شرکت خودروسازی تسلا از مالکان بیش از دو میلیون خودرو در آمریکا خواسته است تا خودروی خود را برای رفع نقص به نمایندگیهای این شرکت بازگردانند. این فراخوان پس از آن داده شد که نهاد نظارتی در آمریکا دریافت که بخشی از سیستم رانندگی خودکار تسلا «معیوب» است.
جنس بدنه «تسلا سایبرتراک» که از فولاد ضد زنگ ساخته شده است و طراحی نامتعارف آن با زاویههای تیز باعث شده است که برخی از کارشناسان نسبت به خطرات احتمالی که این خودرو میتواند برای عابران پیاده و سایر وسایل نقلیه ایجاد کند، ابراز نگرانی کنند. آدریان لوند، رئیس سابق شرکت بیمه ایمنی بزرگراهها (IIHS) میگوید: «اگر آنها واقعاً با استفاده از فولاد ضد زنگ ضخیم بدنه خودرو را ساخته باشند، هنگام تصادف، وقتی سر کسی به آن برخورد کند، آسیب بیشتری به آنها وارد میشود.» یکی از ویژگیهایی که شرکت تسلا برای این وانت الکتریکی، تبلیغ میکند بدنه محکم این خودرو است که هنگام تصادف آسیبی نمیبیند.
لکسوس با اجرای برنامهای بلندپروازانه میخواهد به سرعت مدلهای جدید الکتریکی به بازار عرضه کند. این کارخانه کانسپتهایی از این مدلهای جدید را در نمایشگاه خودروی توکیو رونمایی کرد. لکسوس با آمدن این مدلهای جدید از سال ۲۰۳۵ به یک خودروساز الکتریکی تبدیل خواهد شد. اولین مدل الکتریکی در این برنامه جدید یک ماشین اسپرت است که در سال ۲۰۲۶ به بازار خواهد آمد. این مدل براساس کانسپت LF-ZC ساخته میشود که به تازگی در نمایشگاه خودروی توکیو رونمایی شد. LF-ZC بر روی پلتفرمی ساخته میشود که از اساس برای ماشینهای الکتریکی ساخته شده و برای همین فرمی متفاوت با مدلهای بنزینی لکسوس دارد.
فیسلیفت تسلا مدل ۳ معرفی شد. دامنه تغییرات در این نسخه چندان گسترده نیست، اما بهروزآوریهای موجود کاملاً مثبت بوده و باعث شده است این سدان برقی چهره مدرنتر و جذابتری پیدا کند. در کنار تغییرات ظاهری، این خودرو در بخش فنی نیز تغییراتی را تجربه کرده است و اکنون برد حرکتی بیشتری دارد. در نسخه فیسلیفت تسلا مدل ۳، خطوط و زوایای تیزتری را شاهد هستیم. چراغهای اصلی این خودرو قابی باریکتر از قبل دارند و طراحان در گرافیک چراغهای روشنایی در روز تجدیدنظر کردهاند. خطوط موجود روی سپر و کاپوت هم حالا برجستهتر از قبل هستند و روی گلگیرها امتداد پیدا کردهاند.
هکرها در پستی تلگرامی نمونهای از اطلاعات هکشده از تپسی را منتشر کردهاند و آنها را به قیمت ۳۵ هزار دلار برای فروش گذاشتهاند. تپسی میگوید بهکمک پلیس در تلاش برای شناسایی گروه مهاجم و جلوگیری از فروش اطلاعات است.
سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا درباره جزئیات هک شدن برنامه تپسی گفت: یک گروه هکری با هویت معلوم یک ماه پیش به اطلاعات تعدادی از خدمات گیران شرکت تاکسی اینترنتی تپسی دسترسی پیدا میکنند.
میلاد منشیپور، مدیرعامل تپسی در توییتر خبر داده که هکرها به بخشی از اطلاعات کاربران تپسی دسترسی پیدا کردهاند. ظاهرا هکرها بهدنبال اخاذی بودهاند، اما تپسی تصمیم گرفته تا با آنها همکاری نکند. ظاهرا جلوی دسترسی بیشتر هکرها به اطلاعات گرفته شده، اما هنوز مشخص نیست چه بخشی از اطلاعات تپسی به دست آنها افتاده است.
تسلا از نمونه بازسازی شده مدل ۳ خود در چین رونمایی کرد که بر اساس اعلام این کمپانی میتواند مسافت بیشتری را رانندگی کند. این نخستین بار است که تسلا مدل جدید خود را پیش از ایالات متحده در چین عرضه میکند. مدل جدید که قرار است در کارخانه تسلا در شانگهای ساخته شود با قیمت اولیه ۱۲ درصد بالاتر از مدل پایه قبلی در این کشور راهی بازار خواهد شد. همچنین قرار است در ادامه این مدل از خودروی تسلا به بازارهای دیگر آسیا، اروپا و خاورمیانه نیز صادر شود. همزمان تسلا قیمت مدل S و مدل X پرمیوم خود را بین ۱۴ تا ۲۱ درصد در چین و ایالات متحده که دو بازار بزرگ محصولات این شرکت هستند، کاهش داد. این مدل جدید ۶ سال پس از رونمایی از مدل ۳ تسلا صورت میگیرد. مدل ۳ جدید علاوه بر طراحی بیرونی تازه، تغییراتی را در داخل انجام داده
رولزرویس ماشینی سفارشی و دستساز رونمایی کرده که بنا بر گزارشها گرانترین ماشین نو در جهان است. نام این مدل جدید «دراپتیل» (Drop Tail) است و تنها چهار دستگاه از آن ساخته میشود. دراپتیل نتیجه پروژهای چهارساله در زیرمجموعه ماشینهای سفارشی کارخانه است که ماشینهای تک را به سفارش مشتری طراحی میکند. این زیرمجموعه رولزرویس که نامش کوچبیلد (Coach Build) است، تا کنون یک دستگاه ماشین به نام «سوییپتیل» (Sweep Tail) در سال ۲۰۱۷ و سه دستگاه ماشین به نام «بوتتیل» (Boat Tail) در سال ۲۰۲۱ ساخته است. رولزرویس قیمت ماشینهای سفارشی خود را اعلام نمیکند، اما گزارش شد که قیمت بوتتیل بیست میلیون پوند (۲۵ میلیون دلار) بود که آن را به گرانترین ماشین جهان تبدیل کرد. رسانههای خودروسازی میگویند قیمت دراپتیل از بوتتیل هم گرانتر است.
لامبورگینی در حاشیه جشنواره خودروهای کلاسیک در شهر مانتری در ایالت کالیفرنیا، کانسپتی به نام لانزادور (Lanzador) رونمایی کرد که قرار است مبنای ساخت اولین مدل الکتریکی این کارخانه باشد. لامبورگینی در حال حاضر دو مدل اسپرت و یک شاسیبلند در محصولاتش دارد و لانزادور ترکیبی از این دو است. این ماشین در سال ۲۰۲۸ به عنوان چهارمین مدل خودروساز ایتالیایی به بازار عرضه خواهد شد. میتجا بورکرت (Mitja Borkert)، مدیر طراحی لامبورگینی میگوید در طراحی لانزادور از سفینههای فضایی و مدلهای گذشته کارخانه الهام گرفته شده است. به گفته او این کانسپت علاوه بر اولین مدل الکتریکی لامبورگینی، نمایی از مدلهای آینده کارخانه را هم نمایش میدهد.