پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : رییس جمهور طی حکمی محمد شریف ملکزاده را به عنوان مشاور خود منصوب کرد.
به گزارش سرویس سیاسی "انتخاب"، متن حکم دکتر محمود احمدینژاد بدین شرح است؛
"بسمالله الرحمن الرحیم
جناب آقای محمد شریف ملکزاده
سلام علیکم
نظر به مراتب تعهد و تجربیات ارزشمند به عنوان «مشاور رئیسجمهور» منصوب میشوید.
امیدوارم با توکل بر خدا و تلاش و در ظل توجهات حضرت ولی عصر(ع) در خدمت به ملت بزرگ و پیگیری برنامههای دولت موفق باشید."
ملک زاده کیست؟
به گزارش سرویس سیاسی "انتخاب"؛ ملكزاده سال گذشته از سوي علياكبر صالحي وزير امور خارجه به سمت معاونت مالي و اداري اين وزارتخانه منصوب شد كه اين انتصاب واكنش نمايندگان مردم در مجلس شوراي اسلامي را برانگیخت و تا آنجا پیش رفت که وزير امور خارجه را در آستانه استيضاح قرار داد. این در حالی بود که وزارت اطلاعات نيز طي نامهاي به وزير امور خارجه صلاحيت ملكزاده براي تصدي مسئوليت جديد را رد كرد. این تقابل میان مجلس و دولت با استعفای ملک زاده و پذیرش آن از سوی صالحی پایان یافت .
"الف" در گزارشی که 14 دی ماه 89 منتشر کرده بود سیر ارتقاء ملک را چنین بیان می کند که ؛ آقای ملک زاده قبل از آمدن به تهران، در مشهد ساکن بود و با ارتباطاتی که فراهم ساخت در سفرهای آیت الله هاشمی شاهرودی، رئیس وقت قوه قضاییه ، سعی می کرد رانندگی و همراهی ایشان را از دست ندهد. همصحبتی با آیت الله شاهرودی راهی شد برای امکان ارتباط با مقامات قضایی و رسیدن به مدیرکلی در این قوه. از ملک زاده در این دوران به عنوان مشاور قوه قضاییه نامبرده می شد.
پس از آن وی در دانشگاه آزاد اسلامی مشاور جاسبی و همچنین رییس مرکز اطلاع رسانی دانشگاه آزاد را عهده دار شد. ملک زاده در این دوران دکترای خود را نیز دریافت کرد. پاسخ های ملک زاده به منتقدان مدیریت دانشگاه آزاد که با امضای "مشاور رياست عاليه و رئيس مرکز اطلاع رساني" امضا می شد، از یادگارهای وی در آن دوران است.
پس از پیروزی احمدی نژاد در انتخابات سال 84 ، ملک زاده با نزدیک شدن به مشایی، به معاونت رییس سازمان گردشگری و میراث فرهنگی رسید. سابقه و نهاد آشنایی ملک زاده با مشایی نامشخص است. معاونت ملک زاده در دولت اول احمدی نژاد که مشایی رییس سازمان میراث بود ادامه داشت. با انتقال مشایی به دفتر احمدی نژاد در دولت دوم، راه برای ارتقاء ملک زاده، بازتر شد. اواخر تابستان هشتاد و هشت، مشایی در مقام جانشین رییس جمهور در ریاست شورای عالی ایرانیان، برای معاون سابق خود حکم دبیری این شورا را امضا کرد. موازی کاری های شورای مذکور با وزارت خارجه و برخی اقدامات مشکوک دیگر، اعتراضات نمایندگان، وزیر خارجه و در نهایت مقامات عالی نظام را به همراه داشت که در نهایت به تصویب طرح تحقیق و تفحص این شورا از یک طرف و حذف متاخر متکی از وزارت خارجه از طرف دیگر انجامید.
در مراتب کسب مقام و منصب ، وی همچنین به عضویت و ریاست هیات مدیره "ایرانول " نیز نائل آمد ، اما بالاخره این صعود بی توقف او در روز 2 تیرماه 90 پس از احضار و تفهیم اتهام به زندانی شدنش انجامید . حدود سه ماه بعد و در روز 21 شهریور عباس جعفری دولت آبادی، دادستان عمومی استان تهران، در جمع خبرنگاران از آزادی ملک زاده با "قرار وثیقه" خبر داد اما گفت که "رسیدگی به پرونده وی همچنان ادامه دارد.
اما بنظر می رسد اینبار هم ملک زاده که در دولتهای مختلف با سلایق گوناگون توانسته است همچنان خود را در پیش چشم صاحبان قدرت عزیز نگاه دارد ، با حکم جدید به کشمکشی دیگر میان طیف های مختلف جریان اصولگرا دامن بزند . باید منتظر بود و دید حکم مشاوره کلی ای که رییس جمهور برای ملک زاده صادر کرده است ، چقدر به مزاق همراهانش خوش می آید !
اصلا من کیم؟؟؟؟؟؟؟
من حکم صادرمی کنم پس هستم
من میگم میگم پس هستم
من آبروی همه را می برم پس هستم
من کت وجیب جادویی دارم پس هستم
من مجلس را می خندونم پس هستم
نتیجه:
دیگران نیستند پس من هستم
الهی شکر که در کشو بازشده
و سئوال اینجاست آیا در رقابت های جناحی و سیاسی باید اخلاق فراموش شود و هرکی هرچی دلش میخواهد بگوید؟ این یعنی سقوط در همه عرصه ها !!!
مردمی که با 390 هزارتومان باید بسازند، با کسی شوخی و رودربایستی ندارند.
شاهد مثال آن ملاقاتهای آنها در هتلی در مشهد است که شواهد و اسناد آن موجود است
اما رنگ رخساره خبر می دهد از سر درون