به گزارش سرویس سیاسی انتخاب، محسن رضایی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری پنج شنبه شب در برنامه گفتوگوی ویژه خبری شبکه 2 سیما در پاسخ به این سوال که شما گفته بودید که دنبال مقام و منصب نیستید، پس چطور وارد کارزار رقابتهای انتخاباتی شدهاید؟ گفت: من ابتدا باید از صداوسیما به خاطر سانسوری که در سخنرانی انتخاباتیام انجام داد، گله کنم؛ رئیس رسانه ملی درباره سانسور سخنانم گفته ما به خاطر مسئله امنیت ملی این کار را انجام دادیم در حالی که سخنان من چیز خیلی مهمی نبود که از سوی صداوسیما سانسور شود، با این حال تابع قانون هستم و آمدهام تا قانونشکنی را کنار بگذارم.
وی همچنین در خصوص کاندیداتوری خود در انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: یکی از دلایلی که من در انتخابات به دنبال آن هستم، بازسازی رابطه دولت و مردم است، معتقدم که این رابطه باید بازسازی و بازتعریف شود چرا که رابطه فعلی درست نیست.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: ما در کشور به پیشرفتهای عظیمی دست یافتهایم بطوری که ایران به عنوان یک قدرت در منطقه شناخته شده است و اکثر کشورهایی همچون سوریه، لبنان و عراق به ما تکیه میکنند اما در داخل کشور در گوشت و کرهی خود ماندهایم.
رضایی با بیان اینکه مردم باید در صحنه حضور داشته باشند، خاطرنشان کرد: مگر این مردم انقلاب نکردند، مگر این مردم جنگ را به پایان نرساندند، بر این اساس معتقدم که باید مردم در صحنه اقتصاد حضور جدی داشته باشند. مردم در سیاست هستند ولی در اقتصاد حضوری فعال ندارند.
وی در ادامه با نشان داد تصویر یک کبوتر که یکی از بالهایش کوتاه و دیگری بزرگ بود، با بیان اینکه بال سیاست و امنیت ما قوی شده است، افزود: با اینکه بال سیاست و امنیت قوی شده اما بال اقتصاد و زندگی کوچک مانده است و من آمدهام تا این عدم توازن را حل کنم.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه از اهرمها و ظرفیتهای خود در سیاستخارجی به خوبی استفاده نمیکنیم، یادآور شد: من آمدهام تا از این اهرمها به خوبی استفاده کنم، احساس خطر کردم و به خاطر این احساس خطر در صحنه حاضر شدهام.
رضایی خاطرنشان کرد: در داخل کشور 30 انتخابات برگزار شده و من فقط در 2 انتخابات شرکت کردهام. در سال 88 نیز که وارد صحنه انتخابات شدم، گفتم که اگر روند فعلی ادامه پیدا کند ما به سمت پرتگاه میرویم.
وی ادامه داد: آمدهام تا رابطه دولت و ملت را اصلاح کنم، آمدهام تا عدم توازن در حوزه اقتصاد با سیاست و امنیت برقرار کنم، آمدهام تا از اهرمهای خود در روابط خارجی به خوبی استفاده کنیم.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: برای اینکه بتوانیم پرچم خود را در بالای قله قرار دهیم و کمین و خطر دشمن را دفع کنیم، باید رابطه دولت و مردم را اصلاح کنیم.
رضایی با بیان اینکه من برنامههایی را طراحی کردهام و فهرستوار آنها را ارائه میکنم، افزود: جزئیات این برنامهها در کتاب من تحت عنوان زندگی، اقتصاد و سیاست آمده است. همچنین سایت ویکیرضایی را طراحی کردهایم که برنامههایم در آن از 30 هزار صفحه عبور کرده و نخبگان و کارشناسان میتوانند به این سایت مراجعه کنند.
مجری برنامه از وی سوال کرد که گفتهاید میخواهید در اقتصاد انقلاب ایجاد کرده و سفره دولت و ملت را یکی کنید، این اقدامات چگونه ممکن است؟ رضایی هم در پاسخ گفت: سوال خوبی را مطرح کردهاید، ما سند چشمانداز و سیاستهای اصل 44 را نوشتهایم، بنده مسئول کمیسیون اقتصاد مجمع هستم.
"در سال 79 خدمت مقام معظم رهبری رسیدم و به ایشان گفتم که ما در تدوین سیاستهای کلی گره داریم و تنظیم سیاستهای کلی با مشکل مواجه میشود، ایشان فرمودند که بنده مدتهاست به این مسئله فکر میکنم و در نهایت سند چشمانداز طراحی شد و به تصویب مقام معظم رهبری رسید."
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: سند چشمانداز میتواند عاملی برای این انقلاب باشد. البته من برنامههای اقتصادی را آماده کردهام و در این برنامه دولت و مردم سر جای خود قرار میگیرند الان دولت به جای آنکه باید روی صندلی خود بنشیند، پایش روی صندلی مردم نیز هست. من با احترام، پای دولت را از صندلی برداشته و نمیگذارم دولت در تمامی عرصههای اقتصادی وارد شود، اقتصاد را از دست دولتیها میگیریم و از نیروی مسلح و وزارتخانهها که وارد اقتصاد شدهاند، اقتصاد را میگیرم. به دولت چه ربطی دارد که در این مسائل ورود کند؟ آنجایی که مردم میتوانند حضور داشته باشند چرا دولت حضور داشته باشد.
رضایی همچنین با اشاره به فعالیتهای دشمنان علیه کشورمان افزود: باید کمینی که دشمنان سر راه ما گذاشتهاند را خنثی کنیم.
وی با بیان اینکه معتقدم باید اقتصاد ایران از تکمحصولی به چندمحصولی تبدیل شود، اظهار داشت: ما اقتصاد تکمحصولی را به اقتصاد چندمحصولی تبدیل میکنیم.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه من خود را سرباز ملت میدانم، افزود: اگر تاریخ زندگی مرا مطالعه کنید، متوجه میشوید در هر جا که خطر بود حضور داشتم. زمانی که جنگ تمام شد، میتوانستیم کارهای بزرگی را انجام دهم ولی بنده در آن دوره اختیاری نداشتم ولی با این حال مشورت میدادم. بنده به همه دولتها مشورت میدادم و به آنها کمک میکردم. به دولتهای هاشمی، خاتمی و احمدینژاد کمک کردهام.
رضایی ادامه داد: میخواهم در اینجا سندی را نشان دهم که بر اساس آن سند دغدغه خود را برای حضور در انتخابات مطرح کنم. شهید حسن باقری در 13 بهمن 1360 گفته بود برادر محسن در جمع فرماندهان گفته که دشمنان هر کاری میتوانستند علیه ما انجام دادند و در تمامی آنها ناکام ماندند. از این رو 2 اقدام دیگر علیه ایران انجام میدهند، یکی آنکه ایران را در خارج از کشور منزوی کنند و دوم آنکه ما در محاصره اقتصادی قرار دهند.
وی با بیان اینکه بعد از جنگ، ما شاهد تحریمهای دشمنان علیه کشورمان بودیم، افزود: همانطور که گفتم سرباز ملت هستم و توطئههای دشمنان را دیدهام و به خاطر همین بعد از جنگ اقتصاد خواندم تا بتوانم به مردم کمک کنم.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری یادآور شد: در جنگ من نزدیک بود 3 بار اسیر شوم به خاطر اینکه اول خودم همه مناطق را شناسایی میکردم و پس از آن به فرماندهان دستور میدادم، تا اقدامات را انجام دهند.
رضایی با بیان اینکه بنده نظرات و دیدگاههای خود در انتخابات سال 88 ارائه کردهام، من در آن دوره هشدار دادم، اما متاسفانه به هشدار من توجه نشد؛ من از بیکاری، تورم و فلاکت صحبت کردم و به احمدینژاد هم گفتم که اگر میخواهید رئیسجمهور شوید، چگونه میخواهید بیکاری را حل کنید.
وی در پاسخ به این سوال که چه برنامهای برای اجرایی کردن وعدههای خود دارید، اظهار داشت: حرفهایی که میزنم، کاملا کارشناسی شده است و ساعتها در اتاق فکر مجمع تشخیص مصلحت نظام که دبیرخانه آن است، با کارشناسان در باره این برنامهها صحبت کردهایم که در میان آنها کارشناسان دولت آقای خاتمی و دولت آقای احمدینژاد وجود داشته است.
وی افزود: ما ساعتها با اساتید دانشگاهها و اساتید حوزه علمیه قم نشست برگزار کردیم بنابراین پشتوانه کارشناسی برنامههایم خیلی قوی است و با توجه به اینکه خودم هم اقتصاددان هستم، کاملا میفهمم که چه اتفاقی افتاده و چیزی که در دست دارم، این نیست که عدهای به من داده باشند، بلکه خودم در متن طراحی و برنامهریزی آن حضور داشتهام؛ البته ایدههای این برنامهها مال خودم است اما برنامهها محصول کار جمعی و نظر کارشناسان کشور است.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: یکی از دلایلی که نسبت به آن مطمئن هستم از ابتدا با خود نشستم و در محضر پروردگار متعال خلوت کردم، این بود که اگر میخواهم رئیسجمهور شوم یک بار برنامههایم را مرور کنم و ببینم که آیا میتوانم این برنامهها را محقق کنم؟ مسئله دیگر این است که قدرت و تعامل و اقناع کردن من با حوزههای دیگر حکومتی مانند قوه قضائیه و مجلس بالا است.
رضایی خاطرنشان کرد: من هیچگاه با جناحهای مختلف سیاسی درگیری درست نکردهام و سعی کردهام کاری کنم، در عین اینکه انتقاداتی دارم از ورود به درگیریها پرهیز کنم و الان از این کار استفاده میکنم، یعنی دولت فراگیر کارآفرینی و متشکل از همه اقوام و همه پتانسیلها تشکیل خواهم داد و این کار دو شرط بیشتر ندارد و شروط، این است که رهبر انقلاب و نظام را قبول داشته باشند و افراد با عرضهای باشند. برای من مهم نیست که این افراد در کدام جناح یا گروه قرار دارند.
وی با اشاره به دلیل حضور نیافتنش در ائتلافهای سیاسی، اظهارداشت: یکی از دلایلی که در ائتلافها حضور پیدا نکردم، این است که نمیخواستم هیچ تعهدی غیر از ملت ایران به جای دیگری بدهم. سابقه و تجربه من برای عبور از بحرانها، پشتوانه من است. چرا که از 17 - 18 سالگی که به زندان افتادم تا حالا که 40 سال از فعالیت سیاسیام میگذرد، بحرانهای بسیار سنگینی را پشت سرگذاشتهام.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در خصوص سبک مدیریتی خود، خاطرنشان کرد: سبک مدیریتی من گلولههای برفی است. یعنی افراد ناشناختهای را پیدا میکنم و از بالای قلههای مردم و قلههای جمعیتی مردم مثل استانها، سرازیر میکنم و در دامنه مردم، آنها به تودههای بزرگی مثل برف تبدیل میشوند که وقتی به انتهای دره میآیند و به بیکاری و گرانی میخورند، آن را پودر میکنند و از سر راه مردم بر میدارند لذا روزی که فرمانده سپاه بودم هیچ نداشتم، نه تیپی، نه توپی، نه تانکی و هیچ نداشتیم.
رضایی ادامه داد: بچههایی که امروز اسامی آنها روی خیابانهاست، کسی در آن زمان آنها را نمیشناخت البته در حال حاضر هر کسی بلند میشود و میگوید که ما رفیق حاج همت هستیم، من هیچ حرفی در این باره ندارم و حتی تاکنون خاطرهای مکتوب نکردهام چرا که در برابر فرماندهان عزیز و شهیدم شرمنده هستم. ما افرادی را پیدا کردیم که کسی آنها را نمیشناخت و به آنها میدان دادیم، آنها را از قلهها راه انداختیم. مهدی باکری از قله بلند سبلان و سهند یعنی آذربایجان غیور و غیرتمند پایین آمد و هر مقدار که پایین میآمد، گروههای زیادی دور او جمع میشدند و تبدیل به لشکر 31 عاشورا شد.
وی تصریح کرد: در آن زمان کسی مهدی باکری را نمیشناخت اما امروز افتخار ملت ایران و آذربایجان است. امروز در جامعه ما هزاران مهدی باکری و حسین خرازی وجود دارد و انشاءالله به فضل پروردگار متعال با سبک مدیریتی گلولههای برفی، من دوباره جوانان کشور را راه خواهند انداخت و به کوری چشم دشمنان ملت ایران، نشان خواهیم داد که نه تنها ملت ایران در صحنه دفاع و سیاست شکست ناپذیر است، بلکه در عرصه اقتصاد نیز شکست ناپذیر است.
این کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری، عرصه دیگر را فراهم کردن بسترها عنوان کرد و افزود: ما 50 درصد راه را پیش رفتهایم، چرا که سند چشم انداز آماده است و برنامههای من نیز بر اساس سند چشمانداز تنظیم شده و ضمانت اجرایی آن شجاع و قاطعیت من در اجرا، نظم و نظارت بر امور کشور است.
رضایی تاکید کرد: من با خدای متعال خلوت کردم و دیدم تواناییها در وجود من وجود دارد و خود را آماده کردم و باید به خداوند متعال توکل کنیم و لذا برنامه من این است که با آزاد کردن انرژی مردم مشکلات را برطرف کنم و موانع را از سر راه مردم ایران برداریم.
وی در پاسخ به سوالی درباره مطرح شدن یارانه سبز از سوی وی گفت: در مسئله دولت، من رابطه جدیدی بین دولت و مجلس برقرار میکنم و نگاه دولتمردان را به اداره کشور تغییر میدهم؛ فعلا نگاه مسلطی که در دولتمردان و فعالان سیاسی ما وجود دارد و حتی اپوزیسیونی که در خارج از ایران هستند، در عصر گذشته انقلاب فکر میکنند یعنی نگاه سیاسی و امنیتی دارند و این نگاه مانع اداره کشور است، ما امروز نیاز به یک نگاه فرهنگی و اقتصادی داریم.
این کاندیدیا انتخابات ریاستجمهوری ادامه داد: اولین کاری که میکنم این است که نگاه دولتمردان را نسبت به اقوام، استانها و دانشگاهها از حالت سیاسی و امنیتی، به فرهنگی و اقتصادی تبدیل میکنم و ساختار دولت را تغییر میدهم. رضاخان یک دولت پادگانی را در تهران درست کرده و تمام اختیارات را از مردم گرفته و به اینجا آورده است. نگاه الان دولت نگاه پادگانی رضاخانی است و من آن را عوض می کنم. رفتار دولتمردان را به هیچ وجه نمیپسندم چرا که فردیکه سر کار میآید، باید مسئولیت بپذیرد؛ بنده مسئولیتپذیری را از بالای قوهمجریه تا پایین آن محقق خواهم کرد. اینکه مسائل را به گردن این و آن بیندازم و یا پای خود را کنار بکشند و پای نظام را وسط بکشند، در دولت ما انجام نخواهد شد.
رضایی در ادامه گفت: من هر حرفی بزنم، مسئولیت آن را خواهم پذیرفت و اگر نتوانم، مقابل تلویزیون میآیم و از مردم عذرخواهی میکنم و اگر لازم شد کنار میکشم وحتی یک دقیقه وقت ملت را نخواهم گرفت.
وی با اشاره به برنامههای اقتصادی خود اظهار داشت: اولین برنامه من "یارانه سبز" و "تحول در کشاورزی" است و حدود 8 ماه پیش این مسئله را در اردبیل که قطب کشاورزی کشور است، مطرح کردم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به مرحله دوم هدفمندی یارانهها افزود: برنامه بعدیام، اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانههاست و دولت در این زمینه تعهدی داده و مجلس نیز قانون نوشته است؛ من بن بستی که در حال حاضر بوجود آمده است را نمیپسندم البته 45 هزار تومان را به همان شکل پرداخت خواهم کرد ولی مرحله دوم که 65 هزار تومان است که با 45 هزار تومان کنونی میشود را 110 هزار تومان میکنم و به هر نفر ایرانی این رقم را میپردازیم ولی آن 65 هزار تومان در چرخه تولید، سرمایه گذاری و اشتغال وارد میشود و این مسئله تورمزا نخواهد بود.
رضایی با بیان اینکه برنامه دیگر من آزادسازی سهام عدالت است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 45 میلیون نفر سهام عدالت دارند و قیمت خوبی دارد، بنده نمیخواهم عددی را مطرح کنم که بعدها عنوان شود چرا کم و زیاد شد. سهام عدالت پول خوبی است ولی عملا در محاصره دولت است بنابراین بنده این سهام را آزاد میکنم تا مردم در بورسی به نام سهام عدالت آن را خرید و فروش کنند.
وی با اشاره به طرح خود برای سربازی حرفهای گفت: من طرحی با کمک عدهای از دوستان نظامیام طراحی کردهام که در شورای عالی امنیت ملی بحث خواهیم کرد تا طرح سربازی حرفهای جایگزین سربازی اجباری شود البته ستاد کل نیروهای مسلح مسئول کلیه امور مربوط به سربازی است و ما حتما نظرات آنها را میگیریم و بعد این نظر را خدمت رهبر معظم انقلاب برای تصویب تقدیم میکنیم، اگر ایشان مجوز دادند، میتوان آن را در مجلس تصویب کرد.
به گزارش تسنیم رضایی در ادامه سخنان خود در برنامه گفتوگوی ویژه خبری با تاکید بر اینکه 5 میلیون کسب و کار را ایجاد خواهم کرد، گفت: برنامهای را برای بانوان دارم که در این زمینه حقشان، بیمه و توانمندسازی بانوان را در دستور کار قرار خواهم داد.
وی، مسئله کنترل و هدایت نقدینگی را از دیگر برنامه خود معرفی کرد و افزود: صادرات غیرنفتی را جدی میگیرم و بازارچههای مرزی را به صورت گسترده باز میکنم؛ مناطق اقتصادی مشترک با 15 کشور همسایه و ارزآوری از طریق توریسم را جدی خواهم گرفت.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر راهاندازی ایالتهای اقتصادی در اقصی نقاط کشور اظهار داشت: بیمه همگانی و پزشک خانواده را اصلاح میکنم و طرحی تحت عنوان طرح جامعه سالم را به وجود میآورم، شهر آسمانی را برای احیای محیط زیست ایجاد خواهم کرد.
رضایی با بیان اینکه برای تمام شهرهای ایران برنامه جامع و کاملی دارم که جزئیات آن در "ویکیرضایی" منتشر شده است، از هدیه ازدواج 23 میلیون تومانی خبر داد و گفت: این رقم برای تهیه جهیزیه خواهد بود، منتها پول آن را به کارخانهها میدهیم تا کارخانجاتی که به صورت نیمه تعطیل هستند، جان بگیرند و معادل آن را به صورت تجهیزات و جهیزیه به خانوادهها اهداء کنند.
به گفته وی، 14 هزار زوج از طریق طرح هدیه ازدواجی سروسامان میگیرند و با این کار در واقع با یک تیر دو نشان زده شده است.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در ادامه سخنانش به چگونگی تهیه منابع یارانهها اشاره کرد و افزود: بعد از 100 سال اقتصاد ایران را از حالت پول خرجکن و دولت مصرفکننده، ثروت را روی ریل تولید میآورم.
رضایی با طرح این پرسش که چرا باید امروز دولتها، همچنان فراز و نشیبهای فراوانی داشته باشند، تصریح کرد: چون پولهای زیرزمینی شور به نام، "نفت" بیرون میآید، اگر قیمت آن بالا برود، وضع ما خوب میشود و اگر قیمتش پایین آید وضعمان بد میشود و این خوب نیست و در واقع دولت را مصرف کننده ثروت و پول می کند.
وی با بیان اینکه ما در همه شهرها تولید را راهاندازی خواهیم کرد از احتمال طولانی بودن طرح رونق تولید خبر داد و گفت: ممکن است این روش مقداری طول بکشد، فرض کنیم یک میلیون بشکه نفت اضافه داریم نباید اجازه دهیم که یک میلیون بشکه به فروش برسد و باید آن را تبدیل به فرآوردههای نفتی کنیم و پالایشگاههای 20 هزار بشکهای را از این طریق در سراسر کشور ایجاد کنیم. بنده بر همین اساس حساب کردم و دیدم که 150 میلیارد دلار فقط از طریق تبدیل کردن یک میلیون بشکه به فرآوردههایی که به کشورهای اطراف میدهیم، به دست میآوریم.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح آمریکا دیگر نمیتواند برای ما مشکلات اقتصادی درست کند و جلوی صادرات ما را بگیرد.
وی در پاسخ به این سوال که دغدغه شما در برنامههای اقتصادی چیست؟ گفت: متاسفانه ما مرتب میگوییم که عدالت و پیشرفت ولی در عمل آن میمانیم. بنده اولین طرح عملیاتیام طرح ایالتهای اقتصادی است. حالا اخیرا ما حرفی زدیم یک سایتی آمد که میخواست به من توهین کند، اما به عشایر و اقوام ایران توهین کرد در مقابل آن یک سایت دیگری آمد و از اقوام ایران دفاع کرد و ولی آن سایتی که از اقوام ایرانی دفاع کرده بود را فیلتر کردند و سایت اهانت کننده را آزاد گذاشتند.
وی برهمین اساس اضافه کرد: ما باید تبعیضها را کنار بگذاریم، متاسفانه هر چه از تهران به سمت پیرامون میرویم فاصلهها بیشتر میشود. در حالی که یکی از مهمترین شعار رهبر انقلاب در دوره اصلاحات این بود که اصلاحات واقعی این است که ما با تبعیضها مقابله کنیم و این بطور کلی خواسته انقلاب است.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری از حذف کامل تبعیض و پارتیبازی در دولتش اشاره کرد و گفت: متاسفانه الان با تبعیض و پارتیبازی و رشوه روبرو هستیم که اجازه نمیدهد اقتصاد شفاف و عدالت واقعی شکل بگیرد، ما باید این موانع برداریم تا مسیر عدالت هموار شود.
رضایی با اشاره به نحوه تعامل و سیاست خارجی دولت خود با کشورهای دیگر گفت: ما نگاهمان را باید در زمینه سیاست خارجی و داخلی تغییر دهیم و علاوه بر پیشروی سیاسی، پیشروی اقتصادی و فرهنگی را نیز در کنار ایستادگی سیاسی دنبال کنیم.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری افزود: سیاست ایستادگی در دهه اول انقلاب مطرح بود، اما ما اینک در دهه اول انقلاب قرار نداریم و از این جهت باید در کنار گفتمان ایستادگی، گفتمان پیشرفت را نیز در زمینههای اقتصادی و فرهنگی دنبال کنیم.
رضایی ادامه داد: نباید ما در لبنان و سوریه و ... هزینه کنیم و دیگران برداشت کنند. ما هزینهها را میپردازیم و سود را ترکیه میبرد.
وی با بیان اینکه نباید گفتمان انقلاب اسلامی را به گفتمان ایستادگی منحصر کنیم، اظهار داشت: گفتمان انقلاب را نباید تنها در زمینه ایستادگی منحصر بدانیم بلکه باید پیشروی در زمینههای مختلف بویژه در زمینههای اقتصادی و فرهنگی نیز داشته باشیم. جمهوری اسلامی زمانی پیشرفته و ثروتمند است که بتواند حامی جهان اسلام و ملت خودش باشد، جمهوری اسلامی که در زمینه اقتصاد پیشرفته باشد.
این کاندیدای یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: کشور چین تمام بازارهای جهان را گرفته و در بازار ایران نیز وارد شده است، ما نباید بگذاریم که چین بازار ایران را در دست بگیرد.
وی افزود: من ریالی به کسی نمی دهم مگر اینکه ریالی برای کشور بیاورد. اگر اقتصاد ما فقط نفتی باشد همین می شود که چینی ها مثل مغول ها حمله می کنند و همه بازارهای ما را می گیرند.
رضایی با بیان این مطلب که در زمینه پیشرفت فرهنگی و اقتصادی نباید انحراف ایجاد شود، اظهار داشت: عدهای میگویند که برای پیشرفت فرهنگی و اقتصادی یک دست به فرهنگ و اقتصاد غرب تبدیل شویم، اما این یک انحراف است و من این مساله را قبول ندارم و جلوی این افکار را میگیرم.
وی در پاسخ به این سئوال که در سیاست خارجی پروندههای مختلفی وجود دارد و همچنین نحوه برخورد ما با امریکا به مساله مهمی تبدیل شده است، شما چه برخوردی با این موارد خواهید داشت؟ گفت: معتقدم که به خوبی میتوانیم از اهرمهای سیاست خارجی استفاده کنیم و متاسفانه از این اهرم ها به خوبی استفاده نشده است. ایران ظرفیتهای بسیاری دارد و تنها بر اساس موقعیتی که دارد میتواند تنها با یک لبخند، هزاران دلار را به کشور سرازیر کند.
این کاندیدای یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به استراژی خود در حوزه سیاست خارجی، اظهار داشت: استراتژیای تعریف کردهام به نام استراتژی قیچی و میخواهم این بن بست را با این استراتژی ببرم؛ این قیچی دو لبه دارد که یک لبه آن دیپلماسی قوی است. من یک تیم دیپلماسی قوی تشکیل میدهم که حداقل 70 الی 80 دیپلمات قوی پشت این دستگاه دیپلماسی قرار خواهند داشت و در این زمینه از همه کارشناسان و ظرفیتها استفاده میکنم.
رضایی افزود: البته من دستم را قبل از رفتن به پشت میز مذاکره رو نخواهم کرد؛ در دیدارهایی که با دانشجویان داشتهام آنها از من خواستهاند که در مورد دیپلماسی خود صحبت کنم، اما من به علت برخی ملاحظات نمیتوانم این موضوع را تا فرصت خاص خود افشا کنم.
وی ادامه داد: مساله دیگر در زمینه سیاست خارجی، کارآمدی اقتصادی است؛ بنده در سال اول به آمریکاییها نشان میدهم که تحریمها بیاثر است. آنها باید بدانند که سیاستها و تحریمهایشان بیاثر است و بدین سبب نامید شوند زیرا اگر آنها بدانند که ذرهای تحریمهایشان اثر داشته و ذرهای امید داشته باشند، به تحریمها و سیاستهای خصمانه خود ادامه خواهند داد و هیچگاه کوتاه نخواهند آمد.
این کاندیدای ریاست جمهوری با بیان اینکه طرحی را در زمینه سیاست خارجی دارم، اظهار داشت: طرحی درام که سه مرحلهای است، این را در محضر رهبر معظم انقلاب مطرح خواهم کرد و بعد از تایید ایشان عملی میکنم. بحث من در این زمینه این است که ما میتوانیم بحث هستهای را با آمریکاییها با حفظ خطوط قرمز مطرح کنیم و بحث دیگر در این زمینه بحث محیط زیست است. متاسفانه گرد و غباری که از کشورهای همسایه به داخل کشور وارد میشود، 11 استان جنوبی کشورمان را تحت فشار قرار داده و باید این موضوع را حل کنیم.
به گزارش تسنیم، رضایی تصریح کرد: مساله سوم بحث مواد مخدر است و باید این مساله را نیز تا آنجا که امکان دارد، حل کنیم و در این زمینه دیالوگی را با آمریکا برقرار کنیم که البته با تایید رهبری این دو مسئله را با مذاکره با آمریکا پیش خواهم برد.
وی با بیان اینکه من در زمینه مساله فلسطین و اسرائیل غاصب جدی هستم، اظهار داشت: نظر ما این است که تمام فلسطینی ها باید به کشورشان بازگشته و سپس رفراندومی برگزار و حاکمیت این کشور مشخص شود.
این کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری مساله خلع سلاح هستهای را از جمله مباحث مهم بین المللی دانست و گفت: مساله خلع سلاح هستهای را در سیاست بینالملل خود دنبال خواهم کرد و در این زمینه، مذاکرات را آغاز میکنم که البته آغازی همراه با احتیاط خواهد بود.
رضایی، ارتباط با قانون را در دولت خود مورد اشاره قرار داد و تأکید کرد: من به شدت قانونگرایی را تقویت میکنم، قانونگرایی را هم در زمینه مشارکت و هم در زمینه انتقاد و اعتراض تقویت خواهم کرد. قبول نمیکنم که مردم در انتخابات باشند اما اعتراض و انتقاد نداشته باشند؛ من سال88 به کف خیابان نرفته و از طریق شورای نگهبان پیگیری کردم، اعتراضها و نقدها باید قانونی باشد البته جا دارد از کسانی که صلاحیتشان احراز نشد اما به قانون تمکین کردند هم تشکر کنم
وی در پایان سخنانش خاطر نشان کرد: نقد قانونی و اعتراض قانونی را به شدت پیگیری میکنم و با این دیدگاه قانونمداری را در کشور پیاده خواهم کرد.
از سخنان صریح شما که حرف دل مردم است تشکر میکنم
قطعاً به شما رای خواهم داد
چه اشکالی دارد رقابت کنند ولی بعد از انتخابات با کمک یکدیگر کشور را بسازند. و از کینه دوری گزینند که این نقطه قوت نظام ما خواهد بود.
نگو كه رسانه ندارم باورم نمي شود تابناك و بازتاب و غيره
چه پستي مي تواند بالتر از پست شما باشد
چرا آسيب شناسي اقتصاد و مشكلات را فقط در زمان انتخابات مي گويي تو كه از باقيماندگان نسل طلايي و محترم جنگ هستي سردار
چرا قبلا اين حرفها را نزديد
حالا براي چي اين حرفها را مي زنيد
جالب است كه تك تك اين بزرگان كانديدا ، پستهاي استراتژيك و كلاني دارند و خواهند داشت ولي اين همه هجمه به اقتصاد و بيان مشكلات را در زمان انتخابات مي گويند چرا ان زماني كه رئيس جمهور محترم ، قطعنامه ها را تيكه كاغذ دانستند چيزي نگفتيد؟
چرا آن زماني كه رئيس جمهور محترم، مدارك دانشگاهي را كه با هزاران مشقت بدست مي آيد ( البته براي كساني كه براي اخذ مدرك دكتري ، امتحان مي دهند و سر كلاس مي روند و حتي مشروط مي شوند نه براي كساني كه حتي كلاس هم نمي روند)چيزي نگفتيد
چرا وقتي كه مرجع محاسبه نرخ تورم ، ميوه فروشي كوچه بعضي ها بود شما به اين نرخ تورم اعتراض نكردي ؟ مي دانيد چرا چون براي بعضي ها فرق نمي كنند آيا شنيدي كه فردي كه 200هزار تومان حقوق مي گيرد و اجاره مي دهد و غيره چگونه زندگي مي كند؟
اميدوارم كه خيلي ها واقع بين باشند
تو یه سایت خبری تو ایران آزادی بیان نداریم (آخه چقدر ضعف)
من به حذب در ایران اعتقادی ندارم چون این حذب ها فقط موقع انتخابات ایجاد می شود بلکه باید یک حذب یک برنامه مدون داشته باشد و برای زمان انتخابات یکی را انتخاب کنند و اون حذب تمام مسئولیت انتخاب خویش را گردن بگیرد.
پس با این اوساف در ایران حذب نداریم
یعنی من هم طرفدار آقای خاتمی و هاشمی هستم و هم به دلیل مدیریت عالی و قوی آقای قالیبف که انسان معتدلی است, هستم. و بطور مثال دلیلی نمی دانم که آقای روحانی چون اسم خودش رو جزو اصلاحطلبا می داند به او رای بدم (چون حذبی وجود ندارد) بلکه اگر رای بدم به برنامه هاش و گذشته اش میدم.
که در حال حاضر قالیباف هم گذشته ی خوبی دارد و هم برنامه ی خوبی (به سایت قالیباف بروید تا ببنید برای هر شهری به ریز برنامه دارد), پس برای داشتن زندگی بهتر این فرد را از بین 8 کاندیدا برگذیدم.
امیدوارم موفق بشند.
متاسفانه آقای قالیباف در دو برنامه گذشته شان حرفی برای گفتن نداشتند فقط بعد از هرجمله پشت سر هم میگفتند من قول میدهم
آقای شهردار لطفا دفعه بعد با برنامه شرکت کم
واقعا سطح آقایان رضایی و روحانی بسیار از دیگر کاندیداها فاصله دارد
من اصولگرا هستم ولی اگر اصلاح طلب بودم قطعا به روحانی رای میدادم
خدا یا چی میشه اگه روحانی رئیس جمهور بشه و
عارف معاون اول یا وزیر علوم
و رضایی هم وزیر اقتصاد
مطهری هم وزیر کشور
قالیباف هم وزیر مسکن و شهرسازی
هاشمی هم سفیر ویژه کشور های اسلامی و عربی
خاتمی هم سفیر ویژه کشورهای اروپایی
جلیلی و باقری هم اخراج از مذاکره کنندگی
جان من انتخاب منتشر کن
ساخت پالایشگاه حداقل ۳-۴ سال طول میکشه پس تا اون موقع هم از یارانه ۱۱۰۰۰۰ تومانی خبری نیست!
الان که ما محصولات پالایشگاهی مورد نظر آقای رضایی را هنوز تولید نکردیم؛ دنیا مشکل داره که نتونه خرید محصولات پالایشگاهی ما را تبعدا" حریم کنه؟
یادتان که نرفته میگفتن عمرا" نفت ما را تحریم کنند!!!