صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۰۸۷۵۹
تاریخ انتشار: ۰۵ : ۱۵ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مجید مجیدی اعلام کرد به هیچ جریان سیاسی وابستگی ندارد و اینکه اگر امروز جشنواره نام نشانه را با همکاری سازمان زیباسازی و شهرداری تهران برگزار می‌کند، نشانه حمایت از یک جریان سیاسی خاص نیست.
به گزارش خبرنگار ایلنا، کارگردان فیلم سینمایی حضرت محمد(ص) و رئیس جشنواره نام نشانه پیامبر گرامی اسلام؛ در نشست خبری امروز صبح(10 اردیبهشت) با اشاره به روند ساخت فیلم حضرت محمد (ص) گفت: امروز فیلمبرداری فیلم تمام شده است و فقط تصاویری مربوط به سپاه ابرهه قرار بود فیلمبرداری شود که به دلیل مشکلاتی که دولت هند ایجاد کرد نتوانستیم در آنجا فیلمبرداری کنیم و قصد داریم در آفریقا این تصاویر را ضبط کنیم.
وی ادامه داد: فیلم همچنان در مرحله تدوین، صداگذاری و موسیقی است و تا پایان سال ۹۲ فیلم آماده نمایش می‌شود.
وی با اشاره به روند برگزاری جشنواره نام نشانه پیامبر گرامی اسلام(ص) گفت: ‌علت اصلی برگزرای این جشنواره ساخت خود فیلم حضرت محمد(ص) بود لذا تصمیم گرفتیم که با استفاده از نام گرامی آن حضرت؛ جشنواره‌ای برگزار کنیم که از تمام ظرفیت جهان اسلام استفاده کنیم تا هم نام مقدس حضرت که بعضا طی سال‌ها مورد بی‌مهری اسلام ستیزان قرار گرفته، برای فیلم استفاده شود.
مجیدی افزود: بسیاری از سازمان‌ها آماگی همکاری داشتند اما با سازمان زیباسازی به توافق رسیدیم که این حرکت را شروع کنیم اما این حرکت اصلا سیاسی نیست.
وی ادامه داد: ‌از دوستان خواهش می‌کنم که مرا به هیچ جریان انتخاباتی نچسبانند و شهرداری تهران فقط اسپانسر این جشنواره را برعهده دارد و من هیچ نسبتی با جریان‌های انتخاباتی ندارم.
مجیدی گفت: از ابتدا نگاه ما به فیلم حضرت محمد(ص) فقط یک فیلم نبود به همین دلیل برنامه‌ریزی‌های زیادی برای آن انجام شد و شهرک سینمایی ساخته شد که در آن مکه مکرمه را در اندازه یک به یک ساختیم و تمام ویژگی‌های معماری مکه در هزار و ۴۰۰ سال پیش را به خوبی ساخته‌ایم. همچنین تلاش داریم اگر خدا توفیق دهد قسمت دوم و سوم فیلم را نیز بسازیم.
وی با اشاره به تفاوت این فیلم با فیلم مصطفی عقاد گفت: فیلم مصطفی عقاد فقط به یک دوره از تاریخ اسلام می‌پردازد و در آن فیلم فقط جنگ‌های پیامبر نشان داده شده است درحالی‌که تمام جنگ‌های صدر اسلام فقط ۶۵ روز طول کشیده است همین فیلم باعث شد تا تعاریف درستی از دین اسلام در جهان نشود و اسلام دین جنگ و خشونت معرفی شود.
مجیدی در پاسخ به سوال ایلنا؛ درباره اینکه همزمان با فیلم شما یک فیلم در قطر نیز ساخته می‌شود، گفت: ‌من معتقدم آنچه که باعث اثرگذاری یک محصول هنری می‌شود نیتی است که پشت سر آن قرار دارد. ما به یک قرائت درست و صحیح درباره پیامبر اسلام معتقدیم و آن این است که رهنمودهای پیامبر اسلام و دین اسلام انسان ساز و براساس رحمت است.
وی ادامه داد: اما قرائتی که از رسول گرامی اسلام در جهان اسلام شده است؛ امروز صحیح نیست و آنچه که امروز سلفی‌ها و طالبانی‌ها از اسلام تعریف می‌کنند درباره اسلام درست نیست و اسلام دین ترور و خشونت نیست بلکه دین اسلام رحمت‌العالمین است.
مجیدی افزود: دولت قطر هرچند در حال ساخت یک فیلم با بودجه یک میلیاردی است و حتی شاید چند فیلم دیگر نیز بسازد. این فیلم‌ها شاید از نظر سر و شکل و ساخت سینمایی زیبا باشد اما به نظر نمی‌رسد تاثیرگذار باشد. نگاه ما در ساخت فیلم براساس یک فطرت پاک و الهی و این در تاثیرگذاری هنر بسیار مهم است.
مجیدی با اشاره به اینکه تیتراژ فیلم براساس یکی از این آثاری که در جشنواره شرکت دارد، انتخاب می‌شود؛ افزود: ‌ من از دوستان خواسته‌ام که اجازه بدهند اگر کاری از لحاظ تکنیکی مناسب بود اما به نظر من برای تیتراژ مناسب نبود از آن استفاده نکنم و در بحث تیتراژ حق انتخاب با من باشد.