صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۳ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۱۳۸۶۱
تعداد نظرات: ۳۸ نظر
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۰۷ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۲
امروز بهره مندی از روشهای علمی بدور از آزمون و خطا ، ترویج روحیه مثبت در جامعه و ایجاد یک درک مشترک و تفاهم میان مردم و دولتمردان یک نیاز اساسی می باشد. آنچه در سالهای اخیر رخ داده موجب شده جامعه کمتر به مثبت اندیشی و باور به آینده امیدوار باشد، لذا رییس دولت آتی باید بدور از شعارهای خارق العاده ، مسیری روشن برای جامعه ایجاد کند که در آن ارزش ها، باورها، آرمان ها و نیازهای مشترک تمامی ذینفعان در کشور بصورت جمعی و به نحو مطلوب مورد توجه قرار گیرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


مثبت اندیشی و آینده نگری از ویژگی های زندگی جمعی و فردی در سطوح ملی و منطقه ای است. اعتماد میان دولتمردان و مردم ، همچنین صداقت آنان در رسیدن به یک درک مشترک بسیار با اهمیت است. تدبیر و نو اندیشی در اداره جامعه و شجاعت افراد در حل بحران های داخلی و بین المللی و همچنین توانایی آنان در ایجاد یک گفتمان ملی برای پیشرفت جامعه و گذار از وضع موجود به آینده مطلوب بسیار مهم و ضروری می باشد.

این روزها و در فضای تبلیغات انتخاباتی شعارهای آرمانی بسیاری مطرح می شود، اما در میان هیاهوی رسانه ها و افراد صاحب تریبون، مردی آرام و بدون حاشیه پا به عرصه گذارده که ضمن آگاهی کامل از رخدادهای سه دهه گذشته انقلاب در تدوین و بررسی یک تصویر مطلوب برای آینده کشور (سند چشم انداز بیست ساله) ، جلوگیری از ایجاد تنش با غرب در عرصه هسته ای و بررسی طرح ها و برنامه های کلان کشور، نقشی موثر ایفا کرده است.

امروز بهره مندی از روشهای علمی بدور از آزمون و خطا ، ترویج روحیه مثبت در جامعه و ایجاد یک درک مشترک و تفاهم میان مردم و دولتمردان یک نیاز اساسی می باشد. آنچه در سالهای اخیر رخ داده موجب شده جامعه کمتر به مثبت اندیشی و باور به آینده امیدوار باشد ، لذا رییس دولت آتی می بایست ضمن آنکه بپذیرد مشکلات جدی است، برنامه ای برای عبور داشته باشد و بدور از شعارهای خارق العاده ، مسیری روشن برای جامعه ایجاد کند که در آن ارزش ها، باورها، آرمان ها و نیازهای مشترک تمامی ذینفعان در کشور بصورت جمعی و به نحو مطلوب مورد توجه قرار گیرد. دولت آینده باید کارآمد، پاسخگو و ملتزم به توسعه گرایی باشد.

رییس جمهور آینده باید تعارض ها، تفاوت ها و کثرت ها را به تفاهم ، اشتراک و وحدت تبدیل کند. کمی تامل در عملکرد نامزدهای انتخاباتی تا امروز نشان می دهد که اصولگرایان پس از شوک 31 اردیبهشت و حذف آیت الله هاشمی از رقابت کمتر بر قول و پیمان های گذشته شان پایبند بودند و بجای اجماع بر روی یک نفر ، همه داعیه رسیدن به ریاست دولت آتی را دارند. اما حسن روحانی به واقع با تدبیر، هم با حضور و هم با رفتن آیت الله برخورد کرد و بر همان سیاق سابق بر برنامه های خود پای فشرد و نشان داد که رفتار عالمانه ، بینش خردمندانه، اندیشه حکیمانه و بهره مندی از روشی همراه با مدارا و صداقت ایمن ترین مسیر عبور از این پیچ تاریخی است.

 اخلاق در جامعه امروز رنگ باخته. قبح دروغ از میان رفته. فقر هم در این میانه، هم به اخلاق تنه می زند و هم دروغ را به همراهی می خواند. لذا رییس جمهور آینده بخواهد و نخواهد متولی بسیاری از سعادتهای این جهانی است ، پس باید راه گذار را بداند.

آنچه این روزها باب شده گشودن دیده ی عیب و زبان طعن است ، لذا باید کسی ناخدای کشتی دولت شود که "من رکبها نجی و من تخلف غرق و هوی" ...

باید بدور از تبلیغات و فضای مسموم رسانه ای به دقت گذشته ، حال و برنامه های نامزدها را مطالعه کرد، با حرفهای درگوشی و  گفته می شود و غیره نباید مرعوب شد. گذشته روحانی ، برای پرونده هسته ای ایران نشان تدبیر است، اقداماتش در مجمع تشخیص و مرکز مطالعات استراتژیک باید با تدبیر همراه بوده باشد، راهبردش در مجلس ، دوران دفاع مقدس و مسئولیتهایش در آن دوران و نمایندگی مقام معظم رهبری در شورایعالی امنیت ملی از سال 68 تا کنون، نشان از اعتماد مسئولین نظام به وی دارد.

شاید برای برخی بد نباشد دوباره و سه باره البته با توجه به اخلاق و انصاف و عدالت کتاب " امنیت ملی و دیپلماسی هسته ای" ایشان را بخوانند و معنای افتخار را نه در تخاصم با دنیا که در تدبیر کشور داری درک کنند.

مشکلات کم نیست، صاحبان تریبون و رسانه ،باید اندکی هم به منافع ملی بیندیشند! کشور در پیچ تاریخی مهمی قرار گرفته ، از تحرکات دشمن برای افزایش تحریم ها، سوء مدیریت در اقتصاد ، فرهنگ و سیاست، تضعیف اعتقادات مذهبی در جامعه تا بالارفتن هزینه زندگی مردم، بیکاری گسترده و تورم سرسام آور ، همه و همه نیازمند یک مقاومت همراه با تعامل و تدبیر است.

اما آنچه موجب می شود حسن روحانی ، با شعار "تدبیر و امید" گزینه ی قابل توجه تری در میان نامزدهای تایید صلاحیت شده باشد، چند مورد اساسی است:

الف: آنچه در دولت "تدبیر و امید" در بخش صنعت مورد نظر است گذار از تولید انبوه به تولید ناب و سپس تولید چابک است. تا در آن ضایعات تولید کاهش یابد، آموزش به عنوان بهترین وسیله صرفه جویی و بهبود عملکرد مورد توجه قرار می گیرد و صنعت کشور به سمت الگوی توسعه دانش پایه، حرکت می کند.

ب: دولت روحانی در بخش اقتصاد بدنبال یک تحول فکری و دگرگونی فرهنگی است، لذا بر توسعه منابع انسانی ملی تمرکز دارد. احیای سازمان مدیریت و برنامه ریزی، تکیه بر بخش خصوصی بعنوان نیروی محرکه اصلی رشد اقتصادی ، ورود به بازار جهانی به جهت تقویت بازار داخل، ایجاد انضباط قانونی برای مبارزه با تورم از اهم سیاست های اقتصادی و اورژانسی این دولت برای کوتاه مدت می باشد.

ج: توسعه زیر بنایی بهداشت همگانی و الزام دولت به تامین سلامت شهروندان، توجه به حقوق شهروندی و آزادی های مصرح در قوانین کشور، برقراری توازن میان قدرت سیاسی و اقتصادی کشور در منطقه، استفاده از موقعیت ژئوپولیتیک ایران در مناسبات بین المللی، توجه به تاریخ و فرهنگ ایرانی و تاثیر گذاری در عرصه بین الملل در بخش های مختلف اقتصادی، سیاسی، امنیتی و دفاعی، فرهنگی، علم و فناوری و اطلاعات و ارتباطات از اهم برنامه های دولت دکتر روحانی می باشد.

و آخر کلام آنکه در شرایط موجود کشور راهی نیست جز اعتماد به " کلید تدبیر و امید ". باشد که کلید تدبیر و امید ،سرمایه فکری ایران را به سمت ساحل رشد و پویایی رهنمون سازد. 

و آخر دعوانا أَنِ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمِين


نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳۸
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۱
علی
|
۱۴:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۸
خواهش میکنم آقای روحانی و آقای عارف ائتلاف کنند و اگر نه اصلا شانس پیروزی نداریم.
اعظم
|
۱۱:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۸
احسنت بر شما.
کلید تدبیر و امید
درود بر دولت اعتدال.
محسن
|
۰۹:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
فقط دکتر حسن روحانی
امین
|
۱۸:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
دنیا روحانی
محمد حسن
|
۱۷:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
اگر هدف خدمت به مردم و اعتلای نظام اسلامی باشد که انشاء الله هست پس فقط در سایه وحدت و همدلی و تفاهم کاندیداهای محترم نزدیک به هم این امر به خوبی میسر است. لطفا مردم را در این پیچ تاریخی سردرگم نفرمائید و راه را برای حل مشکلات عدیده ملت و پیشرفت ایران بزرگ اسلامی هموار کنید. هر کس هرکاری می تواند بکند لطفا دریغ نکند. پیشنهاد من هم انصراف آقای دکتر عارف یکی دو روز به انتخابات و معرفی به عنوان معاون اول آقای دکتر روحانی است.با توکل بر خدای بزرگ.
ناشناس
|
۱۷:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
خواهشا یا آقای روحانی یا آقای عارف به نفع دیگری کنار بکشد هردوی شما برنامه هایتان عالی است ولی بذارید رای ها شکسته نشود و در عوض در یک کابینه باشید
ناشناس
|
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
درود بر دکتر حسن روحانی . این مرد مانند خاتمی متین و همچون هاشمی عزیز آگاه و پر از ایده های ناب و برنامه های نو است.
ناشناس
|
۱۶:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
فعلا برای کنار رفتن یکی از این دو عزیز زود است انشاالله بعد از مناظرات و تبلیغات تلویزیونی
ناشناس
|
۱۴:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
دقیقاً درسته. جز تدبیر هاشمی گونه و امیدی از جنس خاتمی کسی نمیتونه اوضاع رو بهبود ببخشه و اون کسی نیست جز روحانی
محمود
|
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
خواهش میکنم آقایان عارف و روحانی یجوری باهم کناربیایند تا رای ها نشکنند.اگه هر2باشن احتمال پیروزی هر2پایین میاد.هر2خوبید میتونید بعد از پیروزی باهم درکابینه کارکنید.به نفع مردم اعتلاف شما2بزرگوار
پاشا
|
۱۳:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
بعد از جفا نسبت به آقای هاشمی و قلوب یک ملت دیگه ذوقی برای حمایت نمانده...
اما روحانی نیز از نسل آفتاب است//
نمایشش روی سن قوی باشد فریادهای مارا هم خواهد شنیید
ناشناس
|
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
عارف اصلاح طلب نیست و فقط اسم خاتمی رو یدک میکشه
مجید
|
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
انشااله عارف و روحانی اجماع کنند و مردم هم به صحنه بیایند. ما باید حوادث 88 رو به فراموشی بسپاریم و البته هرگز فراموش نکنیم که سال 1384 عدم حضور بسیاری از مردم فجایع هشت سال قبل رورقم زد. بنابر این یک بار دیگر به میان خواهیم آمد چون تجربه نشان داده که عدم حضور مردم در صحنه بدترین گزینه است. ما اگر یک قدم کوچک به جلو برداریم بهتر از این است که مثل دوره احمدی نژاد صد قدم بزرگ به عقب برداریم . همه با هم دست در دست هم برای فصلی نو با:
ریاست جمهوری دکتر حسن روحانی
و معاون اولی محمد رضاعارف
omid
|
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
ستاد آقاي روحاني در مشهد كجاست?
فرمانداري مشهد فقط ستاد آقايان قاليباف و جليلي رو اعلام مي كنه?
لطفا راهنمايي كنيد?
مسعود
|
۱۲:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
انشا الله که ائتلاف خوهند کرد . ما منتظر حمایت سید و ایت الله می مانیم
saleh0933639
|
۱۱:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
اگر آیت الله هاشمی رفسنجانی و دکتر سیدمحمد خاتمی از حسن روحانی رسما حمایت کنند و تبلیغات او هم گسترده تر باشد، و آقای عارف هم ۲ روز قبل از برگزاری انتخابات با اعلام به مردم به نفع ایشان کناره گیری کند، پیروزی دکترحسن روحانی قطعی میشود... ان شاء الله
آرمان
|
۱۱:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
به نظر بنده روی اقای روحانی باید زودتر از اینها سرمایه گذاری میشد ولی هنوز دیر نیست و اقایان هاشمی و خاتمی باید هر چه زودتر حمایت خودشونو از اقای روحانی اعلام نمایند چون احتمال قبولی ایشان بیشتر است
ناشناس
|
۱۱:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
آقای روحانی چرا تبلیغ نمیکنه؟ باید سفر استانی بره این شهر اون شهر...از این روستا به اون روستا...باید تلاش کرد! بی تلاش سختی هیچ چیز میسر نمیشه!

روحانی نشون داد پتانسیل تبدیل شدن به خاتمی دیگری رو داره!

عارف هم همینطور نشون داد میتونه مو.........ی دیگری باشه!

باید اجماع کرد!
مردم
|
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
با استفاده از توان مدیریتی و قاطعیت روحانی و دانش ، تخصص ، تجربه و برنامه های بسیار عالی آقای عارف و حمایت آقایان خاتمی و هاشمی میشود قدرتمند ترین دولت ممکن را تشکیل داد ، خدایا آنچه خیر و صلاح این مردم هست را نصیبشان گردان
ناشناس
|
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
خدا کن یکی بشن چون درهیچ زمینه ای باهم اختلاف ندارند البته با همه احترامی که برای دکتر عارف قائل هستم باید بگویم دکترروحانی دراین شرایط آرای بیشتری دارد ولی اگه عارف بخواد بمونه من به ایشان رای میدم
مهدی
|
۱۱:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
من هم موافق این تحلیل هستم و امیدوارم آقای عارف با همه تخصص و دانششون به نفع روحانی کنار بکشند..زیرا نیاز امروز رییس جمهوری است که باید با تمام قوا به میدان بیاد و زیر فشار طوفانهای بعد از انتخابات قد خم نکنه.
سيد
|
۱۱:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
روحاني عاليست فقط بايد ديدگاهاش بيشتر تبليغات شود
mrm
|
۱۰:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
عارف در عین شایستگی در هر صورت شانسی ندارد
زیرا اگر هردو هم به دور دوم بروند اصولگرایان از روحانی حمایت می کنند
پس بهتر است بعد از تبلیغات تلویزیونی ائتلاف کند
بی تدبیر ناامید
|
۱۰:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
تا زمانی که آقایان خاتمی وهاشمی از آقای روحانی حمایت نکنند .آرای بالقوه ایشان بالفعل نخواهد شد.
ضمن آنکه عدم پشتیبانی این عزیزان معانی زیادی دارد که اگر بنویسم .منتشر نخواهد شد!پس بهتر است خودتان منظور حقیر را حدس زده وجایزه بگیرید!!!!!!!!!
مهدی
|
۱۰:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
یکی از این دو بزرگوار باید به نفع دیگری کنار یکشد که البته این موضوع تنها با وساطت سید محمد خاتمی و آیت الله هاشمی شدنی خواهد بود.
ناشناس
|
۱۰:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
اگه مردم بدونند تند روها چه خطر بزرگی برای کشور وزندگی اوناست با تمام قوا به میدان میان !خدا این خطر رو از مردم ما دور کنه
پاسخ ها
علیرضا
| |
۱۲:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
مواظب باشین، آقایان روحانی و عارف هم بسیار تند رو هستند.
محمد سلامی
|
۱۰:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
من یک کوردم از بانه__میدونید نه روحانی ونه عارف نه هم زبون ونه سنی مذهبند ولی تفکرات واندیشه ها واخلاقشون باعث شده بعداز خاتمی وهاشمی گذینه نهاییم اونا باشه ولی باید یکیشون به نفع دیگری انصراف بده وگرنه به هیچ کدومشون رای نمیدم ما را ناامید نکنید
ناشناس
|
۱۰:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
بزرگان اعتدال آقایان هاشمی وخاتمی چاره ای بیاندیشند تا عارف و روحانی یکی بشند اینطوری پیروزی نزدیکتر خواهد شد
ناشناس
|
۱۰:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
ايشان بيايند واقاي عارف هم معاون اول ويا بلعكس مردم راضيند ،از دست افكار اين دولت دهم رهايي پيدا كنين ،الهي امين ،ايخداي بزرگ
محمد
|
۱۰:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
روحانی یا عارف خوب است ....
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۰:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
آره و بالای 20 ملیون رای داریم اما باید یکی کنار بره.
فرهاد
| |
۱۱:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
روحانی "با" عارف خوب است.
ناشناس
| |
۱۲:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
فقط روحانی عارف نقش مهرعلیزاده رو داره بازی میکنه و بچه های اصلاح طلب مخابرات از ایشان ناراضی هستند آقای عارف زمانی که وزیر مخابرات بود پدر بچه های اصلاح طلب رو در مخابرات درآورد خودشو زورکی چسبونده به اصلاحات برید از بچه های چپ مخابرات بپرسید
ناشناس
| |
۱۲:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
و آخر کلام آنکه در شرایط موجود کشور راهی نیست جز اعتماد به " کلید تدبیر و امید ". باشد که کلید تدبیر و امید ،سرمایه فکری ایران را به سمت ساحل رشد و پویایی رهنمون سازد. همین!!!!
Fafa
| |
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
فقط روحانی
بی خیال!!!
| |
۱۸:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
آقا...من پیشنهاد می‌کنم هرکسی که انتخاب شد فقط برای یک ساعت هم که شده اجازه بده آقای رضایی روی صندلی رئیس جمهور بشینه شاید این عشق و عطش ایشان فروکش کنه و دیگه شاهد کاندیداتوریش نباشیم!!