پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : حجت الاسلام امیری فر یادداشتی در روزنامه ایران درباره کسانی که «دولت را تخریب می کنند» نوشته است.
متن این یادداشت به این شرح است:
"دولت برآمده از اراده ملت، بیش از هفت سال است با همان انگیزه، انرژی و نشاط روزهای اول به وظیفه خدمترسانی مطابق با عهدی که با مردم بسته بوده، مشغول است، اما همواره با موجی از تخریبها، تهمتها و توطئهها مواجه بوده است.
همانطور که رئیسجمهور در سخنان اخیر در مجلس گفت، برخی از تخریب رابطه دولت و مجلس سود سیاسی و اقتصادی میبرند، باید این حقیقت را پذیرفت که بخش عظیمی از هجمه گستردهای که علیه دولت دکتر احمدینژاد صورت میگیرد با مقاصد و نیات خیرخواهانه برای کشور همراه نیست و منافع و مصالح ملی را دنبال نمیکند. جریانهایی که تخریب و تضعیف دولت را مأموریت اصلی خود قرار دادهاند شاید به لحاظ ماهوی و هدفگذاری متفاوت باشند ولی در برآیند رفتار و نتیجه اعمالشان به یک دستاورد رهنمون خواهند شد.
یک گروه مشخص که از ابتدای تشکیل این دولت هر چه در توش و توان داشت برای تقابل و تخریب احمدینژاد و سیاستهای دولتش به کار بست، دشمن دیرین انقلاب و نظام بود. البته تشدید دشمنیهای استکبار جهانی و ایادی منطقهایاش با ایران در این سالها یک امر طبیعی و منطقی است چرا که دولت احمدینژاد عزم و اراده قویتری برای پیگیری و تحقق آرمانهای اصیل انقلاب اسلامی از خود نشان داد و نظام ظالمانه جهانی بشدت احساس خطر کرد و بر تحرکات و توطئههای خود علیه جمهوری اسلامی به شکل شتابندهای افزود. اما دولتی که متکی به حمایت مردم و رهبری بود - و هست- از تمام این موانع پیچیده و شیطانی عبور کرد.
آنچه قابل تأمل و واکاوی است تقابل و تهاجمی است که از سوی جریانهای داخل اردوگاه نظام علیه دولتی که خدمتگزاری بیمنت به مردم را سرلوحه فعالیت خود قرار داده است صورت میگیرد.جبهه مهاجمان و تخریبکنندگان دولت عدالت و مهروزی را در داخل کشور به سه جریان عمده میتوان تقسیم کرد:
یکی از جریانهای مقابل دولت، مخالفان سیاسی احمدینژاد و دولت او هستند که به لحاظ تقسیمبندی جریانهای سیاسی به مشرب و اندیشه سیاسی دیگری معتقد و وفادارند و طبعاً با شعارها، اهداف، اولویتها و سیاستگذاریهای دولت اختلافنظر مبنایی دارند. این گروه حتی اگر در مقابله با دولت و در گود رقابتهای سیاسی به تخریب و تضعیف دولت خارج از دایره انصاف وسوسه شده و گاهی از آداب سیاسی و اخلاق اسلامی تعدی کنند به نحوی قابلیت توجیه دارد.
گروه دیگری از قدرتهای سیاسی هستند که میتوان از آنها به رقبای انتخاباتی یاد کرد و این گروه صرفاً با انگیزه رقابت سیاسی و انتخاباتی دولت، دولتمردان و رفتار و عملکرد و تصمیمات آنها را به نقد و چالش در فضای سیاسی و رسانهای میکشند. این گروه از سیاسیون، در رابطه با اهداف، آرمانها و جهتگیریهای دولت معمولاً حرفی برای گفتن ندارند و چه بسا در اندیشه و خلوت خود، بسیاری از مواضع و دیدگاههای دولت را تأیید میکنند، اما نسبت به عملکرد و روشهای دولت انتقاد دارند. این گروه باید همواره هوشیار و آگاه باشند که در جریان رقابتهای سیاسی و انتخاباتی با دولت، هیجانزده نشوند و چنان فضا را داغ نکنند که از حرارت ایجاد شده، خود نیز آسیبببینند.
اصولگرایان که در ضمیر خود، مواضع اصولی دکتر احمدینژاد و دولت او را در بسیاری از حوزههای عمل سیاسی و مدیریتی تأیید و تحسین میکنند اگر به صرف تلاش برای پیروزی سیاسی و انتخاباتی به نحوی به تقابل و تهاجم و تضعیف دولت احمدینژاد بپردازند که نهایتاً به نفی کلیت دولت با تمام خدمات تاریخی و اقدامات منحصر به فرد و تحسینبرانگیز آن خواهد انجامید و در آن صورت خود به خود همآوا و هماهنگ با مخالفین ذاتی و حقیقی دولت یعنی دشمن اصلی نظام خواهند شد.
جریانهایی که صرفاً با هدف رقابتهای سیاسی و انتخاباتی پایشان به صحنه تقابل و تهاجم به دولت باز شده است از این نکته نیز غافل نباشند که گستردگی رفتار سیاسی، تخریبی و تهاجمی به نهادینه شدن و ذاتی جلوه دادن تقابل با دولت خواهد انجامید و در آینده نزدیک چه در صورت شکست و چه پیروزی در صحنه مدیریت امور کشور، این جریانها چگونه خواهند توانست نسبت و موضع خود را با کارنامه درخشان دولت در خدمت به مردم و احیای آرمانهای انقلاب اسلامی مشخص کنند.
عدالتمحوری و برافراشتن پرچم مبارزه با فقر و فساد و تبعیض، احیای توجه و احترام ویژه به محرومین و اقشار ضعیف نگه داشته شده، اجرای طرح بسیار مهم و استراتژیک هدفمندی یارانهها، اصلاح ساختار سیستم بانکی به نفع مردم، شکستن حلقه محدود مدیریتی و مقابله با زیادهخواهیهای مافیای رانت و رابطه، پر کردن گسل ایجاد شده بین مردم و مسئولان و بازتولید فرهنگ خدمت صادقانه، تقویت روحیه خودباوری و عزت ملی، پیشرفتهای گسترده و متنوع در حوزههای علمی، صنعتی، تولیدی و تکنولوژیک اصولگرایی و استکبارستیزی در سیاست خارجی موفقیتهای تاریخی در صنایع استراتژیک و راهبردی هوافضا، نظامی و انرژی هستهای، اصلاح سیاست غلط مرکزگرایی و توجه به روستاها و مناطق محروم، ایجاد و روحیه نشاط و امید و به تعبیر حکیمانه رهبر انقلاب احیای ارزشهای نهضت امام خمینی(ره) جزو کارنامه درخشان دولت احمدینژاد است که اگر جریانهای سیاسی اصولگرا به قصد پیروزی در رقابتهای انتخاباتی در تب و تاب تهاجم و تخریب و تخطئه دولت بیفتند، لاجرم نخواهند توانست از این سیاستهای اصولی و عملکرد انقلابی و مردمی دولت نیز طرفداری و حمایت و تبعیت نمایند.
گروه سوم از منتقدان و مخالفان دولت، اشخاص و جریانهای سیاسی هستند که توقع و انتظار داشتند در مجموعه دولت و قوه مجریه در هشت سال گذشته سهم و نقشی داشته باشند و به دلیل اینکه چنین فضا و موقعیتی در اختیارشان قرار نگرفت به جبهه تخریبکنندگان دولت پیوستند.البته از این گروه سوم عدهای نیز در مقاطعی فرصت حضور و خدمت در مجموعه دولت را یافتند ولی از همراهی با دولت بازماندند که مواضع انتقادی و مخالفت این عده از سیاسیون با دولت توسط افکار عمومی قابل هضم نیست."