صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۰۸۹۳۰
تاریخ انتشار: ۱۱ : ۱۵ - ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رئیس مجلس خبرگان با اشاره به اینکه حضرت امام (ره) نظرش این بود که مساجد وابسته به مردم باشد، گفت: مساجد نباید دولتی اداره بشوند اگر دولتی شوند آن وقت مردم دیگر به آن کمک نمی کنند.
 
به گزارش مهر، مراسم افتتاحیه مجتمع فرهنگی آموزشی محراب وابسته به مرکز رسیدگی به امور مساجد و اولین اجلاس شوراهای نواحی و مناطق مرکز رسیدگی به امور مساجد صبح امروز چهارشنبه 11 اردیبهشت ماه با حضور آیت الله مهدوی کنی رئیش مجلس خبرگان رهبری و حجت الاسلام محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری و حجت الاسلام حاج علی اکبری رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد و جمعی از ائمه جمعه و جماعات شهر و شهرستان های تهران در سالن مخصوص اجتماعات این مجتمع برگزار شد. 
 
آیت الله مهدوی کنی در این مراسم گفت: نکته مهم در مورد مسجد این است که مسجد مال همه مردم است. مسجد برای گروهی خاص،جمعیتی خاص، یا طبقه خاصی مربوط نیست، بلکه برای همه گروه هاست. بایستی ائمه جماعات هم علاوه بر دروس حوزوی از آموزش های لازم درباره مدیریت مسجد برخوردار شوند که اموز افتتاحیه این ساختمان به منظور همین کارهاست. 
 
وی افزود: امام جماعت هایی موفق هستند که مردمی باشند. بایستی از بچه ها تا پیرها را به مسجد دعوت کنند و با آنها ارتباط خوبی برقرار کند. 
 
رئیس مجلس خبرگان تصریح کرد: در قرآن کلمه برکت و مبارک بر موجوداتی اطلاق شده که خیرشان خیر عام است. مانند باران که بر همه جا می بارد. کعبه مبارک، حضرت رسول(ص) مبارک، حضرت عیسی (ع) مبارک. مسجد هم مبارک است. مسجد نقش مهمی در اسلام داشته و دارد.پیامبر (ص) هرجا که رسید مسجد ساخت. نقش مساجد در پیروزی انقلاب هم معلوم است. در اخبار شنیدم در بحرین برای مبارزه با شیعیان 40 مسجد شیعیان را تخریب کردند. 
 
وی افزود: مسجد باید نظم و انضباط داشته باشد هر کسی برای خودش برنامه داشته باشد بی نظمی به بار می آورد. آموزش های لازم برای ائمه جماعات را باید خیر و برکت حساب کنید، نه یک ناراحتی. انقلاب یک برکت است. قبل از انقلاب می خواستیم مشروب فروشی روبروی مسجدمان را تعطیل کنیم گفتند آن را بخرید صاحب آنجا یک مغازه بزرگتر در خیابان تخت طاوس از ما خواست، حالا به یمن انقلاب تمام مشروب فروشی ها بسته شده است. 
 
رئیس دانشگاه امام صادق (ع) عنوان کرد: آنچه که برای یک روحانی مهم است تعلیم و تربیت مردم است. بنده از همان سن جوانی در مسجدمان به تعلیم و تربیت جوانها پرداختم هم تربیت علمی و هم تربیت اخلاقی.  همان جوانهایی که برای دیدن یک فیلم زننده در صف سینما با هم دعوا می کردند امام کاری کرد که به جبهه ها رفتند. شما ائمه جماعات سربازان امام زمان (عج) هستید کسانی که در مسیر اهل بیت (ع) گام بر می دارند خداوند هم کمکشان می کند. امام (ره) نظرش این بود که مساجد وابسته به مردم باشد فرمود "مسجد سنگر است سنگرها را باید حفظ کنید". مساجد نباید دولتی اداره بشود اگر دولتی شود آن وقت مردم دیگر به آن کمک نمی کنند. 
 
وی در پایان گفت: انتخابات نزدیک است همه امور انتخابات بایستی توسط مساجد رهبری و هدایت بشود. محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری هم در این مراسم گفت: دو روایت است که خداوند قبل از آنکه آسمان و زمین را خلق کند نور فاطمه (س) را خلق کرد و مردم قادر نیستند حقیقت فاطمه را درک کنند. 
 
روایت دیگر این است که وقتی حضرت فاطمه (س) به دنیا آمد نور وجود ایشان همه جای زمین و آسمان را گرفت و منحصر به مکه و عربستان نبود. در عالم جایی باقی نماند که این نور وارد نشود و اینکه حضرت فاطمه(س) هنگام تولد شهادتین را بر زبان آوردند. حالا با وجود این بانوی مبارک چه کردند بماند. گو اینکه شما همه روضه خوان فاطمه(س) هستید و باب روضه خوانی بابی است مستقل برای جلب رضایت خداوند. یکی از اسرار ماندگاری نظام هم توجه به این روضه خوانی هاست. شب و روزی نیست که دشمنان برای براندازی این نظام توطئه نکنند اما این کشتی در دریای پر تلاطم به حرکت خود ادامه می دهد البته کشتیبان آن هم کشتیبان لایقی است. 
 
وی افزود: باید ببینیم ارمغان انقلاب اسلامی نه تنها برای ملت بلکه برای سایر ملل جهان چه بوده است. اینکه بیداری اسلامی امروز مطرح است برگرفته از برکات انقلاب اسلامی است. امام(ره) عزت زیادی به روحانیان داد امام بر ما حق حیات دارند. عزت از دست رفته ما را برگرداند. در زمان شاه یک پاسبان دفتر و خانه یک مرجع عالیقدر را می بست، اما امروز فرماندهی کل قوا در دست یک روحانی است. الان روحانیون در اوج عزت هستند. 
 
رئیس دفتر مقام معظم رهبری در پایان یادآور شد: انتخابات سرنوشت سازی پیش رو داریم. شما هرجا هستید مورد اعتماد مردم آن محله هستید. حضرت آقا هم معیارها را مشخص کرده اند. البته هیچ کسی از رأی ایشان خبردار نمی شود رأی ایشان یک رأی میان میلیونها رأی است. روحانی یک محله محرم اسرار مردم آن محله است و از دعوای محلی تا عقد زن و شوهری همه چیز در مساجد است. نقش امام جماعت پای منبر بیش از بالای منبر است.