پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : دکتر حسن روحانی رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در نشستی با حضور حامیان خود برای حضور در یازدهمین دور انتخابات ریاست جمهوری رسما اعلام کاندیداتوری کرد.
به گزارش سرویس سیاسی انتخاب، روحانی خاطرنشان کرد: دولت من دولت تدبیر و امید خواهد بود و منشور حقوقی شهروندی را تدوین خواهم کرد.
حسن روحانی پیش از ظهر امروز در همایش دعوت از وی برای کاندیداتوری ضمن اعلام رسمی خود برای انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به موضوعاتی مثل شعارهای بی محتوا ، بداخلاقی در جامعه و ضربه هایی که در سال های اخیر به سرمایه های کشور وارد شده، گفت: نورانیت اخلاق در جامعه کمرنگ شده است. اخلاق در سطح حاکمیت از بین رفته اما امروز با رفتارها و موضع گیری زودگذر ، فقدان تدبیر و آینده شناسی مواجه ایم.
کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری با بیان اینکه تنها نامی از توسعه و پیشرفت در کشور باقی مانده اظهار داشت: متاسفانه توسعه ای که باید در 8 سال گذشته شاهد شکوفایی آن بودیم چیزی از آن باقی نمانده است.
وی با اشاره به اینکه تمام درآمد دولت سازندگی از نفت و گاز کمتر از 24 درصد درآمد این 8 سال بود ادامه داد: تمام ارزی نیز که دولت اصلاحات داشت کمتر از 27 درصد 8 سال گذشته بود.
حسن روحانی افزود: چقدر شرم آور است که بانک مرکزی سکوت کند و آی ام اف IMF اعلام کند که رشد امسال کشور منفی بوده است.
وی با بیان اینکه در این سالها سخنان و آمار بسیاری درباره کارآمدی مطرح شده است تصریح کرد: اما متاسفانه در این راستا فعالیتی صورت نگرفته است.
روحانی با اشاره به اینکه ایران روزهای حساس و سختی را می گذراند اضافه کرد: حساسیت به سبب چالش های منطقه ای ، تحریم ها، معضلات اقتصادی، اجتماعی، اخلاقی و سوءمدیریت هاست.
وی با بیان اینکه مدیریت اقتصادی به جای اینکه در این شرایط با تکیه بر قدرت مقاومت مردم ایران پیام رشد پایدار به جهان بدهد پیام ضعف به تحریم کنندگان می فرستد گفت: تورم بالای 30 درصد ، کاهش قدرت خرید پول ملی ، بیکاری و رشد اقتصادی صفر یا منفی از جمله معضلات اقتصادی کشور است.
روحانی با اشاره به اینکه این مشکلات در شرایطی است که درآمد ارزی کشور بالای 700 میلیارد دلار بوده است تصریح کرد: قرار بود نرخ تورم و بیکاری تک رقمی شود اما این اتفاق نیفتاد.
وی با اشاره به اینکه همه ضعف ها را نمی توان به پای تحریم ها نوشت، خاطرنشان کرد: می توانستیم تحریمها را با تدبیر عزتمندانه تقلیل دهیم.
روحانی گفت: این ضعف مدیریت در مواردی مثل انحلال سازمان مدیریت، تعطیلی شورای پول و اعتبار و بی ثباتی در تصمیمات دولت است که نمونه آن را می توان در اتخاذ 60 تصمیم مختلف در خصوص ارز در مدت 5 ماه مشاهده کرد.
رئیس مرکز مطالعات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام ، جانشین شدن تصمیمات فردی به جای عقل جمعی ، گسستگی نظام اجرایی با نخبگان کشور و عدم استفاده از مشورت فعالان فرهنگی و اجتماعی را از نمونه های بارز سوءمدیریت دانست و گفت: رئیس جمهوری باید مسئولیت را به عهده بگیرد که ملی باشد نه حزبی؛ مستقل ، معتدل ، کارآمد، بین الملل نگر، برنامه محور ، مشورت پذیر و مسئولیت پذیر و پاسخگو باشد.
روحانی با بیان اینکه در این شرایط حساس و ویژه به خاطر احساس مسئولیت شخصی و کسب نظر مشورتی بزرگان نظام وارد این عرصه شده ام افزود: من پیش پای ملت بن بستی نمی بینم، باید تدبیر جای بی تدبیری را بگیرد و خرد جمعی جایگزین تصمیمات فردی شود.
وی با اشاره به اینکه باید باور کنیم که مردم باید در کشور حاکم باشند، تاکید کرد: زمان، زمان فداکاری است و باید از آبروها هزینه شود.
روحانی به برخی مشکلات درون کشور از جمله نیروهای انسانی تحصیلکرده و مبتکر اما بیکار ، سرمایه های صنعتی گسترده اما تعطیل و موقعیت منطقه ای بی نظیر ولی بی استفاده اشاره کرد و گفت: تنها چیزی که ما کم داریم مدیریت کارآمد و متواضع است.
وی در ادامه سخنان خود سیاست خارجی را علم و هنر توامان دانست و اظهار داشت: ما نیازمند دانشمندی هنرمند هستیم که تجربه لازم را در این زمینه داشته باشد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت خاطرنشان کرد: باید دوران جدید مدیریت کشور اما نه بر پایه ستیزه جویی ، تناقض و حذف ظرفیت های داخلی بلکه با وحدت ، وفاق و جذب همه انسانهای صادق و کارآمد آغاز شود.
روحانی با اشاره به اینکه دولتی موفق خواهد بود که فراجناحی باشد چرا که نمی توان با یک جناح کشور را اداره کرد ادامه داد: کشور را ملت اداره می کند نه یک حزب و جناح . باید از همه انسانهای کارآمد استفاده کرد.
وی با اشاره به اینکه رئیس جمهور باید بداند امانتدار مردم است و احساس مالکانه را کنار بگذارد اظهار داشت: ملاک شایستگی است نه وابستگی.
روحانی فرهنگ پویا، سیاست راهگشا و اقتصاد شکوفا را سه معیار اساسی برای اداره کشور دانست و گفت: اداره کشور بر اساس برنامه با حضور نیروهای صدیق صورت می گیرد. همه مردم در کشور باید احساس عدالت داشته باشند. عدالت یعنی فرصت برابر.
وی تدوین منشور حقوق شهروندی را از جمله اولویت های خود در صورت انتخاب برای ریاست جمهوری عنوان کرد و گفت: دولت من دولت تدبیر و امید است و گفتمان آن نجات اقتصاد ، احیای اخلاق و تعامل با جهان است.
روحانی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: آیتالله هاشمیرفسنجانی و خاتمی قصد کاندیداتوری ندارند و قطعاً در انتخابات کاندیدا نمیشوند.
وی ادامه داد: بنده نیز به نفع هیچکس کنارهگیری نخواهم کرد و تا آخر در صحنه میمانم.
رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا قرار است که آیتالله هاشمی از شما به صورت رسمی حمایت کنند، پاسخ داد: باید از خودشان بپرسید.
در این نشست که با شعار «دولت تدبیر و امید» برگزار شد، چهرههاي چون فاطمه و ياسر هاشمي فرزندان آيتالله هاشمي رفسنجاني، اکبر ترکان، آيتالله محمود علوي، نعمتزاده رئيس ستاد انتخابات حجتالاسلام روحاني، حجتالاسلام علي يونسي وزير سابق اطلاعات، حجتالاسلام علي عسگري مشاور پارلماني رئيس مرکز استراتژيک مجمع تشخيص مصلحت نظام، محمدباقر نوبخت سخنگوي ستاد انتخاباتي روحاني، فريدون جيراني کارگردان سينما و جمعي از چهرههاي سياسي مطرح در عرصه سياسي کشور حضور دارند.
در این مراسم همچنین نمایندگانی از قومیتهای مختلف کشورمان، برخی صنوف بازار، برخی شخصیتهای سیاسی و هنرمندان حضور دارند.
دکتر حسن روحانی کیست؟
شیخ حسن فریدون روحانی در سال ۱۳۲۷ در شهر سرخه در شهرستان سمنان زاده شد. در سال ۱۳۴۰ در سن ۱۳ سالگی به قم رفت و تحصیلات حوزوی خود را آغاز کرد، ایشان بعد از پيروزي انقلاب اسلامي ايران، نمایندهی مردم در دورههای اول تا پنجم مجلس شورای اسلامی بود. از سال 1364 تا 1366، ریاست قرارگاه مرکزی خاتمالانبیاء(ص) را بر عهده گرفت و از همان سال (1364) تا پایان جنگ، مسئولیت فرماندهی ستاد کل پدافند هوایی کشور را نیز عهدهدار بود.
دکتر روحانی از سال 1368 که "شورای عالی امنیت ملی" کشور تشکیل شد، به عنوان نمایندهی رهبر انقلاب وارد شورا شد و هم اکنون نیز يكي از نمایندههاي ولیفقیه در شورای عالی امنیت ملی و نیز رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام است، وی از سال 1370 تاکنون عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس کمیسیون سیاسی ـ امنیتی ـ دفاعی آن مجمع است.
همچنین در دورهی سوم مجلس خبرگان رهبری، نمایندهی مردم استان سمنان و در دورهی جدید، نمایندهی مردم استان تهران در این مجلس است.
کدام رئیس جمهور در دنیا به شعار های انتخاباتی خود عمل کرده که ایشان و امسال ایشان از هر حزبی , عمل کنند
اگه به معنی واقعی مرد باشه و گذشته اش خوب باشه قابل تامل هست
همین و وسلام
ولی حل این مشکل دست رئیس جمهور نیست...سیاست کلی نظام را رئیس جمهور تعیین نمیکند...لطفا شعاری بدهید که پذیرفتنی باشد
اما اگر کسی به اونها عمل کنه به رای مردم خیانت نکرده...
تو که انگشت کوچیک رفسنجانی هم نمی شی.میخوای این وضع رو درست کنی؟ !!!
اقای خاتمی باید بیایند و مملکت را رو به جلو پیش ببرند
سید تو رو خدا بیا منتظریم.
چون کسي بود که برای نخستین بار لقب «امام» را برای امام خمینی بکار برد.
خاتمی می آید ودر مرحله اول قطعی رای کامل را می آورد
خیلی وقته از این حرفای خوب نشنیده بودیم
چند بار از یه سوراخ گزیده شویم؟
زهی......
چه اصلاح طلب باشید چه اصولگرا و چه حامی دولت فعلی .