صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۱۵۱۰۰
تاریخ انتشار: ۳۲ : ۱۵ - ۱۶ خرداد ۱۳۹۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
محمدباقر قالیباف با حضور در دفتر حجت الاسلام سیدشرف‌الدین ملک حسینی، نماینده ولی‌فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد با وی دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا محمدباقر قالیباف طی سخنانی ضمن تشکر از نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: جا دارد به خاطر رحلت آیت‌الله ملک حسینی تسلیت عرض کنم. ایشان از چهره‌های رزمنده در مرزهای کشور و این مرز و بوم بود و از چهره‌های برجسته محدوده جنوب غرب کشور و عشایر این سرزمین به شمار می‌رفت و فردی دوست داشتنی بود. بنده به ایشان ارادت داشتم.

وی خاطرنشان کرد: من براین اعتقادم که چالش اصلی کشور مربوط به مدیریت است. امروز وقتی مردم به فرزندان خود نگاه می‌کنند شاهدند که آن‌ها بیکار هستند. یک زمانی می‌گفتند که فرزندان ما سواد ندارند و باید تحصیل کنند و حالا که تحصیل کرده‌اند نیز بیکار شده‌اند. از دیگر سو مشکلات دیگری مثل گرانی، عدم اشتغال، کمبود امکانات بهداشتی و درمان و... نیز وجود دارد. همچنین مسوولان قبلی در زمینه مسایل اجتماعی و فرهنگی کارنامه قابل قبولی در کشور ندارند. البته این بدین معنا نیست که زحمت کشیده نشده است. در همین استان شاهد هستیم که چه میزان پس از انقلاب خدمت شده و بابت تمامی این خدمات نیز تشکر می‌کنیم، اما با شرایط و ظرفیت‌هایی که در کشور وجود دارد باید بیش از این به این وضعیت رسیدگی کرد؛ چراکه وضع فعلی اصلا قابل قبول نیست.

وی افزود: این حق را به مردم می‌دهم که بگویند مهم‌ترین مشکلات ما مشکلات اقتصادی است، اما هنگامی که به مسایل نگاه می‌کنیم شاهد هستیم که اشکال اصلی در سوءتدبیر است. نبی مکرم اسلام(ص) نیز فرمودند؛ ترس من از فقر در جامعه نیست، بلکه از سوءتدبیر در جامعه است. اگر تدبیر وجود داشته باشد یک جامعه فقیر را نیز غنی می‌کند، اما سوءتدبیر، جامعه ثروتمندی مثل جامعه ما را فقیر خواهد کرد. این درست نیست که مردم در همین استان روی بزرگ‌ترین سرمایه‌ها بنشینند، اما از حداقل آن برخوردار نباشند.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری افزود: بنده نیز از بچه‌های انقلاب و یک فرد روستازاده هستم. اگر امروز اینجا نشسته‌ام و مدعی این هستیم که می‌خواهیم کشور را اداره کنیم باید یادمان باشد که این فرصت به برکت اسلام، انقلاب و روحانیت در اختیار ما قرار گرفته است؛ حضرت امام(ره) این فرصت‌ها را فراهم کردند تا افرادی مثل بنده که نه عقبه قدرت داشتیم و نه عقبه ثروت، بتوانیم در این عرصه حضور پیدا کنیم.

وی همچنین گفت: تاکید می‌کنم که به مردم و مخصوصا جوانان و مستضعفان دین دارم. همانطور که امام(ره) فرمودند یک موی کوه‌نشینان را به کاخ نشینان نمی‌دهم، جنگ و انقلاب را نیز مستضعفان و افرادی که دل در گرو دین داشتند به پیروزی رساندند. امروز نیز بر این باور هستم که باید یک تغییر اساسی در کشور اتفاق بیفتد و این تغییر نیز باید نخست در نوع نگاه و رویکردها رخ دهد.

وی یادآور شد: بنده یک سابقه و کارنامه کاری دارم و هرگاه هر وظیفه‌ای برعهده من گذاشته شده و در هرکجا که مسوولیتی داشتم تلاش کرده‌ام تا کار خود را به درستی انجام دهم. هیچ وقت مسوولیتی را که تحویل گرفتم نگفتم که یک خرابه را تحویل گرفتم. هیچکس سراغ ندارد که در جایی رفته باشم و نسبت به مسوول قبلی خود اظهارنظر منفی کرده باشم. همچنین به گونه‌ای عمل کرده‌ایم که همه احساس کنند اتفاقی رخ داده و مدیریت آن سازمان عوض شده است. لازم نبود مردم این را با گفتن من از تلویزیون بفهمند، بلکه باید آن را در زندگی خود حس کنند. زمانی که در جبهه جنگ، قرارگاه سازندگی، نیروی هوایی، نیروی انتظامی و شهرداری تهران بوده‌ام این‌گونه عمل کرده‌ام.

قالیباف در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: از فرهنگ قرآنی و دینی خود این را فهمیده‌ایم که خداوند به حرف خوب پاداش نمی‌دهد، بلکه خداوند به عمل خوب پاداش می‌دهد. البته از این بگذریم که گاهی افرادی حرف می‌زنند، ظاهرا با صدای بلند و شعار انقلابی هم حرف می‌زنند، اما هنگامی که به زندگی این فرد نگاه می‌کنیم که برای انقلاب چه کاری انجام داده است هیچ نکته مثبتی را نمی‌بینیم که یک کار و عملی از خود به جای گذاشته باشد.

وی افزود: زمانی که توفیق خدمت در نیروی انتظامی را پیدا کردم پس از دو سال حتی یک سرباز در یک پاسگاه در انتهای مرز سیستان و بلوچستان نیز فهمید که چه اتفاقاتی در نیروی انتظامی افتاده است و فردی که در تهران بود نیز این موضوع را فهمید. در شهرداری تهران هم به همین‌گونه است. در این سازمان‌ها آیا امکاناتی در اختیار داشته‌ایم؟ هرگز! همیشه در طول 60 سال گذشته بیش از سی درصد از بودجه شهرداری توسط دولت تامین می‌شد این در حالی است که در آن زمان شورای شهری هم وجود نداشت و شهردار خودش تصمیم می‌گرفت، اما ما شورای شهر داشتیم و در عین حال بودجه دولتی ما به پنج درصد رسید، اما هرکس که به تهران می‌آید می‌بیند که چه تغییراتی رخ داده است.

وی افزود: وقتی فردی به استان کهگیلویه و بویراحمد بیایید می‌بیند که این استان در بسیاری از موارد رتبه‌های 26 تا 31 را در میان استان‌های دیگر دارد، اما توجه داشته باشید که در تهران مناطق محرومی داریم که گاها وضع آن‌ها از این استان نیز بدتر است. با این وجود ما رسیدگی به مناطق محروم را در اولویت کاری قرار داده‌ایم. همه می‌دانند که رویکرد من همیشه همین بوده است. انقلاب نیز این موضوع را از ما می‌خواهد که رسیدگی به محرومان را در اولویت قرار دهیم، البته نه در شعار. در طول هشت سال گذشته در شهرداری تهران هیچ کاری زیرساختی و بزرگی آغاز نشد جز آن‌که این کار را از جنوب شهر شروع کرده باشیم. به عنوان نمونه خط سه متروی تهران از شمال شهر آغاز شده بود. وقتی من به شهرداری تهران آمدم به این طرح سرعت دادم و طراحی آن را به جنوب شهر بردم. همچنین تاکید کردم که کار از ابتدای جاده ساوه و نعمت آباد انجام شود. هم اکنون خط سه متروی تهران از ابتدای جاده ساوه تا مصلی تهران در چند روز آینده به بهره برداری خواهد شد. در آن زمان احساس کردم شهروندان شمال شهر، ماشین و امکانات در اختیار دارند، اما کارگر جنوب شهر برای تردد در شهر باید نصف درآمد روزانه خود رابه عنوان کرایه پرداخت کند، اما اگر مترو در اختیار او باشد می‌تواند با هزینه اندک رفت و آمد کند؛ بنابراین مشکل اصلی ما در کشور مشکل پول نیست ما به یک اراده نیازمندیم.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری به اهمیت نیروی انسانی اشاره کرد و یادآور شد: در همین استان افتخار ما به نفت و گاز گچساران نیست، افتخار به جوانان گچسارانی است که اگر آن جوانان بتوانند در مسایل و تصمیم‌گیری‌ها اثرگذار باشند مشکلات حل‌وفصل می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: ما به شعار اعتقاد داریم و حتما باید شعارهای انقلاب داده شود، شکی در این نیست که باید شعارهای انقلاب زنده نگه داشته شود. بیش از 14-13 سال است در جلسه‌ای نیست که به مدیران این حرف را نزنم که اگر امروز حزب اللهی هستیم، می‌خواهیم سرباز ولایت باشیم، دل‌مان برای مستضعفان می‌سوزد و قصد خدمت به کشور داریم یک راه بیشتر نداریم و آن این است که کارآمدی دین در اداره امور جامعه را نشان دهیم تا مردم نیز این موضوع را در زندگی خود احساس کنند.

وی گفت: جنگ تمام شده است، اما دفاع همچنان ادامه دارد. یک روز مجاهدت در پشت خاکریز بود، باید در خندق به سختی کنار هم می ایستادیم و می‌جنگیدیم و امروز نیز باید کارآمدی دین در اداره امور جامعه را به نمایش بگذاریم.

قالیباف ادامه داد: امروز شایعه‌هایی مطرح می‌شود که اصل آن‌ها از اساس کذب است. شایعه‌هایی را مطرح می‌کنند و می‌گویند که من روحیه تکنوکراتی دارم. یکی نیست بگوید من این حرف را کجا زده‌ام؟ بی بی سی و صدای آمریکا، صدای من را به طور سانسور شده پخش می‌کنند تا تنها حرف من را خلاف واقع نشان دهند. دو بخش مهم حرف من را حذف می‌کنند. هنگامی که اصل نوار را گذاشتیم خود بی.بی.سی نیز عذرخواهی کرد و گفت که این نوار برای ما نیست و از جای دیگری نوار را برای ما فرستاده بودند و آن‌ها دستکاری کردند. وقتی به عنوان انقلابی این دستکاری‌ها را انجام می‌دهند یک کسی نیست که از آن‌ها سوال کند زمانی که قالیباف به عنوان یک انقلابی به همراه عشایر این استان با یک اسلحه برمو و N1 جلوی تانگ دشمن ایستاد آیا روحیه تکنوکراسی داشت؟! تکنوکراسی برای شما نیست که توفیق نداشته‌اید به جبهه بیایید و الان لفاظی می‌کنید؟

قالیباف خاطرنشان کرد: نباید به حاشیه برویم این مسایل حاشیه است و فرصت‌ها را می‌گیرد. این افراد به تعبیر حضرت امام(ره) همان متحجران احمقی هستند که می‌خواهند فرصت‌ها را از ما بگیرند. ما با این مسایل به حاشیه نمی‌رویم. اگر من بخواهم وقت خود را به این مسایل بگذارم فرصت را برای کار و خدمت به مردم از دست می‌دهم.

محمدباقر قالیباف هم‌چنین با حجت‌الاسلام سید علی‌اصغر حسینی، امام جمعه شهر یاسوج دیدار و گفت‌وگو کرد.