صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۰۷۵۹۰
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۰۹ - ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۲
کاندیدای احتمالی ریاست‌ جمهوری با بیان این‌که لازم است به بحران بی‌اعتمادی پایان دهیم، افزود: باید سطح اعتماد و اخلاق را در جامعه ارتقا دهیم و سطح تصمیم مبتنی بر علم را در کشور ارتقا بخشیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست‌جمهوری با بیان اینکه لازم است به بحران بی‌اعتمادی پایان دهیم، گفت: باید سطح اعتماد و اخلاق را در جامعه ارتقا دهیم و سطح تصمیم مبتنی بر علم را در کشور ارتقا بخشیم.

به گزارش فارس، حجت‌الاسلام محمد‌حسن ابوترابی‌فرد به در جمع دانشجویان کهگیلویه و بویراحمدی و در نشست پرسش و پاسخ راجع به انتخابات و سایر موضوعات کشوری اظهار کرد: در بحث هسته‌ای یکی از چالش‌هایی که دشمن برای ما ایجاد کرد موضوع تحریم بانکی بود.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: آن‌ها به دنبال افزایش نرخ ارز و کاهش ارزش پول ملی بودند که با توجه به درآمدی که داریم اگر ذخیره ارزی خود را متناسب با تحریم‌ها پیش‌بینی می‌کردیم امروز این ما بودیم که مدیریت می‌کردیم نرخ ارز چگونه باید باشد و از این جاست که می‌فهمیم نقش مدیریت تا چه اندازه مهم است.

عضو ارشد جامعه روحانیت مبارز تهران ادامه داد: دشمنان می‌دانند آینده متعلق به کسانی است که از دانش هسته‌ای بومی برخوردار باشند.

وی با بیان این‌ که در موضوع هسته‌ای باید بر اساسـا علم و اخلاق پیش برویم، افزود: باید ابتدا در داخل اقتدار خود را حفظ کرده تا بتوانیم این اقتدار را در مذاکرات به رخ طرف مقابل بکشیم.

کاندیدای احتمالی ریاست‌ جمهوری در پاسخ به سؤال دانشجویی که چگونه باید افراد را برای انتخاب موفق و کاندیدای اصلح شناسایی کنیم، عنوان کرد: باید کارنامه افراد را قبل و بعد از انقلاب مورد بررسی قرار دهیم و بیش از همه میزان ولایتمداری و مردم‌داری آن‌ها را در عمل ثابت کنیم.

کاندیدای احتمالی ریاست‌ جمهوری در ادامه با بیان این‌که لازم است به بحران بی‌اعتمادی پایان دهیم، افزود: باید سطح اعتماد و اخلاق را در جامعه ارتقا دهیم و سطح تصمیم مبتنی بر علم را در کشور ارتقا بخشیم.

ابوترابی‌ با ذکر این سخن که دولت و دستگاه اجرایی نباید بحران ایجاد کند، تصریح کرد: کارکرد دولت ارتقای امنیت روانی در جامعه است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این‌که یکی از عللی که نظارت در کشور در طراز جمهوری اسلامی شکل نمی‌گیرد حجم بزرگ دولت است، افزود: دولت باید وظایف حاکمیتی خود را بر اساس برنامه مدون علمی منطبق بر نیازهای کشور به پیش برد و تصدی‌گری را در بخش غیر دولتی واگذار کند که اگر این کار انجام شود نظارت بهتری می‌تواند بر کشور داشته باشد.

 کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری در پاسخ به سؤال دانشجویی که در صورت جلوس بر کرسی ریاست‌ جمهوری با آزادی بیان چگونه رفتار می‌کنید، عنوان کرد: شما دانشجویان بدانید که در این کشور کسی بیشتر از مقام معظم رهبری دغدغه آزادی بیان را ندارد.

ابوترابی افزود: وقتی معظم‌له به ایجاد کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه اصرار دارند و از مسئولان می‌خواهند که در دانشگاه پاسخگوی شما دانشجویان باشند این نشان دهنده نوع نگاه مسئولان ارشد کشور ما به موضوع آزادی بیان است.

وی برگزاری مناظره‌ها و گفت‌وگوهای دو و چند جانبه را در چارچوب آزادی بیان دانست و گفت: آزادی بیان در کشور ما بیش از آن چیزی است که برخی به دروغ مدعی آن هستند.