پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : 
برخی هغته تامه های فرانسوی در این هفته به بررسی فیلم «آرگو» پرداخته اند. فیلمی که به موضوع حمله برخی از دانشجویان موسوم به خط امام به سفارت
ایالات متحده امریکا و به گروگان گرفتن حدود 50 تن از دیپلمات های امریکایی
در این حمله پرداخته است.
به گزار سرویس بین الملل انتخاب ؛ هفته نامه لوپوئن در گزارشی که به فیلم آرگو پرداخته، نوشته است: در آرگو، بن افلک یک فیلم عالی هیجانی-سیاسی ساخته که به موضوع «بحران گروگان گیری» پرداخته است.
این هفته نامه ، می پرسد: اما آیا داستان، مربوط به امریکایی هایی است که در سال 1979 در ایران گیر کرده اند؟
بله مطمینا، ما قبل از دیدن این فیلم فکر میکنیم که داستان این ماجرا را میدانیم، سناریویی مبنی بر ماجرای 52 نفر از دیپلمات های امریکایی که به گروگان درآمده بودند. وحشت روزافزون گروگان ها در دستان گروگان گیرها و تقابل رییس جمهور کارتر و آیت الله خمینی ... . فقط همین؛ نه، آرگو اساسا داستان دیگری را تعریف میکند.
این هفته نامه در ادامه به این نکته اشاره میکند که فیلم نامه نویس آرگو، کریس تریو تصمیم گرفته است بر نقطه ای تاریک از این داستان نور بتاباند، نقطه ای که اساسا کسی چیزی از آن نمیدانست.
لوپوئن ادامه میدهد این سناریو داستان امریکایی هایی را تعریف میکند که به طور معجزه آسایی میتوانند از ماجرای گروگان گیری، خود را بیرون بکشند و به خانه سفیر کانادا در تهران پناه ببرند. ماجرایی که تا سال 1997 جزء اسناد محرمانه امریکا به حساب می آمده است.
مجله لوپوین عنوان میکند این فیلم، داستان تلاش یک مامور سیآیای را به تصویر میکشد تا از هر طریق ممکن بتواند پیش از پی بردن ماموران ایرانی به موضوع حضور شش امریکایی دیگر در ایران آنها را از تهران خارج کند و نهایتا تصمیم میگیرد تا با همکاری چند نفر در هالیوود، شروع کند به تبلیغ و آماده سازی مراحل عادی پیش تولید ساخت یک فیلم عظیم علمی-تخیلی به اسم آرگو و نهایتا با سفر به ایران به بهانه فیلم برداری برخی سکانس های فیلم در کویر ایران، امریکایی ها را با هویت جعلی کانادایی و به عنوان بخشی از گروه فیلم برداری که پیشتر وارد ایران شده اند، با خود از ایران خارج کند.و البته هفته نامه «لوپوئن» تنها هفته نامه فرانسوی نبوده است که به این فیلم توجهی ویژه داشته.
هفته نامه «نوول آبزرواتور» نیز به طور مفصل به این فیلم پرداخته و گفتگویی دارد با بن افلک کارگردان و بازیگر فیلم آرگو که در اینجا خلاصه ای از این گفتگو را با هم مرور میکنیم:
شما چه طور به ماجرای «آرگو» دست پیدا کردید؟به لطف سناریوی کریس تریو که از طریق جرج کلونی به دست من رسید و پیشنهاد داد که این فیلم را بسازم. من هیچگاه قبلا این ماجرا را نشنیده بودم، من فکر میکردم که اگر این داستان واقعیت نداشته باشد ادعاها معتبر نباشد، این فیلمی احمقانه خواهد بود که فردی به اسم تونی مندز و رفقایش تصمیم میگیرند یک فیلم در ایران بسازند. در میانه بحران گروگان گیری به ایران بروند برای فیلم برداری. این خیلی موضوع بزرگی است اما این ماجرا واقعیت دارد. آنها به این نتیجه رسیده بودند که اگر به گروهی از پزشک یا استاد دانشگاه فکر کنند، ایرانی ها حتما مشکوک خواهند شد.
چرا شما تصمیم گرفتید که مقدمه فیلم را به صورت انیمیشن بسازید، جایی که به طور خلاصه ماجرای روابط ایران و امریکا را تا پیش از 1979 تعریف میکند؟امروزه عوامفریبی هایی در عالم سیاست درمورد ایران صورت میگیرد که به نظر من لازم بود برخی واقعیت ها در این باره مشخص و یادآوری میشد.
ما همه اسلام را دوست داریم و در خون و پوستمان جای دارد
اما آیا دستاویز قرار دادن اسلام برای رسیدن به اهداف شخصی درست است
چیزی که خصوصا این 10 سال اخیر اتفاق افتاده است
هموطن گرامی
مردم در فقر و تنگدستی شب شکم گرسنه بر بالش می گزارند و صبح را به امید شب دیگر می گذرانند
بیایید واقعیتهای ایران کنونی را ببینیم و نگاه های آلوده به بخل-حسد و کینه ورزی را از خود دور کنیم