف همچنین درباره حضور زنان در اداره کشور نیز گفت: خیلی ها باور ندارند که یک زن توانایی اداره جامعه و همزمان مدیریت را دارد. من به خیلی از کارشناسان خوب زن در مخابرات پست مدیریتی دادم. باید جهت گیری ها به سمتی برود که نرخ اشتغال و مشارکت زنان بالاتر برود. این مشکل بیشتر فرهنگی است. قوانین را هم مردان نوشته‌اند. نباید بپذیریم که در برنامه های توسعه کشور خانم‌ها را که نیمی از جمعیت کشور هستند نادیده بگیریم. در کل کشور تنها یک و نیم درصد از اعضای شوراها را خانم‌ها تشکیل می‌دهند. در شهرهای بزرگ این میزان 15 درصد است. چرا؟ انتظارمان از مردم ایران این است که بیشتر به زنان رای بدهند.